30/4/12

Γ. Καρατζαφέρης : «Μέτωπο του Νότου για να ανατρέψουμε την κατάσταση»

Στο Αγρίνιο και την Πάτρα περιόδευσε την Κυριακή ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης. Το απόγευμα έδωσε συνέντευξη τύπου στην Πάτρα, στην οποία κάλεσε τους πολιτικούς αρχηγούς να προσέλθουν στην τηλεοπτική αντιπαράθεση και επιτέθηκε εναντίον του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, κατηγορώντας τον ότι φοβάται να προσέλθει στην τηλεμαχία. «Διερωτώμαι, πως, αν κάποιος φοβάται να αντιμετωπίσει τους πολιτικούς του αντιπάλους, θα μπορέσει να αντιμετωπίσει την κ. Μέρκελ και την κ. Λαγκάρντ;» είπε ο κ. Καρατζαφέρης. Επανέλαβε, δε, την πρότασή του για τηλεοπτική αντιπαράθεση μεταξύ των επικεφαλής των ψηφοδελτίων Επικρατείας. «Εφόσον ο κ. Σαμαράς φοβάται να έρθει σε αναμέτρηση με τους πολιτικούς αρχηγούς, να γίνει ένα ντιμπέιτ με τους επικεφαλής των ψηφοδελτίων Επικρατείας, επειδή ο λαός πρέπει να ενημερωθεί για κάποια πράγματα καίρια» είπε ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού. Επίσης, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου περί της εξόδου της χώρας από το Μνημόνιο σε τρία χρόνια, και κάλεσε τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργο Προβόπουλο να πάρουν θέση, και να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας εάν ισχύουν ή όχι τα όσα υπόσχεται ο κ. Βενιζέλος. «Ακούω τον κ. Βενιζέλο να λέει ότι σε 3 χρόνια θα βγούμε από το Μνημόνιο.
Περιμένω δήλωση από τον κ. Παπαδήμο και τον κ. Προβόπουλο ότι σε 3 χρόνια πράγματι θα βγούμε από Μνημόνιο. Διαφορετικά, εάν σιωπήσουν, είναι συνένοχοι» είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, που επανέλαβε την πρότασή του για σύμπτυξη μεσογειακού μετώπου του ευρωπαϊκού νότου έναντι του βορρά.
«Η πρότασή μας είναι η σύμπραξη όλων των κρατών του ευρωπαϊκού νότου σε ένα ενιαίο μέτωπο απέναντι στα κράτη του βορρά. Πρέπει να ενωθούμε για να ανατρέψουμε την υπάρχουσα κατάσταση» είπε ο κ. Καρατζαφέρης.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Πάτρα ο κ. Καρατζαφέρης συναντήθηκε με μικρομεριδιούχους της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας.

Εξω οι ΛΑΘΡΟ εδω και τώρα

Μπορεί να γίνει σύλληψη και απέλαση όλων των λαθρομεταναστών λαθρεμπόρων και παραεμπόρων μέσα σε έξι μήνες; Γίνεται; ΝΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ !
Κάθε χρόνο σε όλη την Ελλάδα μειώνεται ο τζίρος των επιχειρήσεων, αυξάνουν τα λουκέτα των επιχειρήσεων και αυξάνουν οι απολύσεις των εργαζομένων. Παράλληλα οι λαθρομετανάστες λαθρέμποροι και παραέμποροι πολλαπλασιάζονται χωρίς να κάνουν έρωτα μεταξύ τους!!! Κάθε χρόνο οι λαθρομετανάστες λαθρέμποροι και παραέμποροι στερούν πολύτιμο πελατολόγιο από τις εμπορικές επιχειρήσεις και από το Ελληνικό κράτος 4.000.000.000 δις ευρώ ΦΠΑ!!! Αποτέλεσμα αυτής της αρνητικής κατάστασης είναι, το κράτος για να αναπληρώσει τη χασούρα αυτή, να καθιερώσει τα τέλη επιτηδεύματος για τους επιχειρηματίες. Το 2011 ήταν 300 ευρώ, το 2012 είναι 500 ευρώ και του χρόνου το 2013 ίσως 1000 ευρώ!!! Οι λαθρομετανάστες λαθρέμποροι και παραέμποροι όπως είπαμε, κάθε χρόνο πολλαπλασιάζονται χωρίς να κάνουν έρωτα μεταξύ τους, γιατί έχουν την κάλυψη των ανήθικων και διεφθαρμένων κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ.. Μαζί με τα δεκανίκια τους ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, υποκρίνονται ότι είναι κατά του λαθρεμπορίου και παραεμπορίου και συλλαμβάνουν ένα μικρό αριθμό από αυτούς, για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του Ελληνικού λαού!! Και από πίσω απαγορεύουν στην Ελληνική Αστυνομία να συλλάβει τους χονδρέμπορους και λιανέμπορους, λαθρέμπορους και παραέμπορους που έχουν αποθήκες στην οδό Πειραιώς κοντά στην πλατεία Ομονοίας! Το μοναδικό κόμμα που έχει στο πρόγραμμά του τη σύλληψη και απέλαση όλων των λαθρομεταναστών λαθρεμπόρων και παραεμπόρων μέσα σε έξι μήνες, είναι ο ΛΑΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΌΣ. Μια τέτοια εξέλιξη θα αυξήσει τα έσοδα του κράτους κατά 4.000.000.000 δις ευρώ και δε θα υπάρχει λόγος να διατηρηθούν τα τέλη επιτηδεύματος στους Έλληνες επιχειρηματίες.
Σας ενδιαφέρει μία τέτοια εξέλιξη;
Αν ναι, θα θέλαμε την υποστήριξή σας την Κυριακή των εκλογών.

από ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

29/4/12

Οι απειλές των ρουφιάνων του ΚΙΣ

Αλήτες ρουφιάνοι ΚΙΣ/πασοκΑυγήτες

Έλαβα από ανώνυμο και αγράμματο καθίκι της ΠασοκΑυγής , το ακόλουθο μήνυμα: «Χατζάρα φοβάσαι μην βγει η Χρυσή αυγή και απελαθείς στα Σκόπια μαζί με την προεδράρα σου; Είσαι ένα δοσιλογικό στίγμα για τον Ελληνισμό!»
Το πρόβλημα , με τους κακόμοιρους ηλίθιους και τα ζώα που ακολουθούν τη «χρυσή Ομελέτα», και νομίζουν ότι εκφράζουν τον «Ελληνισμό», είναι ότι θεωρούν τους ρουφιάνους και τους κουκουλοφόρους της οδού Μέρλιν και του μπλόκου της Κοκκινιάς, αλλά και τους δωσίλογους συνεργάτες των αρχών Κατοχής, για «πατριώτες». Για αυτό βλέπυν και τους καταδότες, τους ρουφιάνους και τους άλλους συνεργάτες της Γενικής Ασφάλειας, σαν «πατριώτες».
Η συμπερίληψη σε Πατριωτικό Μέτωπο της ρουφιανοΠασοκΑυγής προσβάλει και τον Ελληνισμό και το Έθνος και την Πατρίδα . Ένα κόμμα ναζιστικό δεν μπορεί να είναι και Εθνικό.
Η Χρυσή ΠασοκΑυγή αποτελεί σκοτεινή έκφραση του πολιτικού συστήματος και δεν είναι αντισυστημική επιλογή. Αντίθετα, το πολιτικό σύστημα της ξένης κατοχής, σπρώχνει όσο μπορεί τη Χρυσή πασοκΑυγή για να την βάλει στο «μπουρδέλο τη Βουλή», αφού άλλωστε για λογαριασμό της Γενικής Ασφάλειας η Χρυσή ΠασοκΑυγή, φώναζε και το σύνθημα
«Να καεί να καεί το μπουρδέλο η Βουλή».

ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

ΥΓ.Ειμαι ο μόνος που μάχεται την ιουδαική κατοχή στον τόπο μας και τα πασοκαυγήτικα εξαπτέρυγα του ΚΙΣ με στοχοποιούν.Όπως και όταν έκαναν τη δολοφονική επίθεση εναντίον μου στο Πρέζιντεντ.

Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος

Για μια ελεύθερη Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες

Η ανασφάλεια, ο φόβος και ο τρόμος, είναι η καθημερινότητα του ελληνικού λαού, που έχει ανάγκη από σταθερότητα στη ζωή του και όχι από την κυβερνητική σταθερότητα της ξένης κατοχής. Έχει ανάγκη από νόμο και τάξη στην Κοινωνία. Και από σταθερή δουλειά. Από ανάκαμψη και ανάπτυξη , για να φύγουμε από τη ύφεση και να σταματήσει επιτέλους το εκφυλιστικό φαινόμενο της ανεργίας. Στην πολιτική πρέπει να επιστρέψει η Ηθική, να πάμε δηλαδή στην Ελλάδα των τιμίων και των πατριωτών από την Ελλάδα των προδοτών και των Κλεπτών και να επιβληθεί τιμωρία όλων όσων παρέδωσαν την Εθνική μας κυριαρχία στους τοκογλύφους της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Η Goldman Sachs βάζει τους ανθρώπους της στην κορυφή των χωρών της ευρωζώνης, και δικός της άνθρωπός βρίσκεται στην κεφαλή της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Η Goldman Sachs έχει πάρει την εξουσία στην Ελλάδα, και την Ιταλία, και όλη την Ευρώπη.
Το διακύβευμα των εκλογών της 6ης Μαΐου, δεν είναι η «σταθερότητα» των κατοχικών πολιτικών δυνάμεων, των κομμάτων της Goldman Sachs, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, αλλά η ανατροπή της Ολιγαρχικής Ελίτ και των δωσίλογων που μας πρόδωσαν. Η πατρίδα χρειάζεται μία άλλη ρότα.
Για να αλλάξει η σημερινή κατάσταση, ο ελληνικός λαός , πρέπει μέσα από την κάλπη, να πει το μεγάλο ΝΑΙ στην αποκατάσταση της Εθνικής Ανεξαρτησίας, της Λαϊκής Κυριαρχίας, και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης , και ΟΧΙ στην Παγκόσμια Τραπεζική Χούντα. και την Καρτελοκρατία, ΟΧΙ στην ευρωπαϊκή ελίτ και στην ντόπια Ολιχαρχία. ΟΧΙ στον αφελληνισμό και τον εξισλαμισμό της Ελλάδος, ΟΧΙ στους εθνομηδενιστές και στους ανθέλληνες . Εμείς η γενιά που πιστέψαμε στο όραμα μιας Ελλάδας που ανήκει στους Έλληνες , η γενιά του πολυτεχνείου, δίνουμε τη μάχη για την πατρίδα, σαν Έλληνες,μαζί στα χαρακώματα, με τους παλιούς αντιπάλους μας.
Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος.Και τα όνειρα θα πάρουν εκδίκηση.

Σπύρος Αλ. Χατζάρας
Υποψήφιος με τον ΛΑΟΣ στη Β ΑΘΗΝΩΝ

Γ. Καρατζαφέρης: «ΟΧΙ» στο Μνημόνιο και σύμπτυξη μετώπου του Ευρωπαϊκού Νότου

Πρέπει να αλλάξει πολιτική η Ευρώπη. Θέλω φθηνό ευρώ. Σταθερή ισοτιμία δολαρίου με το ευρώ, 1 προς 1, για μια δεκαετία. Σημίτης, Καραμανλής, Παπανδρέου κατέστρεψαν τη χώρα


Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης από τα Ιωάννινα τόνισε ότι είναι εντελώς λάθος η ευρωπαϊκή Οικονομική πολιτική και ότι, «πρέπει να αλλάξει ευρύτερα η ευρωπαϊκή πολιτική για να σταματήσουν τα παιχνίδια των «οίκων αξιολόγησης», και των αγορών ώστε να μπορέσει να βγει πάνω η Ευρώπη. Πιστεύω ότι θέλουμε ταχεία κυκλοφορία του χρήματος, ανάπτυξη και τόνωση της ζήτησης για να ανέβει η παραγωγή και δια αυτού του τρόπου να φύγουμε από την κρίση. Εντελώς αντίθετα δηλαδή απ΄ ότι προτάσσει η Ευρώπη και «καίει» όλο το Νότο». Στη γραμμή αυτή κινείται, και χαίρομαι εξαιρετικά γιατί αισθάνομαι μια επιβεβαίωση της ανάλυσης της οποίας κάνω, ο άνθρωπος που ξέρει την Ευρωπαϊκή Ένωση καλύτερα και από το σπίτι του, ο Πρόντι. Όπως και ο τελευταίος νομπελίστας, ο Στίγκλιτς, ο οποίος λέει ότι είναι αδιανόητο να «αυτοκτονεί» η Ευρώπη με την λιτότητα. «Αν δεν αλλάξει , η ευρωπαϊκή Οικονομική» είπε, «η Ευρώπη θα διαλυθεί. Είναι θέμα χρόνου να διαλυθεί». «Για να αλλάξει η ευρωπαϊκή πολιτική», είπε ο κ. Καρατζαφέρης, «πρέπει να γίνει ένα μέτωπο των λαών του Νότου. Η κα. Μέρκελ θέλει ακριβό ευρώ. Γιατί όσο ακριβό και να είναι αυτό, θα πουλήσει τα ακριβά πολυτελή αυτοκίνητα που παράγει και εξάγει. Εμείς όμως, πως θα πουλήσουμε τα δικά μας προϊόντα, όταν τα ομοειδή τους από τις γειτονικές μας χώρες, όπως Τουρκία, Μαρόκο, Αίγυπτο ,είναι στο 1/3 της δικής μας τιμής; Δεν θα μπορέσω να πουλήσω τίποτα στην Αμερική. Δεν θα έλθει κανένας Αμερικανός να κάνει διακοπές στην Ελλάδα. Θα πάνε όλοι τους στη Τουρκία. Άρα λοιπόν, θέλω φθηνό ευρώ.
Η πρότασή μου έχει κατατεθεί και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Ισοτιμία δολαρίου προς ευρώ, 1 προς 1, για μια δεκαετία.
Αναφερόμενος στο εθνικό ζήτημα της αντιμετώπισης της λαθρομετανάστευσης, τόνισε ότι , «οι λαθρομετανάστες είναι τεράστιο πρόβλημα, και ότι είναι ξεκάθαρο πως με αυτούς η Ελλάδα δεν θα σηκώσει ποτέ κεφάλι. Και δεν θα σηκώσει ποτέ κεφάλι γιατί είναι δυο εκατομμύρια, το 20% του πληθυσμού, και βγάζουν από την χώρα μας στις χώρες τους 12 δισεκατομμύρια. 12 δισεκατομμύρια είναι τεράστιο ποσό για το έλλειμμα που έχει η χώρα. Εάν προσθέσετε και 27 δισεκατομμύρια που φεύγουν από το Lidl, το Carrefour, το Praktiker, το ΙΚΕΑ, αντιλαμβάνεστε ότι με 40 δις εκροή από το πορτοφόλι της Ελλάδος το χρόνο δεν υπάρχει περίπτωση καμίας σωτηρίας. Άρα λοιπόν πρέπει να λύσουμε αυτά τα δυο θέματα. Έχετε υπόψη σας εγώ είμαι έτοιμος να βγάλω τη χώρα από το Δουβλίνο 2 και θα αρχίσω να σφραγίζω ταξιδιωτικά έγγραφα. Κανείς από αυτούς δεν έρχεται για την Ελλάδα. Και αυτό που υπέγραψε ο κος Σημίτης είναι τόσο ανόητο όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε. Δηλαδή εάν φύγουν από εδώ 100 λαθρομετανάστες και τους πιάσουν στο Βερολίνο δεν τους στέλνουν στη Σομαλία στη χώρα τους. Τους στέλνουν στην Ελλάδα. Ο Σημίτης, ο Καραμανλής, και ο Παπανδρέου κατέστρεψαν τη χώρα».
Για τις μετεκλογικές εξελίξεις, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, είπε ότι, « η πρόταση, η πρόταση του ΛΑΟΣ είναι ξεκάθαρη. Σε καθημερινή σχεδόν βάση, επικοινωνώ με ευρωβουλευτές της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, της Γαλλίας, και τώρα τελευταία και της Ιρλανδίας. Βλέπω έτοιμο το έδαφος, πρόσφορο έδαφος για να γίνει μια σύγκληση του Νότου απέναντι στον Βορρά. Είμαι έτοιμος να συζητήσω με οποιονδήποτε διατίθεται προς αυτή την κατεύθυνση, την προσπάθεια συμπτύξεως μετώπου απέναντι στο Βορρά. Μόνο μια πλήρης αλλαγή του προγράμματος μπορεί να μας σώσει. Διαφορετικά, με την υπογραφή που έχει βάλει ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος, είμαστε πλέον «πρόβατα προς σφαγή». Εγώ μπορώ να συζητήσω σε ένα μόνο πλαίσιο. «ΟΧΙ» Μνημόνιο και σύμπτυξη ενός μετώπου του Νότου. Αυτό το καταλαβαίνω. Εάν δεν έχουν όρεξη να πάμε να ξεσηκώθούμε και να φωνάξουμε απέναντι στον Βορρά, δεν έχω καμία διάθεση να πάω. Και πάνω απ΄ όλα δεν μπορώ να ζητήσω για πρωθυπουργό Σαμαρά και Βενιζέλο. Άνθρωποι οι οποίοι υπέγραψαν και έδεσαν χειροπόδαρα τον εαυτό τους δεν μπορεί να είναι αύριο οι ασφαλείς οδηγοί της Ελλάδος. Από εκεί και πέρα μέσα στους 300 θα βρούμε κάποιον και σαφώς, πολιτικό πρόσωπο. Το ερώτημα που τίθεται και το έχω ακούσει σε διάφορες συνεντεύξεις είναι, «πως θα μπορέσετε εσείς ξαφνικά κε Καρατζαφέρη να πετύχετε αυτήν την πλήρη ανατροπή; Δεν είναι εξαιρετικά δύσκολο»; Δεν είναι η πρώτη φορά. Σας θυμίζω πριν πέντε χρόνια, όταν η Γερμανία ήθελε να επιβάλει το Ευρω-Σύνταγμα όπου Ν.Δ. και ΠΑ.ΣΟ.Κ. το ψήφισαν άρον-άρον στη Βουλή, εγώ ανήκα στο 2% ως Αντιπρόεδρος τότε των Ευρωσκεπτικιστών. Και με τη «μάχη» που δώσαμε όλοι μαζί οι Ευρωσκεπτικιστές σε Γαλλία και Ολλανδία, υπήρξε το μεγάλο «ΟΧΙ».

ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δευτέρα 30 Απριλίου, στις 08.00 πμ στο ράδιο-ΑΣΤΥ, και στις 10.45 ράδιο ΝΕΤ. Περιοδεία στην Ερυθραία. Τρίτη 1η Μαΐου περιοδείες. Το βράδυ στις 12.45, στο ΣΤΑΡ προεκλογική συζήτηση σε βίντεο. Τετάρτη περιοδείες σε ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ. Πέμπτη,περιοδεία ΓΛΥΦΑΔΑ και στις 18.00 μμ στον Μπλου Σκάι, στο δελτιο ειδήσεων .Παρασκευή, στις 08.00 π.μ. στο ράδιο-ΑΣΤΥ, στις 17.00 μμ στο τηλε-ΑΣΤΥ, με τον ΛΕΩΝΙΔΑ, και μετά ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΕΦ.
ΑΝΤΕ! ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ!

 Η ΟΜΙΛΙΑ ΣΠ.ΧΑΤΖΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΣΗΕΑ
 

Απόψε στις 19.00 στην Παλιά Βουλή. «Ο Εθνικός Διχασμός- Η άλλη διάσταση»

Ο καθηγητής ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ και ο εκδοτικός οίκος «ΠΕΛΑΣΓΟΣ-ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΕΝΑΣ», Μας καλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Ο Εθνικός Διχασμός- Η άλλη διάσταση», που θα γίνει την Κυριακή 29 Απριλίου 2012,στις 19.00 στο κτίριο της Παλιάς Βουλής. Για το βιβλίο θα μιλήσουν, η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Μαρία Μαντούβαλου, ο συγγραφέας Θωμάς Θεολόγης, και ο Δημήτρης Μιχαλόπουλος. Χαιρετισμούς θα κάνουν ο πατέρας Σ.Καρπαθίου,ο Μίκης Πρωτοπαπαδάκης,ο Δ. Ζαφειρόπουλος, και ο Α.Πεφάνης. Θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Σπύρος Χατζάρας.

Το βιβλίο αυτό ειναι ξαναδουλεμένη επανέκδοση άλλου, που είχε κυκλοφορήσει το 1997.Στην πραγματικότητα όμως πρόκειται για διαφορετικό έργο. Και τούτο, διότι σε αυτήν τη νέα έκδοση περιλαμβάνονται δύο εκτενή κεφάλαια που αφορούν την καταγωγή, τη δράση στην Κρήτη και την αρχή της πολιτικής σταδιοδρομίας στην Αθήνα του Ελευθέριου Βενιζέλου. Τα κεφάλαια αυτά, βασισμένα κυρίως στη μελέτη ανέκδοτων αρχειακών πηγών (κυρίως του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, του «Ιδρύματος Ιστορίας του Ελευθερίου Βενιζέλου και της αντίστοιχης Εθνικής Περιόδου» αλλά και των Κοινοβουλευτικών Αρχείων [Parliamentary Archives] της Μεγάλης Βρεταννίας) ανατρέπουν ριζικώς την εικόνα που έως σήμερα επικρατεί όσον αφορά τον Βενιζέλο ειδικώς και, ευρύτερα, την κρίσιμη περίοδο του Εθνικού Διχασμού των Ελλήνων (1916-1920). Συγκεκριμένα: Α) Αναφαίνεται η -αινιγματική- καταγωγή του Κυριάκου, πατέρα του Ελευθέριου Βενιζέλου. Β) Διευκρινίζεται ο ρόλος του βρεταννικού παράγοντα στην κοινωνική ανάδειξη και πολιτική ανέλιξη του Ελευθέριου Βενιζέλου. Γ) Εξηγείται ότι η αμφίρροπη –και συχνά τουρκόφιλη- στάση του Ελευθέριου Βενιζέλου στην Κρήτη ήταν αποτέλεσμα της εκεί σύγκρουσης του βρεταννικού παράγοντα με τον ρωσικό (τον οποίο εκπροσωπούσε ο πρίγκηπας Γεώργιος της Ελλάδος). Δ) Μελετώνται τα αίτια των Βαλκανικών πολέμων και αναδεικνύεται η από τη βρεταννική πλευρά προσπάθεια επιβολής ελέγχου σε πετρελαιοφόρα κοιτάσματα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας ως μία από τις βασικές αιτίες της έκρηξής τους. Ε) Έρχεται σε φως ο ήδη από το 1914 «κρυφός πόλεμος» της Βρεταννίας κατά της Ρωσίας, αποτέλεσμα του οποίου ήταν τα γεγονότα του Φεβρουαρίου και εν πολλοίς του Οκτωβρίου του 1917 στην Αγία Πετρούπολη, που επέφεραν τη ματαίωση της ρωσικής «καθόδου» στη Μεσόγειo. ΣΤ) Διευκρινίζονται τα αίτια της σχεδόν καθολικής υποστήριξης με την οποία ο Ελληνικός Λαός περιέβαλε τον βασιλιά Κωνσταντίνο από το 1916 έως –τουλάχιστον- το 1920. Ζ) Αναλύονται, τέλος, τα αίτια της κατά το 1918 κατίσχυσης των Ηνωμένων Πολιτειών και των συμμάχων τους και τοποθετείται μέσα σε αυτό το γενικότερο πλαίσιο το δράμα τόσο του Εθνικού Διχασμού των Ελλήνων όσο και της Μικρασιατικής Καταστροφής. Με το έργο αυτό, εν ολίγοις, αναιρείται σχεδόν στο σύνολό της η άποψη που μέχρι σήμερα επικρατεί στην ελληνική εκπαίδευση και κοινή γνώμη σχετικώς με καθοριστικής σημασία γεγονότα των δύο πρώτων δεκαετιών του 20ού αιώνα και αποδεικνύεται ότι οι λόγοι επιβολής αυτής της έως τώρα κυρίαρχης άποψης σαφώς υπήρξαν πολιτικοί.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΜΑΙΟΥ ΣΤΙΣ 20:00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Ο Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ (ΣΕΦ) ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΜΑΙΟΥ ΣΤΙΣ 20:00 ΜΜ.
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
4 ΜΑΙΟΥ ΣΤΙΣ 20:00 μμ  ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ (

28/4/12

Πολύ Χάλια Αντίβαρο

Ο ρόλος ορισμένων διανοουμένων στα πρόσφατα πολιτικά γεγονότα είναι πολύ περίεργος, όπως και η πρακτική ορισμένων στο διαδύκτιο. Η Χορογραφία των παραγωγών της οδού Β.Σοφίας για τον αποκλεισμό του ΛΑΟΣ από το Κοινοβούλιο, δρομολογήθηκε από το Αντίβαρο, ενώ η Χρυσή ΠασοκΑυγή σπρώχνεται από τον διαπλεκόμενο Αντωνάκη, (του ΔΟΛιου Ψυχάρη) και κάποιους που δεξιούς που έχουν πια τα Χάλια τους.

Ο Αντωνάκης Γκόλντμαν Ζάξ ο Διαπλεκόμενος

Ο απόλυτος διαπλεκόμενος, ο Αντωνάκης Γκόλντμαν Ζάξ , που έριξε κατόπιν αμοιβής ,με το ψευδώνυμο Συμπ…, τον Μητσοτάκη πριν προλάβει εκείνος να πουλήσει τον ΟΤΕ στην αμερικανική ΑΤΤ, όπως είχε συμφωνήσει ο (ΦΑΡΙΣΑΙΟΣ) ΜΑΝΟ , ώστε να μην χάσουν τις μάσες η Ζήμενς, ο Χριστοφοράκος και ο εθνικός προμηθευτής είπε στη Λάρισα ότι, «η διαπλοκή προσπαθεί να μας κόψει το δρόμο, διότι δε θέλει να αλλάξει τίποτα».Και για το λόγο αυτό πήρε τον γιό του ΔΟΛιου Ψυχάρη δίπλα του. Α, υποσχέθηκε και τραπεζική… ρευστότητα, στους αγρότες.
 Έρχεται μαύροοοοοο!

."Η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί". Δηλαδή από τον Αντωνάκη  Γκόλντμαν Ζάξ, τον δωσίλογο, και τον Χερ Ράϊχενμπαχ.Καπούτ.

