7/2/13

Colpo de SFYRIZA

Ο σ. Αξελ απομάκρυνε τον σ. Νάσο από την Επιτροπή Δικαιωμάτων της Βουλής, και πήρε από τους βλάκες χειροκρότημα

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ-Βίλα Αμαλία- Αιχμάλωτοι Πολέμου ,
σ. ΑΞΕΛ, έστειλε πίσω στο ΕΚΜ-Βίλα Αμαλία- Αιχμάλωτοι Πολέμου και την ΑΥΓΗ, τον σ. Νάσο Θεοδωρίδη, που υπηρετούσε με δική του απόφαση,για δεύτερη τριετία μαζί με την κόρη του Φώτη Κουβέλη στην Επιτροπή Δικαιωμάτων της Γ.Γ της Βουλής, επειδή τους εξέθεσε όλους.

Ο σ.Νάσος, με το άρθρο που δημοσίευσε στην Αυγή, υποστήριζε ότι τα Ίμια λέγονται Καρντάκ (τούρκικη ονομασία ) και ανήκουν στην Τουρκία, ενώ είναι γνωστό , ότι οι παλαιοί χάρτες της Γεωγραφικής Υπηρεσίας του τουρκικού στρατού, (προ της κρίσεως), είχαν χαρτογραφήσει τις Ιμια στον Ελληνικό Γεωγραφικό χώρο.
Πιο Τούρκος από τους Τούρκους, ο πράκτορας Νάσος.
Τον σ. Φίλη που δημοσίευσε αυτήν την προσωπική άποψη, τον άφησε διευθυντή της Αυγής.

Ο δικηγόρος σ. Νάσος Θεοδωρίδης, εκτός από αρθρογράφος της «Αυγής», και στέλεχος του ΣΦΥΡΙΖΑ Αμπελοκήπων, είναι και μέλος του συνδέσμου, «Αντιρρησίας Συνείδησης», που αγωνίζεται για την κατάργηση της στρατιωτικής θητείας στην Ελλάδα.

Ο ΣΦΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε κάπως ασύντακτα, ότι «οι επανειλημμένες δημόσιες διατυπωμένες προσωπικές απόψεις του σ. Νάσου Θεοδωρίδη, δεν απηχούν στις συλλογικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για ζητήματα εξωτερικής πολιτικής. Είναι σαφές ότι δεν μπορεί να εκπροσωπεί τον φορέα στην επιτροπή δικαιωμάτων της Βουλής».

Τον απομάκρυναν και τον έκρυψαν. Ο σ. Νάσος που έχει γράψει στην Αυγή, «Μια ωδή προς τον αδικημένο Φαλμεράυερ», και ότι, «Το αλβανικό Έπος ήταν μύθος», δεν είναι ακραία περίπτωση και δεν έχει ακραίες προσωπικές απόψεις. Τέτοιες «ακραίες προσωπικές απόψεις», έχει και η Γιάννα Ρουφιάνα, και ο χασικλής του Δράμαλή, και ο σύντροφος του Εβραιόπουλου από την Καστοριά, και ο Τσατσόπουλος και, και, και!
Αυτές είναι οι ακραίες εθνομηδενιστικές προσωπικές απόψεις του ΣΦΥΡΙΖΑ ,συλλογικά. Αν ήταν προσωπικές απόψεις θα τον είχαν διαγράψει λόγω του άρθρου του στην Αυγή για το έπος του '40......
Οπότε αφήστε τους καλοθελητές και τους  βλάκες να παινεύουν τον Αξελ ,"που έδειξε πυγμή", για του ανεβάσουν τα ποσοστά.
Ο σ.Νάσος Θεοδωρίδης ειναι κατ εικόνα και ομοίωση του ΣΦΥΡΙΖΑ.Τέτοιοι είναι ΟΛΟΙ.

1 σχόλιο: