21/1/11

Το σενάριο των πρόωρων εκλογών

Του Δημήτρη Κωνσταντίνου
http://e-parembasis.blogspot.com/2011/01/blog-post_8114.html

Σε εκλογές φαίνεται πως θα οδηγήσει τη χώρα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Γ. Παπανδρεόυ μέσα στην Άνοιξη, δεχόμενος εισηγήσεις πολύ στενών συνεργατών του, οι οποίοι θεωρούν απαραίτητη μια τέτοια εξέλιξη, ώστε αναβαπτισμένος με τη λαϊκή εντολή να μπορέσει να προχωρήσει το αμέσως επόμενο διάστημα απρόσκοπτα, στις επώδυνες αλλαγές που προβλέπονται απ' το μνημόνιο και όχι μόνο...

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της "Παρέμβασης", ο Γιώργος Παπανδρεόυ και οι στενοί του συνεργάτες του φαίνεται να καταλήγουν στη λύση της κάλπης μέχρι τον Απρίλιο.

Ο συνομιλητής μας υποστήριξε πως λόγω της κρισμότητας του επόμενου διαστήματος η κυβέρνηση δεν θέλει να αφήνει την εντύπωση ότι διαχειρίζεται τόσο σημαντικά θέματα έχοντας απωλέσει τη λαϊκή συγκατάθεση. Κι αυτή θα επιχειρήσει να πάρει εκ νέου με τις εκλογές, παρόλο που το ενδεχόμενο αυτό αποκλείουν σε κάθε ευκαιρία με δηλώσεις τους τα στελέχη της κυβέρνησης και του κόμματος.
Οι θιασώτες της ιδέας, που φαίνεται ως αυτή τη στιγμή να αποδέχεται ο πρωθυπουργός, εκτιμούν ότι οι συνθήκες είναι ιδανικές και ευνοούν την εκλογική επικράτηση του ΠΑΣΟΚ, καθώς όπως συνάγεται κι απ' τις δημοσκοπήσεις, το κυβερνών κόμμα παρά τα πρωτοφανή σε σκληρότητα αντιλαϊκά μέτρα που πήρε, την λογική κυβερνητική φθορά και τον κοινωνικό αντίκτυπο των μέτρων, συνεχίζει να προηγείται με διαφορές αστρονομικές, δεδομένων των συνθηκών. Αν δε εντός του επόμενου διαστήματος η κυβέρνηση καταφέρει εκτός της επιμήκυνσης του χρέους (που θεωρείται βέβαιη) να πετύχει και μείωση των επιτοκίων στα δάνεια που έχει ήδη συνάψει, τότε, (άσχετα με την αμφίβολη ουσιαστική συμβολή των δύο αυτών εξελίξεων στην πραγματική οικονομία) θα έχει στα χέρια της δύο πολύ ισχυρά επικοινωνιακά χαρτιά, που μπορεί να χρησιμοποιήσει προεκλογικά.
Ένας επιπλέον λόγος που συνηγορεί στην απόφαση για κάλπες, είναι η αδυναμία της αξιωματικής αντιπολίτευσης να προσπορίσει οφέλη και να ανεβάσει τα ποσοστά της παρά την σταθερή αντιμνημονιακή ρητορία. Αντίθετα όπως επισημαίνουν, οι αμφίσημες όπως τις θεωρούν, δηλώσεις Σαμαρά σε συνδυασμό με τις διαβεβαιώσεις του προς την τρόϊκα ότι θα σεβαστεί τους όρους του μνημονίου, θολώνουν τα νερά και εδραιώνουν στον λαό την πεποίθηση ότι η ΝΔ δεν θα μπορέσει να τον προστατεύσει - ακόμα κι αν κερδίσει τις εκλογές - απ' τη λαίλαπα του μνημονίου.
Παράλληλα, την αδυναμια αυτή της αντιπολίτευσης - πάντα κατά την εκτίμηση της Ιπποκράτους - ενισχύει παραδόξως κι ο ανασχηματισμός που έγινε στην σκιώδη κυβέρνηση της ΝΔ που παρά τις προσδοκίες, μόνο ανανέωση δεν σηματοδότησε, αφού συμπεριέλαβε, χάριν κομματικών ισορροπιών, πρόσωπα που έχουν συνδεθεί με το πρόσφατο (αλγεινό) παρελθόν όπως οι Γ. Γιακουμάτος, Α. Νάκος, Α. Γιαννόπουλος. Πρόσωπα που ξυπνούν στη συνείδηση του κόσμου κάθε άλλο παρά ευγενικά συναισθήματα. Ουσιαστικά, εκτιμούν οι επιτελείς στην Ιπποκράτους, πως αυτή ήταν η χαριστική βολή στην προσπάθεια ανάκαμψης της ΝΔ αφού κατέδειξε την αδυναμία του κ. Σαμαρά να προχωρήσει σε τομές, ειδικά σε στιγμές κρίσιμες τόσο για τον τόπο όσο και για το κόμμα του. "Αφού δεν κάνει τώρα τις τομές, πότε θα τις κάνει;", αναρωτιούνται.

