25/9/10

Σφαλιάρα κι από τη Συρία (Κ. Μπετινάκης)

Μακάριοι οι πατριώτες, διότι στον παράδεισο θα βρουν δικαίωση


Με «απόλυτη επιτυχία», μια ηχηρότατη σφαλιάρα και πολλές αγορές όσων τον συνόδευαν, ολοκληρώθηκε η τρίτη (μέσα σε εφτά μήνες) εβδομαδιαία επίσκεψη του πρωθυπουργού Εξωτερικών, ΓΑΠ, στις ΗΠΑ. Από τις 25 Σεπτεμβρίου, ανακοινώθηκε πως πραγματοποιεί πολυήμερη επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα.

H σφαλιάρα, έπεσε την ώρα που ο Πινόκιο κόμπαζε για την δήλωση πρόθεσης του Κατάρ να επενδύσει με καζίνα στο Ελληνικό. Η Συρία, μια από τις παραδοσιακές φίλες χώρες στον αραβικό κόσμο, ανακοίνωσε την αναγνώριση του κρατιδίου της πΓΔΜ, με το συνταγματικό της όνομα. Η Συρία αναγνώρισε την ΠΓΔΜ με το συνταγματικό της όνομα, ενώ συνήψε διπλωματικές σχέσεις με τη γειτονική μας χώρα για την ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας. Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών της πΓΔΜ, «η Συρία είναι η 129η χώρα που έχει επίσημα αναγνωρίσει τη χώρα με το συνταγματικό της όνομα». Το κοινό ανακοινωθέν, σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΟΗΕ, θα διανεμηθεί σε όλα τα κράτη-μέλη του διεθνούς οργανισμού.

Αυτή είναι η πρώτη μεγάλη «επιτυχία» της «αναβάθμισης» των σχέσεων με το Ισραήλ, που πρόσφερε πριν λίγο καιρό στη χώρα, το αχτύπητο δίδυμο της καταστροφής, ΓΑΠ- Δρούτσα.

Η ανικανότητα υπεράσπισης των εθνικών συμφερόντων από το πλέον ανίκανο δίδυμο που έχει αναλάβει την καθοδήγηση της εξωτερικής πολιτικής, δημιουργεί μια δραματική κατάσταση και οδηγεί σε ακραία συμπεράσματα: Ίσως θά ‘πρεπε όσοι θεωρούμε ότι έχουμε παραμείνει Έλληνες και δεν γινήκανε Ρωμιάτσοι, να κυκλοφορούμε με μαύρο περιβραχιόνιο ως διαμαρτυρία για τη βαριά Σκιά της Δύσης επί 180τόσα χρόνια υποτέλειας και Κλεπτοκρατίας(*). Πριν πενθήσουμε για όσα σχεδιάζονται εις βάρος της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας από τους προστάτες μας. Οι οποίοι δεν είναι αυτόκλητοι. Έχουν φροντίσει να τους προσκαλέσουν να αναμειχθούν, οι γηγενείς πράκτορές τους.

Κρίμα σε όσους προσεύχονταν να υπάρξει κάποιο άλλο αμερικανικό σενάριο που θα πρόβλεπε ανανέωση του υπηρετικού προσωπικού στην Ελλάδα, «επί τα βελτίω», με αναβάθμιση του πρακτοριακού της μηχανισμού, ώστε να εξυγιανθεί κάπως και το δικό μας κατεστημένο της εξουσίας.

Είναι πλέον τοις πάσι γνωστό, πως ο σημερινός τρόπος εθνικής διαβίωσης, εμποδίζει τον Ελληνισμό να στηρίξει εθνικές διεκδικήσεις, ούτε καν να υπερασπιστεί με αποφασιστικότητα το ισχύον στάτους κβο, το οποίο εχθρικά διακείμενες –δήθεν φίλιες- δυνάμεις συστηματικά φροντίζουν να διαβρώνουν.

Έτσι φτάσαμε στο σημείο, ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου ο μικρός, να χαρακτηρίζει «θετική εξέλιξη» την αναφορά του τούρκου πρόεδρου Αμπντουλάχ Γκιουλστην, για «την ανάγκη εφαρμογής του Διεθνούς Δικαίου, εν όψει των διερευνητικών επαφών για την πιθανότητα προσφυγής στο Δικαστήριο της Χάγης για την υφαλοκρηπίδα».

