21/5/09

Το Μακεδονικό Μέτωπο για τον Τούρκο διοικητή στο στρατηγειο της Λάρισας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
20/5/09

Ο επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου του Πανελληνίου Μακεδονικού Μετώπου κ. Στέλιος Παπαθεμελής έκανε την ακόλουθη δήλωση:
"Η νέα δομή του ΝΑΤΟ, για την οποία είχε συμφωνήσει το ΠΑΣΟΚ το 2003 και την οποία τώρα η κυβέρνηση της ΝΔ συμφώνησε με την Τουρκία να εφαρμοστεί στο Αιγαίο θα έχει μόνο αρνητικές συνέπειες για τη χώρα μας.
Με αυτήν Νατοποιείται το Αιγαίο και θεσμοθετείται η συνδιαχείριση του με την Τουρκία, αφού στην διοίκηση του Νατοϊκού Κέντρου Λάρισας θα εναλλάσσονται Έλληνας και Τούρκος διοικητής.
Αμεσο αποτέλεσμα αυτής της συνδιαχείρισης θα είναι αντί η Ελλάδα να συνεχίσει να εγκαλεί την Τουρκία για τις, κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου και των διεθνών συνθηκών, συνεχείς, προκλητικές και επικίνδυνες για την ειρήνη παραβιάσεις του εθνικού μας εναερίου χώρου και τις παράνομες αμφισβητήσεις των συνόρων μας στο Αιγαίο, θα έλθει το ΝΑΤΟ, μέσω του Τούρκου διοικητή του στρατηγείου της Λάρισας, να εγκαλεί την Ελλάδα για τα δέκα ναυτικά μίλια , για τα «στρατιωτικοποιημένα» νησιά μας, για τις αναχαιτίσεις. των Νατοϊκών μεν Τουρκικών δε αεροσκαφών κλπ.
Βαρύτατη η ευθύνη της Κυβερνήσεως για αυτή τη συμφωνία , βαρύτατη επίσης η ευθύνη του ΠΑΣΟΚ, τόσο γιατί αυτό πρώτο ως κυβέρνηση συμφώνησε στη νέα δομή του ΝΑΤΟ, όσο και για την σημερινή σιωπή αποδοχή της νέας συμφωνίας.?

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ...ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ.

Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν χθες το βράδυ στο Βαθύλακκο Θεσσαλονίκης μεταξύ Ελλήνων και Βουλγάρων, που οδήγησαν στην απομάκρυνση των Βούλγαρων από το χωριό και στην εγκατάστασή του σε διπλανό οικισμό.

Ενοχλήθηκαν τα παιδιά.
Που είναι το κακό???
Που είναι το παράλογο???
Δηλαδή δε φτάνει που σας έκαναν την τιμή και ήρθαν στο χωριό σας, θα τους υποχρεώσετε ν ακούν και την μουσική όποτε εσείς γουστάρετε?

Και στο τέλος τους ζητάτε και τα ρέστα???

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Αντί να τους ζητήσετε γονατιστοί συγνώμη...
Αντί να τους καλέσετε στο σπίτι σας...
Αντί να τους φιλέψετε ένα ...φοντανάκι... να τους στρώσετε το κρεβάτι να κοιμηθούν...
Αντί να τους δείξετε τι θα πεί ελληνική φιλοξενία, να αφήσουν και κανά συνάλλαγμα τα παιδιά σε συνθήκες κρίσης του τουρισμού, τους πήρατε στο κυνήγι?

Σας βρίσκω πολύ ανάγωγους εσάς εκεί στο Βαθύλακκο της Σαλονίκης.
Δε σας βρίσκω καθόλου ευαισθητούληδες εσάς.
Εμείς εδώ μέχρι και το εφετείο τους παραχωρήσαμε βρε, για να δείτε πόσο ανώτεροι άνθρωποι είμαστε.

Και σεις θέλετε και να τους διώξετε???
Και μετά τι θα κάνετε βρε χωρίς αυτούς?
Να μαραζώσετε στη μοναξιά σας θέλετε???

Μα είναι πράγματα αυτά???
Σε τι εποχή ζούμε???

Οφείλει άμεσα η πολιτεία να στείλει στο χωριό σας, μηδέ και της ευρύτερης περιοχής εξαιρουμένης, καμιά δεκαριά "τσιπρόπουλα" προκειμένου να εμπεδώσετε το λαθρομεταναστευτικό σαβουάρ βιβρ, ώστε να μην επαναληφθούν στο μέλλον τέτοια θλιβερά φαινόμενα.


ΕΚΤΟΣ ΠΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ...ΦΟΝΤΑΝΑΚΙ. ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΕΙΤΕ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΦΕΙΛΩ ΕΓΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΣΚΗΣΑ.

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΤΕ ΟΣΟΝΟΥΠΩ...

Αφορμή στάθηκε η συμπλοκή μιας παρέας Ελλήνων με Βούλγαρους το απόγευμα της Τρίτης, επειδή οι τελευταίοι ενοχλήθηκαν από την ένταση της μουσικής που άκουγαν οι πρώτοι.

Ένα άτομο τραυματίστηκε και οι εμπλεκόμενοι έδωσαν εξηγήσεις στο Αστυνομικό Τμήμα Σίνδου.

Χθες όμως, η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο. Ομάδα από περίπου 120 άτομα κινήθηκε εναντίον των σπιτιών όπου διέμεναν οι Βούλγαροι που εμπλέκονταν στο επεισόδιο, σπάζοντας πόρτες και παράθυρα σε έξι σπίτια. Επιτόπου έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και μετά από «λαϊκή συνέλευση» αποφασίστηκε να απομακρυνθούν οι Βούλγαροι από το χωριό, τουλάχιστον έως ότου ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Η κατάσταση παρέμενε έκρυθμη και τεταμένη μέχρι και νωρίτερα, ενώ αρκετοί από τους κατοίκους ζητούν την απομάκρυνση όλων των αλλοδαπών, οι οποίοι, όπως λένε, δημιουργούν διαρκώς επεισόδια.

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...