Με βάση τα παραπάνω, όσοι εισηγούνται εκλογές στον πρωθυπουργό θεωρούν ως πιο πιθανά δύο σενάρια για την έκβαση των εκλογών. Ένα καλό κι ένα χειρότερο ωστόσο καθόλου καταστροφικό για το κυβερνών κόμμα και για τον ίδιο τον Γ. Παπανδρέου.

Πιο συγκεκριμένα το πρώτο σενάριο που θεωρούν και το πιθανότερο είναι η επικράτηση του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές με ποσοστά που θα του επιτρέπει - έστω οριακά - τη συγκρότηση αυτοδύναμης κυβέρνησης. Σε μια τέτοια περίπτωση τα χέρια της νέας κυβέρνησης θα είναι λυμένα για να προχωρήσει στις αλλαγές όχι μόνο αυτές που προβλέπονται απ' το μνημόνιο αλλά και κάποιες άλλες που ίσως προκύψουν στην πορεία…Μιλάμε για αλλαγές και μέτρα σοκ, που όπως έχει τονίσει σε ανύποπτο χρόνο ο Ανδρέας Λοβέρδος "κανένας πρωθυπουργός και καμιά κυβέρνηση δεν θα μπορούσαν να πάρουν". Επιπλέον με νωπή τη λαϊκή εντολή θα μπορούσαν να προχωρήσουν σε μια θεαματική κίνηση όσον αφορά την οικονομία κι αυτή δεν είναι άλλη απ' την αναδιάρθρωση του χρέους. Πολλοί δε εντός της κυβέρνησης την τοποθετούν χρονικά κοντά στο Μάϊο, καθώς βλέπουν ότι τα περιθώρια στενεύουν, αφού τα μεγέθη δεν βγαίνουν κι η οικονομία στραγγαλίζεται, απ' την ασφυκτική λιτότητα.
Το δεύτερο σενάριο αφορά πάλι πρωτιά του ΠΑΣΟΚ (την πρωτιά την θεωρούν βέβαιη στην Ιπποκράτους) αλλά με ποσοστά που δεν επιτρέπουν συγκρότηση αυτοδύναμης κυβέρνησης και θα οδηγούν μοιραία σε κυβέρνηση συνεργασίας. Σε μια τέτοια περίπτωση πιστεύουν - όπως μας είπε ο συνομιλητής μας- ότι θα βρούν ανταπόκριση καθώς είναι αρκετοί οι πρόθυμοι, που περιμένουν πως και πως ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Σίγουρη σε μια τέτοια κυβέρνηση θεωρείται η συμμετοχή του ΛΑΟΣ, αλλά και των νεοπαγών κομμάτων του κ. Κουβέλη και της κ. Μπακογιάννη, εφόσον καταφέρουν να μπουν στη Βουλή. Απ' αυτήν την εξέλιξη, οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι πάλι κερδισμένο θα βγει το ΠΑΣΟΚ κυρίως στην συνείδηση του κόσμου, αφού θα φαίνεται ως το κόμμα που πρωτοστάτησε στη σωτηρία (ή "σωτηρία" λέμε εμείς) της χώρας, ενώ παράλληλα θα απομονωθεί πολιτικά η ΝΔ, ως το κόμμα που έθεσε το κομματικό συμφέρον πάνω απ' το εθνικό.

Ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών «βλέπει» και ο Γ. Καρατζαφέρης

Ως ένα εξαιρετικά πιθανό και σοβαρό σενάριο, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών. Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο «Βήμα FM» ο κ.Καρατζαφέρης εκτίμησε ότι τα περί εκλογών «είναι ένα σενάριο το οποίο ο πρωθυπουργός εξετάζει πολύ σοβαρά».Εξέφρασε δε την πεποίθηση ότι έχουν γίνει οι απαραίτητες συζητήσεις και βολιδοσκοπήσεις και είπε ότι οι πιθανές εκλογές, θα διεξαχθούν με «λίστα», για να ξεκαθαρίσουν οι δύο αρχηγοί, τα εσωτερικά προβλήματα που έχουν στα κόμματα τους,

Ακόμη υποστήριξε ότι ο κ. Γ. Παπανδρέου θα αποδεχτεί την θέση του ΓΓ του ΟΗΕ: «Η αποδοχή της θέσης του ΓΓ του ΟΗΕ από κ. Παπανδρέου, δεν θα είναι απόδραση τύπου Καραμανλή», είπε ο κ. Καρατζαφέρης

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

'Naughty lawyer' upsets neighbors



Residents in central Tel Aviv building upset by loud noises coming from S&M fan's home

Noise pollution is a well-known problem in Tel Aviv, yet residents of a building in the center of town are having trouble coping with a wholly different kind of nuisance.



A lawyer who lives in the building frequently invites women over to his apartment and proceeds to whip them, as part of his affinity for sadomasochistic relations. The whipping sounds and screams wake up the neighbors, but local police are largely helpless.



As of late, more and more complaints are being filed with the Tel Aviv police over the loud lawyer's actions. Time after time, police officers are dispatched to the site, yet by the time they arrive the lawyer completes his activity for the night.



A neighbor who lives in the floor below the lawyer's "love pad" says the phenomenon takes place every few nights and does not allow her to sleep.



"The first few times I heard the screaming from his home, I feared that something terrible happened," she told Ynet. "These are some awful female screams, coupled with the sounds of whipping. You can hear it very clearly in my apartment. It's impossible to live like that."



"I know this isn't an offense and that all the women who arrive there do so voluntarily, but I just want my peace and quiet," she said.



As the police have failed to address the problem, and as the naughty lawyer made it clear that he has no intention of finding a new hobby, the neighbor, who asked to remain anonymous, says she's rather helpless.




"He said it's his right and that he won't be stopping it. I don't know what to do," she said. "I can only say that I fail to understand why these women enjoy themselves. According to their screams at least, it sounds terrible."



The lawyer himself declined to offer his response to the report.

http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4016850,00.html

Ανώνυμος είπε...