Θ’ αντικαταστήσουμε δηλαδή και πάλι το εθνικό δίκηο, που αποτελεί υπέρ μας το στάτους κβο, με μία αμφιβόλου δικαίου απόφαση του ελεγχόμενου από τον επικυρίαρχο οργάνου, που σίγουρα, θα μας υποχρεώνει να παραδώσουμε για μια ακόμα φορά εθνικό χώρο.

Με μια αγαστή συνεργασία στην υπόθεση αποδόμησης της χώρας τα δύο μεγάλα κόμματα που διαδέχονται το ένα το άλλο στην εξουσία, από το 1974, κατόρθωσαν αυτό που όλοι απεύχονταν: Να οδηγήσουν μια υγιή ελληνική οικονομία χωρίς ανάγκη εξωτερικής βοήθειας, εθνικό χρέος και μηδενική ανεργία, στα σημερινά χάλια.

Και ενώ εισέρρευσε πακτωλός δανείων, το μόνο που κατόρθωσαν ήταν να τριπλασιάσουν τους φόρους, και να αφήσουν Παιδεία και Υγεία χωρίς χρηματοδότηση.

Όποιος τολμήσει να προτείνει μέτρα ώστε να τερματιστεί ο ολισθηρός κατήφορος του ολέθρου, χαρακτηρίζεται «αντιδραστικός» από τους προοδευτικούς ή «σοσιαλίζοντες» κατεργάρηδες που εμεις οι ίδιοι στέλνουμε στα ηνία διακυβέρνησης της χώρας.

Τα τελευταία χρόνια, ακούμε για συνεχείς πράξεις παράβασης καθήκοντος τελωνιακών, εφοριακών και άλλων δημοσίων υπαλλήλων, εξ ού και η στέρηση δισεκατομμυρίων αλλά δεν ακούσαμε ποτέ να υπάρξει έστω παραδειγματική τιμωρία. Ούτε να ληφθούν μέτρα δίκαιου φοροεισπρακτικού μηχανισμού, ώστε να εφαρμοστεί το «ακριβοδίκαιο» φορολογικό νομοσχέδιο, που κάθε μία από τις κυβερνήσεις φροντίζει να περάσει από το Κοινοβούλιο, «προκειμένου να αποκατασταθούν οι αδικίες των προηγούμενων»…

Και έτσι έχουμε δέκα «περαιώσεις», τα τελευταία χρόνια, μπας και βάλουμε κάτι μέσα στα δημόσια ταμεία, κάτι για το οποίο φροντίζουν αποκλειστικά οι συνήθεις ύποπτοι: Οι Μισθωτοί και οι Συνταξιούχοι τους οποίους ως εύκολη λεία ξεζουμίζει η εκάστοτε κυβέρνηση, την οποία ως γνήσιοι μαζοχιστές φέρνουν στην εξουσία, με την ελπίδα ότι οι προεκλογικές υποσχέσεις (τα χονδροειδή ψέματα) αυτή την φορά θα εφαρμοστούν. (Τ’ ακούς Πινόκιο; Εκτός αν εκείνο το «λεφτά υπάρχουν εννοούσες στις τσέπες μας όπου και έχωσες βαθειά -την τραυματισμένη από την αλυσίδα του ποδηλάτου- χερούκλα σου).

Ουδείς σκέφτηκε φυσικά να προωθήσει στη Βουλή νόμο, αλλά και στα σχολεία μάθημα, που θα καθιστά την αφιλοκέρδεια και την ανιδιοτέλεια των δημοσίων λειτουργών υποχρεωτικές.

Διαιωνίζουν το δόγμα, «η εξουσία ασκείται για καλοπέραση και πλουτισμό» ενώ έχει παραγνωριστεί η αξία της τιμητικής αναγνώρισης και της ηθικής διάκρισης.

Κι όλα αυτά τα πληρώνουμε πανάκριβα.