Στις 6 Μαΐου πεθαίνει η πράσινη ληστοσυμμορία του ΚλεπτοΠΑΣΟΚ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΜΕ ΕΦ ΟΠΛΟΥ ΨΗΦΟ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΛΑΟΣ .ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΧΑΜΕΝΗ



http://deltio11.blogspot.com/

Όπως το προέβλεπα από την αρχή της προεκλογικής περιόδου, οι δημοσκοπήσεις που ολοκληρώθηκαν χθες, ήταν πολύ άσχημες για το ΠΑΣΟΚ , που βρίσκεται στο 13% πανελλαδικά, (με τα έγκυρα γύρω στα 6 εκ.) , και με τάσεις μεγαλύτερης αποσυσπείρωσης. Η κατάρρευση, του ΣημιτοΚλεπτοΠΑΣΟΚ θα εκδηλωθεί μετά την αποτυχία της προεκλογικής συγκέντρωσης της Πέμπτης. Δεν τους σώζει τίποτα. Θα πάρουν κάτω από 850.000 ψήφους. Μπορεί και 700.000. Η ΝΔ, του Αντωνάκη Γκόλντμαν Ζάξ, είναι στο 20-22%, με ταβάνι τις 1.450.000 ψήφους. Ένας στους τρείς, περίπου 2.000.000 Έλληνες και Ελληνίδες δεν έχουν αποφασίσει ακόμα. Αν η συμμετοχή είναι ψηλή και τα άκυρα –λευκά χαμηλά, τα κόμματα των δωσιλόγων, και της ξένης κατοχής, με 2.200.000 ψήφους μπορεί να πέσουν στο 32-33% και το ΠΑΣΟΚ μπορεί να χάσει τη δεύτερη θέση σχετικά εύκολα. Με αυτά τα αποτελέσματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.θα έχουν μαζί 145 βουλευτές μάξιμουμ. Τα κόμματα της αριστεράς , ΣΥΡΙΖΑ/ΚΚΕ ΑΕ/ (ΣΙΓΑ ΜΗ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ)/ΔΗΜΑΡ -ΚΙΣ-Κουβελιστάν, θα μοιραστούν τον μυθικό για αυτά αριθμό των 1,5 εκ. ψήφων, ενώ λιγότερο από 1 εκ, περίπου, θα μοιραστούν στα μαξιλαράκια της Γκόλντμαν Ζάξ (ΟΧΙ/Οικολόγοι-ΖΗΜΕΝΣ-Πράσινοι -Προδοτικοί φιλοσκοπιανοί )/ΔΡΑΣΗ ,(του Φαρισαίου Μάνου) /ΔΗ.ΣΥ. της (Φαρισαίας) Ντόρας, και τη Χρυσοπράσινη ΠασοκΑΥΓΗ, και στα υπόλοιπα από τα υπόλοιπα 28 ,εκτός Βουλής κόμματα. Το ΠΑΣΟΚ-2, των Κατσέλη-Καστανίδη, το «παλεύει» για το 3%, και κάπου 2000000 ψήφοι, θα μοιραστούν ανάμεσα στον ΛΑΟΣ και στους «Καμένους/φαγε». Επομένως, τίποτα δεν έχει χαθεί. Όλα είναι, δημοσκοπικά, ανοιχτά. Ακόμα και η πρώτη θέση. Η βουβή πλειοψηφία, που θα εκδηλώσει την οργή της την προσεχή Κυριακή είναι τεράστια, και εκεί παίζονται όλα. Ο κόσμος θα στραφεί στη σύμπραξη Καμμένου-ΣΥΡΙΖΑ, ή στον δημοκρατικό και πατριωτικό ΛΑ.Ο.Σ; Για αυτό: Ούτε μια ψήφος Καμμένη. Με εφ όπλου ψήφο να τα αλλάξουμε όλα. Και το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Και τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο. Και τα μαξιλαράκια τους Το εκλογικό Σώμα, δηλαδή οι Έλληνες πολίτες, πρέπει να δώσουν τη λύση , τη νύχτα της 6ης Μαΐου. Πρέπει να αποκαταστήσουν την Εθνική Ανεξαρτησία και τη Λαϊκή Κυριαρχία. Αγώνας μέχρι τη Νίκη. Για μια Ελεύθερη Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες. Λαός Ενωμένος –Ποτέ Νικημένος.
ΣΠΥΡΟΣ ΑΛ. ΧΑΤΖΑΡΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ Β ΑΘΗΝΩΝ


Το θλιβερό σαράβαλο του ΠΑΣΟΚΣημίτη
υπάρχει ακόμα. Απόσυρση τώρα και για πάντα !.... [Το στηρίζουν οι συντεχνίες του Δημόσιου τομέα.]

Έσκασε μύτη ο "Αρχιερέας" μέσα στις εκλογές....κι' ο Βενιζέλος "αφελώς", νομίζει ότι "κρατάει" το "τιμόνι" του ΠΑΣΟΚ !Ευάγγελε, είσαι ο τελευταίος τροχός στην "πράσινη σακαράκα". Άλλες σκοτεινές δυνάμεις -όπως πάντα- κρύβονται στα "σκουριασμένα γρανάζια" και "συνθλίβουν" τους πολίτες, "ροκανίζοντας" ότι ακόμα απέμεινε στην έρμη την Χώρα μας. Την πάτησες φίλε, εκμεταλλεύτηκαν την "βαβούρα" σου για πολιτική ανέλιξη, σε χρησιμοποίησαν κανονικά -αν είχες "αγαθές" προθέσεις- και τώρα σε πάνε στα αζήτητα.... στον "παλιατζή" της ιστορίας. Έτσι μαζί με σένα, μας παίρνει ο διάολος -και μας "σηκώνει"- κι' εμάς το λαό.
ΓΙΩΡΓΟΣ. Δ
ΥΓ.ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΗΜΙΤΗ. http://www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/695538/Article.aspx 
Η Ελλάδα πράγματι πυροδότησε την κρίση στην ευρωζώνη, δεν ήταν όμως η αιτία της, υποστηρίζουν σε άρθρο τους στην Guardian ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης και ο οικονομολόγος και καθηγητής στο οικονομικό τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών Γιάννης Στουρνάρας. Όπως τονίζουν, η αιτία της κρίσης βρίσκεται στο γεγονός ότι η ευρωζώνη είναι μια πλήρης νομισματική ένωση, αλλά μια ατελής οικονομική και δημοσιονομική ένωση κρατών-μελών με διαφορετικές δομές.

Η μεταπολίτευση πέθανε. Ζήτω ο ΛΑ.Ο.Σ και η Ελληνική Δημοκρατία

Οι τοκογλύφοι, η Μέρκελ, και οι Αμερικανοί ελπίζουν και προσεύχονται, «οι υπάλληλοι τους» , από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, να μοιραστούν στις 6 Μαίου,το 40% των εγκύρων. Αυτό είναι το Ταβάνι. Ανάλογα με τη συμμετοχή, τα λευκά και άκυρα, μπορεί όμως να πέσουν στο 35%.(23%-12%), με περιθώριο λάθους 2,5%.Δηλαδή μπορεί ο Αντωνάκης Γκόλντμαν Ζάξ να πέσει στο 20-21%, και να έχει μαζί με το «μπόνους» 110 βουλευτές, ενώ ο Βαγγελάκης Γκόλντμαν Ζάξ, μπορεί να πέσει κάτω από 10%, και να έχει 27-28 Βουλευτές. Αυτός είναι ο δημοσκοπικός «πάτος» ,του βαρελιού. Τα μικρά κόμματα, που δεν θα μπουν στη Βουλή, παίζουν τον ρόλο που τους ανατέθηκε και θα «απορροφήσουν» το 12-14% των ψήφων. Τα τρία αριστερά σχήματα θα μοιραστούν το 25%, ή κάτι πιό κάτω, και ο ΛΑΟΣ με τους «Καμμένους», θα μοιραστούν το 20-35%.
Η απόκλιση είναι τεράστια και εκεί παίζονται όλα.
Ο κόσμος θα στραφεί στη σύμπραξη Καμμένου-ΣΥΡΙΖΑ, ή στον δημοκρατικό και πατριωτικό ΛΑ.Ο.Σ;
Για αυτό: Ούτε μια ψήφος Καμμένη. Αγώνας μέχρι τη Νίκη.

ΦΟΥΜΟ ΣΤΟΥΣ ΓΚΟΛΝΤΜΑΝ ΖΑΞ

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΧΑΜΕΝΗ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η ΝΔ επιμείνει ότι μας έσωσε… από τη δραχμή και θέλει να φάμε την μπλόφα της Μέρκελ και της Γκόλντμαν Ζαξ, επειδή την έφαγε ο Αντωνάκης ο κατρούλης, και να τους αφήσουμε να μας κυβερνήσουν ξανά, για να ξαναθωρακίσουν την οικονομία και να μειώσουν το χρέος όπως έλεγαν το 2008. Είμαστε πια, στον 6ο χρόνο της βαθιάς οικονομικής ύφεσης και αμέσως μετά τις εκλογές, θα έχουμε τα πρόσθετα μέτρα του 2014-2015, που είναι αδύνατον να τα αντέξει η ελληνική οικονομία και κοινωνία. Το «κούρεμα» του δημοσίου χρέους με το PSI ήταν οφθαλμαπάτη. Αντικατοπτρισμός. Το Δημόσιο χρέος ήταν 368 δις ευρώ και τώρα είναι 352 δισεκατομμύρια και δεν είναι βιώσιμο. Χρέος 171 δις ευρώ, δεν «κουρεύτηκε», ενώ προστέθηκαν159 δις, από τα οποία 50 δις θα τα δανειστούμε για να τα δώσουμε στις Τράπεζες. Για να κερδίσουμε 16 δίς, οι ζημιές των τραπεζών μεταβιβάζονται στον ελληνικό λαό, μέσω του προϋπολογισμού, ενώ και τα ασφαλιστικά ταμεία που δεν θα έχουν να πληρώσουν συντάξεις θα μεταβιβάσουν και τις δικές τους ζημιές στον προϋπολογισμό, η χώρα υποθηκεύτηκε στους δανειστές με το Μνημόνιο της 12ης Φεβρουαρίου 2012, και τα κόμματα της Γκόλντμαν Ζάξ , η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ αποδέχθηκαν την εκποίηση της Χώρας, την φτωχοποίηση και την εξαθλίωση του Ελληνικού λαού. Απεδέχθησαν τη μείωση μισθών και συντάξεων, τη διάλυση του συστήματος Υγείας , το κλείσιμο όλων των κρατικών ερευνητικών κέντρων, το κλείσιμο του ΟΕΚ και της Εργατικής Εστίας , και απεδέχθησαν την ίδρυση του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (Α.Ε.) από το οποίο θα πληρώνεται το δάνειο κατά προτεραιότητα, έναντι όλων των υπολοίπων υποχρεώσεων του κράτους, την απαγόρευση συμψηφισμού τυχόν απαιτήσεων της Ελλάδας από τους δανειστές, την απαγόρευση δανεισμού από τρίτες χώρες, και απεδέχθησαν οι «διαφορές» να λύνονται με βάση το Αγγλικό Δίκαιο, το οποίο προστατεύει πλήρως τα συμφέροντα των δανειστών. Η πολιτική ΠΑΣΟΚ-ΝΔ , μας οδηγεί σε ακόμα βαθύτερη οικονομική και κοινωνική κρίση. Με το Μνημόνιο, δεν υπάρχει τρόπος να ξεφύγουμε. Δεν υπάρχει τρόπος διαφυγής , αν δεν βγει από την κάλπη μια νεα αρχιτεκτονική των πολιτικών δυνάμεων, που θα διαπραγματευτεί μια νεα συμφωνία. Για αυτό πρέπει να τα αλλάξουμε όλα. Και το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Και τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο. Και τα μαξιλαράκια τους. (Οικολόγοι-Πράσινοι ,Προδοτικοί φιλοσκοπιανοί /ΔΗΜΑΡ (ΚΙΣ-Κουβελιστάν)/ΔΡΑΣΗ ,του Ιουδαίου Μάνου /ΔΗ.ΣΥ. της (Ιουδαίας) Ντόρας, και τη Χρυσοπράσινη ΠασοκΑΥΓΗ, που είναι εξαρτήματα της Νέας Τάξης.
Το εκλογικό Σώμα, οι πολίτες, πρέπει να δώσουν τη λύση , τη νύχτα της 6ης Μαΐου. Πρέπει να αποκαταστήσουν την Εθνική Ανεξαρτησία και τη Λαϊκή Κυριαρχία. Και πρέπει να καταδικάσουν την πολιτική του διαίρει και βασίλευε.
Λαός Ενωμένος –Ποτέ Νικημένος.

ΣΠΥΡΟΣ ΑΛ. ΧΑΤΖΑΡΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ Β ΑΘΗΝΩΝ
(δημοσιεύτηκε στον ΕΛ. ΚΟΣΜΟ 28-04-2012)

Ο Αδόλφος και η Ρεπούση

Πολύς Χίτλερ έπεσε προεκλογικά στα κεφάλια μας, μπας και ψηφήσουμε Αντωνάκη Γκόλντμαν Ζάξ, και Βαγγελάκη Γκόλντμαν Ζάξ. Ωστόσο, ο Αδόλφος, σε σχέση με τους ιουδαίους τοκογλύφους Ρότσιλντ, ήταν προσκοπάκι. Ένα καλό ανθρωπάκι. Μας τα έπρηξαν και με τον κίνδυνο για το καθεστώς που συνιστά η πασοκΑΥΓΗ,αλλά για τον κίνδυνο για τον Ελληνισμό που συνιστά η ΔΗΜΑΡ/ Ρεπούση, δεν λένε τίποτα τα χουντοκάναλα.

ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ:ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΥΝΑΤΑ.ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ

ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ
 ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟΣ ΣΤΗ Β ΑΘΗΝΩΝ

 

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΠ.ΧΑΤΖΑΡΑ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΜΑΡΙΟΥ ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ
ΣΤΗ Β ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟΣ

 

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΠ.ΧΑΤΖΑΡΑ

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΛΩΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟΣ ΣΤΗ Β ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ

 

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΠ.ΧΑΤΖΑΡΑ

Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΠΛΕΥΡΗ

 

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΠ.ΧΑΤΖΑΡΑ

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΤΗΝ Α ΑΘΗΝΩΝ

 

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΠΥΡΟΥ ΧΑΤΖΑΡΑ

ΟΜΙΛΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ (ΣΕΦ) ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΜΑΙΟΥ ΣΤΙΣ 20.00 μμ

Ο Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ (ΣΕΦ) ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΜΑΙΟΥ ΣΤΙΣ 20:00 ΜΜ.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ (ΣΕΦ) ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
4 ΜΑΙΟΥ ΣΤΙΣ 20:00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ

27/4/12

Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΝΟΗΣ

Ραντεβού απόψε στις 19.00 στην ΕΣΗΕΑ

Για μια ελεύθερη Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες

Ο Σπύρος Χατζάρας θα μιλήσει σήμερα  Παρασκευή, 27 Απριλίου,  στις επτά το βράδυ, στην προεκλογική τουσυγκέντρωση που θα γίνει στην ΕΣΗΕΑ, (Ακαδημίας 20),στην οποία θα χαιρετήσουν οι υποψήφιοι με τον ΛΑΟΣ στη Β Αθηνών, ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ , ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ και ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΛΩΡΑΣ, και ο υποψήφιος Επικρατείας του ΛΑΟΣ, Λεωνίδας Γεωργιάδης.
Για μια ελεύθερη Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες.Και τα όνειρα θα πάρουν εκδίκηση.
Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος !ΜΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ!

ΣΠΥΡΟΣ ΑΛ. ΧΑΤΖΑΡΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟΣ
ΣΤΗΝ Β ΑΘΗΝΩΝ

26/4/12

Σπύρος Χατζάρας - AxisRadio.gr 26-04-2012

Τα απαγορευμένα

ΦΟΥΜΟ ΣΤΟΥΣ ΓΟΛΝΤΜΑΝ ΖΑΞ

Τα δύο χουντοκόμματα διέρρευσαν χθες το βράδυ, τις πληρωμένες δημοσκοπήσεις που έκαναν ,για να τις… διαρρεύσουν, ενώ ταυτόχρονα «διέρρευσε» και μια τρίτη, που έγινε για λογαριασμό ξένης «θεσμικής» επενδυτικής τράπεζας. Σύμφωνα με τις τρείς δημοσκοπήσεις, τα πραγματικά ποσοστά της ΝΔ που θα είναι το πρώτο κόμμα μακράν, θα κυμανθούν από 23-26%, αλλά σε περίπτωση μεγάλης αποχής μπορεί να φτάσουν και το 29%. Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται πολύ πίσω στο 12-15%, με τάσεις αποσυσπείρωσης και κινδυνεύει πολύ σοβαρά να χάσει την τρίτη θέση από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Αυτό θα εξαρτηθεί από τη στάση των αναποφάσιστων που ξεπερνούν το 9%, εκ των οποίων το 40% περίπου δηλώνει ότι θα αποφασίσει την Κυριακή. Το «ΚΙΣ/ΚΟΥΒΕΛΙΣΤΑΝ», βρίσκεται σε συνεχή πτώση και αναμένεται να καθίσει κάπου γύρω από το 5%, ενώ το ΚΚΕ είναι σταθερό στα διαχρονικά ποσοστά του. Ο ΛΑΟΣ κινείται μεταξύ 5-6.5%, με τάσεις ανόδου, και αναλόγως με την ψήφο των αναποφάσιστών και την τελική αποχή μπορεί να φθάσει και να περάσει το 7%. Τα κόμματα που θα μείνουν εκτός Βουλής θα μοιραστούν περίπου το 12-13%.Τρια από αυτά θα ξεπεράσουν σίγουρα το 1,5% και υα εισπράξουν την κρατική επιχορήγηση, στην οποία άλλωστε και στοχεύουν. Αυτά μαθαίνω από διαδόσεις αυτά σας λέγω. Αν τώρα, αν δώσουμε βάση σε αυτές τις διαδόσεις και το… σούσουρο, το εκλογικό αποτέλεσμα είναι ακόμα ανοιχτό και αν πολλαπλασιάσουμε τις προσπάθειες μας μπορεί να δούμε μια άσπρη μέρα, μετά τις 6 Μαΐου. ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟΣ ΣΤΗ Β ΑΘΗΝΩΝ

ΦΟΥΜΟ ΣΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ

ΒΡΕ, ΟΥΣΤ ΑΠ' ΕΔΩ ΡΕ
 του Κώστα Μπετινάκη
http://www.styx.gr/

Πέρασαν εικοσιδύο ημέρες πριν ανοίξω τον υπολογιστή λόγω μιας προσωπικής περιπέτειας της υγείας μου. Κι όλο αυτό το διάστημα απέφευγα να βλέπω τηλεόραση, στο δωμάτιο του νοσοκομείου, επίτηδες. Άλλωστε αυτό που περίμενα συνέβη: Όλα όσα έλεγαν πριν, επαναλαβάνουν και πάλι.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.
Όσοι κατέστρεψαν αυτό τον τόπο, καταδυναστεύοντας το εργατικό δυναμικό, πτωχοποιώντας μισθωτούς και συνταξιούχους μη κατορθώνοντας –παρά τις μύριες υποσχέσεις τους να προσφέρουν ΔΙΚΑΙΟ φορολογικό σύστημα, εξακολουθούν με τον παπαγάλο τους τον Προβόπουλο –ΠΟΣΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ; - να εκβιάζουν τον κόσμο για έξοδο από το ευρώ κλπ. Μόνο μια αξιοπρεπής ψήφος – αντίσταση που θα σημάνει «ουστ στα κόμματα του μνημονίου» και στους βαρόνους που τα στηρίζουν με λύσσα, θα δώσει διέξοδο στις πελατειακές σχέσεις τόσων χρόνων. Ανάσα και προοπτική σ΄έναν λαό που δεν του αξίζει παρόμοια συμπεριφορά. Θα θελα να μπορούσα να καταλάβω τις μύχιες σκέψεις όλων εκείνων των συνανθρώπων μας, που δεν έχουν σπάσει ακόμα τα χαζοκούτια. Μια ατέρμονη μονωδία, «των κινδύνων» που θα αντιμετωπίσουμε στην περίπτωση που δεν υποταχθεί η ψήφος μας στη κατεύθυνση που επιδιώκει το σύστημα. Αλήθεια, είναι μονόδρομος; Πρέπει να επανεκλεγούν οι Βαγγέλας κι Αντωνάκης, που υπέγραψαν την υποταγή; Ο Λοβέρδος, που κατέστρεψε το σύστημα υγείας, ο Κουτρρουμάνης που διέλυσε τις εργασιακές σχέσεις ; Με τι προοπτική; Για να εμφανίζεται από το πουθενά ο Κωστάκης ο φυγάς και να μην λέει κάτι για την ταμπακέρα. Τι συνεισφορά είχε κι εκείνος, όσο κι η υπουργάρα του ο Αλογοσκούφης στη διάλυση της οικονομίας. Δεν τους αξίζει ούτε φούμο. Περιφρόνηση μόνο για να καταποντιστούν. Να σβήσουν πια από τον χάρτη τα δύο κόμματα που περιφρόνησαν αυτό που λέγεται λαϊκή εντολή. Αυτός ο τόπος χρειάζεται ΑΛΛΑΓΗ προσανατολισμού. Και του αξίζει !!!

ΥΓ. Σιδερένιος Κωστα!!! (ΧΑΤΖΑΡΑΣ)

Bravoooo!! Αντωνάκη. Καλά τα διάβασες!!!!

Με το πρόγραμμα του ΛΑΟΣ θέλει να αποσπάσει την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού ο Αντωνάκης Γκόλντμαν Ζαξ.
 Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης απέστειλε προς τον Πρόεδρο της ΝΔ κ. Α. Σαμαρά το ακόλουθο τηλεγράφημα με αφορμή το πρόγραμμα του κόμματος που ανακοίνωσε από το Ζάππειο:
"Συγχαρητήρια! Η απαγγελία του προγράμματός μας στο Ζάππειο είχε τον επιβαλλόμενο στόμφο. Την επόμενη φορά, προσπαθήστε -αν και ολίγον δύσκολο- από στήθους. Όπως και στις συνεντεύξεις: «Ζωντανές» και όχι μαγνητοσκοπημένες. Περισσότερα στο debate, αν το τολμήσετε.
 Γιώργος Καρατζαφέρης Πρόεδρος ΛΑΟΣ
Υ.Γ.: Γνωρίζετε φυσικά ότι ουδέποτε το αντίγραφο, είχε την αξία του πρωτοτύπου"

ΔΗΛΩΣΗ του  ΠΡΟΕΔΡΟΥ  του ΛΑΟΣ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΖΕΦΡΥ ΓΚΟΛΝΤΜΑΝ ΖΑΞ

 Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Όσο δεν ζητούν συγνώμη οι δύο πρώην πρωθυπουργοί, τόσο ο λόγος τους δεν έχει ανταπόκριση στον ελληνικό λαό. Ο κ. Καραμανλής και η ΝΔ, μόλις σε πέντε χρόνια διπλασίασαν το δημόσιο χρέος. Ο κ. Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ, κατέστρεψαν τη χώρα με τις αλόγιστες πολιτικές επιλογές τους. Η συγγνώμη όμως προϋποθέτει θάρρος. Αυτοί όμως, και οι δύο, το έβαλαν στα πόδια στα δύσκολα. Η Ελλάδα χρειάζεται έναν πρωθυπουργό που να μπορεί να μένει όρθιος και να λέει "ΟΧΙ", όταν το επιβάλλουν οι περιστάσεις. Οι μέρες που έρχονται είναι πολύ δύσκολες».

To ΧουντοΠΑΣΟΚ είναι πια τριτοτέταρτο κόμμα

Είναι γεγονός! Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι το «δεύτερο κόμμα» και για το λόγο αυτό ο Αντωνάκης Γκόλντμαν Ζάξ δεν θέλει Ντιμέιτ με τον Βαγγελάκη Γκόλντμαν Ζάξ.Το ΧουντοΠΑΣΟΚ μπορεί να πέσει και τέταρτο καθώς άρχισε η αποσυσπείρωση και οι τέως ψηφοφόροι του κατευθύνονται «δεξιά και αριστερά» στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, τον ΣΥΡΙΖΑ , την Κοινωνική Συμφωνία (Λούκα Κατσέλη) και τους Ανεξάρτητους Έλληνες (Πάνος Καμμένος).

Ο Άρειος Πάγος έκοψε τους «Τυραννοκτόνους».29 κόμματα κατέρχονται τελικά στις εκλογές και τα 18 σε όλη την επικράτεια. Τα 18 κόμματα που γνωστοποίησαν τους υποψήφιους βουλευτές Επικρατείας είναι: 1) Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα (ΠΑ.ΣΟ.Κ.), 2) Νέα Δημοκρατία,
3) Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, 4) ΣΥΡΙΖΑ Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο, 5) Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός (ΛΑ.Ο.Σ.), 6) Δημοκρατική Συμμαχία, 7) Κοινωνική Συμφωνία, 8) Ανεξάρτητοι Έλληνες, 9) Δημοκρατική Αριστερά, 10) Δράση - Φιλελεύθερη Συμμαχία, 11) Οικολόγοι Πράσινοι, 12) Ένωση Κεντρώων, 13) Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή, 14) ΟΧΙ (συνασπισμός των συνεργαζόμενων κομμάτων Δημοκρατική Αναγέννηση και Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο), 15) Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή (ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.) - Μέτωπο της Αντικαπιταλιστικής Επαναστατικής Κουμμουνιστικής Αριστεράς και της Ριζοσπαστικής Οικολογίας, 16) Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας, 17) Κοινωνία Πολιτική Παράταξη συνεχιστών Καποδίστρια, 18) Δημιουργία Ξανά.

Για την Ελλάδα των τιμίων και των πατριωτών

25/4/12

ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΑΛΛΑΓΕΣ


Σήμερα  στις 21.00 στο δελτίο ειδήσεων  του ΒLUE SKY, αύριο Πέμπτη στις 10.45  στη ΝΕΤ, στις 13.00 θα είμαι στο ΑΧISRADIO.GR. στις 20.00 στον Παλαίχθωνα και την Παρασκευή 27 Απριλίου, στις 10.00 στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ, σε τηλεμονομαχία με τον  κ. Ανδρεουλακο της ΝΔ, στις επτά το βράδυ, έχουμε την προεκλογική συγκέντρωση στην ΕΣΗΕΑ,(ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 20), στην οποία θα χαιρετήσουν οι υποψήφιοι με τον ΛΑΟΣ στη Β Αθηνών, ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ , ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ και ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΛΩΡΑΣ, και ο υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο επικρατείας ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ. Το Σάββατο μετά  στις 11.30, θα υπογράψω βιβλία στο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας, και την Κυριακή 29 Απριλίου, στις 19.00 το απόγευμα ,στο κτίριο της Παλιάς Βουλής, θα συντονίσω την συζήτηση ,στην παρουσίαση του βιβλίου, «Ο Εθνικός Διχασμός- Η άλλη διάσταση» του καθηγητής ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ.
 
Από τη ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ. ΑΓΩΝΑΣ . ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ!

Ένας αλλά ΧΑΤΖΑΡΑΣ



 YΓ. Το σύστημα ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ Διακόσιες χιλιάδες περιπτώσεις ασφαλισμένων οι οποίοι ελάμβαναν παράνομα παροχές (συντάξεις, ΕΚΑΣ, επιδόματα κ.α.) χωρίς να τις δικαιούνται , και που εστοίχιζαν στα Ταμεία 750-850 εκατ. ευρώ ετησίως. εντόπισε το υπουργείο Εργασίας τα τελευταία δύο χρόνια.. Και πόσους ακόμα δεν εντόπισε; Και οι μαϊμού αγωνιστές εθνικής αντίστασης; Και οι κοινωνικές παροχές και τα επιδόματα στους ΛΑΘΡΟ; 
-3,5 δίς τον χρόνο το λιγότερο η ζημιά

24/4/12

ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΕΙ

TA ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΟΠΑΣΟΚ

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΓΚΟΛΝΤΜΑΝ ΖΑΞ ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ.

Στήριξη του θανόντος Καραμανλή στον «θνήσκοντα» Σαμαρά

Ο κ. Κώστας Γολντμαν Ζαξ είπε ότι του είπαν να μας πει για τον Αντωνάκη Γολντμαν Ζαξ

«Το κυρίαρχο ζητούμενο στις επικείμενες εκλογές είναι η πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα. Κρίσιμες αποφάσεις πρέπει να ληφθούν, διαρθρωτικές αλλαγές να προχωρήσουν γρήγορα και, πάνω απ’ όλα, επείγει μια ολοκληρωμένη αναπτυξιακή πολιτική που θα βγάλει τη χώρα από την αδιέξοδη δίνη της ύφεσης.Η χώρα πρέπει να μπορεί να κυβερνηθεί με ξεκάθαρη πολιτική στόχευση και χρονικό ορίζοντα τετραετίας. Διαφορετικά η πρωτοφανής περιπέτεια που βιώνει ο τόπος μπορεί να επιδεινωθεί σε όλα τα επίπεδα, οικονομικά, κοινωνικά, ακόμα και εθνικά.Αναγκαία προϋπόθεση για την πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα είναι η ενίσχυση της Νέας Δημοκρατίας. Όσο μεγαλύτερη στήριξη έχουν η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς, τόσο πιο βάσιμη γίνεται η ελπίδα ότι μπορούμε να βγούμε από την κρίση χωρίς ακόμα μεγαλύτερο κόστος».