Ελλάδα: «αποθήκη» λαθρομεταναστών της Ευρώπης

Μία τρομερή αποκάλυψη για τον ρόλο της ελληνικής αστυνομίας, διαβάσαμε πρόσφατα στο γνωστό πλέγμα των αποκαλύψεων των απορρήτων τηλεγραφημάτων - αναφορών των πρεσβειών των ΗΠΑ προς το State Department, σχετικά με τον ρόλο της αστυνομίας στην χώρα μας. Σε αυτές τις "αναφορές" γίνεται λόγος για μία συνάντηση τ. πρέσβη των ΗΠΑ στη χώρα μας, με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ Λευτέρη Οικονόμου - επί της υπουργίας Χρυσοχοΐδη. Σε αυτήν την συνάντηση, όταν ο Λευτέρης Οικονόμου "ενημέρωνε" τον Ντάνιελ Σπέκχαρντ για το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, ειπώθηκε ότι "το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης προς την Ελλάδα, απαιτεί πολιτικές λύσεις στο διεθνές πεδίο. Αλλά εν τω μεταξύ η Ελλάδα ‘σφραγίζει τα σημεία εξόδου της' για να εμποδίσει κυκλώματα οργανωμένους εγκλήματος αλλά και τους ίδιους τους μετανάστες να κινηθούν προς την Δυτική Ευρώπη". Όχι δεν διαβάσατε λάθος. Αντί η ΕΛ.ΑΣ. του κ. Χρυσοχοΐδη και του κ. Οικονόμου να προστατεύει την Ελλάδα και τους Έλληνες πολίτες, αντί να "σφραγίζει" τα σημεία εισόδου στη χώρα μας, έχει ταχθεί στο να "σφραγίζει" τα σημεία εξόδου, ώστε να τους εμποδίζει να φύγουν από την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, ο κ. Οικονόμου "ενημέρωσε" τον πρέσβη των ΗΠΑ στη χώρα μας ότι δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στα λιμάνια της Κορίνθου, της Πάτρας και της Ηγουμενίτσας αλλά και στα αεροδρόμια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η μεταναστευτική πολιτική της χώρας μας, δεν υπαγορεύεται από την ανάγκη προστασίας των Ελλήνων ή ο,τιδήποτε έχει να κάνει με το ελληνικό κράτος, αλλά έχει να κάνει με άλλου είδους ζητήματα και "υποχρεώσεις" των υπουργών και των επικεφαλής των σωμάτων ασφαλείας. Πρόκειται όμως για ένα ζήτημα το οποίο χρήζει ιδιαίτερης σημασίας, καθώς αναδεικνύεται η μεταγωγή των Ελλήνων σε β' κατηγορίας πολίτες αλλά και η θέση της Ελλάδας ως "αποθήκης" μεταναστών από τις χώρες του Τρίτου Κόσμου. Την ίδια στιγμή που η χώρα μας στενάζει από την οικονομική κρίση υπουργοί και ανώτατοι αξιωματικοί "φτιάχνουν προφίλ" πουλώντας εκδούλευση στο εξωτερικό. Από εκεί πηγάζουν και τα "ανθρωπιστικά" δήθεν αισθήματά τους, τα οποία πουλάνε στον ελληνικό λαό. Από εκεί πηγάζουν και οι αλλεπάλληλες "νομιμοποιήσεις" με τις οποίες δίνεται στους αλλοδαπούς το δικαίωμα να παραμείνουν στην Ελλάδα ή οι αλλεπάλληλες "προθεσμίες" που έχουν για να φύγουν δήθεν από την Ελλάδα. Στην πραγματικότητα αυτό που συμβαίνει είναι ότι ολόκληρη η χώρα μας, έχει μεταβληθεί σε ένα χώρο υποδοχής και αποθήκευσης μεταναστών, τους οποίους οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι δεν είναι διατεθειμένοι να δεχτούν. Και αντί η Ελληνική Αστυνομία, η οποία πληρώνεται από το υστέρημα του ελληνικού λαού, να προσπαθεί να ανακόψει τη μεταναστευτική ροή, το μόνο που κάνει είναι να φυλά επί της ουσίας τα σύνορα των άλλων κρατών, αδιαφορώντας για το τι συμβαίνει εντός της ελληνικής επικράτειας. Φυσικά, στην ίδια συνάντηση ο Λευτέρης Οικονόμου ενημέρωνε τον Αμερικανό πρέσβη ότι η ΕΛ.ΑΣ. δεν θα δείξει καμμία ανοχή στην... ακροδεξιά βία και τον... αντισημιτισμό, αλλά αυτό προφανώς είναι μια άλλη (!!!) ιστορία, που καθόλου δεν έχει να κάνει με το συγκεκριμένο

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΒΕΡΟΝ!ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΙ ΤΑΧΑ ΛΟΓΟΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΣΦΡΑΓΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ.