Και για να μην αφήσω κάτι να πέσει κάτω. Φροντίζει η εκάστοτε κυβέρνηση και για τους βαρώνους των Μέσων Μαζικής Αποβλάκωσης, με τους οποίους μοιράζεται την εξουσία, αν δεν τους υπηρετεί, με χαριστικούς νόμους να τους χαρίζει ακόμα και τις οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία των δημοσιογράφων. Έτσι οι πιο πολλές εφημερίδες και τηλεοπτικοί σταθμοί χρωστούν στο ΤΣΠΕΑΘ (ή όπως διάολο το βάφτισαν τώρα) και τον ΕΔΟΕΑΠ, από το αγγελιόσημο (για το οποίο δεν λειτουργεί αξιόπιστος ελεγκτικός μηχανισμός). Ουδείς βουλευτής ή υπουργός τολμά να λάβει η να προτείνει μέτρα υπέρ των υποτιθέμενων λειτουργών της 4ης εξουσίας και εναντίον των βαρώνων.

«Δεν υπάρχει ελπίδα λοιπόν;» Αναρωτιέται στα κάποιο από τα βιβλία του ο Ηρακλης Πετιμεζάς. Για να στείλει μια αχτίδα αισιοδοξίας, απαντώντας ο ίδιος: «Δεν θα το πω. Πάντοτε υπάρχει, όσο υπάρχουν άνθρωποι διατεθειμένοι να αγωνισθούν για την ελληνική ανεξαρτησία και την δημοκρατική αναγέννηση».

Σημείωση στυξ:

(*) Δανείζομαι λέξεις και εκφράσεις του σπουδαίου δημοσιογράφου Ηρακλή Ν. Πετιμεζά, από τo «ιστορικό βοήθημα» που έχει εκδώσει για να ερμηνεύσει τα αίτια για την ακατόρθωτη από το 1827 εθνική μας αποκατάσταση. Διότι όπως έγραφε το 1995: «Η Ελλάς κινδυνεύει από εκείνους του Έλληνες, οι οποίοι αντί να συνεργάζονται με τους ξένους υπέρ των εθνικών συμφερόντων, γίνονται όργανα των ξένων για να κλέβουν ατιμωρητί και να εκτελούν τις εντολές τους, όποιες κι αν είναι, προδίδοντες τη χώρα».

4 σχόλια:

http://www.stonpoutsomas.blogspot.com είπε...

http://www.stonpoutsomas.blogspot.com
τα νέα μέτρα ,αποκάλυψη σοκ :
Πότε διπλασιάζονται οι μισθοί και οι συντάξεις .
Η χορηγία του 15 μισθού σε συνταξιούχους και μισθούς .

Ανώνυμος είπε...

Κε Χατζάρα επιχειρείτε να γίνετε δήμαρχος σε περιοχή με μεγάλο ποσοστό πρώην ΝΔ. Και το κάνετε χωρίς να απορρίψετε το παλαιό ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου. Απάτη των κρυφών εξουσιαστών ήταν και το παλιό ΠΑΣΟΚ: όπως αποδεικνύεται από δημοσιοποιημένα έγγραφα, τα έπαιρνε και το παλιό ΠΑΣΟΚ από τους υπάνθρωπους Χάζαρους τραπεζίτες, 100.000.000 δολάρια για την ίδρυση του κόμματος, με συγκεκριμένες οδηγίες:

http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/09/blog-post_21.html

"Προς ικανοποίησιν των ριζοσπαστών (αριστερών) ψηφοφόρων, θα επιτραπεί αναθεώρηση της αμυντικής συμφωνίας μεταξύ Ελλάδος - ΗΠΑ. Κι' ακόμη, "επιτρέπονται φραστικές 'συγκρούσεις' με το ΝΑΤΟ και την ΕΟΚ, όχι όμως (ανοιχτός) πόλεμος..."!

Ετόνιζαν στον αρχηγό του "σοσιαλιστικού" κινήματος, ότι επεβάλλετο "ελαχιστοποίησις της δυνάμεως του ΚΚΕ. Η μείωσις αυτή όμως, δεν θα πρέπει να υπερβεί το όριον που συμφωνήθηκε με τους συναδέλφους της K.G.B."!

"Η κυβέρνησις Παπανδρέου δεν θα ανακινήσει το θέμα της Κύπρου, με αντίδωρον την μη ύπαρξιν προβλημάτων με την Τουρκίαν...".

Περιμένω την ευλογημένη μέρα που θα ξεπεράσετε και του Ανδρέα την απάτη, όπως ξεπεράσατε την κομμουνιστική απάτη.

Μέχρι τότε δεν είναι δυνατόν να ζητείτε την ψήφο πρώην νεοδημοκρατών.

Ανώνυμος είπε...

