2/11/10

ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ

ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΚΟΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ

Στις 7 του Νοέμβρη, οι πολίτες της Αθήνας, θα πρέπει να σταθούν όρθιοι, προκειμένου να μη χάσουν οριστικά την προσωπική και την πολιτική τους αξιοπρέπεια.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
υποψ. Δημοτικού Συμβούλου με την «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ»
http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/11/blog-post_9517.html

Τα δεδομένα είναι σαφή:
1. Υπάρχει μια κυβέρνηση που έχει παραβιάσει - στην ουσία έχει καταλύσει το Σύνταγμα - και που με βάση αυτή την παραβίαση συνεχίζει να λαμβάνει πολιτικές αποφάσεις.

2. Αυτές οι πολιτικές αποφάσεις είναι εξ ορισμού παράνομες και ως εκ τούτου οι πολίτες με βάση τα προβλεπόμενα από το Σύνταγμα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ υποχρεωμένοι να τις τηρήσουν.

3. Συστατικό κομμάτι αυτών των παράνομων αποφάσεων που είναι προϊόν Συνταγματικής παραβίασης, είναι και οι εξοντωτική για τους δεκάδες χιλιάδες μικροεπαγγελματίες απόφαση για την περαίωση των «εκκρεμών» φορολογικών υποθέσεων.
Πρόκειται για μέτρο φοροληστρικό, που δεν απαντά στις πραγματικές κοινωνικές ανάγκες, αλλά είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στις μνημονιακές δεσμεύσεις μιας κυβέρνησης που έχει καταλύσει το Σύνταγμα και έχει εκχωρήσει την εθνική κυριαρχία.
Από την άλλη μεριά...
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/11/blog-post_9517.html

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΥ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΕΣΑ...

Οι φωτογραφίες 5 καταζητούμενων για τους “Πυρήνες”

Στη δημοσιότητα δόθηκαν αργά το απόγευμα της Τρίτης, μετά το μπαράζ των βομβιστικών επιθέσεων, οι φωτογραφίες 5 ατόμων σε βάρος των οποίων εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης για συμμετοχή τους στην τρομοκρατική οργάνωση Συνομωσίες των Πυρήνων της Φωτιάς.

Πρόκειται για τα αδέλφια Γιώργο και Μιχάλη Νικολόπουλο, 24 και 22 ετών αντίστοιχα, τον Ntamiano Bolano 23 ετών, τον Γιώργο Καραγιαννίδης 30 ετών και τον Αλέξανδρο Μητρούσια 21 ετών.

Εναντίον τους έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για:


• Τρομοκρατική οργάνωση
• Προμήθεια, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών και εκρηκτικών βομβών κατά συναυτουργία για να προξενήσουν κοινό κίνδυνο σε ξένα πράγματα και κίνδυνο για άνθρωπο κατά συρροή
• Έκρηξη κατά συναυτουργία με τη χρήση εκρηκτικών υλών από την οποία μπορούσε να προκύψει κοινός κίνδυνος σε ξένα πράγματα και κίνδυνος για άνθρωπο κατά συρροή.

Στην ανακοίνωση υπενθυμίζεται ότι όσοι γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικό με τους συλληφθέντες Παναγιώτη Αργυρού, ετών 22 και τον Γεράσιμο Τσάκαλο, ετών 24, αλλά και για τους υπόλοιπους πέντε να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα: 170, 1014, 1964

Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

http://www.newsbomb.gr/koinonia/story/oi-fotografies-5-katazitoumenon-gia-tous-purines

Ανώνυμος είπε...

Μεταφέρουν μειονοτικούς στη Θράκη για τις εκλογές - Κέντρο ειδικών δυνάμεων φτιάχνει το ΓΕΣ
«Εισβολή» εξτρεμιστών μειονοτικών για να υποστηρίξουν το μειονοτικό ψηφοδέλτιο ετοιμάζεται για τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής. Ο Χακάν Τσαβούσογλου πρόεδρος του παραρτήματος του BTTD, μιλώντας στην Προύσα κάλεσε τους μειονοτικούς ότι οι ερχόμενες εκλογές θα αποτελέσουν ευκαιρία για «Μια ριζική αλλαγή στην διακυβέρνηση» Και συνέχισε: «Στην Προύσα υπάρχει δυνατότητα 8 χιλιάδων ψήφων. Επιθυμία μας είναι όλους αυτούς να τους μεταφέρουμε». Αλλά λέει και κάτι άλλο πολύ ενδιαφέρον (σ.σ. τελικά ευτυχώς που είναι και οι Τούρκοι και μαθαίνουμε το τι συζητούν οι κυβερνώντες πίσω από την πλάτη των πολιτών): «Οι συνομιλίες που πραγματοποιήθηκαν ανάμεσα στις δύο χώρες ειδικότερα για το θέμα του μουφτή, και στο σημείο που έχουν φτάσει αποτελούνε ένα σημείο καμπής για την μειονότητα μας. Η εξέλιξη αυτή πιστεύουμε πως θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην επίλυση και των υπολοίπων θεμάτων».
Αλλωστε π Τσαβούσογλου, κάτι ξέρει αφού ήταν προσκεκλημένος του υπουργού προεδρίας-υπεύθυνου για τους Τούρκους του εξωτερικού Φαρούκ Τσελίκ, στην … Αθήνα, όπου η κυβέρνηση έφτιαξε σύνοδο για την κλιματική αλλά οι Τούρκοι έφεραν τους μειονοτικούς για πανηγυράκι με τις «μειονότητες». Μάλιστα ο Τσαβούσογλου ανακοίνωσε στην Προύσα ότι με την παρούσα ελληνική κυβέρνηση «Υπάρχουν απτά αποτελέσματα. Πλέον δεν κάνουμε τρύπες στο νερό"!
Η κατάσταση, λοιπόν έχει αρχίσει και ξεφεύγει. Και δεν είναι θέμα απλώς και μόνο της νυν κυβέρνησης η οποία έτσι η αλλιώς σύντομα ή μεσοπρόθεσμα μπορεί να αποτελεί παρελθόν.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Γράφει το Γεράκι της Θράκης
EIΣΒΟΛΗ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΙΣΘΩΜΕΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ D.E.B ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ Α.ΣΑΔΙΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ !!!!!!!!