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΜΩΣ ΛΟΓΟΙ ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΕΛΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΝΟΡΑ !!!!

ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΦΕΛΗ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΙΤΗ!

ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ.ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ.ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΑΥΤΟ ΕΓΓΙΖΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Το Harvard κάνει ελεγχο νου σε σκουλήκια!

Όταν έραψαν τη λοβοτομή και κύλησε στο αίμα σου ο ορός της αλήθειας, o πράκτορας
της CIA σου έδωσε το χέρι. Σκουλήκι…
Η αλήθεια είναι ότι οι ανακαλύψεις του Harvard σε σχέση με τη δυνατότητα να
ελέγξουν με μια ακτίνα λέιζερ έναν ζωντανό οργανισμό, θυμίζουν λίγο το πρόγραμμα

Caenorhabditis Elegans, το πειραματόζωο
MK Ultra των μυστικών υπηρεσιών. Τα πράγματα όμως είναι πιο απλά.
Η επιστημονική ομάδα του τμήματος Βιο-φυσικής του πανεπιστημίου του Harvard,
κατάφερε να κάνει έναν μικροοργανισμό 1mm το caenorhabditis elegans (έναν από
τους πιο πολύ μελετημένους, εργαστηριακά, οργανισμούς), να ακολουθήσει τις
εντολές των επιστημόνων. Το “σκουλήκι” σταματούσε και ξεκινούσε τη πορεία του,
άλλαζε κατεύθυνση, παρέλυε και, το εντυπωσιακότερο, γεννούσε αυγά (!) ανάλογα με
τις κατευθύνσεις της ομάδας. Η τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε ήταν ένα λέιζερ το
οποίο με ακρίβεια «χτυπούσε» με ακρίβεια τους νευρώνες του διαφανούς σώματος του
μικροοργανισμού. Αυτό του έδινε την εντύπωση του αγγίγματος και ενεργοποιούσε
κατά περιπτώσεις διαφορές αντιδράσεις. Το σκουλήκι του πειράματος, ήταν γενετικά
τροποποιημένο, με μια διαδικασία που λέγεται «οπτικο-γενετική» και καθιστά το σώμα
του οργανισμού ευαίσθητο στο φως.
Η ερευνητική ομάδα δηλώνει ότι δεν έχει ακόμη πλήρως κατανοήσει πως οι νευρώνες
του οργανισμού συλλειτουργούν στα πλαίσια ενός ενιαίου δικτύου, αλλά ευελπιστούν
να απαντήσουν τα ερωτήματά τους, μέσω της παρατήρησης και των δοκιμών

Δες το βίντεο, εδώ

http://vimeo.com/16899547

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=yuVTtfJptCA

Ανώνυμος είπε...

Ούτε μια ψείρα στην κορυφή του παγόβουνου δεν άγγιξες 04.45.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΉΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΕΛΛΩΝ.

ΑΠΌ : Τίρανα και λοιπές άλλες φωλιές της δημοκρατίας

Προς Κόκκινη Ομάδα.

1.Ότι ώρα θέλετε.....μεζούρες έτοιμες.
2.Πέρα ως πέρα αληθινό η παρατήρηση περί "μπαστάρδων".


Φιλάκια.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑΣ.


Υ.Γ.
Προς Σπύρο.

Είσαι σε φόρμα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κάρολος αποκάλεσε βάρβαρους του βάρβαρους Τούρκους. Ε, τότε τι έδωσες σε βάρβαρο την κόρη σου;

Ανώνυμος είπε...

Προετοιμαζουν την αδειοδοτηση των παρανομων αλλοδαπων εκτος ε.ε και του λαθρεμποριου,με προσχημα την ασχετη ντιρεκτιβα μπολκεσταιν και τις...επενδυσεις της μαφιας!!!

Επικαλουνται την οδηγια για την διασυνοριακη κινηση εργαζομενων και προιοντων απο χωρες μελη της ε.ενωσης και υπηκοων αυτων,για να αδειοδοτησουν λαθρομεταναστες λαθρεμπορους τριτων χωρων ασχετων με την ε.ε!!

Η οδηγια ομως αυτη αφορα ΜΟΝΟΝ και δεν θα μπορουσε και αλλιως πολιτες υπηκοους των χωρων μελων,οχι τριτων εκτος ε.ενωσης και μαλιστα παρανομως ευρισκομενων,ποσο μαλλον η οδηγια αυτη δεν αδειοδοτει το λαθρεμποριο αναμεσα στις χωρες μελη!!

Οι αδειες λαθροπωλητη και εμπορου σε αλλοδαπους υπηκοους εκτος ε.ε θα γινει καθαρα με εθνικη κυβερνητικη αποφαση τους,η ε.ενωση δεν μπορει να νομοθετησει προνομια και αδειες για αλλοδαπους τριτων χωρων και μαλιστα θα αναγνωριζει εκτος απο την σταδιακη ντεφακτο νομιμοποιηση ολων τι αραγε,το δικαιωμα στο λαθρεμποριο στο ονομα των επενδυσεων της μαφιας και της καταπολεμησης ανεργιας αλλοδαπων παρανομων εκτος ε.ενωσης;

οι εξηγησεις εδω.
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11379&subid=2&pubid=52180952

(...Σαρωτικές αλλαγές στο λιανεμπόριο με απελευθέρωση του ωραρίου, των αδειών λειτουργίας των καταστημάτων και των Κυριακών, με ανεμπόδιστη ίδρυση mall (εμπορικά κέντρα, εκπτωτικά χωριά κ.λπ.), αλλά και με αθρόες αδειοδοτήσεις πλανόδιων πωλητών ακόμη και αλλοδαπών, φέρνει η επόμενη φάση του ανοίγματος των «κλειστών επαγγελμάτων».)

(...Στο πλανόδιο εμπόριο καταργούνται ή αναθεωρούνται διατάξεις που περιόριζαν τη χορήγηση άδειας πλανόδιων πωλητών και πωλητών λαϊκών αγορών. «Πάγκους» θα μπορούν να έχουν οικονομικοί μετανάστες αλλά και κάτοικοι από τις γειτονικές χώρες.)

Ανώνυμος είπε...

Προετοιμαζουν την αδειοδοτηση των παρανομων αλλοδαπων εκτος ε.ε και του λαθρεμποριου,με προσχημα την ασχετη ντιρεκτιβα μπολκεσταιν και τις...επενδυσεις της μαφιας!!!

Επικαλουνται την οδηγια για την διασυνοριακη κινηση εργαζομενων και προιοντων απο χωρες μελη της ε.ενωσης και υπηκοων αυτων,για να αδειοδοτησουν λαθρομεταναστες λαθρεμπορους τριτων χωρων ασχετων με την ε.ε!!

Η οδηγια ομως αυτη αφορα ΜΟΝΟΝ και δεν θα μπορουσε και αλλιως πολιτες υπηκοους των χωρων μελων,οχι τριτων εκτος ε.ενωσης και μαλιστα παρανομως ευρισκομενων,ποσο μαλλον η οδηγια αυτη δεν αδειοδοτει το λαθρεμποριο αναμεσα στις χωρες μελη!!