«Μόνο με την ενεργό πολιτική παρουσία των πολιτών, απ’ άκρου εις άκρον της Ελλάδας, θα εξασφαλιστούν τόσο η εθνική μας ανεξαρτησία όσο και η λαϊκή κυριαρχία. Ήρθε η ώρα να περάσουμε από την παθητική αναμονή στην ενεργό λαϊκή παρουσία για τη διαμόρφωση του μέλλοντος της χώρας μας.»
Διακήρυξη 3ης Σεπτεμβρη

"Λεφτα υπαρχουν"
GAP (B-DNT ,BEFORE IMF)

«Οι ηλίθιοι είναι αήττητοι» έλεγε ο Νίκος Εγγονόπουλος.

Οι «μαχητικοί» παχυσαρκοι τηλεθεαται ,τηλεπολιτες, ανασηκώθησαν εκ του καναπεους τους την 11 Νοεμβρίου 07 μ.χ και προεβηκαν οπως ψηφίσωσιν τον πρωταγωνιστή του μίνι θεαματος της τηλεδημοκρατιας ημων ,«Yorgos ο υπερασπιστής των καταφρονημένων», που προεβληθη υπο διαυλων μεταπραττικης υποτελειας για 7 περίπου εβδομάδες.

Το τελευταίο επεισόδιο ,πριν τις τηλεκλογές, αποδοθηκε στον φακο και έδειξε ότι οι «κακοί», (πλούσιοι και μορφωμένοι), είχαν συνωμοτήσει να «φάνε» τον «Καλό» Yorgos Μας ,που ηγονιζετο δια τους φτωχούς, τις δυτικές συνοικίες, και τους αγράμματους.Φευ ομως!Πλην λακεδαιμονιων λαθρομεταναστων ασφαλως...

Μετά την τηλενίκη ,(της Δημοκρατίας των φτωχών και των αγραμμάτων) , με 54-39%, τα τηλεκαφενεια έδειξαν έναν χαρούμενο πεπειραμενο «Αυριανιστή», που «φρουρούσε» την είσοδο της «Τρικολάου Χαρούπη 50», για να μην μπουν «οι Άλλοι» , να αγκαλιάζει και να φιλάει τον «Yorgos Μας» , και να του λέει, ο καημένος Ελλην τη φωνη εκεινου:

« Τώρα ο λαός θα αποφασίζει και εσύ θα εκτελείς !!! ».

Αυτό ήταν . Ο «αγωνιστής», το έπιασε το πρόβλημα.Ο «Yorgos Μας», είχε δυσκολία να αποφασίζει.Η ετσι επειθε απαντες που δεν εγνωριζαν περι πλανητικης διακυβερνησεως, global leadership και λοιπα τινα που στο χαρβαρντ (σχολη πλανητικων ηγητωρων) διδασκουσιν εν τροπω μεσσιανικης αποκαλυψεως... Αυτό του έλειπε. Και την κρίσιμον ωραν μετά την ήττα, «μπούκαρε ο λαός» τοτε δια να τον βοηθήσει. Τώρα ο λαός, ο καημένος ο Φρουρός δηλαδή,δικαιωμενος αποφασιζει οπως προνοει το προοιμιο του αρθρου του μνημονιου αντι του αρθρου αυτου... Ο «Yorgos Μας», τώρα, μόνο εκτελεί αλυπητα και με περηφανια (για) τον λαο....Με αξιους παραστατες του, σιτιζομενους στο πρυτανειο αυλικους και προπαγανδιστες της κοινης γνωμης.

Όπως απέδειξε ο σύγχρονος Έλλην διανοητής,αείμνηστος Ευάγγελος Λεμπέσης η κοινωνία εκτός από τον ταξικό διαχωρισμό πλούσιων –φτωχών κυριαρχείται από την αντίθεσιν ευφυών/ βλακών .

Ανώνυμος είπε...

