31/1/14

Ιστορία: 31 Ιανουαρίου

Σαν σήμερα , το 1943 στο Στάλινγκραντ παραδόθηκε στους σοβιετικούς ο φον Πάουλους , το 1934 ο Φράνκλιν Ντελάνο Ρούσβελτ ανακοινώσε την υποτίμηση του αμερικανικού δολαρίου στα 59,6 σεντς από 100 και καθόρισε την τιμή του χρυσού ανά ουγγιά σε 35 δολάρια. Το 1936 απεβίωσε ο Γεώργιος Κονδύλης από καρδιακή προσβολή σε ηλικία 56 ετών.

Στο Τζαμί την Κυριακή

Λαθροενημέρωση από την Τατιάνα του Εισαγελάτου προς τις νυκοκυρές. Οι σουνίτες πηγαίνουν για Προσευχή στο Τζαμί κάθε «Κυριακή» !!!! και όχι την Παρασκευή.

30/1/14

Στην ομοψυχία του Μπόμπολα και του Γιένς και ο Συριζώνυμος

Το βιολί του ο Συριζώνυμος. Άξιος για υπάλληλος
αλλά ανάξιος για Δεσπότης.

Ο παππούλης πήρε «γραμμή» από τον Γιένς και την Metron Analysis. «Δεν μπορεί ο καθένας να παίζει το βιολί του» είπε μεταφέροντας τον λόγο του Θεού του φαλακρού. Με βάση την «αρχή της εθνικής ευθύνης» της Bundesbank ο Συριζώνυμος τάχθηκε και αυτός υπέρ της δημιουργίας κλίματος ενότητας στη χώρα ώστε «να νικήσουμε μαζί τον ρατσισμό» και πέρα από θρησκεία, πολιτικές και οικονομικές πεποιθήσεις, να συμβάλουμε όλοι στην ανάπτυξη της Ελλάδας «ως παιδιά του ίδιου Θεού», όπως είπε ο φαλακρός μασόνος προς την ισραηλιτική κοινότητα Αθηνών.
Ο Αρχιεπίσκοπος μετα από επικοινωνία με τον Χα-σεμ, μίλησε με παραβολή για την ανάγκη δημιουργίας ενός μεγάλου συνασπισμού ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως «ο θόρυβος όταν δεν υπάρχει συνεργασία θα συνεχίζει να μας κουράζει όταν ο καθένας παίζει το βιολί του»!

H Aλήθεια δεν έχει χορηγό 28-01-2014

29/1/14

Ρωσικός Ρεαλισμός

Εμείς ανήκομε εις την Δύσιν

Ο Βλαδίμηρος, που είναι και ευρωπαίος και θέλει να ελέγξει πολιτικά το οικόπεδο του, μίλησε χθες στις Βρυξέλλες προς τους δημοσιογράφους χωρίς περιστροφές για τις συμφωνίες της Γιάλτας και τη διακήρυξη του Ελσίνκι.
Αφενός είπε ότι η Ρωσία είναι ευρωπαϊκή δύναμη διότι η «Ευρώπη» εκτείνεται από τον Ατλαντικό μέχρι και τα Ουράλια και για αυτό «δεν μπορούμε να αντέξουμε το βάρος νέων διαχωριστών γραμμών στην Ευρώπη», και θα πρέπει να εντοπιστεί το κοινό έδαφος συνεννόησης των δύο πλευρών, και αφετέρου διακήρυξε ότι η Ουκρανία ανήκει εις την Ανατολή. 
  Αυτά που είπε δημόσια προφανώς τα είπε και κατ' ιδίαν στους συνομιλητές του σε Βρυξέλλες, Βερολίνο, Ουάσιγκτον αλλά και στον φον Αντωνάκη.

«Δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα αντιδρούσαν οι Ευρωπαίοι εταίροι μας εάν, στο ζενίθ μιας κρίσης σε μια χώρα όπως η Ελλάδα ή η Κύπρος, ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας συμμετείχε σε μια αντιευρωπαϊκή συγκέντρωση και άρχιζε να δίνει συμβουλές στους διαδηλωτές», είπε στην συνέντευξη τύπου.

Δηλαδή η Μόσχα θα μπορούσε να αναμιχθεί στις ελληνικές πολιτικές εξελίξεις αλλά δεν το κάνει σεβόμενη τις δεσμεύσεις που ανέλαβε ο Στάλιν στην Γιάλτα. Η Ελλάς ανήκει εις την Δύσιν. 80%-20%. Άντε 70%-30%. Αυτήν την ποσόστωση διεκδικεί στην «ενεργεία» και τα «εξοπλιστικά».
Αντιστοίχως η Ουκρανία ανήκει εις την Ανατολή. Αυτό θα πει ρεαλισμός!

28/1/14

Οι πρόωρες εκλογές και τα ΤΚ9 της JP Morgan

Πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα στο τέλος του 2014 ή στις αρχές του 2015 με αφορμή την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας προβλέπει έκθεση της JP Morgan που δίνει τρεις ημερομηνίες. τρίτο τρίμηνο (Σεπτέμβριος) ή στις αρχές του τετάρτου τριμήνου του 2014 και πριν λήξει το πρώτο τρίμηνο (Μάρτιος) του 2015.
Η τράπεζα ποντάρει, και δίνει πιθανότητες πάνω από 70% στο σενάριο για εκλογές τον Μάρτιο του 2015 και προβλέπει άνετη Νίκη του Αξελ Τέξας χωρίς όμως αυτοδυναμία, πράγμα που καθιστά αναγκαία την «εθνική ομοψυχία» που ανακάλυψαν και οι δημοσκοπήσεις του…Bobolas. Εκρός και οδηγηθούμε σε εθνική ομοψυχία του Τέρενς και της Ραχήλ με τον Αξελ Τέξας. 

   H JP Morgan θεωρεί ότι ο κ. Σαμαράς δεν θα κάνει πρόωρες εθνικές εκλογές τον Μάιο, και ότι η συντριβή του κυβερνητικού συνασπισμού στις ευρωεκλογές θα ανοίξει μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο που θα οδηγήσει μοιραία σε εκλογές. Η έκθεση της τράπεζας προβλέπει ότι με βάση τη σημερινή δυναμική και τις τάσεις η δύναμη των κομμάτων στην επόμενη βουλή θα είναι: ΣΥΡΙΖΑ 139 βουλευτές. ΝΔ 88. Χρυσή Αυγή 24. Ανεξάρτητοι Έλληνες 14, ΚΚΕ τους 12.
Το ενδιαφέρον είναι ότι δίνουν 13 βουλευτές στο ΠΑΣΟΚ και 10 στη ΔΗΜ.ΑΡ ενώ δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα μπουν στην επόμενη βουλή, ενώ σε κανένα από τα άλλα κόμματα δεν δίνουν πιθανότητες εισόδου στην νέα Βουλή.
Επομένως η JP Morgan ψηφίζει ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜ.ΑΡ στην κυβέρνηση.

ΥΓ. Άντε να δούμε τι θα ψηφίσει η Γκόλντμαν Ζαξ.

ΟΥ ΜΗΝ ΑΛΛΑ- 28/01/2014

ΜΗ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ. ΓΙΑ 2484 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ 300 ΚΑΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ.


24/1/14

Προφυλάκισαν την Θέμιδα

Μετά την απολογία της στις εφέτες- ανακρίτριες της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής προφυλάκισαν τη Θέμιδα Σκορδέλη. Η κ. Σκορδέλη που δεν είναι καν μέλος της Χρυσής Αυγής απολογήθηκε για την κατηγορία της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση και αρνείται τις κατηγορίες.

Οι Χαιβάν χαφιέ και η αριστερή Αλ Κάιντα!

Ο «αθώος» υπουργός της δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, που παραδέχτηκε στη Βουλή ότι πήρε τηλέφωνο την ανακρίτρια ΜαίρηΤσάμη, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η ανάκριση για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής , και ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η προχρονολόγηση των τριών ενταλμάτων για την προφυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής ήταν ένα τριπλό ανθρώπινο λάθος, σε συνέντευξη που παραχώρησε, στο πλαίσιο του άτυπου συμβουλίου υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων στο Ζάππειο, υιοθέτησε τις κατηγορίες Γιωτόπουλου για τον ένοχο Δένδια σχετικά με τον Χριστόδουλο Ξηρό , και άφησε αιχμές κατά του υπουργείου Δημόσιας Τάξης που δεν τον παρακολουθούσε στο διάστημα της άδειας του.
  «Ένας τέτοιος εγκληματίας όταν βγαίνει από τη φυλακή θα έπρεπε να παρακολουθείται». Είπε!
Ο Γιωτόπουλος είχε θέσει προς την κυβέρνηση το ακόλουθο ερώτημα: «Γιατί στις δύο άδειες του Βασ. Τζωρτζάτου με κατ' οίκον περιορισμό, έξι αυτοκίνητα της Αντιτρομοκρατικής ήταν κάτω από το σπίτι του (τρία στο δρόμο και τρία στους παράδρομους) και τον παρακολουθούσαν, ενώ στον Χριστόδουλο που ήταν σε χωριό δεν υπήρχε κανείς;».

Πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης, ανέφεραν ότι η διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού, είχε ενημερώσει εγγράφως από τις 24.12.2013 τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Καλλικράτειας, τον διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Κορυδαλλού και τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Βίας, ότι το καταδικασμένο μέλος της 17Ν πρόκειται να λάβει 9ήμερη άδεια την 1η Ιανουαρίου 2014 για να μεταβεί στην Καλλικράτεια Χαλκιδικής και την 1η Ιανουαρίου 2014, ενημέρωσε για τη χορήγηση της άδειας στον Ξηρό, τον υπαρχηγό της ΕΛΑΣ, τη ΓΑΔΑ, τη Διεύθυνση Δημόσιας Ασφάλειας - ΥΔΕΖΙ (Εγκλημάτων Ζωής και Ιδιοκτησίας).

Από την άλλη πλευρά οι Χαιβάν Χαφιέ του Εβραίου από την Κέρκυρα απάντησαν ότι στην ελληνική Δημοκρατία δεν υπάρχει θεσμικό πλαίσιο για την παρακολούθηση κρατουμένων και σον αφορά στην ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ, οι ίδιοι κύκλοι ανέφεραν ότι αφορά στον έλεγχο και μόνο των περιοριστικών όρων διαμονής, όπως εμφάνισης στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα και προφανώς δεν περιλαμβάνει κανενός είδους παρακολούθηση κρατουμένων που βρίσκονται σε άδεια.