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης προέβη στην ακόλουθη δήλωση σχετικά με την παρέμβαση του κ. Καραμανλή:
«Δεν ξέρω πόσο χρήσιμη είναι η σύσταση του κ. Καραμανλή. Την τελευταία φορά με τις συστάσεις του, έφερε πρωθυπουργό στη χώρα τον κ. Παπανδρέου με τα καταστροφικά αποτελέσματα. Εκτός και αν ο κ. Καραμανλής εννοεί να μην ψηφιστεί ο κ. Σαμαράς, για να έρθει ο ίδιος. Ίσως είναι και αυτή μία πρόταση για το εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας. Εμάς όμως, ποσώς μας ενδιαφέρει τι λέει, τι σκέπτεται, ή τι ενεργεί ο κ. Καραμανλής. Ο κ. Καραμανλής, ή οι δικοί του βουλευτές, που διαρκώς αυξάνουν στο εσωτερικό της ΝΔ».

ΜΑΥΡΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ



Κοντά στο 5% η ύφεση  και φέτος. Άνοδος της ανεργίας πάνω από το 19%
Βαθύτερη ύφεση και εκτίναξη της ανεργίας πάνω από το 19% προβλέπει για το 2012 η Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ) στην ετήσια έκθεσή της για την ελληνική οικονομία που προβλέπει επάνοδο στην ανάπτυξη από τα τέλη του 2013. «Δύο χρόνια μετά το πρώτο Μνημόνιο, βρισκόμαστε σήμερα μπροστά σε μια νέα πρόκληση, ιδιαίτερα κρίσιμη για το μέλλον της χώρας», δήλωσε ο κ. Προβόπουλος στην 79η Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΤτΕ. Όπως είπε, παρά την πρόοδο που συντελέστηκε, οι ολιγωρίες, οι καθυστερήσεις και η ύφεση, κατά το ενδιάμεσο διάστημα, επιδείνωσαν τη δυναμική του δημόσιου χρέους και κατέστησαν αναπόφευκτη τη νέα συμφωνία χρηματοδοτικής στήριξης.

Σύμφωνα με τον διοικητή της ΤτΕ, η νέα συμφωνία και το πρόγραμμα οικονομικής προσαρμογής διαμορφώνουν ευνοϊκότερες συνθήκες για τη συνέχιση της προσπάθειας και αποτελούν έμπρακτη απόδειξη της βούλησης των εταίρων μας να τη στηρίξουν. Από την άλλη πλευρά, το διεθνές περιβάλλον παραμένει ρευστό και εξακολουθεί να επικρατεί αβεβαιότητα για την πορεία της παγκόσμιας οικονομίας και την εξέλιξη της κρίσης χρέους στις ευρωπαϊκές οικονομίες.

«Αυτά τα αντικειμενικά δεδομένα στο εσωτερικό και το εξωτερικό δεν επιτρέπουν καμία χαλάρωση ή εφησυχασμό», επισημαίνει ο κ. Προβόπουλος και προσθέτει πως για να αξιοποιηθεί η νέα ευκαιρία, πρέπει τώρα να εφαρμοστούν, χωρίς χρονοτριβή, όσα έχουν συμφωνηθεί και να καλυφθούν τα κενά που άφησαν οι καθυστερήσεις των προηγούμενων ετών. «Για την έξοδο από την κρίση δεν υπάρχει εύκολος δρόμος. Η προσαρμογή πρέπει να συνεχιστεί με αποφασιστικότητα», υπογράμμισε.

Νόμος και Τάξη εδώ και τώρα

Δύο εισβολές ληστών τα ξημερώματα σε σπίτια στη Γλυφάδα!

Στόχος ληστών έγιναν τα ξημερώματα δύο σπίτια στη Γλυφάδα. Στις 4:42 τρεις άγνωστοι μπήκαν στο πρώτο σπίτι και αφού απείλησαν τον ιδιοκτήτη του με αυτόματο όπλο και χειροβομβίδα, αφαίρεσαν χρυσαφικά και εξαφανίστηκαν.Στις 5.37 σε δεύτερο σπίτι στη Γλυφάδα τρεις δράστες μπήκαν στο σπίτι και απείλησαν την ένοικο με όπλο και χειροβομβίδα, άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και διάφορα κοσμήματα και έγιναν «καπνός».

Σπύρος Χατζάρας –Πρόγραμμα

Απόψε στις 18.30-20.00 συμμετέχω σε προεκλογική συζήτηση στην ΝΕΤ. Αύριο από τις 10.00, θα είμαι στη Μαυροκορδάτου, μετα περιοδεία και στις 21.00 θα είμαι καλεσμένος στο δελτίο ειδήσεων του BLUE SKY.Την Πέμπτη στις 13.00 είμαι στο ΑΧISRADIO.GR. και το απόγευμα στην Μαυροκορδάτου. Την Παρασκευή, 27 Απριλίου, στις 10.00, θα είμαι στη Μαυροκορδάτου, μετά περιοδεία και στις επτά το βράδυ, έχουμε την προεκλογική συγκέντρωση στην ΕΣΗΕΑ, στην οποία θα χαιρετήσουν οι υποψήφιοι με τον ΛΑΟΣ στη Β Αθηνών, ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ , ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ και ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΛΩΡΑΣ, και ο υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο επικρατείας ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ. Το Σάββατο 28 Απριλίου στις 09.00 το πρωί , είμαι καλεσμένος του Γιώργου Κοντονή στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ , μετά  στις 11.30 θα υπογράψω βιβλία στο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας, και την Κυριακή 29 Απριλίου, στις 19.00 το απόγευμα ,στο κτίριο της Παλιάς Βουλής, θα συντονίσω την συζήτηση ,στην παρουσίαση του βιβλίου, «Ο Εθνικός Διχασμός- Η άλλη διάσταση» του καθηγητής ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ.
 Από τη ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ. ΑΓΩΝΑΣ . ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ!

 ΣΠΥΡΟΣ ΑΛ. ΧΑΤΖΑΡΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ Β ΑΘΗΝΩΝ

23/4/12

ΠΩ,πωωω,,πω !!!! μια σύμπτωση

Συνεργείο του ΒΒC βρέθηκε (τυχαία) στην πλατεία Αμαρουσίου, και τράβηξε τους αγωνιστές του ΧουντοΠασοκ να....δροσίζονται

Προσφυγές κατά του PSI από 7.000 ομολογιούχους

Περίπου 7.000 μιρκομολογιούχοι, εταιρείες, ταμεία ομολογιούχων κ.ά. έχουν καταθέσει στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσφυγές κατά του «κουρέματος» ομολόγων τα οποία κατείχαν, αξίας δεκάδων δισεκατομμυρίων ευρώ. Προσφυγές έχουν καταθέσει ενδεικτικά και το Ταμείο Υγείας Προσωπικού Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος - Ειδικός Λογαριασμός Επικούρησης Μελών, το Αλληλοβοηθητικό Ταμείο Πρόνοιας Εργαζομένων Αγροτικής Τράπεζας, ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος κ.λπ.
Μέχρι σήμερα στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο έχουν κατατεθεί 72 αιτήσεις ακύρωσης (προσφυγές) που στρέφονται κατά των πράξεων του υπουργικού συμβουλίου (5 και 10/2012), του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, με τις οποίες υλοποιήθηκε το PSI. Σε κάθε προσφυγή που κατατίθεται στο ΣτΕ περιλαμβάνονται ομαδικά μέχρι και 200 ομολογιούχοι. Κατά του PSI προσφεύγουν ομαδικά και εταιρείες, όπως φαρμακευτικές και οι εταιρείες προμήθειας υγειονομικού υλικού.
Σήμερα κατέθεσαν προσφυγές μεταξύ άλλων το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) και το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ιδιωτικού Προσωπικού Πολεμικού Ναυτικού Ειδικότερα, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο υποστηρίζει ότι τα διαθέσιμα του στις 9 Μαρτίου 2012 ανέρχονταν σε 10.973.888 ευρώ και ότι μετά το κούρεμα (53,5%) έμειναν 5.624.118 ευρώ. Στην προσφυγή του το ΕΒΕΑ επισημαίνει ότι η περιουσία του δεν προέρχεται από κρατική επιχορήγηση αλλά αποκλειστικά από τις συνδρομές των μελών του. Επίσης, υποστηρίζει ότι το PSI είναι αντισυνταγματικό, παράνομο και αντίθετο στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ). Τέλος, κάνει λόγο για «αρπαγή των διαθέσιμών του», με αποτέλεσμα να μην μπορούν να καλυφθούν οι ταμειακές ανάγκες του Ταμείου, ενώ τονίζει ότι τα διαθέσιμα του δεν είναι για εξυπηρέτηση των ταμειακών σκοπών του Δημοσίου, καθώς για το σκοπό αυτό τα μέλη του ήδη φορολογούνται «με τη δέουσα βαρβαρότητα».

Σπύρος Χατζάρας - Πολιτική αναμέτρηση - ΑΝΤ1 -22-04-2012

Ο Σπ. Χατζάρας εκ μέρους του ΛΑΟΣ στον ΑΝΤ1

Οι δημοκρατικές Πατριωτικές δυνάμεις απέναντι στη Χούντα των Αγορών

και η Φαρισαϊκή χορογραφία με την ΧΡΥΣΟπράσινη πασοκΑΥΓΗ

Νικητής στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία, αναδείχθηκε το Εθνικό Μέτωπο της Μαρίνας Λεπέν , που συγκέντρωσε το υψηλότερο ποσοστό που κατέγραψε ποτέ, κοντά στο 20%. «Η μάχη της Γαλλίας μόλις άρχισε», δήλωσε η 43χρονη Λεπέν, μιλώντας ενώπιον των υποστηρικτών της. Τόνισε ακόμη πως το κύμα υποστήριξής που σημειώνεται υπέρ του κόμματός της, «ταρακουνάει το δικομματικό σύστημα» και πρόσθεσε: «Τώρα, είμαστε η μόνη αληθινή αντιπολίτευση». Η Μαρίνα Λεπέν, ήταν η μόνη πολιτικός που μίλησε στον Γαλλικό λαό για την παγκόσμια (Ιουδαική) Χούντα της Goldman Sachs, που κυβερνάει και την Ευρώπη. Στις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου που θα κάνουν ακόμα πιο σαφείς τις πολιτικές ισορροπίες και την εικόνα για την επόμενη κυβέρνηση της Γαλλίας, το Εθνικό Μέτωπο , αναμένεται να σαρώσει.
Οι οικονομικοί αναλυτές των τραπεζών, που έχουν την πραγματική εξουσία, λένε ότι όποιος από τους δύο μονομάχους στον δεύτερο γύρο κι αν κερδίσει, είτε ο Φρανσουά Ολάντ , είτε ο Σαρκοζί, θα κληθεί από τις «αγορές», να επιβάλει ακόμα σκληρότερα μέτρα λιτότητας από ότι παραδέχθηκαν και οι δύο, στην διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, μειώνοντας τις δημόσιες δαπάνες κι αυξάνοντας τους φόρους για να μειωθεί το έλλειμμα στον προϋπολογισμό.
Τα παπαγαλάκια της Νέας Τάξης, άρχισαν και στη Γαλλία, όπως και στα ελληνικά χουντοκάναλα, να μιλάνε για «άνοδο της ακροδεξιάς» και για το «ακροδεξιό Εθνικό Μέτωπο», που στην πραγματικότητα είναι μια μεγάλη λαϊκή και δημοκρατική δύναμη ενάντια στην Παγκόσμια Χούντα των Τοκογλύφων. Σε αυτή την παγκόσμια σύγκρουση των λαών και της Δημοκρατίας με τη Παγκόσμια Χούντα των ιουδαίων αεριτζήδων και τοκογλύφων των «αγορών», οι Δημοκρατικοί, πρέπει να εμφανιστούν σαν ακροδεξιοί από την προπαγάνδα των Χουντικών.
Για το λόγο αυτό, επιμένω από η αρχή της προεκλογικής εκστρατείας να μιλάω για τα κόμματα της Goldman Sachs, τα κόμματα της χρεοκοπίας και της καταστροφής, το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, αλλά και τα μαξιλαράκια τους,(Οικολόγοι-Πράσινοι -Προδοτικοί , ΔΗΜΑΡ =ΚΙΣ-Κουβελιστάν), ΔΡΑΣΗ ,του Ιουδαίου Μάνου ,ΔΗ.ΣΥ, της (Ιουδαίας) Ντόρας, και τη Χρυσοπράσινη ΠασοκΑΥΓΗ), που είναι εξαρτήματα της Νέας Τάξης.
Η σκηνοθετημένη επίθεση της Χρυσοπράσινης ΠασοκΑΥΓΗΣ, κατά του Ευθυμίου, ανήμερα την 21η Απριλίου, υπηρετούσε και εξυπηρετούσε αυτή την πολιτική. Η ορφανή πριγκίπισσα του ΠΑΣΟΚ, η κ. Γεννηματά, είπε αμέσως ότι, «η θρασύτητα (της Χρυσοπράσινης ΠασοκΑυγής) ενισχύθηκε, από τις θεωρίες συνωμοσίας που έχουν αναπτυχθεί και από τα παχιά λόγια των δυνάμεων της άρνησης» .Αυτό είναι το ζουμί. Η σύνδεση των Νεοναζί, με τις «θεωρίες συνωμοσίας», για την Ιουδαϊκή Τραπεζική Χούντα, και η εμφάνιση του Δημοκρατικού Πατριωτικού κινήματος σαν ακροδεξιού. Για το λόγο αυτό οι γερμανόφιλοι Νεοναζί, έψαλαν άλλωστε τον εθνικό μας ύμνο.
Στη συνέχεια ο Παχουλός δωσίλογος συνταγματολόγος και αχυράνθρωπος της Χούντας ,μασκαρεύτηκε σε δημοκράτη και άρχισε να διαλαλεί ότι «η Βουλή δεν μπορεί να γίνει χώρος υποδοχής των οπαδών του φασισμού και του ναζισμού», και ότι «το πολιτικό πρόβλημα της χώρας τείνει τον τελευταίο καιρό να μετατραπεί σε πρόβλημα δημοκρατίας». «Έχει πολύ μεγάλη σημασία να σκεφτούμε τι είναι αυτό που υποθάλπει παρόμοια φαινόμενα, τι είναι αυτό που οδηγεί στον κίνδυνο εισόδου στη Βουλή των Ελλήνων, δυνάμεων που διακηρύσσουν απροκάλυπτα την πίστη τους στον ολοκληρωτισμό», είπε ο παχουλός, και συνέχισε. «Είναι δυστυχώς, η τυφλή οργή, η δημαγωγία, η ισοπέδωση, η απλούστευση. Ένας λόγος τυφλός, που δεν επεξεργάζεται τη δυσαρέσκεια, τη θλίψη, την απαισιοδοξία του ελληνικού λαού ώστε να τη μετατρέψει σε ένα ισχυρό πολιτικό λόγο και σ' ένα πρόγραμμα εξόδου από την κρίση. Αλλά τη μετατρέπει τελικά σε παρωπίδες που κλείνουν τα μάτια και δεν επιτρέπουν σε πολλούς πολίτες, σε πολλούς Έλληνες και πολλές Ελληνίδες να αντιληφθούν τους κινδύνους που απειλούν τη χώρα μας».Είπε με πολλά λόγια δηλαδή ότι και η ορφανή πριγκίπισσα. Όποιος μιλάει για την παγκόσμια (Ιουδαική) Χούντα της Goldman Sachs, που κυβερνάει και την Ευρώπη, είναι δημαγωγός που ισοπεδώνει και απλουστεύει τα προβλήματα. 