Ο Ευάγγελος Λεμπέσης έγραφε το 1941: «Η έμφυτος τάσις του βλακός, εξικνουμένη συχνότατα εις αληθή μανίαν όπως ανήκη εις ισχυράς και όσον το δυνατόν περισσοτέρας και πάσης φύσεως οργανώσεις, εξηγείται πρώτον μεν εκ τις ευκολίας της αγελοποιήσεως, εις ην μονίμως υπόκειται, λόγω ελλείψεως ατομικότητος (εξ ου και το μίσος του, κατά του ατόμου και του ατομικισμού), δεύτερον δε εκ του ατομικού ζωώδους πανικού, υπό του οποίου μονίμως κατατρύχεται, εκ του δεδικαιολογημένου φόβου μήπως περιέλθη εις το παντός είδους προλεταριάτον»
«Το φαινόμενον ετούτον, ειναι κλασσικόν, τυπικόν καί αιώνιον αφ´ ής υπάρχει ανθρωπίνη κοινωνία, δι´ όλης της Ιστορίας της ανθρωπότητος» σημείωνε ο Λεμπέσης και προσέθετε: « Ο συνασπισμός των βλακών είναι μηχανική οργάνωσις βάσει της αρχής της «ελαχίστου προσπαθείας» κλείνων προς αντιμετώπισιν ισχυροτέρας δυνάμεως εις το πρόσωπον των ολίγων ή του ενός. Η οργάνωσις αύτη περιωρισμένης εκτάσεως καλείται κοινωνιολογικώς κλίκα.»

Τα κάθε είδους πυραμιδικά σχήματα εξουσίας, είτε κομματικής, είτε εταιρικής, είτε κρατικής(η και τα
-αντι) έλκουν την λεγεώναν των βλακών , της οποίας τα «προσόντα»,( η έλλειψις ιδίας γνώμης, η κολακεία και η ραδιουργία )της επιτρέπουν την σταθερην εξέλιξι μέχρι που, με την σταδιακή εξόντωσιν( δια της κλικος), των ευφυών και ικανών ,οι βλάκες κατακτούν την κορυφήν οπότε επέρχεται η εθνικη και αλλην κατάρρευσις όπως έγινε και στην Σοβιετική Ένωσι με την εκλογη του Γκαρμπατσώφ στην θέση του Γενικού Γραμματέος. Το ίδιον συνεβεβηκεν και με το ελληνικό συνδικαλιστικόν κίνημα.
Και συνεχιζει φιλοσοφικα προφητευοντας την ελλαδικη τηλεδημοκρατια των αλλογενων επικυριαρχων ου μην αλλα και ταπεινων εποικιστων ,των γαπ και δντ:
« Ότι την εξέλιξιν ταύτην ουδείς δύναται να σταματήση είναι φανερόν, όσον είναι φανερά και η νομοτελειακή συνάρτησις των ως άνω δεδομένων. Κατά την αυτήν συνάρτησιν το φαινόμενον συνεχίζεται: «ενός βλακός προκειμένου μύριοι έπονται», ο δε ούτω ανελθών βλαξ θα προωθήση ο ίδιος πρόσωπα μόνον κατώτερα εαυτού(σ.σ ή στο κολπον της πλανητικης διακυβερνησεως), μέχρις ότου η μία βιαία έξωθεν επέμβασις, υπαγορευομένη υπό της ανάγκης άλλου τινός κοινωνικού (σ.σ ή υπερεθνικου) όργανισμού, ή ο φυσικός εκφυλισμός ενός τοιούτου οργανισμού εκ των έσω(σ.σ κλεπτοκρατικη δημοκρατια-λαμογισταν), επιφέρει θεμελιώδη τινά ανατροπήν ή και αυτόν τούτον τον τερματισμόν του βίου του εκφυλισθέντος οργανισμού.» ετόνιζεν ο Λεμπέσης .

Αι βλάκαι έχουσιν επίσης την ακατανίκητον τάσιν προς διάφορα αξιώματα σωματειακά, κομματικά,κλπ αλλά και τίτλους επίτιμων,προεδρων καθιδρυματων και μκο εκ της του δημοσιου πρυτανειου σιτισεως,δημαρχων,παραγοντων και παει λεγοντας, καθώς και στις πάσης φύσεως κοινωνικας εκδηλώσεις με προβολή ( που είναι του συρμού),μεταξύ των οποίων πρώτη θέση κατέχουσιν στις μελανες ημερας ημων, τα
τηλεκατινεια προπαγανδος.Ουτω πως εξηγείται εν μεσω εθνικης αποσυνθεσεως και κοινωνικης του Γενους μας και της Πολιτειας και το πάθος στον αγώνα υποστήριξης για μια κουτση με δανεικα «καρέκλα»,ακόμα και αν αυτή είναι του θυρωρού ,στην Ιπποκρατους περι αδυνατων πολιτεια...

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...