Επομένως τον Τζωρτάτο γιατί τον παρακολουθούσαν;

Ο Σίμος πάντως μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε ότι δεν υπάρχει κόντρα μεταξύ των υπουργείων Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, και απέρριψε το ενδεχόμενο τριπλών εκλογών, λέγοντας ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια σκέψη.

Ο φαλακρός μασόνος στο Ζάπππειο έκανε σύνδεση της παράνομης μετανάστευσης με την τρομοκρατία και είπε: «Η τρομοκρατία είναι πιθανό να εκμεταλλευτεί το φαινόμενο της παράνομης μετανάστευσης».
Τι ακριβώς εννοούσε; Αριστερή Αλ Κάιντα!

  Οι χαιβάν χαφιέ της «Αντιτρομοκρατικής» θεωρούν πως το διάγγελμα Ξηρού ακολουθεί την τακτική αλλων διεθνιστικων ή φονταμενταλιστικών οργανώσεων τύπου Αλ Κάιντα. «Εμφανίζει λαϊκό προφίλ για να κερδίσει μέρος του "αγανακτισμένου" Έλληνα. Μιλά απλά και σχετικά απολιτίκ».

Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής είπε στη Βουλή στον κ. Αθανασίου, αλλά σχετικά με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής : «Ασφαλώς και θεωρώ ότι είστε κουτοί. Η κουταμάρα και η ανοησία που σας διακατέχει είναι υπαρκτή».

Οι πρεζέμποροι συλλαμβάνουν αστυνομικούς

Στο κράτος των ΜΚΟ , του (Σα)Ραγκούση, του Τζερώνυμο Λιάπη και του φαλακρού μασόνου οι πρεζέμποροι συλλαμβάνουν τους αστυνομικούς.

Μετά από συνεννόηση με την πακιστανική μαφία τους δικηγόρους της πακιστανοί πρεζέμποροι κατήγγειλαν ότι οι τρεις ειδικοί φρουροί και ο ένας αστυφύλακας, έκαναν έλεγχο τα ξημερώματα σε τρεις πλανόδιους λιανοπωλητές ναρκωτικών από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές και τους βρήκαν ποσότητα χασίς και ναρκωτικών χαπιών. 

 Ο ένας από τους πλανόδιους λιανοπωλητές υπέδειξε ως προμηθευτή τους έναν άλλο Πακιστανό που βρισκόταν στην περιοχή της Ομόνοιας. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον Πακιστανό και κατάσχεσαν και από εκείνων ναρκωτικά, αλλά και 800 ευρώ από την είσπραξη.

Μετά η Μαφία ενημέρωσε τους δικούς της στην Εσωτερικών Υποθέσεων που συνέλαβε τους τέσσερις άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ διότι κατέσχεσαν τα ναρκωτικά.

Η αλυσίδα της ιεραρχίας (chain of command)

Ορισμός

Η σειρά με την οποία ασκείται η εξουσία και η ισχύς σε έναν οργανισμό και η μεταβίβαση κατ 'εξουσιοδότηση της εξουσίας και της ισχύος από την κορυφή της διοίκησης σε κάθε επίπεδο της οργάνωσης και σε μέλος του οργανισμού.

Ο ιουδαίος αρχιτοκογλύφος της Φραγκφούρτης Γενς Βάιντμαν γνωμάτευσε ότι η Ελλάδα πρέπει να διορθώσει τα προβλήματα ανταγωνιστικότητας, που έχει δημιουργήσει η ίδια και ότι ο καθένας έχει ευθύνες για τη χώρα του.

Επομένως ο Kύπριος Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης ανέλαβε την ευθύνη και είπε στο BBC.

«Τα προβλήματα της κυπριακής οικονομίας είναι αποτέλεσμα των δικών μας αδυναμιών, της αναποφασιστικότητας, της αδυναμίας έγκαιρης δράσης τόσο ως προς τα δημόσια οικονομικά όσο και ως προς το τραπεζικό σύστημα το γεγονός ότι αναγνωρίζουμε πως τα προβλήματα ήταν δικά μας, μάς επιτρέπει τώρα να αναλάβουμε τον έλεγχο της κατάστασης και να εξηγήσουμε στο κοινό ότι διορθώνουμε τα προβλήματα αυτά».

Η Αλήθεια δεν έχει χορηγό 21-01-2014


23/1/14

Ο Ξένος δάκτυλος στην Ουκρανία

Στο Κίεβο, οι επίσημοι μιλάνε πια ανοιχτά για την ανάμειξη των ξένων μυστικών υπηρεσιών στην συνεχιζόμενη «πορτοκαλί εξέγερση» των θαυμαστών της ΕΕ και του ΔΝΤ.
Η ουκρανική κυβέρνηση αποκάλυψε ότι ο θάνατος του διαδηλωτή Sergey Nigoyan οφείλεται σε «επαγγελματία ελεύθερο σκοπευτή» ,   που δρούσε στο πλαίσιο αποστολής που τού ανατέθηκε υπέρ της «ριζοσπαστικής ουκρανικής αντιπολίτευσης», ενώ μίλησε ακόμα για επαγγελματίες σαμποτέρ που δρουν «φορώντας πολιτικά ρούχα» και οι οποίοι χρησιμοποιούν, «το εξαιρετικά εύφλεκτο υγρό νάτριο».

Η σπόνσορας των διαδηλώσεων, Καγκελάριος Άνγκελα-Δωροθέα, ζήτησε από την ουκρανική κυβέρνηση «να εγγυηθεί τις θεμελιώδεις ελευθερίες και ιδιαίτερα το δικαίωμα των (πορτοκαλί) πολιτών να διαδηλώνουν ειρηνικά, να προστατεύσει τη ζωή των διαδηλωτών, και να μην κάνει χρήση βίας» . Ο μυτόγκας Ζοζέ Μανουέλ Μπαρούχ πήρε στο τηλέφωνο τον Γιανούκοβιτς και τον κάλεσε ,«να διεξαγάγει διάλογο με την (επιδοτούμενη πορτοκαλί αντιπολίτευση) στο υψηλότερο επίπεδο». «Επιθυμούμε να αποκλιμακωθεί η κρίση, να σταματήσει η βία εναντίον των ειρηνικών διαδηλωτών και των δημοσιογράφων» , «αν η κατάσταση δεν σταθεροποιηθεί, οι 28 θα εξετάσουν τις πιθανές συνέπειες στις σχέσεις της Ουκρανίας με την ΕΕ » , είπε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ολιβιέ Μπαγί. Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, άφησε και ατός ανοικτό το ενδεχόμενο να προχωρήσει η ΕΕ σε επιβολή κυρώσεων , «εάν η βία συνεχιστεί|».
 Ο επίτροπος για τη Διεύρυνση, Στέφαν Φούλε, θα πάει αύριο στο Κίεβο κα θα ακολουθήσει η Κάθριν.

21/1/14

Ευρω-ξεφτίλα

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ έριξε σήμερα… διπλωματικές καρπαζιές στους ευρωπαίους πολιτικούς (αλλά όχι και στους αμερικανούς) για τα καραγκιοζιλίκια που κάνουν στην Ουκρανία.
«Θα ήταν καλύτερα εάν μερικοί ευρωπαίοι ομόλογοί μας δεν συμπεριφέρονταν τόσο ξεδιάντροπα σε ό,τι αφορά στην ουκρανική κρίση, όταν χωρίς πρόσκληση μέλη αρκετών ευρωπαϊκών κυβερνήσεων μετέβησαν εσπευσμένα στο Μαϊντάν, συμμετείχαν σε αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στη χώρα αυτή, με την οποία έχουν διπλωματικές σχέσεις. Είναι πραγματικά ντροπή» - είπε ο Λαβρόφ.

ΥΓ. Και δεν είχε μάθει ακόμα το κατόρθωμα του συνταγματολόγου που συνέλαβε στα Σπάτα την συριακή αντιπροσωπεία που πήγαινε στη Γενεύη. Μετα όταν το έμαθε έριξε μερικές σφαλιάρες στον …χοντρό.

ΞΗΡΟ-ΣΑΧΛΑ​ΜΑΡΑΣ

Διαλιέχτεεεε!
Χριστόδουλον ή Σαχλαμαράν; Ιταλία ή Σιβηρία;
Ιδού τα ερωτήματα του ΔΝΤ, του MEGA/ΑΝΤ1 και της ΚΥΠ προς το «νοήμον» κοινό!
ΥΓ1. Ο Ηλίας πρωταγωνιστούσε εις το τηλε-σήριαλ ημίγυμνος και με κυνηγετικό «Καλάσνικωφ», ενώ ο Χριστόδουλος απηύθυνε διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό, ως ποιητής, με φόντο την «μουσάτη» ΕΛΑΣίτισα.

ΥΓ2. Α.Γιωτόπουλος: «CIA και ΕΥΠ έβγαλαν έξω τον Χριστόδουλο Ξηρό »