ΣΠΥΡΟΣ ΑΛ. ΧΑΤΖΑΡΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ Β ΑΘΗΝΩΝ

ΥΓ.Θυμάστε χθες τον Αλευρά πως φώναζε ότι οι (φιλάνθρωποι) τραπεζίτες δεν είναι τοκογλύφοι.

Μπροστά στην Κάλπη

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΧΑΜΕΝΗ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΛΑΟΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Τα κόμματα της Goldman Sachs, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, δεν μας έσωσαν . Μας πρόδωσαν. 
Η πολιτική ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ,του Μνημόνιου-2 , μας οδηγεί σε μια βαθύτερη οικονομική και κοινωνική κρίση. Με το Μνημόνιο δεν υπάρχει τρόπος να ξεφύγουμε από τη οικονομική θλίψη η οποία μας συνθλίβει. Δεν υπάρχει τρόπος διαφυγής. Είμαστε πια στον 6ο χρόνο της βαθιάς οικονομικής ύφεσης και αμέσως μετά τις εκλογές, θα έχουμε τα πρόσθετα μέτρα του 2014-2015, όπως ομολόγησαν ο Αλευράς και ο Φαήλος χθες στον ΑΝΤ1, που είναι αδύνατον να τα αντέξει η ελληνική οικονομία και κοινωνία. Στη σελίδα 427 του Μνημονίου, αναφέρεται ότι τον Ιούνιο, «θα πρέπει να εναρμονιστούν οι μισθοί και οι συντάξεις με τις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης». Επομένως θα μας πάνε στα 300 ευρώ, και θα μας επιβάλουν μια ύφεση τουλάχιστον 30 ετών. Για αυτό πρέπει να τα αλλάξουμε όλα. Και το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Και τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο. Και τα μαξιλαράκια τους. (Οικολόγοι-Πράσινοι ,Προδοτικοί φιλοσκοπιανοί /ΔΗΜΑΡ (ΚΙΣ-Κουβελιστάν)/ΔΡΑΣΗ ,του Ιουδαίου Μάνου /ΔΗ.ΣΥ. της (Ιουδαίας) Ντόρας, και τη Χρυσοπράσινη ΠασοκΑΥΓΗ, που είναι εξαρτήματα της Νέας Τάξης. Για να σωθεί η Ελλάδα και οι Έλληνες από την κάλπη πρέπει βγει μια νεα αρχιτεκτονική των πολιτικών δυνάμεων, στην οποία ο ΛΑΟΣ πρέπει να έχει αποφασιστικό ρόλο. Το εκλογικό Σώμα, οι πολίτες, πρέπει να δώσουν τη λύση , τη νύχτα της 6ης Μαΐου. Πρέπει να αποκαταστήσουν την Εθνική Ανεξαρτησία και τη Λαϊκή Κυριαρχία. Να δώσουν ενωτική ψήφο Νίκης και προοπτικής στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, στέλνοντας στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, τους μαύρους υπαλλήλους, της Παγκόσμιας Τραπεζικής Χούντας. Και πρέπει να καταδικάσουν την πολιτική του διαίρει και βασίλευε, επιβάλλοντας την Εθνική Δημοκρατική Πατριωτική Ενότητα, για μια Ελεύθερη Ελλάδα, για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες. Λαός Ενωμένος –Ποτέ Νικημένος. Το «κούρεμα» του δημοσίου χρέους με το PSI, ήταν απάτη, οφθαλμαπάτη. Αντικατοπτρισμός. Παρέμεινε στα 350 δισεκατομμύρια ευρώ και δεν είναι βιώσιμο. Το Δημόσιο χρέος ήταν 368 δις ευρώ .Κουρεύτηκαν 197 δις , από τα οποία τα 72 ήσαν σε ελληνικά χέρια. Χρέος 171 δις ευρώ, δεν «κουρεύτηκε».Το οικονομικό κόστος για την χώρα έναντι της διαγραφής ήταν, 97 δις ευρώ, (30 δις αγορά βραχυπρόθεσμων ομολόγων του EFSF, 50 δις ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών,12 δις κάλυψη ζημιών των ασφαλιστικών ταμείων, 5 δις δεδουλευμένοι τόκοι παλαιότερων ομολόγων τα οποία ανταλλάχθηκαν) και 62 δις ήταν η ονομαστική αξία των νέων ομολόγων σε αντικατάσταση των παλαιών.Σύνολο159 δις. Άρα, το όφελος ήταν: 197 – 159 = 38 δις , και το νέο χρέος μετά το PSI ήταν 159+171=330 δις. Με τα 22 δις έλλειμμα του 2011 είναι πλέον 352 δις. Για να κερδίσουμε 16 δις, οι ζημιές των τραπεζών μεταβιβάζονται στον ελληνικό λαό, μέσω του προϋπολογισμού, ενώ και τα ασφαλιστικά ταμεία που δεν θα έχουν να πληρώσουν συντάξεις θα μεταβιβάσουν και τις δικές τους ζημιές στον προϋπολογισμό, η χώρα υποθηκεύτηκε στους δανειστές με το Μνημόνιο της 12ης Φεβρουαρίου 2012, και τα κόμματα της Γκόλντμαν Ζάξ , η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ αποδέχθηκαν την εκποίηση της Χώρας, την φτωχοποίηση και την εξαθλίωση του Ελληνικού λαού. Απεδέχθησαν τη μείωση μισθών και συντάξεων, τη διάλυση του συστήματος Υγείας , το κλείσιμο όλων των κρατικών ερευνητικών κέντρων, το κλείσιμο του ΟΕΚ και της Εργατικής Εστίας , την ίδρυση του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (Α.Ε.) από το οποίο θα πληρώνεται το δάνειο κατά προτεραιότητα, έναντι όλων των υπολοίπων υποχρεώσεων του κράτους, την απαγόρευση συμψηφισμού τυχόν απαιτήσεων της Ελλάδας από τους δανειστές, την απαγόρευση δανεισμού από τρίτες χώρες, και οι διαφορές θα λύνονται με βάση το Αγγλικό Δίκαιο, το οποίο προστατεύει πλήρως τα συμφέροντα των δανειστών. Η συμφωνία Βενιζέλου- Σαμαρα με τους Ευρωπαίους εταίρους και πιστωτές μας, που έφερε την ανεργία στο 22%, λέει ότι κάποτε , το χρέος θα φτάσει εκεί που ήταν το 2009, στο 120% του ΑΕΠ, αλλά μέχρι τότε, θα έχουν διαλυθεί η ελληνική οικονομία και η κοινωνία . Τα 50 δισεκατομμυρίων από τις ιδιωτικοποιήσεις είναι πρακτικά αδύνατο να βρεθούν όπως και τα 15 δισεκατομμύρια από το πρόγραμμα «Ήλιος» με τα φωτοβολταϊκά. Αντίθετα η «πρ’ασινη τεχνολογία Ζήμενς, θα μας κοστίσει 15 δισεκατομμύρια, που θα τα δώσουμε στους Γερμανούς . Η μόνη διαφορετική πρόταση από τον ευρωμονόδρομο του Μνημονίου, είναι το 5 ετές Μορατόριουμ, που ζητάει ο ΛΑΟΣ και ο ελληνικός λαός. Τα πράγματα για 5 χρόνια θα μένουν όπως έχουν. Κεφαλαιοποιούμε το χρέος. Αναλαμβάνει το χειρισμό η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, και μετά από τον 5ο χρόνο, θα δίνουμε 10 δισ μέχρι τελικής εξοφλήσεως με επιτόκιο 1% που είναι το επιτόκιο που χρεώνει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) όλες τις τράπεζες τη Ευρώπης. Εάν λοιπόν κατορθώσουμε και βγάλουμε τον βρόγχο των δόσεων, μπορούμε να κατεβάσουμε τον ΦΠΑ στο 13%. Μπορούμε να κατεβάσουμε τη φορολογία κάτω από το 15% σε ενιαίο συντελεστή. Μπορούμε μόνο εάν φύγει ο βρόγχος των δανείων. Στην διαδικασία της επανακεφαλαιοποίησης των ελληνικών Τραπεζών, προέχει το δημόσιο συμφέρον. Πρώτα η εφαρμογή των τελεσίδικων δικαστικών αποφάσεων για τον νόμιμο τόκο. Τέρμα το καθεστώς της νόμιμης τοκογλυφίας. Οι τράπεζες πρέπει να διαγράψουν τα «νομιμοποιημένα» πανωτόκια και οι δόσεις των στεγαστικών δανείων δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν το 25%, των εισοδημάτων των δανειοληπτών. Καλώ κάθε πατριώτη , κάθε δημοκράτη, κάθε τίμιο Έλληνα να έρθει μαζί μας.

ΣΠΥΡΟΣ ΑΛ. ΧΑΤΖΑΡΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ Β ΑΘΗΝΩΝ

22/4/12

ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ

Στο 20% η Μαρί Λεπέν στη Γαλλία

Με βάση το δείγμα του 34%, του συνόλου των ψήφων που έχουν καταμετρηθεί στις Γαλλικές προεδρικές εκλογές η υποψήφια των δημοκρατικών πατριωτικών δυναμέων η κ. Μαρίνα Λεπέν θα λάβει τελικά το 19,9%, από το 18,2%, που της δίνουν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα.Οπως και να έχει απεδείχθη ότι και στη Γαλλία οι δημοσκοπήσεις ήταν μαιμού και περιορίζαν σκόπιμα το ποσοστό της κ.Λεπέν. Με την ίδια μέθοδο, υπολογίζεται ότι o εβραιοσοσιαλιστής Ολάντ θα ψηφιστεί από το 27,5% και ο εβραιοδεξιός Σαρκοζί από το 26,6%.

(23:51).
 Με καταμετρημένο το 56,05% των ψήφων , τα επίσημα αποτελέσματα  των προεδρικών εκλογών, που έδωσε το γαλλικό υπουργείο Εσωτερικών, φέρουν  τον Φρανσουά Ολάντ να προηγείται με 27,7% , έναντι 26,6%,  του Νικολά Σαρκοζί .
Η Μαρί Λεπέν είναι στην τρίτη θέση με 19,7%, ο «αριστερός» Μελανσόν συγκεντρώνει 10,9% ενώ ο κεντρώος Φρανσουά Μπαϊρού  9,2%.

Nαι συμφωνώ με τον Αντωνάκη

Να τα αλλάξουμε όλα!

Και τον Αντωνάκη και τον Παχουλούτσικο και τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και τη συμφωνία τους με τους τοκογλύφους.Και την Ολιγαρχική ψωροΕλίτ,και τα Καρτέλ,και τους μπατιρο-εργολάβους.

Σπύρος Χατζάρας

ΥΓ.Τζάμπα υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα το «Ζάππειο 3».Περιμένουμε με ενδιαφέρον το Ζάππειο 4 γιατί το σημερινό Ζάππειο 3 δεν ήταν παρά η αγωνιώδης προσπάθεια του κ. Σαμαρά να εξηγήσει τις ανακολουθίες, τις ασυνέπειες και τις αντιφάσεις του σε σχέση με το Ζάππειο 1 και το Ζάππειο 2», σχολίασαν οι λαθρο-εταίροι του Αντωνάκη από το ΠΑΣΟΚ.
ΥΓ2.  Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την ομιλία Σαμαρά στο Ζάππειο και ειδικότερα τις αναφορές του Προέδρου της ΝΔ στην εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου ο Βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης ΛΑΟΣ Κ. Βελόπουλος δήλωσε:

Αν υπήρχε copyright σε ομιλίες συνιστά ποινικό αδίκημα η συγκεκριμένη ομιλία.
Όσα ακούσαμε αποτελούν συρραφή όσων λέω τόσα χρόνια εντός και εκτός βουλής. Έχουν κάνει, για να το πω απλά, σκονάκι μόνο που δεν θα περάσουν τις εξετάσεις του Ελληνικού λαού. Οι Έλληνες θα τους αφήσουν στην ίδια τάξη και στα προφορικά και στα γραπτά γιατί οι πράξεις τους μιλάνε τόσα χρόνια.

Γιατί δεν έκαναν τίποτα για να μην ξεπουληθεί η ΔΕΗ τόσα χρόνια; Τώρα θυμήθηκαν πως είναι επιχείρηση στρατηγικής σημασίας; Όταν έλεγα πως δεν πουλάς επιχειρήσεις στρατηγικού ενδιαφέροντος ή κερδοφόρες όπως η ΔΕΗ, η ΔΕΠΑ, η ΕΥΑΘ, η ΕΥΔΑΠ, η ΔΕΣΦΑ αλλά και ο ΟΠΑΠ τι έκαναν; Ειρωνεύονταν. Τώρα κατάλαβαν πως δεν γίνεται να εχείς ανάπτυξη χωρίς να έχεις στα χέρια σου την ενέργεια; Τώρα έμαθαν για τα τεράστια κοιτάσματα πετρελαίου στην Ελλάδα; Για όνομα του Θεού. Γελούσαν όταν τα έλεγα στην Βουλή. 