EIΣΒΟΛΗ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΠΙΖΗΤΩΝΤΑΣ Η ΑΓΚΥΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ

ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ …..ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝ !!!!

Συνέχεια εδώ
http://egersis2.blogspot.com/2010/11/blog-post_3086.html

Ανώνυμος είπε...

Το "Κουρδιστό Πορτοκάλι" αποκαλύπτει ότι οι εθνικές εκλογές έχουν κλειδώσει για την 12η Δεκεμβρίου, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στις χαζο-δημοτικές!

Ο Παπανδρέου ενημέρωσε ήδη με επιστολή του τον Κάρολο Παπούλια.

Μην ρωτάτε πως έφτασε αυτή η επιστολή-βόμβα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ποιος ήταν δηλαδή ο κομιστής!

Στα μέσα Δεκεμβρίου ο Παπούλιας θα ορκίζει Οικουμενική κυβέρνηση με τη Ντόρα Μπακογιάννη, κατά πάσα πιθανότητα στο υπ. Εξωτερικών (και Αιγαίου) μια και θα πάνε πακέτο εξαιτίας των τρυπανιών που δεν θ αργήσουν να πιάσουν δουλειά.

Εκτός θα μείνει ο Αντώνης Σαμαράς και η υπάρχουσα ΝΔ.
Τώρα θα πείτε γιατί ο πρωθυπουργός πάει σε εκλογές.
Είναι απλό! Δεν θέλει να κρατήσει μόνος του την ατομική βόμβα της χρεοκοπίας και της εξαθλίωσης της χώρας.
Των νέων μέτρων κι ότι πρόκειται ν ακολουθήσει.
Θα συγκυβερνήσει με την Ντόρα, τον Κουβέλη, τον Καρατζαφέρη πολύ πιθανό και τις άλλες δημοκρατικές δυνάμεις.
O λόγος που στη διακαναλική δεν μίλησε ακόμη πιο ανοιχτά για τις εθνικές εκλογές ήταν για να κρατήσει εν υπνώσει τον Σαμαρά!

Τίνος ήταν η σκηνοθεσία της όλης υπόθεσης δίλημμα-εκλογές;

Θα σας δώσουμε την απάντηση.

Ηταν του Μητσοτάκη, ο οποίος την πάσαρε στον Ψυχάρη κι αυτός με τη σειρά του στον Παπανδρέου.

Ετσι κυβερνιέται η Ελλάδα.

Ωσαν τηλεπαιγνίδι.

Πηγή: http://kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=3461

Ανώνυμος είπε...

Ο Δημοκράτης Jerry Brown νέος Κυβερνήτης της Καλιφόρνια που βαδίζει προς νομιμοποίηση της μαριχουάνα

Ο Δημοκράτης Jerry Brown επικράτησε της Ρεπουμπλικάνας Meg Whitman και θα διαδεχθεί τον Ιανουάριο τον Arnold Schwarzenegger σαν Κυβερνήτης της Καλιφόρνια. Ο προεκλογικός αγώνας στην ΚΑλιφόρνια ήταν ο ακριβότερος που έχει γίνει ποτέ για Πολιτειακές εκλογές με τη Meg Whitman, πρώην ιδιοκτήτρια του Ebay, να ξοδεύει 140 εκ δολλάρια!

Η Πολιτεία της Καλιφόρνια είναι ουσιαστικά χρεοκοπημένη(Σ.Σ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΗ ΔΕΗ...) και εξετάζει τη νομιμοποίηση της μαριχουάνα προκειμένου με τη φορολόγησή της να μπαλώσει μερικές τρύπες.

Αυτό αλήθεια πως και δεν το έχει σκεφτεί ο Γιωργάκης ακόμα;

http://dexiextrem.blogspot.com/2010/11/jerry-brown.html

28 Μαρτίου 1957. Οι Άγγλοι απελευθέρωσαν τον «αλλαγμένο» Μακάριο που είχε κάνει συμφωνία μαζί τους

  Το "κλειδί" για να καταλάβουμε τι έγινε, ηταν το πρωτοσέλιδο του πρακτορείου των Κόκκα Μητσοτάκη, που τόνιζε: "χωρίς να δεσ...