11/2/14

Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα

Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλο τα ίδια μένουν. Όσο και πέφτουμε στον γκρεμό, όσο και να μας τριγυρίζει η φτώχεια και η πείνα, το κοπάδι των προβάτων συνεχίζει να βελάζει στον ρυθμό της Όλγας και του Ντάνσινγκ. ΣΥΡΙΖΑ 20,8% και Νέα Δημοκρατία 19%.

Το 62,4% των ηλιθίων θεωρούν πως η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση. Αυτό τους είπαν αυτό λένε. Και το 36,8%, των ερωτηθέντων, που είναι ο «σκληρός πυρήνας» του συνταγματικού τόξου ,θεωρούν πως πρέπει να τεθεί εκτός νόμου. Πόσοι είναι αυτοί οι 36,8%; Με βάση την αποχή, του στατιστικού λάθους και της αδιευκρίνιστης ψήφου είναι 1.500.000 ενήλικες με δικαίωμα ψήφου. Όλα από εκεί ξεκινάνε.

Ο χαζός κόσμος δεν επιθυμεί την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, σε ποσοστό 62,2%, και το 35,1% κρίνει θετικά και μάλλον θετικά τις προσπάθειες της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της κρίσης, από αυτούς δε το 7,6% θεωρεί πολύ πιθανό να ψηφίσει στις ευρωεκλογές τη συνεργασία ΠΑΣΟΚ-Κίνησης των 58. Το πόσο χαζοί είναι οι «πελάτες» φαίνεται από το ότι το 47,7% θέλει νέο δάνειο αλλά «χωρίς δεσμευτικούς όρους».

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΣΙΤΟΝ

χαρακτηρίζεται οργανισμός (ζωικός ή φυτικός) που ζει και αναπτύσσεται μαζί και σε βάρος άλλου οργανισμού, που χαρακτηρίζεται ξενιστής, από τον οποίο και τρέφεται με τις απαραίτητες θρεπτικές ουσίες. Τα παράσιτα που ζουν εξωτερικά του ξενιστή, όπως για παράδειγμα τα τσιμπούρια ονομάζονται έξωπαράσιτα, ενώ εκείνα που ζουν μέσα στο ξενιστή, όπως π.χ. οι ταινίες, ονομάζονται ενδοπαράσιτα. Ανάλογα με το είδος του ξενιστή διακρίνονται σε ζωοπαράσιτα και σε φυτοπαράσιτα.



8-2-2014

Συνελήφθησαν τρεις αλμπανοι (land of pringles) για ρευματοκλοπη στο Μεσολόγγι


http://www.pelop.gr/?page=article&DocID=165201&srv=9







10-2-2014


Μεσολόγγι: Η έρευνα για την ρευματοκλοπή σε σπίτι που ζούσαν τρεις Αλβανοί αποκάλυψε πλήθος διαρρήξεων!

http://www.protothema.gr/greece/article/351759/i-reumatoklopi-apokalupse-plithos-diarrixeon/

Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι, βρέθηκαν εννέα χρυσά βραχιόλια, πλήθος ηλεκτρικών και αγροτικών εργαλείων, δυο κινητά, δυο φορητοί υπολογιστές, μια τηλεόραση και διάφορα ηχεία, την κατοχή των οποίων οι ένοικοι δεν μπορούσαν δικαιολογήσουν και κατασχέθηκαν ως προϊόντα κλοπής.

οι τρεις Αλμπανοί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου κατηγορούμενοι προς το παρόν μόνο για ρευματοκλοπή. Ήδη, όμως, διαπιστώθηκε ότι ο 26χρονος και ο 28χρονος ήταν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους μετά από σύλληψή τους για κλοπές και ναρκωτικά, ενώ σε βάρος του 33χρονου εκκρεμεί δικαστική απόφαση απέλασης από το Διοικητικό Πρωτοδικείο Μεσολογγίου!

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΣΤΑ ΡΟΜΕΛ ΒΑΣΤΑ ΤΡΟΠΟΛΙΤΣΑ!


1824 : o Ιμπραημ με στρατευμα απο δεκαδες χιλιαδες αιγυπτιους ημισεληνοφορους κατσαπλιαδες προσφυγες ξανασκλαβωνει την τροπολιτσα.


2014 : ο τηλεστρατιωτης των αγοραιων στρατευματων διχως οπλο, Ιμπραημ της χαριτοβρυτου παγκοσμιου τηλεδημοκρατιας των αγορων και των αμνων, μετεχει της ελληνικης τηλεπαιδειας και των εκλογικων mind games
(φουστα μπλουζα ,πεος γραββατα πλεονασμα πεολειχια, σταυρος γιαχαμπιμπι προκτωπικοτητες ,τροφοδοτης λογαριασμος κελια και σερβιεττα )


τι γιγνεται ομως οταν η ελληνικη παιδεια δεν ειναι προ πολλου ελληνικη ;

οταν ειναι η ελληνικη παιδεια που μετεχει του ιμπραημικου μωσαικου αγοραιου μορφωματος;

οταν Ιμπραημ τελικως γιγνεται και δεν γεννιεται πας μετεχων της ελληνικης παιδειας;




τι γιγνεται οταν η παιδεια ειναι καπιταλιστικη με ερυθρους κοκκους για βαθυ καθαρισμο και ευρωπαικη ετσι νεφελωδως και πρωκτικως;

και τι γιγνεται οταν ο ιμπραημ καλειται να μετασχει της ελληνικης παιδειας ακριβως για να απαλλαγουν ευσχημως απο αυτη οι προσκαλουντες καπιταλιστες με γραββατα και αιτια αλλα ανευ συνορου και διχως παιδεια;





Ανώνυμος είπε...

Χαζός πρέπει να είσαι κι εσύ αφού πιστεύεις στα παραμύθια του MEGA (Μπόμπολας). Τι θέλεις δηλαδή να σου πούνε ότι η Χρυσή Αυγή σαρώνει;

Ανώνυμος είπε...

Η κυβερνηση εκαμε το φατριαστικο καθεστωτικο σφαλμα.

απεσυρε την αναγκαια για την συνταγματικη συμμορφωση διαταξη νομου που ορθως απαγορευει σε τριτοκοσμικους εκτος εενωσης υπηκοους που ευρισκονται στη χωρα με ανεγνωρισμενο απο το βαθυ κρατος καθεστως εποικου, να αποφασιζουν για τους δημους στις εκλογες (αν ειναι δυνατον!)

κατοπιν πιεσεων απο θλιβερα κομματα, και ακατανομαστους εξωθεν υπερκυβερνωντες του εθνους τυραννους, που προσβλεπουν μεσω της καταλυσης του συνταγματος και στις νοθευμενες ψηφους ωστε να διαιωνισουν τα ιδιοτελη κεκτημενα των στο βαθυ κρατος.


το συνταγματικο τοξο της συμμοριτικης ξενοκινητης δημοκρατιας κατεδειξε για μια ακομη φορα και το ηθος του και την επιλεκτικη επικληση του συνταγματος οπου συμφερει την συμμορια οργανωμενου πολιτικου εγκληματος που αρυεται την ισχυ της απο τις ανθελληνικες και αντιλαικες εκδουλευσεις στις δυτικες δυναμεις .

παραβιαζει το συνταγμα καθ'εξιν και κατ'επαγγελμα για να προχωρησει με καταλυση του σε νεα εκλογικη νοθεια του αποτελεσματος με ψηφους ασχετων με την χωρα εκλεκτορων αλλα και εν δυναμει εκλεγομενων διχως διμερεις διεθνεις συμφωνιες !!!

ομως μολις ολοκληρωθουν οι εκλογες αυτες ειναι εκ προοιμιου ακυρες και θα εχουν καταλυσει θεμελιωδεις διαταξεις του συνταγματος και της δημοκρατιας μη αναθεωρουμενες με τυπικη διαδικασια.

θα πρεπει να αρχισει κυκλος μηνυσεων και ποινικων διωξεων καθως και αγωγες αποζημιωσεως κατα κομματων ,εκπροσωπων τους προεδρων τους προσωπικα και της κυβερνησεως στα δικαστηρια καθως και διαδικασιες ακυρωσης των αποτελεσματων λογω αντισυνταγματικης μαζικης νοθειας της λαικης βουλησης και (εθνικης) κυριαρχιας.

το καθεστως θα πρεπει να κληθει να λογοδοτησει και να αποζημιωσει ηθικα απολογουμενο καταρχην και αποκαθιστωντας τη βλαβη του συνταγματος και του ελληνισμου .


το οφειλουν οι ελληνες πολιτες στις επομενες γενεες και στην τιμη των και του εθνους.το οφειλουν στο υπερτατο δικαιωμα να οριζουν τη ζωη και το δημοσιο βιο τους αυτοφωτα και οχι ως συνιστωσα φυλετικη κοινοτητα καποιου εποικιστικης λογικης καντονιου και θυλακα στη γη τους.



υγ. οι εποικοι δεν αποτελουν πολιτες της ελλαδος.υπαγονται σε ειδικο καθεστως νομικο.για αυτο δεν μπορουν να ειναι καμμιας κατηγοριας πολιτες ενος ξενου εθνους που μονον το επισημο κρατος τους διδει ανοχη διαμονης φιλοξενουμενου .ειναι δε μειζον πολιτικο και εθνικο και ασφαλειας ζητημα η μετατροπη των εποικων σε ελληνες υπηκοους αυθαιρετως και βιαιως.

επομενως παρελκει ως αποπροσανατολιστικη σε επιπεδο απλως προπαγανδας η επικληση δηθεν μετατροπης τους σε δευτερης κατηγοριας πολιτες και δηθεν διακρισεων επι ανυπαρκτου νομικης βασης για αξιωση πολιτικων προνομιων που αφορουν ελληνες πολιτες και οχι εποικους.οσο δευτερης κατηγοριας ειναι ο ελλην που δεν ψηφιζει π.χ στο πακισταν οπου διαμενει υποθετικως με ανοχη του εκει κρατους αλλο τοσο...

δεν υφισταται δε καμμια διμερη συμφωνια με τις χωρες προελευσεως τους που να προβλεπει αμοιβαιως εκλογικα προνομια μεταξυ υπηκοοων ελλαδος και τριτης χωρας στις δυο χωρες αντιστοιχως.

συνιστα δε και προτροπη σε καταλυση του συνταγματος και της λαικης κυριαρχιας.

ενα μειγμα κομματικου σεκταρισμου και ανθελληνικης μεθοδευσης καταλυσης του εκλογικου σωματος και της συνταγματικης κυριαρχιας των ελληνων στη γη τους.

28 Μαρτίου 1957. Οι Άγγλοι απελευθέρωσαν τον «αλλαγμένο» Μακάριο που είχε κάνει συμφωνία μαζί τους

  Το "κλειδί" για να καταλάβουμε τι έγινε, ηταν το πρωτοσέλιδο του πρακτορείου των Κόκκα Μητσοτάκη, που τόνιζε: "χωρίς να δεσ...