Επειδή όμως είναι και άλλα, που δεν πρόλαβαν να τα αντιγράψουν, όπως η πρόταση μου για το ομόλογο πετρελαίου εγώ θα τους στείλω τις ομιλίες που έκανα στην Βουλή ώστε όταν αντιγράφουν να αντιγράφουν σωστά και να μην ξεχνούν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τις προτάσεις του ΛΑ.Ο.Σ. για τους αγρότες, τους ψαράδες, την τουριστική ανάπτυξη και τις 300.000 θέσεις εργασίας που θα έρθουν από τους υδρογονάνθρακες.

Προεκλογική Συγκέντρωση- Σπύρος Χατζάρας

Ο δημοσιογράφος Σπύρος Χατζάρας, σας προσκαλεί στην προεκλογική του συγκέντρωση στην ΕΣΗΕΑ, ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 20, την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012, στις 19.00. Στην προεκλογική συγκέντρωση θα παρευρεθούν και θα απευθύνουν χαιρετισμούς οι υποψήφιοι με τον ΛΑΟΣ στη Β Αθηνών, ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ , ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ και ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΛΩΡΑΣ.
 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012, στις 19.00. Στην ΕΣΗΕΑ.
ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 20

Ο Εθνικός Διχασμός- Η άλλη διάσταση

Ο καθηγητής ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ και ο εκδοτικός οίκος «ΠΕΛΑΣΓΟΣ-ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΕΝΑΣ», Μας καλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Ο Εθνικός Διχασμός- Η άλλη διάσταση», που θα γίνει την Κυριακή 29 Απριλίου 2012,σρις 19.00 στο κτίριο της Παλιάς Βουλής. Για το βιβλίο θα μιλήσουν, η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Μαρία Μαντούβαλου, ο συγγραφέας Θωμάς Θεολόγης, και ο Δημήτρης Μιχαλόπουλος. Χαιρετισμούς θα κάνουν ο πατέρας Σ.Καρπαθίου,ο Μίκης Πρωτοπαπαδάκης,ο Δ. Ζαφειρόπουλος, και ο Α.Πεφάνης.
Θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Σπύρος Χατζάρας

Το βιβλίο αυτό ειναι ξαναδουλεμένη επανέκδοση άλλου, που είχε κυκλοφορήσει το 1997.Στην πραγματικότητα όμως πρόκειται για διαφορετικό έργο. Και τούτο, διότι σε αυτήν τη νέα έκδοση περιλαμβάνονται δύο εκτενή κεφάλαια που αφορούν την καταγωγή, τη δράση στην Κρήτη και την αρχή της πολιτικής σταδιοδρομίας στην Αθήνα του Ελευθέριου Βενιζέλου. Τα κεφάλαια αυτά, βασισμένα κυρίως στη μελέτη ανέκδοτων αρχειακών πηγών (κυρίως του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, του «Ιδρύματος Ιστορίας του Ελευθερίου Βενιζέλου και της αντίστοιχης Εθνικής Περιόδου» αλλά και των Κοινοβουλευτικών Αρχείων [Parliamentary Archives] της Μεγάλης Βρεταννίας) ανατρέπουν ριζικώς την εικόνα που έως σήμερα επικρατεί όσον αφορά τον Βενιζέλο ειδικώς και, ευρύτερα, την κρίσιμη περίοδο του Εθνικού Διχασμού των Ελλήνων (1916-1920). Συγκεκριμένα: Α) Αναφαίνεται η -αινιγματική- καταγωγή του Κυριάκου, πατέρα του Ελευθέριου Βενιζέλου. Β) Διευκρινίζεται ο ρόλος του βρεταννικού παράγοντα στην κοινωνική ανάδειξη και πολιτική ανέλιξη του Ελευθέριου Βενιζέλου. Γ) Εξηγείται ότι η αμφίρροπη –και συχνά τουρκόφιλη- στάση του Ελευθέριου Βενιζέλου στην Κρήτη ήταν αποτέλεσμα της εκεί σύγκρουσης του βρεταννικού παράγοντα με τον ρωσικό (τον οποίο εκπροσωπούσε ο πρίγκηπας Γεώργιος της Ελλάδος). Δ) Μελετώνται τα αίτια των Βαλκανικών πολέμων και αναδεικνύεται η από τη βρεταννική πλευρά προσπάθεια επιβολής ελέγχου σε πετρελαιοφόρα κοιτάσματα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας ως μία από τις βασικές αιτίες της έκρηξής τους. Ε) Έρχεται σε φως ο ήδη από το 1914 «κρυφός πόλεμος» της Βρεταννίας κατά της Ρωσίας, αποτέλεσμα του οποίου ήταν τα γεγονότα του Φεβρουαρίου και εν πολλοίς του Οκτωβρίου του 1917 στην Αγία Πετρούπολη, που επέφεραν τη ματαίωση της ρωσικής «καθόδου» στη Μεσόγειo. ΣΤ) Διευκρινίζονται τα αίτια της σχεδόν καθολικής υποστήριξης με την οποία ο Ελληνικός Λαός περιέβαλε τον βασιλιά Κωνσταντίνο από το 1916 έως –τουλάχιστον- το 1920. Ζ) Αναλύονται, τέλος, τα αίτια της κατά το 1918 κατίσχυσης των Ηνωμένων Πολιτειών και των συμμάχων τους και τοποθετείται μέσα σε αυτό το γενικότερο πλαίσιο το δράμα τόσο του Εθνικού Διχασμού των Ελλήνων όσο και της Μικρασιατικής Καταστροφής.
Με το έργο αυτό, εν ολίγοις, αναιρείται σχεδόν στο σύνολό της η άποψη που μέχρι σήμερα επικρατεί στην ελληνική εκπαίδευση και κοινή γνώμη σχετικώς με καθοριστικής σημασία γεγονότα των δύο πρώτων δεκαετιών του 20ού αιώνα και αποδεικνύεται ότι οι λόγοι επιβολής αυτής της έως τώρα κυρίαρχης άποψης σαφώς υπήρξαν πολιτικοί.

ΠΟΤΕ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Το σχέδιο προβλέπει και μουφτεία στην Αττική

Μετά την ανέγερση του τεμένους στην περιοχή του Ελαιώνα, οι διεθνείς δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης, που προωθούν τον εποικισμό, με μουσουλμάνους της Ελλάδας, θα ζητήσουν την ιδρυση Μουφτείας στην δικαιοδοσία της οποίας θα υπαχθούν όλοι οι μουσουλμάνοι που ζουν στο λεκανοπέδιο, όπως απεκάλυψε η εφημερίδα Ελεύθερος Κόσμος. Ως επιχείρημα θα προβληθεί από την πλευρά των ιμάμηδων και των Ελλήνων συνοδοιπόρων τους το άρθρο 13 του Συντάγματος με το οποίο θεμελιώνεται το δικαίωμα της ανεξιθρησκείας όσο και το άρθρο 9 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, η οποία έχει κυρωθεί με νόμο από τη Βουλή. Σύμφωναμε το τελευταίο που θα επικαλεστούν οι μουσουλμάνοι "Πάν πρόσωπο δικαιούται την ελευθερία σκέψεως, συνειδήσεως και θρησκείας". Φυσικά το 99% των 750.000 ισλαμιστών που κατοικούν στην περιφέρεια Αττικής , είναι είτε παράνομοι, είτε μισο-νομιμοποιημένοι παράνομοι, που κανονικά θα έπρεπε να απελαθούν, και όχι να εμφανίζονται ως δήθεν «θρησκευτική μειονότητα». Ένα άλλο αίτημα που θα υποβληθεί και σύντομα μάλιστα, είναι η κατασκευή μουσουλμανικού νεκροταφείου στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας.

ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

Ο ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1

ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 11 ΣΤΟΝ ΑΝΤ1,Ο ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ Μ.ΧΟΥΚΛΗ.

Θα δείτε, πως τα κόμματα της  Goldman Sachs,ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, υπερασπίζονται τους Τοκογλύφους, πως το μέτωπο της Τρόκας, (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΜΑΚΟΓΙΑΝΝΗ-ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ), λέι ότι ο ελληνικός λαός ειναι δεσμευμένος από τις υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά,και θα δείτε, τον "εκπρόσωπο της αμερικανικής πρεσβείας",από την ΝΤΟΡΑ, που έχει αναλάβει εργολαβικά την εκστρατεία κατα του ΠΟΥΤΙΝ.

Μπροστά στην Κάλπη

Μαζί μέχρι τη Νίκη! Πάντα!

Το διακύβευμα των εκλογών της 6ης Μαΐου, δεν είναι η «σταθερότητα» των κατοχικών πολιτικών δυνάμεων, των κομμάτων της Goldman Sachs, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, αλλά η ανατροπή της Ολιγαρχικής Ελίτ των δωσίλογων που μας πρόδωσαν.
Η πατρίδα χρειάζεται μία άλλη ρότα. Για να αλλάξει η σημερινή κατάσταση, ο ελληνικός λαός , πρέπει μέσα από την κάλπη, να πει το μεγάλο ΝΑΙ στην αποκατάσταση της Εθνικής Ανεξαρτησίας, της Λαϊκής Κυριαρχίας, και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης , και ΟΧΙ στην Παγκόσμια Τραπεζική Χούντα, και την Καρτελοκρατία, ΟΧΙ στην ευρωπαϊκή ελίτ και στην ντόπια Ολιχαρχία. ΟΧΙ στον αφελληνισμό και τον εξισλαμισμό της Ελλάδος, ΟΧΙ στους εθνομηδενιστές και στους ανθέλληνες .
Η ανασφάλεια, φόβος και τρόμος είναι η καθημερινότητα του ελληνικού λαού, που έχει ανάγκη από σταθερότητα στη ζωή του και όχι από την σταθερότητα της ξένης κατοχής. Έχει ανάγκη από νόμο και τάξη στην Κοινωνία. Από ανάκαμψη και ανάπτυξη , για να φύγουμε από τη ύφεση και να σταματήσει επιτέλους το εκφυλιστικό φαινόμενο της ανεργίας. Έχουμε ανάγκη να επιβληθεί τιμωρία όλων των κλεπτών. Στην πολιτική πρέπει να επιστρέψει η Ηθική, να πάμε στην Ελλάδα των τιμίων.
Για να υπάρξει σταθερότητα της ζωής, θα πρέπει να επαναφέρουμε τις συντάξεις εκεί που ήταν, και να δώσουμε ευκαιρία στους ανέργους με τον ελληνικό New Deal με τα Δημόσια Έργα που θα γίνουν αποκλειστικά από Έλληνες, και όχι όπως έγινε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, και τα άλλα Ολυμπιακά έργα, που το 85% των συνολικών μεροκάματων πήγαν σε Αλβανικά χέρια.
 Για να έχουμε σταθερότητα στη ζωή μας χρειάζεται να σταματήσει η επίσημη τοκογλυφία των τραπεζών, και να εφαρμοστούν οι τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις για τον νόμιμο τόκο. Και πριν δοθούν τα χρήματα του ελληνικού λαού για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, πρέπει να μάθουμε τι έγιναν τα αποθεματικά τους. Για να βγούμε από το αδιέξοδο πρέπει να διαπραγματευτούμε ένα πενταετές «μορατόριουμ», στην αποπληρωμή του χρέους και εν συνεχεία εξόφληση του με 10 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο με επιτόκιο ίσο με το επιτόκιο που δανείζει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα όλες τις ιδιωτικές τράπεζες τις Ευρώπης. Παράλληλα στο εσωτερικό της χώρας για το ίδιο διάστημα θα μπορεί να λειτουργήσει η Ευρωδραχμή, ώστε να αποκατασταθεί η ρευστότητα και να σταματήσουν τα λουκέτα. Μπορούμε να αποκαταστήσουμε την Εξουσία του Ελληνικού Λαού και να ανατραπεί η Ολιγαρχική Ελίτ που μας δυναστεύει. Τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμα οριστικά. Αυτό πρέπει να το βάλουν καλά στο μυαλό τους, κάθε ελληνίδα και κάθε έλληνας.
Ο πόλεμος βρίσκεται σε εξέλιξη, και η μητέρα των μαχών είναι η εκλογές που έχουμε μπροστά μας. Τα πραγματικά δεδομένα των κρυφών και δημοσιευομένων δημοσκοπήσεων, δείχνουν ότι η πρώτη θέση και η δεύτερη θέση είναι ακόμα ανοιχτές. Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε φάση νέας αποσυσπείρωσης , όπως και η ΝΔ μετά το σοκ «Συμπιλίδη» .Όλα είναι ανοιχτά μέχρι την τελευταία στιγμή. Μαζί μέχρι τη Νίκη! Πάντα!

Σπυρίδων Αλεξάνδρου Χατζάρας
 υποψήφιος Βουλευτής με τον ΛΑΟΣ στη Β Αθηνών
(δημοσιεύτηκε στον Ελ.Κόσμο 22-04-2012)

Μπροστά στην Κάλπη

Το Πασοκ τετέλεσθαι.Όλα είναι ανοιχτά μέχρι την τελευταία στιγμή. Εμπρός για τη Νίκη!