Οι αδειες λαθροπωλητη και εμπορου σε αλλοδαπους υπηκοους εκτος ε.ε θα γινει καθαρα με εθνικη κυβερνητικη αποφαση τους,η ε.ενωση δεν μπορει να νομοθετησει προνομια και αδειες για αλλοδαπους τριτων χωρων και μαλιστα θα αναγνωριζει εκτος απο την σταδιακη ντεφακτο νομιμοποιηση ολων τι αραγε,το δικαιωμα στο λαθρεμποριο στο ονομα των επενδυσεων της μαφιας και της καταπολεμησης ανεργιας αλλοδαπων παρανομων εκτος ε.ενωσης;Oι παρανομοι τριτων χωρων δεν εχουν καμμια σχεση με το διακοινοτικο εμποριο της ε.ενωσης ουτε υπαγονται στο δικαιο αυτο ως ελευθερα εγκαθισταμενοι και αδειοδοτουμενοι εντος της επικρατειας της.Ειναι υπηκοοοι τριτων χωρων και δεν μπορουν να επικαλουνται νομοθεσια που δεν τους δεσμευει.

οι εξηγησεις εδω.
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11379&subid=2&pubid=52180952

(...Σαρωτικές αλλαγές στο λιανεμπόριο με απελευθέρωση του ωραρίου, των αδειών λειτουργίας των καταστημάτων και των Κυριακών, με ανεμπόδιστη ίδρυση mall (εμπορικά κέντρα, εκπτωτικά χωριά κ.λπ.), αλλά και με αθρόες αδειοδοτήσεις πλανόδιων πωλητών ακόμη και αλλοδαπών, φέρνει η επόμενη φάση του ανοίγματος των «κλειστών επαγγελμάτων».)

(...Στο πλανόδιο εμπόριο καταργούνται ή αναθεωρούνται διατάξεις που περιόριζαν τη χορήγηση άδειας πλανόδιων πωλητών και πωλητών λαϊκών αγορών. «Πάγκους» θα μπορούν να έχουν οικονομικοί μετανάστες αλλά και κάτοικοι από τις γειτονικές χώρες.)

Ανώνυμος είπε...

Προετοιμαζουν την αδειοδοτηση των παρανομων αλλοδαπων εκτος ε.ε και του λαθρεμποριου,με προσχημα την ασχετη ντιρεκτιβα μπολκεσταιν και τις...επενδυσεις της μαφιας!!!

Επικαλουνται την οδηγια για την διασυνοριακη κινηση εργαζομενων και προιοντων απο χωρες μελη της ε.ενωσης και υπηκοων αυτων,για να αδειοδοτησουν λαθρομεταναστες λαθρεμπορους τριτων χωρων ασχετων με την ε.ε!!

Η οδηγια ομως αυτη αφορα ΜΟΝΟΝ και δεν θα μπορουσε και αλλιως πολιτες υπηκοους των χωρων μελων,οχι τριτων εκτος ε.ενωσης και μαλιστα παρανομως ευρισκομενων,ποσο μαλλον η οδηγια αυτη δεν αδειοδοτει το λαθρεμποριο αναμεσα στις χωρες μελη!!

Οι αδειες λαθροπωλητη και εμπορου σε αλλοδαπους υπηκοους εκτος ε.ε θα γινει καθαρα με εθνικη κυβερνητικη αποφαση τους,η ε.ενωση δεν μπορει να νομοθετησει προνομια και αδειες για αλλοδαπους τριτων χωρων και μαλιστα θα αναγνωριζει εκτος απο την σταδιακη ντεφακτο νομιμοποιηση ολων τι αραγε,το δικαιωμα στο λαθρεμποριο στο ονομα των επενδυσεων της μαφιας και της καταπολεμησης ανεργιας αλλοδαπων παρανομων εκτος ε.ενωσης;Oι παρανομοι τριτων χωρων δεν εχουν καμμια σχεση με το διακοινοτικο εμποριο της ε.ενωσης ουτε υπαγονται στο δικαιο αυτο ως ελευθερα εγκαθισταμενοι και αδειοδοτουμενοι εντος της επικρατειας της.Ειναι υπηκοοοι τριτων χωρων και δεν μπορουν να επικαλουνται νομοθεσια που δεν τους δεσμευει.

οι εξηγησεις εδω.
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11379&subid=2&pubid=52180952

(...Σαρωτικές αλλαγές στο λιανεμπόριο με απελευθέρωση του ωραρίου, των αδειών λειτουργίας των καταστημάτων και των Κυριακών, με ανεμπόδιστη ίδρυση mall (εμπορικά κέντρα, εκπτωτικά χωριά κ.λπ.), αλλά και με αθρόες αδειοδοτήσεις πλανόδιων πωλητών ακόμη και αλλοδαπών, φέρνει η επόμενη φάση του ανοίγματος των «κλειστών επαγγελμάτων».)

(...Στο πλανόδιο εμπόριο καταργούνται ή αναθεωρούνται διατάξεις που περιόριζαν τη χορήγηση άδειας πλανόδιων πωλητών και πωλητών λαϊκών αγορών. «Πάγκους» θα μπορούν να έχουν οικονομικοί μετανάστες αλλά και κάτοικοι από τις γειτονικές χώρες.)

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΥΣ. ΓΕΝΑΡΗΣ 2011

Από το Foreign Affairs (που πετάς τα λεφτά σου βρε αγόρι μου, που....) , στην ιστοσελίδα του διαλέξαμε...


"Free markets , Free Muslims." Υπέροχο βιβλίο ....διαβάζεται όπως ακριβώς γράφτηκε ....Ντάγκλα στο τσιγαριλίκι -από την ελεύθερη αγορά του Αφγανιστάν - και με ανοιχτά παράθυρα....

Άσχετο....Επίσης , υπέροχο το άρθρο που συγκρίνει τον Γκορμπατσώφ με τον Μπαράκ.


Free Markets , Free Muslims.... τέλειο...χα,χα,χα.

Υ.Γ.
Διότι όπως ξέρουμε όλοι, η Δύση πέρασε στην μοντέρνα εποχή με την πιστωτική και τα Prada. Η απουσία τους δεν ήταν αυτή που γέννησε τον Μεσαίωνα .... Ακριβώς έτσι.


Φέρτε και άλλους....και να τους δίνετε πιστωτικές στις σχεδίες και εσώρουχα CK ώστε να ενσωματώνονται άμεσα στην Δύση.

Αντί το Κοράνι, η ιερή Mastercard.

ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΤΕΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

...επίσης η Τυνησία, η Αλγερία, η Ιορδανία, η Αλβανία κτλ....είναι μία καλή ευκαιρία..... ή μία χαμένη ευκαιρία. Θα δείξει...

...αν οι Δυτικοί (όλες οι παρεούλες...) σκέπτονται και πως.

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΙΠΤΑΡΕΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ...

http://ellines-albanoi.blogspot.com/2009/10/2007.html

(OΞΩ ΡΕΕΕ)

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που πρέπει να αναγνωρίσουμε στον δεκανέα είναι η πίστη του στους προϊσταμένους του.

Η ποιήτρια των ντολμάδων θα πρέπει να νιώθει δικαιωμένη.

Ο γιός που δεν είχε ίσως....άδικη η ζωή τελικά....

Πρόωρες εκλογές, προφανώς μη αυτοδυναμία και ότι συνεπάγεται... σε μία χώρα που κάθε πολίτης της είναι και ένα ανεξάρτητο κράτος, πόσο μάλλον οι πολιτικοί της....

..και όλα αυτά ενώ η ντήλερ Ιστορία πετάει χαρτιά συνέχεια στο τραπέζι....

Εύγε πιστέ Δεκανέα..εύγε...πατριώτη.

28 Μαρτίου 1957. Οι Άγγλοι απελευθέρωσαν τον «αλλαγμένο» Μακάριο που είχε κάνει συμφωνία μαζί τους

  Το "κλειδί" για να καταλάβουμε τι έγινε, ηταν το πρωτοσέλιδο του πρακτορείου των Κόκκα Μητσοτάκη, που τόνιζε: "χωρίς να δεσ...