20/1/14

ΕΝΕΔΡΑ

Η Πατρίδα μας, η Ελλάδα μας, έχει πέσει σε κλοιό, έχει πέσει σε ενέδρα εχθρικών δυνάμεων. Δυστυχώς ο εχθρός δεν είναι μόνον εκτός των τειχών αλλά και μέσα στο «σώμα» της Ελλάδας μας.
Αν κάνουμε μία μικρή ιστορική αναδρομή, θα διαπιστώσουμε ότι ο Ελληνικός πολιτισμός, βάλλεται από παλιά, από την εποχή των Σταυροφόρων, πού το 1204 κατέστρεψε το Βυζάντιο ο διαβόητος και μυσαρός για τους Έλληνες, Ερρίκος Δάνδουλος, Δόγης της Βενετίας (dandolo ). Aλλά και μετά την Εθνική μας Παλιγγενεσία το 1821, πάλι εισέδυσαν μέσα στο σώμα του Έθνους ποικιλώνυμοι εχθροί του Ελληνικού Πνεύματος. 
 Όλοι οι εχθροί αυτοί έχουν συγκεκαλυμμένο «πρόσωπο» με διάφορες εκφάνσεις για να μην φανούν οι προθέσεις τους. Όπως π.χ. διάφορες οργανώσεις, διάφορες «Λέσχες» τερατώδεις, εκτρωματικές, αποκρουστικές για τα Εθνικά μας συμφέροντα.
  Όλες αυτές, οι παγίδες του σατανά, εμφανίζουν δήθεν όψη αθώα ως ερευνητικά κέντρα φιλοσοφικών αναζητήσεων ή ως εταιρείες ευαγών σκοπών (ΜΚΟ), ενώ είναι ουσιαστικά δολιοφθορείς της Ελληνο-ορθοδοξίας. Τις αναφέρουμε τις οργανώσεις αυτές διότι είναι εκτροφεία εγχωρίων πρακτόρων. 
 Οι πράκτορες αυτοί (Δωσίλογοι) προωθούνται και καταλαμβάνουν θέσεις στρατηγικής σημασίας, για την χώρα μας, ως και υψηλά αξιώματα, και ελέγχουν τα πάντα. Στην Ελλάδα θεωρούνται ευυπόληπτα πρόσωπα, μάλιστα με τίτλους, πού αποδεικνύουν τις μεγάλες τους ικανότητες (sic) ή ως τεχνοκράτες ή ως τραπεζίτες είτε ως πολιτικοί , μεγαλοεπιχειρηματίες , δημοσιογράφοι, εκδότες, πανεπιστημιακοί, καναλάρχες κ.τ.λ. ενώ στην πραγματικότητα αποδεικνύονται τενεκέδες ξεγάνωτοι. Αυτό δε φαίνεται στην πράξη, διότι αν καθέξουν κάποια σημαντική θέση και έλθουν σε δύσκολη κατάσταση, δεν ξέρουν τι να πράξουν και γίνονται τραγικά γελοίοι. Όλοι αυτοί οι εξωνημένοι, απάτριδες, άχρηστοι παντελώς και ανθέλληνες είναι η 5η φάλαγγα για το εσωτερικό πολεμικό μέτωπο της Πατρίδας μας. Αυτά τα άθλια υποκείμενα είναι κατασκευή των μυσαρών «Λεσχών» πού είναι διάσπαρτες σε όλη την χώρα , από Ανατολής……Αθηνών…..κ.λ.π ξέρετε. Πουλιούνται για την «καρέκλα».
Το εξωτερικό μέτωπο είναι η συμπαγής διεθνής ληστοτραπεζοκρατία πού απομυζά την εργασία του Λαού μας (και όλων των Λαών) διά του ΤΟΚΟΥ. Επομένως η Πατρίδα μας, αυτή την χρονική περίοδο ευρίσκεται σε κλοιό, έχουμε πέσει σε ενέδρα ( ΔΝΤ, ΕΚΤ, PSI, τα διάφορα hedge funds και το κακό συναπάντημα ). Όταν όμως ένα Στρατιωτικό τμήμα πέσει σε ενέδρα, δύο περιπτώσεις υπάρχουν : α) ή να καταστραφεί ολοσχερώς το τμήμα, β) ή να αντιδράσει σωστά ελισσόμενο αναλόγως των υπαρχουσών συνθηκών και να αντεπιτεθεί για να εξέλθει του κλοιού και να σωθεί, με όποιες απώλειες, αλλά να σωθεί. Αυτό διδάσκει η Στρατιωτική τακτική.
Επειδή η Ελλάδα μας, λόγω του εξωτερικού εχθρού πού είναι εμφανής, αλλά κυρίως λόγω του αφανούς και συγκεκαλυμμένου εσωτερικού εχθρού ( όπως παραπάνω σχηματικά τον περιγράψαμε ) είναι ήδη στο κατώτατο σημείο της « χαράδρας » (μισγάγκεια ) και επειδή δεν υπάρχει άλλος περαιτέρω χρόνος αναμονής, παρά τις ψευδείς υποσχέσεις των προδοτών, θα πρέπει να γίνει άμεση αντεπίθεση. Η αντεπίθεση όμως πρέπει να γίνει συντονισμένα με σχέδιο δράσης, αφού πρώτα έχουν επισημανθεί τα « κέντρα πυρός » του εχθρού από ένα έμπειρο ΕΛΛΗΝΙΚΟ, προ πάντων, επιτελείο. Το επιτελείο αυτό, αφού επισημάνει τις θέσεις ‘ πυρός και τους σταθμούς διοικήσεως ’ του εχθρού θα αντεπιτεθεί « με εφ΄όπλου λόγχη »και με όλες τις ψυχικές δυνάμεις πού διαθέτουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ. 
 Αυτά εντελώς παραστατικά περιγραφικά και αλληγορικά, διά μία Νέα Παλιγγενεσία. Βεβαίως πόλεμος είναι, θα υποφέρουμε τουλάχιστον για δύο χρόνια με δυσκολίες και σφίξιμο αλλά μην μας λέγουν οι πουλημένοι ότι είναι καταστροφή. 
 Εμείς πού ζήσαμε τον Β Παγκόσμιο πόλεμο ( έργο των ιδίων ) η γενεά η δική μου, ξέρουμε τις ικανότητες του Έλληνα και τις ψυχικές του δυνάμεις. Θα βγούμε παλικάρια από την ΕΝΕΔΡΑ πού μας έχουν στήσει. 
 Θα δημιουργήσουμε Νέο Πολιτικό και Οικονομικό Σύστημα, χωρίς ΤΟΚΟΥΣ και ιδιωτικές τράπεζες, με άλλης δομής χρηματιστηριακές λειτουργίες, μία πραγματική Δημοκρατία -Δικαιοκρατία χωρίς κόμματα. Δημοκρατία χωρίς προκαταλήψεις και δογματικές ιδεολογικές αγκυλώσεις με μοναδικό σκοπό την προώθηση της οικονομικής μας ανάπτυξης και κατ΄ακολουθίαν την ποιοτική βελτίωση των συνθηκών ζωής των συνανθρώπων μας με κατάργηση επί τέλους της εκμετάλλευσης του μόνου συντελεστού πλούτου της ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Η παγκοσμιοποίηση ετάφη.
Η παγκόσμια διακυβέρνηση έγινε ο Πύργος της Βαβέλ και ΤΕΛΟΣ. Το όνειρο τους είναι ονείρωξη. Έρχεται ο Νέος Ελληνικός Πολιτισμός πού είναι ΦΩΣ. Και όπως λέει ο ποιητής : Κι΄αν πέσαμε σένα πέσιμο πρωτάκουστο, κι΄αν σε γκρεμό κατρακυλήσαμε, πού καμιά φυλή δεν έχει δεί ως τώρα , είναι γιατί μας μέλλετε ένα ανέβασμα προς τα ύψη τα ουρανοφόρα.
Για την επιτυχία του σκοπού, άμεση ΕΠΙΘΕΣΗ: Έξω από την ΟΝΕ, επαναφορά της Δραχμής, 1Ευρώ= 1Δραχμή. ΌΧΙ πτώχευση μόνο στάση εξωτερικών πληρωμών ( 80% κούρεμα, το υπόλοιπο σε 30 χρόνια με χαμηλό επιτόκιο 0,5% με περίοδο χάριτος 5 χρόνια ). Οι τοκογλύφοι απομυζούν την Πατρίδα μας από το 1821. Τιμωρήστε τους.
Χρίστος Α Αθανασόπουλος
Christathan.blogspot.com

19/1/14

Έξυπνη ψήφος σημαίνει ΟΧΙ στην Ευρωχούντα της Φραγκφούρτης!

Τον Μάιο ψηφίζουμε για Δημοκρατία και Εθνική Ανεξαρτησία

του Σπύρου Χατζάρα

Ο φον Αντωνάκης, στη συνέντευξη Τύπου της ελληνικής Προεδρίας στο Στρασβούργο, μετά τις ευχαριστίες του προς τους δανειστές, και αφού είπε ότι προσωπικά θα ήθελε να γίνουν οι επόμενες βουλευτικές εκλογές το 2016, ισχυρίστηκε μεν ότι, «ο ελληνικός λαός αλλά και οι σημερινοί βουλευτές δεν επιθυμούν πρόωρες εκλογές» τον Μάιο μαζί με τις ευρωεκλογές, αλλά δήλωσε αισιόδοξος ότι η ΝΔ θα έρθει πρώτο και όχι δεύτερο κόμμα στις εκλογές. Σε ποιες δεν διευκρίνισε. Διότι για τις Ευρωεκλογές έχουν πιάσει και αυτός και ο συνταγματολόγος «πάτο».

Οι τελευταίες (μυστικές), δημοσκοπήσεις στις περιφέρειες, δείχνουν πώς η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, σε Νομούς που κυριαρχούσαν επί δεκαετίες έχουν κυριολεκτικά σβήσει. Τραγική είναι η δημοκοπική εικόνα του Πασοκ, ιδίως στην Β Αθηνών και στην «πράσινη Κρήτη», και  όλα δείχνουν πώς δεν πρόκειται να εκλέξει ούτε έναν Ευρωβουλευτή. Η ΝΔ ,σε Νομούς που θεωρούσε ως «Κάστρα» της, μετά βίας είναι δεύτερο κόμμα. 

Οι δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν την σχετική πλειοψηφία των ερωτώμενων να μην θέλουν τις πρόωρες εκλογές είναι αμφισβητούμενης σοβαρότητας και συνήθως απηχούν την προπαγάνδα των καθεστωτικών καναλιών . Σε κάθε περίπτωση όμως ο μεν «Λαός», θα μάθει τις εκλογές σαν τον απατημένο σύζυγο. Δηλαδή τελευταίος, οι δε «βουλευτές» της πλειοψηφίας, που ψηφίζουν ότι τους φέρουν, (διαφωνώντας), είναι «απλοί μισθωτοί», (σαν τον Ιορδάνη που κάνει το σκ.. του παξιμάδι) που τους χλευάζουν και από πάνω οι «λαϊκιστές» και οι «εξτρεμιστές», ότι είναι όλοι τους, «προδότες και πουλημένοι, κλέφτες και απατεώνες», και τους οποίους δεν τους ερωτά η «διεύθυνσις» δια την πολιτική της «Εταιρείας» για τον χρόνο των εκλογών. 

Ο Νάιτζελ Φάραντζ ο ηγέτης του ευρωσκεπτιστικού UKIP της μεγάλης Βρετανίας, που χτυπάει την πρώτη θέση στις προσέχεις ευρωεκλογές είπε στον φον Αντωνάκη για να τον ακούσουν Άγγλοι , Γάλλοι, Πορτογάλοι και Έλληνες :
«Να ονομάσετε το κόμμα σας ΟΧΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ». Και του είπε ότι δεν είναι πρωθυπουργός αλλά δήθεν πρωθυπουργός που δεν εκπροσωπεί τη Βούληση του «κυρίαρχου ελληνικού λαού». «Δεν κυβερνάτε εσείς την Ελλάδα. Έχετε χάσει τον έλεγχο. Δεν μπορείτε να πάρετε καμία απόφαση. Η τρόικα σας κυβερνά . Έχετε παραδώσει τη Δημοκρατία! Η Ελλάδα βρίσκεται πλέον υπό ξένη κατοχή!», τόνισε ο Φάραντζ, αναπτύσσοντας την πολιτική του πλατφόρμα του ευρωσκεπτιστικού UKIP για λιγότερη «Ευρώπη», για περισσότερη Δημοκρατία και Εθνική Κυριαρχία.
Ο ηγέτης των  Ευρωσκεπτικιστών της Μ. Βρετανίας αναφέρθηκε και στο «Αθέατο Διευθυντήριο» που ελέγχει την Ευρώπη και υπογράμμισε ότι , «η ανίερη συμμαχία που κάνει κομάντο στην Ε.Ε.» , απομάκρυνε τον Παπανδρέου όταν πρότεινε δημοψήφισμα και τον αντικατάστησε, «με έναν πρώην υπάλληλο της Goldman Sachs».
Ο Φάραντζ χτύπαγε το σαμάρι για να τον ακούσει… ο γάιδαρος και πρόσθεσε ότι τώρα κάνουν κουμάντο στην Ελλάδα , οι μεγάλες επιχειρήσεις, οι μεγάλες τράπεζες και οι μεγάλοι γραφειοκράτες των Βρυξελλών, και τόνισε ότι οι επερχόμενες ευρωεκλογές θα καταρρίψουν τον μύθο του ευρωμονόδρομου.

Η ευρωπαϊκή πλατφόρμα του UKIP , στοχεύει στην υπεράσπιση της  αστικής Δημοκρατίας απέναντι στο «Αθέατο Διευθυντήριο», την « ανίερη συμμαχία», των μεγάλων επιχειρήσεων , των μεγάλων τραπεζών και των γραφειοκρατών των Βρυξελλών, που θέλουν περισσότερη εξουσία και περισσότερο έλεγχο στη ζωή μας με την περισσότερη Ευρώπη τους.

Ο Φάραντζ και το UKIP δεν έχουν φυσικά το πρόβλημα του Ευρώ, διότι στην Αγγλία δεν αντιμετωπίζουν την προοπτική της Κατοχής από την Goldman Sachs και της Μπλάκ Ροκ και δεν φοβούνται την γερμανική ευρω-λιτότητα. Αυτό το πρόβλημα το έχουν οι υπόδουλοι λαοί της Ευρωζώνης. Όπως είπε και ο Κρούγκμαν «η καταστροφική για την κοινωνία λιτότητα στην Ιρλανδία, την Ισπανία και την Ελλάδα», είναι αποτέλεσμα της πολιτικής της ΕΚΤ, και το χειρότερο είναι ότι μια κυβέρνηση εντός Ευρωζώνης δεν μπορεί να χαλαρώσει τη λιτότητα, «εκτός και εάν συμφωνήσουν Βρυξέλλες και Φρανκφούρτη».Αυτό ακριβώς σημαίνει «περισσότερη Ευρώπη».

Και τη ώρα που ο φον Αντωνάκης, ο δοτός πρωθυπουργός, έδινε όρκους πίστης στο Ευρώ και την Φρανγκφούρτη, λέγοντας ότι «οι Έλληνες δεν αμφισβητούν και θέλουν την Ευρώπη, και δεν θέλουν την αβεβαιότητα της εξόδου από το ευρώ», η κ. Μαρίν Λεπέν του γαλλικού «Εθνικού Μετώπου», που με βάση τις δημοσκοπήσεις θα κερδίσει πάνω από το 25% της ψήφου των Γάλλων στις ευρωεκλογές του Μαΐου, συναντήθηκε στο Στρασβούργο, με τον επικεφαλής της Ιταλικής Λέγκας του Βορρά, κ. Ματέο Σαλβίνι και συμφώνησαν για τη συμμετοχή της Λέγκας στον «ηπειρωτικό συνασπισμό» κατά του ευρώ , στον οποίο μετέχει και το ολλανδικό PVV του Χέιρτ Βίλντερς. «Συζητήσαμε κοινές στρατηγικές και βεβαίως θα διεξαχθεί από κοινού η μάχη κατά του Ευρώ», δήλωσε ο κ. Σαλβίνι, τονίζοντας ότι ο «ηπειρωτικός συνασπισμός» δεν θα παρουσιάσει κοινό υποψήφιο για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, διότι είναι ένα μη δημοκρατικό όργανο. «Ο μόνος δημοκρατικός θεσμός που αναγνωρίζουμε είναι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο», είπε ο επικεφαλής της Λέγκας.

Και ενώ σε όλη την Ευρώπη ο ευρωσκεπτικισμός καλπάζει, εμείς εδώ ασχολούμεθα με τον Ευρω-Τσίπρα του Τέξας. Ο ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις βρίσκεται σταθερά πρώτος με ποσοστά που φθάνουν το 23%, ακόμη και το 25% σε ορισμένες περιπτώσεις, διότι ο μέσος Έλλην είναι «δημοκρατικός» και δεν θέλει «την αβεβαιότητα της εξόδου από το ευρώ». Ακριβώς ότι υπόσχεται ψευδώς ο Αξελ Τέξας, που γνωρίζει όπως και ο Κρούγκμαν, ότι εάν δεν συμφωνήσουν Βρυξέλλες και Φρανκφούρτη δεν υπάρχει τέλος για την ευρω-λιτότητα την ανεργία και τις αυτοκτονίες.

Μόνο στην Ελλάδα ο μέσος (δεξιός) πολίτης θα δείξει την οργή του στις Ευρωεκλογές, κάνοντας αποχή και οι άλλοι θα ψηφίσουν τους αριστερούς της Goldman Sachs και της Μπλάκ Ροκ για να τιμωρήσουν τους δεξιούς της Goldman Sachs και της Μπλάκ Ροκ. Άβυσσος η ψυχή του (χαζού) ψηφοφόρου!

Έξυπνη ψήφος σημαίνει ΟΧΙ στην Ευρωχούντα της Φραγκφούρτης! ΟΧΙ στο «Αθέατο Διευθυντήριο», την « ανίερη συμμαχία», των μεγάλων επιχειρήσεων , των μεγάλων τραπεζών των γραφειοκρατών των Βρυξελλών, και των τραπεζιτών της Φραγκφούρτης. Έξυπνη ψήφος είναι το ΝΑΙ στη Δημοκρατία και την Εθνική Ανεξαρτησία και το ΟΧΙ στην περισσότερη Ευρώπη τους.

Αυτό το ΝΑΙ και αυτό το ΟΧΙ εμείς οι Έλληνες μπορούμε να το πούμε και στην κάλπη των περιφερειακών εκλογών, ψηφίζοντας για ευρεία νομισματική και φορολογική αυτονομία, ώστε να μη μας φορολογούν οι Βρυξέλλες και να έχουμε και τη δική μας δραχμή παράλληλα με το δικούς τους Ευρώ.

H Αλήθεια δεν έχει χορηγό 16-01-2014


18/1/14

ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥ

Επειδή ιστορικώς είναι διαπιστωμένο ότι, ο χαρακτήρας του Έλληνα είναι απρόβλεπτος και επειδή η διεθνής συμμορία της παγκόσμιας διακυβέρνησης έχει ως πρωταρχικό στόχο την εξουδετέρωση του Ελληνισμού, του μόνου σοβαρού αναχώματος των επιδιώξεών των, για αυτό και υπάρχει σε αυτούς μέγας φόβος. 

Όλες οι προσπάθειες των διεθνών κακοποιών- τρέμουν- μήπως ξαφνικά ναυαγήσουν, ( όπως και θα γίνει ) και οι Έλληνες τινάξου τα πάντα στον αέρα. Δηλαδή, μήπως καταργήσουμε, όλο το υπάρχον σάπιο και προδοτικό πολιτικό οικοδόμημα και αλλάξουμε άρδην ολόκληρο το επιβληθέν, από τον ολετήρα Σημίτη, οικονομικό μοντέλο. 

 Ο Σημίτης για να εξουδετερώσει τον Ελληνισμό και υποδουλώσει την πατρίδα μας στους πάτρωνές του, με πολιτική παραπλάνηση μας αφαίρεσε το κυρίαρχο όπλο οικονομικής πολιτικής δηλαδή, ΤΟ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ, και έφερε το Γερμανό-σιωνιστικό ΕΥΡΩ, πού κατάστρεψε την οικονομία της Χώρας και διέλυσε την κοινωνική συνοχή.
Αυτά, βέβαια είναι πλέον γνωστά, αλλά δυστυχώς όχι σε όλο τον Λαό μας, διότι υπάρχουν και παραπλανημένοι και αφελείς πού ακόμα πιστεύουν σε Σαμαροβενιζελοκούβελους και όλο το κακό συναπάντημα. 
 
Αφορμή αυτών πού γράφω είναι και διάφορες ύπουλες και υποβολιμαίες σκέψεις και προτάσεις από διαφόρους ειδήμονες (sic) όπως π.χ. ευρωδραχμή, μικτό νόμισμα, νομισματική ένωση Νότου και διάφορα άλλα.
Το μείζον όμως πρόβλημα είναι για την Πατρίδα μας η επανάκτηση του ΕΚΔΟΤΙΚΟΥ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥ. Λέγεται επίσης ότι υπάρχει προσφορά ομογενών ( Σώρρας ) για να καλυφθεί όλο το χρέος με Αμερικανικά ομόλογα διεθνώς έγκυρα και αναγνωρισμένα, και τοιουτοτρόπως η Ελλάς απαλλασσόμενη του βάρους των χρεών, μπορεί να παραμείνει στο ευρώ. 

 Αυτό είναι, νομίζω, η εσχάτη πλάνη χείρον της πρώτης αν και μπορεί να λέγεται με αγαθή διάθεση ( Σώρρας ). Σημείωση : Ως υπόθεση εργασίας, οι εχθροί του Ελληνισμού προκειμένου να μην φύγουμε από την παγίδα του ευρώ, θα πλήρωναν οι ίδιοι το χρέος μας, προς τον αυτών τους.

Εμείς οι Έλληνες θέλουμε το ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΝΟΜΙΟ, από Νέα Τράπεζα Ελλάδος, ΕΛΛΗΝΙΚΗ, και όχι των Εβραιο- Σιωνιστών της οικογένειας Ρότσιλντ. Επομένως Νέα Δραχμή με ισοτιμία 1 Δραχ.= 1 Ευρώ. Έξω από την ΟΝΕ και κατάργηση του ΤΟΚΟΥ. Αυτά τα λίγα και σταράτα για να μην φλυαρούμε ούτε να μιμούμεθα τους οικονομικούς εμπειρογνώμονες !! πού μας έφεραν στην καταστροφή. Αυτά φοβούνται οι δολοφόνοι των Λαών και τρέμουν την απρόβλεπτη Ελληνική αντίδραση. Διότι με εκφοβισμούς και απειλές προσπαθούν να κρατηθούν τα σκιάχτρα. Όμως ματαιοπονούν, ακολουθούν και πάλι σισύφεια προσπάθεια.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ είμαστε η μεγαλύτερη πνευματική δύναμη. ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ στηριχθείτε στις δυνάμεις μας. Είμαστε μια πλούσια Χώρα πού δυστυχώς το αγνοούμε.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ με την βοήθεια του ΘΕΟΥ θα νικήσουμε και πάλι, νίκη κραταιά, θαρρσείτε η Λευτεριά έρχεται.

Χρίστος Α Αθανασόπουλος

www.Christathan.blogspot.com  

17/1/14

Τα κορίτσια του von Mouroutis γράφουν την δική τους ιστορία

Οι εργαζόμενοι στην ΕΣΗΕΑ καταγγέλλουν
τις μανδάμ Κατσίμη και Αντωνιάδου

Μέχρι τώρα είχαμε δημοσιογράφους που υφίσταντο τον απηνή διωγμό εκδοτών, παραβιάσεις ΣΣΕ, πιέσεις για υπογραφή ατομικών συμβάσεων και απειλές για απολύσεις εργαζομένων και τους συνδικαλιστές της ΕΣΗΕΑ να αντιμετωπίζουν τις εργοδοτικές επιθέσεις.
 
Πού να το φανταζόταν κανείς, ότι οι συνδικαλιστές θα είχαν πάρει μαθήματα από τους εκδότες και θα προσπαθούσαν να τα υλοποιήσουν και στην ΕΣΗΕΑ. Εκεί λοιπόν κατάντησαν την ΕΣΗΕΑ Κατσίμη και Αντωνιάδου, τις οποίες καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στην Δημοσιογραφική Ένωση για παραβίαση των ΣΣΕ, πιέσεις για υπογραφή ατομικών συμβάσεων και απειλές για απολύσεις στους εργαζόμενους στην Ένωση που όμως δεν θα υποκύψουν.

Η μετωπική σύγκρουση στον 6ο όροφο του μεγάρου της Ακαδημίας είχε χθες από τη μια μεριά την Πρόεδρο και τη Γενική Γραμματέα σε ρόλο εργοδότη και από την άλλη όλους τους εργαζόμενους με εξαίρεση τον καινούργιο προϊστάμενο με μισθό ρετιρέ με υπερωρίες καπέλο επειδή έχει και καθήκοντα συνοδού της Προέδρου σε εξωτερικά ραντεβού.
Ήδη ζητήθηκε η παρέμβαση της ΕΠΗΕΑ με προσωπικά διαβήματα εργαζομένων αλλά και με επιστολή αναφορά του συνδικαλιστικού εκπροσώπου.
Και να σκεφτεί κανείς ότι η Μαρία του Μουρούτη και η Μαριλένα του Σύριζα στην ΕΣΗΕΑ, που συνεργάζονται άψογα, καταγγέλλουν στο ΣΕΠΕ τους εργοδότες για παραβιάσεις ΣΣΕ και δικαιωμάτων.
Μόνο που τώρα πλησιάζει η ώρα που θα τα λουστούν οι ίδιες. Εκτός κι αν δίνουν εξετάσεις στον Ψυχάρη που επισκέπτεται Παρασκευή πρωί τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ, κουβαλώντας καινούργιο πακέτο περικοπών για άλλα δύο χρόνια και απολύσεις στον ΔΟΛ και ψάχνουν άλλοθι για να τα συμφωνήσουν μαζί του.

Πηγή www.matrix24.gr

16/1/14

Άσαντ: Απειλή για τον κόσμο ο Βαχαμπισμός

«Απειλή για τον κόσμο» χαρακτήρισε ο Μπασάρ αλ Άσαντ την πολιτική και θρησκευτική επιρροή της Σαουδικής Αραβίας που στηρίζεται στο σουνιτικό δόγμα του Βαχαμπισμού, που αναπτύχθηκε και καλλιεργήθηκε από τις βασιλικές οικογένειες της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ. Τους αλ Σαούντ και τους αλ Θανί.

«Ο συριακός λαός όπως και άλλοι λαοί στην περιοχή γνωρίζουν πόσο σοβαρή είναι η απειλή των Βαχαμπιτών και όλος ο κόσμος πρέπει να συμβάλει στη μάχη κατά του Βαχαμπιτισμού και στην εξάλειψή του», πρόσθεσε ο Άσαντ.

MΠΑΡΟΥΧ ΑΡΑΠΗ ΜΟΥ !

Kαλέ, τώρα που θα φύγει αυτο το παιδι απο την προεδρια της οβρωπης των γραφειων και συνδετηρων (γεια σου γιωργο μας). Καλέ αυτό το παιδι ο Μπαρουχ με την μεγαλη την μυτογκα, (ελογοκριθη δυναμει του αντιφρυγανιστικου νομου μπενι κασερ λακριντι και σια ltd) λέτε να παθουμε και εμεις οι χαροκαμμενες κανα κακο και να μην τον αντικαταστησει κανενα αλλο παιδι με ...μυτογκα ; Μπαρουχ αγαπη μου μην μας φυγεις. Απα πα δεν το πιστευω για αυτο ολες μαζι παντα !
ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΚΑΛΤΣΟΝ ΜΠΡΙΤΖΙΤΕ ΜΠΑΡΝΤΟΝ ΚΟΜΠΙΝΕΖΟΝ (ΟΛΕ!)

Ανωνυμος.

Έρχονται μαύρες μέρες για την επιχειρηματικότητα

Ο απερχόμενος Προβόπουλος κατ εντολή των εξωθεν και άνωθεν που διέταξαν «ουσιαστικές πρωτοβουλίες για την αναδιάρθρωση επιχειρήσεων και κλάδων», είπε χθες προς την εγχώρια επιχειρηματικότητα ότι , « η άπλετη και ενίοτε ελαστική τραπεζική χρηματοδότησης δεν μπορεί και δεν πρέπει », να συνεχιστεί και ότι «θα ήταν ανώφελο και επικίνδυνο να αφεθούν χρόνια αδύναμες, υποκεφαλαιοποιημένες και υπερχρεωμένες επιχειρήσεις να λειτουργούν».
Επομένως τέρμα η πίστωση! Δάνεια Γιόκ. Οι μέτοχοι θα πρέπει να στηρίξουν τις επιχειρήσεις τους.
Δια τον λόγο αυτό άλλωστε και η έρευνα για τον Φιλιππίδη και το τέως ΤΤ με την «ενίοτε ελαστική τραπεζική χρηματοδότηση».
Άλλωστε και η Ναυαρχίδα του Διεθνούς Τσιφουτισμού, οι Νew York Times, γράφουν ότι ήρθε η ώρα της αντιπαραγωγικής ελληνικής ψωροελίτ που κατέφαγε τις πιστώσεις του ελληνικού τραπεζικού συστήματος, να πληρώσει. 
 Οι New York Times, αφού αναφέρθηκαν στα «άδικα μέτρα λιτότητας που αύξησαν την φορολογία και μηδένισαν τους τραπεζικούς λογαριασμούς του μέσου Έλληνα», υπογράμμισαν ότι η ελληνική ψωροελίτ , «απέφευγε μέχρι τώρα τα βάρη για το δικό της μερίδιο ευθύνης και για τον ρόλο της στη δημιουργία της σημερινής άσχημης κατάστασης», αλλά αυτή η κατάσταση -προς ικανοποίηση πολλών- έχει αρχίσει να αλλάζει. «Οι Ελληνες δικαστές ανεξάρτητα από τους πολιτικούς κυνηγούν την διαφθορά σε μια βαθιά δεξαμενή τωρινών και πρώην υψηλόβαθμων αξιωματούχων και μελών της επιχειρηματικής ελίτ, οι οποίοι κάποτε θεωρούνταν ανέγγιχτοι».

Το μήνυμα δόθηκε. Το ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει θα κριθεί από τις πολιτκές εξελήξεις.

H Αλήθεια δεν έχει χορηγό

15/1/14

Τα μυστήρια των «Εθνικιστών»

Ανεμομαζέματα Μπουκουροσκορπίσματα!

Ο προφυλακισθής κ. Μπούκουρας είπε στην ανακρίτρια πως είναι συνεργαζόμενος με τη Χρυσή Αυγή, όπως ο Π. Τατσόπουλος με τον ΣΥΡΙΖΑ και η Λ. Κανέλλη με το ΚΚΕ, ότι μαθαίνει πακιστανικά για να συνεννοείται με τους υπαλλήλους του, και ότι οι φίλοι του υιού του είναι Αλβανοί.
Επομένως , είναι κάτι μεταξύ Γαβρίλη (Λιάνας) και Τατσόπουλου.

Τα μυστήρια της Επιχειρηματικότητας

Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς είπε μεταξύ άλλων στο δικαστικό συμβούλιο ότι , « απασχολεί στην επιχείρησή του 1.500 άτομα και σε περίπτωση που πάει φυλακή, ο όμιλος του θα καταρρεύσει με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους εργαζόμενους».
Την ίδια σχεδόν ώρα η αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος Α.Ε. σε ανακοίνωσή της μετά την απαγωγή του Εμμανουήλ Καραμολέγκου αναφέρε πως «η λειτουργία της επιχείρησης συνεχίζεται απρόσκοπτα».
Κάτι μου λέει πως εάν και ο Κοντομηνάς έπεφτε θύμα απαγωγής,  ο όμιλος  του θα λειτουργούσε «απρόσκοπτα».