Ο Παχουλούτσικος Ευάγγελος , κατάφερε να «γεμίσει» με καθιστούς τον.... Μίλωνα. Μεγαλεία! Οι απέξω, που γιούχαραν, ήσαν πιο πολλοί από τους «εντός και επί τα αυτά», της «πράσινης κοινοπραξίας». Ωστόσο, οι πράσινο-δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, έλεγαν ότι οι απέξω.... δεν χώρεσαν μέσα. Καλά, αν τους άφηναν τα ΜΑΤ, να μπουν και να φωνάζουν «απόψε πεθαίνει ο πασοκοΦΑΣΙΣΜΟΣ», θα γέλαγε μεν ο κάθε πικραμένος, αλλά θα «έκλεγε» όλη η Νέα Σμύρνη…. από τα δακρυγόνα. Το Πασοκ τετέλεσθαι. Αυτό είναι το συμπέρασμα. Η συσπείρωση των δύστυχων ψηφοφόρων του 2009, βρίσκεται στο 27 %, και πέφτει. Θα είναι "θαύμα"  αν ο Παχουλούτσικος Ευάγγελος,  πιάσει τις 800.000 ψήφους.
Ο μέγας πανικός των ανθρώπων της «Αθέατης πλευράς της Εξουσίας», είναι τι θα απογίνουν οι 2.200.000, πράσινοι ψηφοφόροι του 2009.Τους στέλνουν, στην αποχή, στο άκυρο-λευκό , στο Κουβελιστάν , στον ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα και στην «Χρυσή Ομελέτα», (σύμφωνα με την MRB το 3,6% των πράσινων ψηφοφόρων του 2009, δηλαδή ,110.000 άνθρωποι, θα ψηφίσουν Χίτλερ αλλά γκρέκα), αλλά παρόλα αυτά, 600.000 τους βγαίνουν αναποφάσιστοι.
Για το λόγο αυτό, η πράσινη κρατική τηλεόραση, το ΕΘΝΟΣ, και τα ΝΕΑ, με «έρευνες της κοινής γνώμης», διέταξαν το πόπολο να ψηφήσει ΠΑΣΟΚ.(17,1% βρήκε η ΕΤ,17,8% βρήκε το ΕΘΝΟΣ, και 19,1% τα καταπράσινα ΝΕΑ).
Στη ΝΔ, μετά το σοκ «Συμπιλίδη», τη δήλωση του προέδρου του ΛΑΟΣ Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ότι «η επιβράβευση της ηθικής της αποστασίας δεν μπορεί να είναι η ασφαλής ατραπός για να βγούμε από την κρίση,» και τις αποχωρήσεις υποψηφίων, ξέρουν ότι αν περάσουν τις 1.250.000 ψήφους θα είναι και αυτό  θαύμα. (Τα ΝΕΑ τους δίνουν 25% επειδή έτσι θέλει ο άνωθεν χορηγός). Συμπερασματικά, τα κόμματα της Goldman Sachs, τα κόμματα της χρεοκοπίας και της καταστροφής, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, θα μοιραστούν 2-2,1 εκ ψήφους. Αν μετάσχουν στις εκλογές κοντά στα 7 εκ , τότε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μαζί θα είναι στο 32-33% .Απομένουν 4-5 εκ. Έλληνες, από τη βούληση και τη θέληση των οποίων θα προκύψει η νέα πλειοψηφία.
 Για να αλλάξει η σημερινή κατάσταση, ο ελληνικός λαός , πρέπει να δώσει ενωτική ψήφο Νίκης και προοπτικής . Να πει το μεγάλο ΝΑΙ στην αποκατάσταση της Εθνικής Ανεξαρτησίας, της Λαϊκής Κυριαρχίας, και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης . Ψήφος Νίκης και Προοπτικής είναι η ψήφος στο Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό. Καλώ κάθε Πατριώτη , κάθε Δημοκράτη, κάθε Τίμιο Έλληνα να έρθει μαζί μας. Το 13%, των αναποφάσιτων, μπορεί να βγάλει πρώτο κόμμα και τον ΛΑΟΣ .Όλα είναι ανοιχτά μέχρι την τελευταία στιγμή. Εμπρός για τη Νίκη.

Σπύρος Χατζάρας
Υποψήφιος με τον ΛΑΟΣ στη Β Αθηνών.
(Δημοσιεύτηκε στην Α1 21-04-2012)

Γ. Καρατζαφέρης: Δύο κόμματα στη συσκευασία του ενός ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης υπογράμμισε από την Αλεξανδρούπολη την κρισιμότητα των επικείμενων εκλογών και κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν, όχι με γνώμονα «το δικαιολογημένο θυμό τους», αλλά με «ψυχραιμία και λογική». Ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία είναι δύο κόμματα «στη συσκευασία του ενός», διότι έχουν υπογράψει το μνημόνιο και δεν μπορούν να κινηθούν έξω από αυτό. Επισήμανε ακόμη για μία ακόμη φορά ότι στην Ελλάδα αποφασίζουν η κ. Μέρκελ «και η παρέα της» και κάποιοι άλλοι υλοποιούν, σημειώνοντας πως «δεν είμαστε πλέον οικοδεσπότες στο σπίτι μας». Αναφερόμενος στη συμμετοχή στη συγκυβέρνηση, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε:
«Μπήκα μέσα με τέσσερις προϋποθέσεις τις οποίες είπα, και εκτός δημόσια, μπροστά στις κάμερες: πρώτον, όχι μειώσεις μισθών και συντάξεων, όχι απώλεια εθνικής κυριαρχίας, όχι ξεπούλημα του εθνικού πλούτου και τέλος, πάταξη της λαθρομετανάστευσης». «Τα αποδέχθηκαν. Ύστερα όμως από 2-3 εβδομάδες αντελήφθην ότι "ξεστράτευε" το πράγμα και πήγαινε προς εντελώς λάθος προσέγγιση. Έστειλα λοιπόν τέσσερις επιστολές, και δύο memo και τη δήλωση αποχώρησης».
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη λαθρομετανάστευση σημειώνοντας ότι, υπάρχουν αυξητικές και ανησυχητικές τάσεις, καθώς 1.400 περίπου λαθρομετανάστες, καθημερινά περνάνε τα σύνορά μας από τον Έβρο και τα νησιά και συνολικά περίπου μισό εκατομμύριο το χρόνο.

21/4/12

Η ΣΩΣΤΉ ΑΠΌΦΑΣΗ

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΧΑΜΕΝΗ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Έχω βαρεθεί τους πολύξερους, τους χοντροκέφαλους, τους ανόητους, τους παραπλανημένους αλλά και τους «βαλτούς» της Χρυσοπράσινης ΠασοκΑυγής, και άλλων «πατριωτών» (αλά Goldman Sachs), ,που μου στέλνουν σχόλια (μαϊμού), σε μια προσπάθεια να με εμφανίσουν ανακόλουθο. Διάλεξα έναν, (μετριοπαθή), που έχει εκτίμηση στον -προ ΛΑΟΣ- Σπύρο Χατζάρα, για να απαντήσω σε όλους.

Έβαλα το γράμμα του Γιαννάκενα ,για το Πατριωτικό Κίνημα, γιατί συμφωνώ 100%. Παρά το γεγονός ότι ο ΛΑ.Ο.Σ και ο Πρόεδρός του, έχουν κατά καιρούς κάνει  ορισμένες λάθος πολιτικές επιλογές, το ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΓΕΓΟΝΟΣ είναι, ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι ο ΜΟΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ, ο οποίος κατάφερε να ανοίξει την ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ  του συστήματος, εκφράζοντας τον ΕΘΝΙΚΟ ΛΟΓΟ και τον ΑΝΤΙΛΟΓΟ στην παρακμή, και ανέδειξε την ΕΘΝΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ.Για το λόγο αυτό προσπαθούν να καταστρέψουν το μόνο πατριωτικό ανάχωμα που έχουμε. Τον Λαικό Ορθόδοξο Συναγερμό.
Ετσι, απεφάσισα να πάω κόντρα στα σχέδια των Ιουδαίων και της αμερικανικής πολιτικής, και να συστρατευθώ με τον ΛΑΟΣ και τον Γιωργο Καρατζαφέρη και τους άλλους πατριώτες συναγωνιστές, στο Πατριωτικό Μέτωπο, στο πλαίσιο της Εθνικής Παλλαϊκής Ενότητας , κατά της Παγκόσμιας (Ι…) Χούντας και των ντόπιων αχυρανθρώπων της.
Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος.!!!!
 Δυστυχώς, οι ηλίθιοι, οι ρουφιάνοι και οι πράκτορες κάνουν ότι μπορούν για την πολυδιάσπαση του Πατριωτικού χώρου, και αντί να πάρουμε εύκολα την εξουσία, μέσα από την κάλπη, εμφανίζονται να προηγούνται τα (Ιουδ..) κόμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
Ο ΛΑΟΣ είναι το κόμμα που μπορεί να δώσει προοπτική στην σκλαβωμένη Ελλάδα.
Οι «Δελαπατρίδηδες» και οι ακτιβιστές, που με αντέγραφαν, και που με καλούσαν να πάω στα «μέτωπα τους» τελικά δεν κατάφεραν να πάρουν μέρος στις εκλογές, ενώ οι «αριστεροί πατριώτες» έκαναν «μέτωπο» του 0+0%, με τους Χριστιανούς, οι Θεοδωρακικοί πήγανε στον καναπέ, και οι απόστρατοί κατέβηκαν μόνοι τους για την πλάκα τους.
Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος. !!!
Λαός πολύδιασπασμένος θα σφαγεί.
Για αυτό καλώ όλους τους πατριώτες να έρθουν μαζί μας. Να κλείσουν τα αφτιά ,στην (Ιουδ.) προπαγάνδα της Αμερικανικής Πρεσβείας.
Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος.
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΧΑΜΕΝΗ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Ο ΛΑΟΣ είναι το κόμμα που μπορεί να δώσει προοπτική στην σκλαβωμένη Ελλάδα. Ψήφος Νίκης και Προοπτικής είναι η ψήφος στο Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό. Καλώ κάθε Πατριώτη , κάθε Δημοκράτη, κάθε Τίμιο Έλληνα να έρθει μαζί μας. Όλα είναι ανοιχτά μέχρι την τελευταία στιγμή. Εμπρός! Μέχρι τη Νίκη!!
Για πάντα!!!

ΣΠΥΡΟΣ ΑΛ.  ΧΑΤΖΑΡΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ Β ΑΘΗΝΩΝ

Η Χρυσοπράσινη ΠασοκΑυγή

Ο καλός φίλος στην ανάγκη φαίνεται

Οι υπόγειες διασυνδέσεις, την κρίσιμη ώρα γίνονται φανερές. Γιαυτό η Χρυσοπράσινη ΠασοκΑυγή, έστειλε ανήμερα την 21η Απριλίου, ένα (τιμητικό) απόσπασμα στην πλατεία Αμαρουσίου, για να γιουχάρουν τον Πέτρο Ευθυμίου και να δώσουν στο χουντοΠΑΣΟΚ το δικαίωμα να μιλάει εκ μέρους της Δημοκρατίας.
Τέλεια Σκηνοθεσία.
 Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είχε συνάντηση με καμιά 15αριά κατοίκους της περιοχής όταν έγινε στόχος ομάδας νεαρών της Χρυσοπράσινη ΠασοκΑυγής οι οποίοι αφού έκαναν διαδήλωση στο Μαρούσι υπέρ της 21ης Απριλίου , μετέβησαν στην πλατεία όπου είχε την ολιγομελή προεκλογική συγκέντρωση ο κ. Ευθυμίου, πέταξαν νερά, και καφέδες στους συγκεντρωμένους, φώναξαν συνθήματα εναντίον των πολιτικών τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο ( σαν πατριώτες) και αποχώρησαν. Από το (δημοκρατικό ΠΑΣΟΚ) η κ. Γεννηματά τόνισε ότι, «η θρασύτητα της Χρυσής Αυγής ενισχύθηκε, (όχι από τις συνεννοήσεις με το φασιστόΠΑΣΟΚ) αλλά από «τις θεωρίες συνωμοσίας» που έχουν αναπτυχθεί και από τα παχιά λόγια των δυνάμεων της άρνησης» και κάλεσε όλες τις πολιτικές δυνάμεις να καταδικάσουν τα έκτροπα και να δημιουργήσουν ένα μέτωπο για την προστασία των δημοκρατικών θεσμών. «Ακόμη και η ανοχή εκκολάπτει το αυγό του φιδιού. Δεν θέλουμε να δούμε ναζιστικούς χαιρετισμούς στο ελληνικό κοινοβούλιο, δεν θέλουμε να δούμε να επιβραβεύονται όσοι πιστεύουν στη βία και στην αυτοδικία. Να αντισταθούμε όλοι μαζί», κατέληξε.
Ο Εκπρόσωπος Τύπου και Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛΑΟΣ κ. Γ. Κύρτσος, ερωτηθείς σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε ο κ. Π. Ευθυμίου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 «Μέχρι τώρα προκαλούσαν οι Αντιεξουσιαστές της Άκρας Αριστεράς. Τώρα, στο παιχνίδι των προκλήσεων μπαίνουν και οι Νέο-ναζιστές. Εάν δεν υπάρξει αντίδραση από την ελληνική κοινωνία, τότε η Δημοκρατία θα δεχθεί μεγάλες προκλήσεις.
Σήμερα είναι κάπως αστείος ο δικομματισμός γιατί ανακάλυψε την νεοναζιστική απειλή της Χρυσής Αυγής, επειδή επιτέθηκαν στον κ. Ευθυμίου. Όταν όμως παίζουν το παιχνίδι στο παρασκήνιο και «φουσκώνουν» τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, είτε για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο και να πάει πίσω στο «μαντρί» του δικομματισμού, είτε για να στείλουν το μήνυμα ότι δήθεν «δεν τραβάει ο Καρατζαφέρης», είτε ότι διάφοροι νεοναζιστές έχουν μπει στο προσκήνιο και έχουν «σβήσει» τους παραδοσιακούς κεντροδεξιούς, ωραίο το παιχνίδι, αλλά όταν θα σε κυνηγάει ο άλλος με το ρόπαλο και θα καταντήσουν το Κοινοβούλιο ζούγκλα όπως έκαναν ζούγκλα το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας, να δω τότε τι θα κάνουμε. Αλλά εγώ τα ξέρω όλα αυτά τα παιχνίδια από το 1984 που ήμουν στο χώρο της Κεντροδεξιάς και μπορώ να σας πω ότι τίποτα από αυτά δεν με εντυπωσιάζει, δεν με φοβίζει και δεν με αγχώνει. Τη «φουσκώνουνε» τη Χρυσή Αυγή για τους δικούς τους λόγους. Όταν θα δούνε τους ροπαλοφόρους μπροστά τους υποθέτω ότι θα αλλάξουν απόψεις. Αλλά εμάς δεν μας τρομάζει ούτε το οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής, ούτε ο Ναζισμός, ούτε κανένας.

ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

ΥΓ.Και ο Παχουλός βρήκε κάτι να λέει και τα χουντοκάναλα να κλαίνε για τη.. δημοκρατία.ΚΑΤ.(Που λένε στο σινεμά).

  9/3/23 Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία Η 19η Μαρτίου είναι η 78η ημέρα του  Γρηγοριανού ημερολογίου. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτο...