12/1/11

ΖΗΤΩ Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ

Δεν προέκυψαν ευθύνες στην υπόθεση εξαγοράς της «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» από COSMOTE

Με βασικό σκεπτικό ότι δεν προέκυψαν ικανά στοιχεία για να στοιχειοθετηθούν οι κατηγορίες σε βάρος των εμπλεκομένων, ολοκληρώθηκε με την αποστολή τυπικών κλήσεων η ανάκριση για την υπόθεση της εξαγοράς της εταιρίας ΓΕΡΜΑΝΟΣ από την εταιρία COSMOTE.

O 20ος Τακτικός Ανακριτής που είχε χρεωθεί την δικογραφία για την επίμαχη εξαγορά, η οποία ολοκληρώθηκε πριν περίπου πέντε χρόνια έναντι 1,3 δισ. ευρώ, κρίνει πως τα στοιχεία της υπόθεσης δεν επαρκούν ώστε να στοιχειοθετηθούν οι κατηγορίες σε βάρος των 18 κατηγορουμένων.

Για την υπόθεση είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για απιστία, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και χειραγώγηση μετοχής, ενώ μεταξύ των κατηγορουμένων είναι ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ κ. TRILATERAL (Παν. Βουρλούμης), ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Cosmote κ. Ευαγ. Μαρτιγόπουλος και ο επικεφαλής της επιχείρησης «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» κ. Παν. Γερμανός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...