13/1/14

Και τέταρτη «πολιτική» αυτοκτονία για το 2014

Η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει! (εντελώς)

  Ο πρώτος οικονομικός αυτόχειρας της χρονιάς ήταν ο 60χρονος καφετζής στο χωριό Χρυσοβίτσα του Ξηρομέρου. Έφυγε το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς.
Στις 6 Ιανουαρίου , στις 18.30 το απόγευμα, ένας 43χρονος ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στη Νέα Αρτάκη της Εύβοιας , ανέβηκε στην ταράτσα του ξενοδοχείου του και βούτηξε στο κενό λόγω των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων που του προκαλούσαν τα χρέη στην εφορία, κλπ. 
 Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου στην Τρίπολη, αυτοκτόνησε ένας 53χρονος που έπεσε από την ταράτσα του σπιτιού του.
Σήμερα στα Ιωάννινα αυτοκτόνησε ένας 58χρονος επιχειρηματίας, πέφτοντας με το αυτοκίνητο του στη Λίμνη. Έχουμε χάσει το λογαριασμό.
Κανείς πια δεν έχει το κουράγιο να μετράει. Η αριστερή Σάρα πάντως που είναι επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του αριστερού γερμανικού κόμματος Die Linke, Σάρα Βάγκενκνεχτ, μίλησε για 5.000 αυτοκτονίες Ελλήνων !

Περιμένοντας τις πρόωρες εκλογές και τα Ιρλανδικά επιτόκια

του Σπύρου Χατζάρα

Χαρές και πανηγύρια. Αναλάβαμε την προεδρία. ΣΤΟΠ. Ο φον Αντωνάκης ξαναπήγε στο Ζάππειο και ο συνταγματολόγος, που έκοψε το εισιτήριο του Αδωνίδος αυτοδιορίστηκε αναπληρωτής πρωθυπουργός.
Από τις χαρές, δήλωσε απών ένας 60χρονος που αυτοκτόνησε με καραμπίνα στο χωριό Χρυσοβίτσα του Ξηρομέρου το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς, κάνοντας «μαύρο ποδαρικό» στις αυτοκτονίες για το 2014.
Έστω και χωρίς τον αυτόχειρα, και κυρίως , χωρίς τον Αξελ Τέξας, η κυβέρνηση υποδέχτηκε το παλληκάρι από τη Λισσαβώνα, ο οποίος στην «πανηγυρική» συνέντευξη τύπου, έσκασε το παραμύθι για τις πρόωρες εκλογές. Αναφερόμενος στην πολιτική κατάσταση της Ελλάδας το προσεχές διάστημα, μίλησε για «τριπλές εκλογές». Και μάλιστα άνοιξε και την προεκλογική εκστρατεία καλώντας τους Έλληνες να ψηφήσουν δαγκωτό «μνημόνιο», Τόμσεν, «Ευρώπη» και Σαχλαμαρέλους για , «να μην απαξιώσουν την τεράστια προσπάθεια που έχουν καταβάλει», διότι «τα προγράμματα λειτουργούν», «αν και τα αποτελέσματα μπορεί να μην τα καταλαβαίνει ακόμα ο μέσος πολίτης».
Ψήφο στους Ευρω-σαχλαμαρέλους για να μην πάνε χαμένες «οι θυσίες μας» ήταν το μήνυμα του Πορτογάλου που υποσχέθηκε μετεκλογική έξοδο στις αγορές, και μάλιστα οι Financial Τimes, είχαν και ρεπορτάζ πως οι αγορές αν ψηφίσουμε σωστά, (τον Μάιο), θα μας δώσουν επιτόκια Ιρλανδίας το φθινόπωρο. Ωστόσο την επομένη, μετά την ανάληψη της προεδρίας, επανήλθε η σοβαρότητα στους FΤ, που τόνισαν ότι «παρά την μεγάλη πτώση στα ελληνικά spreads η χαμηλή πιστωτική αξιολόγηση της Ελλάδας την κρατά εκτός των ορίων πολλών επενδυτών».
Η Πορτογαλία -που ελπίζει να εξέλθει από το μνημόνιο φέτος- ανακοίνωσε σχέδιο έκδοσης 5ετών ομολόγων και εν συνεχεία 10ετών ομολόγων, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τη σταδιακή αποκλιμάκωση της παροχής ρευστότητας από την αμερικανική Federal Reserve. Η Κομισιόν παρά τις «παρόλες» του Μπαρόζο στην επιστολή της προς το Ευρωκοινοβούλιο λέει ότι η πρόσβαση της Ελλάδα στις αγορές για την κάλυψη των δανειακών αναγκών της θα επιτευχθεί μερικώς από το 2015.

Ο φον Αντωνάκης ωστόσο στην συνέντευξη τύπου της προεδρίας στο Ζάππειο επέμενε ότι οι επόμενες εθνικές εκλογές θα γίνουν το… 2016. Αν γινόταν αυτό, θα ήταν η τρίτη φορά από τη «μεταπολίτευση» που οι εκλογές θα γινόντουσαν στο τέλος της τετραετίας. Κανονικά στην τετραετία, η σχεδόν στη λήξη της, οι εκλογές έγιναν στις 18 Οκτωβρίου 1981, στις 2 Ιουνίου 1985 , στις 18 Ιουνίου 1989, στις 9 Απριλίου 2000, και στις 7 Μαρτίου 2004. Πέντε φορές στις 15 , αλλά και στις πέντε υπήρχε συμπαγής και άνετη κυβερνητική πλειοψηφία.
Στις εκλογές του 1981, του 1989, και του 2004 ή ήττα της απερχόμενης κυβέρνησης και η πολιτική αλλαγή ήσαν δεδομένες, οπότε η εξάντληση της τετραετίας από την απερχόμενη κυβερνητική πλειοψηφία δεν ήταν θεσμική. Απλά ήθελαν να εξαντλήσουν τον συνταγματικό χρόνο τους στις καρέκλες , ελπίζοντας ότι θα συμβεί κανένα θαύμα του «αγίου Βαλαντίου» στο μεταξύ.
Μόνο οι εκλογές του 1985, και του 2000 έγιναν με τη λήξη της τετραετίας, λόγω «πολιτικής επιλογής».

Το πρωί της ημέρας που ο Μπαρόζο ανακοίνωσε τις πρόωρες εκλογές, ο Σίμος, η Φωνή του Κυρίου του, είχε δηλώσει εις την πρωινή «Ώρα της Κυβερνήσεως» του MEGA ότι, «η κυβέρνηση δεν αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών». Επομένως , σύμφωνα με έναν από τους «χρυσούς» κανόνες της «Πολιτικής» που επιβάλει να κάνεις το αντίθετο από αυτό που διακηρύσσεις και υπόσχεσαι, το πραγματικό νόημα της δήλωσης του Σίμου ήταν ότι η «κυβέρνηση», (δηλαδή ο φον Αντωνάκης και ο συνταγματολόγος ), αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών. 
  Οι πρόωρες εκλογές και ο ανασχηματισμός, όπως και η υποτίμηση πριν το ευρώ, άλλωστε δεν προαναγγέλλονται κανονικά.

Το 1993 όμως , τον Ιούνιο, πολύ πριν εμφανιστεί ο Συμπιλίδης, τις είχε προαναγγείλει από τον Αστέρα της Βουλιαγμένης ο τότε υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ Γουώρεν Κρίστοφερ, ο οποίος στο περιθώριο της εαρινής υπουργικής συνόδου του ΝΑΤΟ, είχε συναντηθεί με τον Μητσοτάκη και το «Τζώνυ» (Παπακωνσταντίνου), για να συζητήσουν το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων. Τότε, ο Μητσοτάκης και ο «Τζακ» Παπακωνσταντίνου, του είχαν ανακοινώσει ότι σχεδίαζαν πρόωρες εκλογές, και ζήτησαν από τις ΗΠΑ να μην προχωρήσουν στην αναγνώριση των Σκοπίων.
Ο Κρίστοφερ, (που ήταν οπαδός του «Τζώνυ»), στη συνέντευξη τύπου μετά την συνάντηση με τον Μητσοτάκη, αποκάλυψε τραυλίζοντας , (εν τη …ρύμη του λόγου του), ότι το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων θα περιμένει, διότι «στην Ελλάδα θα γίνουν εκλογές και ότι το πολιτικό σκηνικό θα αλλάξει (Χικ!).».
Τελικά οι εκλογές έγιναν τέσσερεις μήνες μετά , τον Οκτώβριο του 1993.

Πάντως αυτή τη φορά , ο Μπαρόζο φαινόταν νηφάλιος. 
  Αργότερα, «διευκρινίστηκε» προς τους «παπαγάλους» που ρώταγαν τον von Mouroutis, ότι ο κ. Μπαρόζο μπέρδεψε τις κάλπες και αναφέρθηκε σε τριπλές εκλογές, εννοώντας τις ευρωεκλογές, τις εκλογές για τους δήμους και τις εκλογές για τις περιφέρειες, επειδή οι κάλπες για τον περιφερειάρχη και τον δήμαρχο είναι διαφορετικές. Με αυτά και αυτά η προεκλογική ατζέντα και πάλι δεν θα περιλαμβάνει τα ζητήματα της ουσίας. Άλλωστε και η Κομισιόν του Μπαρόζο λέει ότι η «αγία τρόικα» (αλλά και το Πασοκ) έσωσαν την Ελλάδα με το μνημόνιο και το «πρόγραμμα» διότι «απεφεύχθη η άτακτη χρεοκοπία και η διάδοση της κρίσης» και περιορίστηκαν οι αρνητικές οικονομικές, χρηματοπιστωτικές και κοινωνικές επιπτώσεις.

Πάντως ο φον Αντωνάκης, ο φον Mouroutis, και ο Χρύσανθος και τα άλλα παιδιά της παρέας τα έφαγαν τα ψωμιά τους. Μετά τις εκλογές θα αναλάβει ο μεγάλος συνασπισμός του ... «ευρωτόξου». Τα «πατριωτάκια» της Μπλάκ Ροκ και της Μόργκαν Στάνλει , από τον ΣΥΡΙΖΑ και τα «πατριωτάκια» της ΝΟΥΔΟΥ, για να σώσουν την «πατρίδα», την παρτίδα, την Ευρώπη και τους γκέι παρέιντ από τους λαϊκιστές , θα βάλουν στην άκρη τους εγωισμούς και θα μπουν στην ίδια βάρκα. Η Ντόρα Τέξας, (της Πρεσβείας) ,που στα πολύ νιάτα της ήταν αριστερή μαοικιά, έρχεται και για συμπράξει με τον Αξελ Τέξας (της Πρεσβείας), ενώ θα τους χειροκροτούν από ψηλά οι ψυχές του Γκάς (Αβράκωτος) και του Πήτερ ( Κορομηλάς). Όλα για την Πατρίδα και το Ευρώ. Έτσι και αλλιώς η Μπλάκ Ροκ έχει και το 30% της Ζήμενς, της Λουφτχάνσα και της Δωροθέας . Το «μυστικό» που δεν ήταν και τόσο μυστικό αφού το κατάλαβαν μέχρι και στον Περισσό, το έβγαλε στη φόρα έκθεση της Royal Bank of Scotland , που λέει ότι το πολιτικό ρίσκο στην Ελλάδα έχει ανέβει κατακόρυφα, ότι οι μέρες Σαμαρά έχουν τελειώσει και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ρίξει αρκετό νερό στο κρασί του, προκειμένου να υπάρξει μια «βιώσιμη κυβέρνηση» κεντροαριστερού χρώματος που θα εξακολουθεί όμως να εφαρμόζει το (τρίτο) μνημόνιο.

ΥΓ. Ο Άκης Πάνου πέθανε στη φυλακή. Στη φυλακή πέθανε και ο στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής. Ο «Χριστόδουλος» όμως πήρε άδεια και έφυγε μετά το ρεβεγιόν στον Κορυδαλλό. Αυτό θα πει τυφλή δικαιοσύνη.

Η Αλήθεια δεν έχει χορηγό (09-01-2014)


8/1/14

To «λάθος» έχει ξαναγίνει

Το 1993 ο Γουώρεν Κρίστοφερ και τώρα ο Μαράνο Μπάρουχ (Μπαρόζο)

Ο Οβριός (Μπαρόζο), αναφερόμενος στην πολιτική κατάσταση της Ελλάδας το επόμενο χρονικό διάστημα μίλησε συνέντευξη τύπου για «τριπλές εκλογές», και κάλεσε τους Έλληνες «να μην απαξιώσουν την τεράστια προσπάθεια που έχουν καταβάλει». 
 Μας κάλεσε δηλαδή να ψηφήσουμε δαγκωτό μνημόνιο «Ευρώπη» και Σαχλαμαρέλους για να μη ν πάνε χαμένες οι θυσίες μας και διότι «τα προγράμματα λειτουργούν», «αν και τα αποτελέσματα μπορεί να μην τα καταλαβαίνει ακόμα ο μέσος πολίτης».
  Αργότερα, από τον von Mouroutis «διευκρινίστηκε» προς τους «παπαγάλους» που ρώταγαν, ότι ο κ. Μπαρόζο αναφέρθηκε σε τριπλές εκλογές, εννοώντας τις ευρωεκλογές, τις εκλογές για τους δήμους και τις εκλογές για τις περιφέρειες. Άλλωστε ο φον Αντωνάκης στην ίδια συνέντευξη τύπου είπε ότι οι επόμενες εθνικές εκλογές θα γίνουν το… 2016.

Το ίδιο «λάθος» περί των επερχόμενων εκλογών το είχε κάνει και ο υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ Γουώρεν Κρίστοφερ, τον Ιούνιο του 1993, που τραυλίζοντας λόγω «Τζώνυ», μετά την συνάντηση με τον Μητσοτάκη στον Αστέρα της Βουλιαγμένης, είπε ότι το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων θα περιμένει, διότι «στην Ελλάδα θα γίνουν εκλογές και ότι το πολιτικό σκηνικό θα αλλάξει». (Χικ)

Τότε, ο Μητσοτάκης και ο «Τζώνυ» Παπακωνσταντίνου, του είχαν ανακοινώσει ότι σχεδίαζαν πρόωρες εκλογές, και ο εκείνος το αποκάλυψε εν τη …ρύμη του λόγου του. Τελικά οι εκλογές έγιναν τον Οκτώβριο του 1993.

Οι κανόνες της πολιτικής οι εκλογές και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Ένας από τους «χρυσούς» κανόνες της «Πολιτικής» είναι να κάνεις το αντίθετο από αυτό που διακηρύσσεις και υπόσχεσαι .
 Επομένως, όταν ο Σίμος, η Φωνή του Κυρίου του, λέγει εις την πρωινή εκπομπή του MEGA ότι, «η κυβέρνηση δεν αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών», το πραγματικό νόημα είναι ότι η «κυβέρνηση», δηλαδή ο φον Αντωνάκης και ο συνταγματολόγος , αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.
Οι πρόωρες εκλογές και ο ανασχηματισμός, όπως και η υποτίμηση πριν το ευρώ, δεν προαναγγέλλονται. 
   Άλλωστε, οι εκλογές από τη μεταπολίτευση και πέρα γίνονται πριν την κανονική λήξη της θητείας της Βουλής. Κανονικά στην τετραετία, η σχεδόν στη λήξη της, έγιναν στις 18 Οκτωβρίου 1981, στις 2 Ιουνίου 1985 , στις 18 Ιουνίου 1989, στις 9 Απριλίου 2000, και στις 7 Μαρτίου 2004. Πέντε φορές στις 15 εκλογές, αλλά και στις πέντε υπήρχε συμπαγής κυβερνητική πλειοψηφία. Μάλιστα στις εκλογές του 1981, του 1989, και του 2004 ή ήττα της απερχόμενης κυβέρνησης ήταν δεδομένη, οπότε η απερχόμενη κυβερνητική πλειοψηφία ήθελε να εξαντλήσει τον χρόνο της, ελπίζοντας σε κανένα θαύμα.
Ουσιαστικά δηλαδή μόνο οι εκλογές του 1985, και του 2000 έγιναν με τη λήξη της τετραετίας, λόγω «πολιτικής επιλογής».

7/1/14

O «Ανθρωπισμός» πάει και στο Ισραήλ

Για δεύτερη ημέρα στο Τελ Αβίβ οι ΜΚΟ οργανώνουν διαμαρτυρίες αφρικανών «μεταναστών», που ζητούν να τους χορηγηθεί καθεστώς πρόσφυγα.
 Χθες οι διαδηλωτές πέρασαν μπροστά από τις ξένες πρεσβείες, κρατώντας πανό με το σύνθημα «Όχι στις φυλακές -Είμαστε πρόσφυγες», και παρέδωσαν επιστολές με για χορήγηση ασύλου στην πρεσβεία των ΗΠΑ .
Ο υπουργός Εσωτερικών του Ισραήλ Γκιντεόν Σαάρ δήλωσε πως η πλειοψηφία εκείνων που ζητούν άσυλο δεν είναι πρόσφυγες. Σύμφωνα με εκτιμήσεις των ισραηλινών αρχών, περίπου 60.000 Αφρικανοί έχουν διεισδύσει στο Ισραήλ παρανόμως.

Καλά Χριστούγεννα για όλους τους Ορθοδόξους

Σήμερα, 7 Ιανουαρίου, οι Ορθόδοξοι μοναχοί στο Άγιο Όρος, το Πατριαρχείο της Ιερουσαλήμ, η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία , η Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία, και η Γεωργιανή, καθώς και οι εκκλησίες των ορθοδόξων που ακολουθούν το Ιουλιανό ημερολόγιο, εορτάζουν τη Γέννηση του Χριστού. Δηλαδή την ενσάρκωση του Θεού.

6/1/14

Θεοφάνεια με την άδεια του Ταγίπ…..

Άφαντος από τον Πειραιά ο φαν της Πάολα

Σε «εθνική αποστολή» στον κοινό ελληνοτουρκικό χώρο, δεδομένου ότι το Αιγαίο μας ενώνει με τους Τούρκους , με τους οποίους θα «συνεκμεταλλευτούμε» το φυσικό αέριο και τα πετρέλαια πήγαν  ο Avraam-όπουλος με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ. Παρέστησαν, με την άδεια του Ταγίπ, στην Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στο λιμένα της Μεγίστης και επισκέφτηκαν τα φυλάκια στην Στρογγύλη και την Ρω.
O Μιλτιάδης, ο φαν της Πάολας, ως Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου με έδρα τον Πειραιά, δεν θέλησε να ξυπνήσει πρωί -πρωί για να πάει στην τελετή αγιασμού των υδάτων του Πειραιά και προτίμησε την … εθνική κρουαζιέρα στον κοινό ελληνοτουρκικό χώρο, (με την άδεια του Ερντογάν).
Μαζί με τον γνωστό Κάρλ (Κάουτσκι), πήγαν για το σταυρό στην Τέλενδο, (δίπλα από την Κάλυμνο), ενώ μετά πετάχτηκαν στην Ψέριμο, για φαγητό και τσίπουρα διότι η διακυβέρνηση θέλει και καλοπέραση. Οι Τούρκοι που τα χρειάστηκαν μόλις έμαθαν ότι καταπλέουν ο Βαρβιτσιώτης με τον Κάρολο στην Τέλενδο είχαν εντολές να μην αρπάξουν το σταυρό.
Ο ισχυρός Χανούμ της ΑΕΚ, πατάχτηκε για τα «görünüş» στην Ινσταμπούλ και το AgiaSofgiá όπου ο Χανούμ Αρχοντώνης θα τον τιμήσει με την άδεια του Ταγίπ….. για την προσφορά του στο Πατριαρχείο.

ΥΓ. Ο φον Αντωνάκης πήγε για τον εορτασμό των Θεοφανείων στην Καλαμάτα.

4/1/14

Απολύσεις και εργαζόμενους χωρίς δώρο έφερε το 2014 στην ΕΣΗΕΑ.

Οι συνδικαλίστριες που κάνουν ρουσφετολογικές …απολύσεις!

Απεγνωσμένα τα μηνύματα συνδικαλιστικών εκπροσώπων στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, αλλά η Πρόεδρος Μαρία Αντωνιάδου και η Γενική Γραμματέας Μαριλένα Κατσίμη πού μυαλό για τέτοια.
Η μία κάνει τη δασκάλα και τρέχει για τα σεμινάρια της Αρχιεπισκοπής και η άλλη ακούγεται ότι προετοιμάζει «πρωινή ενημέρωση» σε ιδιωτικό κανάλι, όπου ρόλο κεντρικού σχολιαστή έχει αναλάβει ο πατρινός ανεξάρτητος βουλευτής και Γ.Γ. του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος.
Μέσα σε όλα βρήκαν καιρό για ν’ αρχίσουν προγραφές σε εργαζομένους στην ΕΣΗΕΑ, για να βολέψουν «δικούς» τους. Στον πρώτο που αρνήθηκε να παραιτηθεί του έκοψαν το μισθό την παραμονή της Πρωτοχρονιάς για να υπογράψουν και άλλοι.
Δηλαδή, η καλύτερη πάσα στον Ψυχάρη που πάει τώρα για το τρίτο κύμα των απολύσεων, ο οποίος κατάφερε από το 2009 τους 1.606 εργαζόμενους να τους μειώσει σε 706 το 2013 και να τους έχει εξαναγκάσει να υπογράψουν μειώσεις 20% στις αποδοχές τους, για να μην κάνει …δήθεν απολύσεις.
Υπάρχει ένα πρόβλημα βέβαια. Διοικητής στο Άγιο Όρος δεν μπορεί να διοριστεί γυναίκα.

Πηγή www.matrix24.gr

Σκούρο Γκρι προς Μαύρο

Μια από τα ίδια, σε άλλο χρώμα

Του Κώστα Μπετινάκη

http://www.styx.gr

 Περιμένοντας το ποδαρικό της τρόικα, ξεκίνησε η ελληνική προεδρία στην ΕΕ.
Μια αποδυναμωμένη χώρα, «τοις κείνων ρήμασι πειθόμενη», δέχθηκε ήδη τα πυρά από την αρκούδα του Βορρά:
«Η Μόσχα περιμένει να δει τη θέση που θα λάβει η ελληνική προεδρία στην κρίση με την Ουκρανία, πριν κάνει οποιοδήποτε σχόλιο».
Αλλά φυσικά, στο μεταξύ, ο πρόεδρος Πούτιν παρέλειψε να στείλει ευχές στην έχουσα επανέλθει εδώ και λίγα χρόνια στην παλιά γνωστή ονομασία, Ψωροκώσταινα… Θα μας πάρει αρκετός χρόνος, ώσπου να συνειδητοποιήσουμε τον εκμαυλισμό της εξουσίας. Όσο πληθαίνουν οι αποκαλύψεις για τις μίζες για την προμήθεια των οπλικών συστημάτων θα φουντώνει ο θυμός για τις ξεχασμένες μίζες της Ζήμενς. Τοις πάσι κατανοητό πως ο διαγκωνισμός για την διακυβέρνηση γίνεται όχι - όπως δισφημίζεται - "για το καλό μας", αλλά για το καλό της τσέπης τους!

Υποδεχόμενοι λοιπόν το νεογνό 2014 οι πολίτες αυτής της χώρας, αναπολούν περασμένα μεγαλεία… Η ανατολή του 2014 δεν σκόρπισε την αισιοδοξία μια και στο παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον που ζούμε εξέλιπε η βεβαιότητα για καλύτερες ημέρες, όχι μόνον δι΄ ημάς, αλλά σχεδόν παντού. Αλλά ας ρίξουμε μια ματιά στη χρονιά που πέρασε, και να δούμε τι μας επιφυλάσσει η χρονιά που μπήκε: Το ΤΙΜΕ έκρινε πως ο νέος πάπας, ήταν το πρόσωπο της χρονιάς και ξεπέρασε τον «σφυριχτράκια» Σνόουντεν. Κι όμως εκείνος που έκλεψε την παράσταση τον περασμένο χρόνο ήταν ο Ρώσος πρόεδρος. Ο Βλαντίμιρ Πούτιν, ήταν εκείνος που απέτρεψε όχι μία αλλά δύο διεθνείς συρράξεις: Με την πρωτοβουλία του για ειρηνευτική διάσκεψη για τον εμφύλιο στη Συρία, καθώς και για τα πυρηνικά του Ιράν. Ετσι δίνει την ευκαιρία να …δικαιώσει τον κάτοχο του βραβείου Νόμπελ Μπαράκ Ομπάμα. Ο Οποίος έτσι δεν έδωσε εντολή για το «άρξατε πυρ». Η ρωσική διπλωματική παρέμβαση έδειξε πως είναι ξεπερασμένη η εποχή που αποφάσιζαν και εκτελούσαν αποκλειστικά ως κυρίαρχοι του παιχνιδιού οι δυτικές δυνάμεις.
Ο Σεπτέμβριος του 2013, έδειξε πως η διπλωματία φαίνεται να κερδίζει έδαφος. Και αν παγιωθεί το δόγμα της διπλωματικής επίλυσης των κρίσεων (παντού άραγε;) ίσως δεν δούμε νέες πολικές επεμβάσεις τύπου Βοσνίας και Κοσσυφοπεδίου, αλλά και Ιράκ, Αφγανιστάν και Λιβύης.. Όχι παντού όμως. Και όχι από όλες τις χώρες. Το Ισραήλ για παράδειγμα, ως παλαιός χωροφύλαξ, δεν πείθεται να συμβάλει στις νέες προοπτικές που ανοίγονται με την διεθνή διπλωματία. Αλλά εκτός από τον πάντα εκρηκτικό χώρο της Μέσης Ανατολής, εκεί που έχει φουντώσει το «κακό», είναι η Αφρική. Μετά τη Λιβύη- όπου άγνωστο το παρόν (συντελεί προς τούτο η παντελής απουσία ενημέρωσης από τα Διεθνή Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης) όσο και το μέλλον, λόγω της αναρχίας που επικρατεί στη χώρα – φουντώνει η αναταραχή σε πολλές αφρικανικές χώρες. Η «Αραβική Άνοιξη», μετατρέπεται σε «Αραβικό Χειμώνα», καθώς εντείνονται οι αφορμές για νέα αποικιοκρατική παρέμβαση στην Αφρική. Από την Αίγυπτο -όπου η στρατιωτική κυβέρνηση έθεσε σε παρανομία την Μουσουλμανική Αδελφότητα, το μισό και πλέον εκλογικό σώμα δηλαδή- ως το Σουδάν κι από το Μάλι στην Κεντροααφρικανική Δημοκρατία μαίνεται η αναταραχή. Και σπεύδουν οι δυτικοί «σωτήρες» να εξασφαλίσουν ότι τα πλούσια κοιτάσματα του αφρικανικού υπεδάφους δεν θα πέσουν σε άλλα  χέρια…  

Ιδιαίτερα δυσοίωνες είναι οι προοπτικές στην γειτονική Τουρκία, όπου ο πανίσχυρος ως χθες Ερντογάν, δέχεται πολλαπλά πλήγματα από ένα διεθνές περιβάλλον που τον είχε κάνει να πιστεύει ότι το βάθρο του νικητή του ανήκει για πολύ καιρό ακόμη. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα καθ΄ημάς, θα έχουν οι αποφάσεις που θα πρέπει να ληφθούν στο Κυπριακό «ως την Άνοιξη», έλεγαν πέρυσι, κάποιες «καλά πληροφορημένες» πηγές. Μόνο που με έναν πληγωμένο Ερντογάν, και έναν υποχρεωμένο στις γερμανικές επιταγές «πρόεδρο της ΕΕ», δεν γνωρίζουμε τι θα ισχύσει από όσα εν κρυπτώ έχουν συμφωνήσει στην πρόσφατη συνάντησή τους οι Βενιζέλος- Νταβούτογλου.
Ούτε τι εντολές έχουν δοθεί για το ζήτημα αυτό στην πρόσφατη επίσκεψη Σαμαρά στις ΗΠΑ. Μπορεί ο ψυχρός πόλεμος να έχει τερματιστεί πριν μερικές δεκαετίες με την κατάρρευση του υπαρκτού σοσιαλισμού, αλλά ο οικονομικός πόλεμος που έχει ξεσπάσει είναι αδυσώπητος. Έτσι βλέπουμε τους τραπεζίτες να έχουν δικαιώσει την θεωρία του τέλους των ιδεολογιών με την επικράτηση κατά κράτος των μεγάλων αφεντικών με τα γκόλντεν μπόιζ τους.
Το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα, για να λειτουργήσει με τις προδιαγραφές των οικονομικών κολοσσών –αυτή την εποχή- χρειάζεται ειρηνικό περιβάλλον. Ώσπου να επιστρέψουν συνθήκες τύπου μεσοπολέμου του περασμένου αιώνα. Πόσος χρόνος όμως απομένει ως την γενική οικονομική κατάρρευση; Ως τότε θα παραμένουμε ανήμποροι θεατές. Θα παρακολουθούμε τις κινήσεις σε μια σκακιέρα για τις οποίες αποφασίζουν κάποιοι άλλοι για μας, χωρίς εμάς.
Κατά τ΄άλλα, Καλή Χρονιά!

1/1/14

Αξελ Τέξας+ Ντόρα Τέξας = Μπλάκ Ροκ & Co

Ερχεται ο μεγάλος τισφούτ συνασπισμός του ... «ευρωτόξου» 

Για το ευρώ τα κάνουν όλα. Μετά το «συνταγματικό τόξο» έρχεται το ...ευρωτοξο. Τα «πατριωτάκια» της Μπλάκ Ροκ και της Μόργκαν Στάνλει , από τον ΣΥΡΙΖΑ και τα «πατριωτάκια» ΝΟΥΔΟΥ, για να σώσουν την «πατρίδα», την παρτίδα,την Ευρώπη και τους γκέι παρέιντ από τους λαϊκιστές ακροδεξιούς, θα βάλουν στην άκρη τους εγωισμούς και θα μπουν στην ίδια βάρκα. 

Οι άνωθεν ΑΘΕΑΤΟΙ προετοιμάζουν για την επόμενη βάρδια νέα συγκυβέρνηση που με φρέσκια «λαϊκή εντολή», θα «διαπραγματευτεί» και μετά θα υπογράψει το τρίτο μνημόνιο. 

 Αν σας πω ότι ο φον Αντωνάκης, ο φον Mouroutis, και ο Χρύσανθος τα έφαγαν τα ψωμιά του και ότι τους έμειναν κάτι λιγότερο από 180 ημέρες για να ευχαριστηθούν τις καρέκλες τους ίσως είναι υπερβολή. 
Η Ντόρα Τέξας, της Πρεσβείας ,που στα πολύ νιάτα της ήταν αριστερή μαοικιά, έρχεται και για συμπράξει με τον Αξελ Τέξας της Πρεσβείας, ενω θα τους χειροκροτούν από ψηλά οι ψυχές του Γκάς (Αβράκωτος) και του Πήτερ ( Κορομηλάς). Όλα για την Πατρίδα. Το τσιφούτ κορίτσι της Μονεμβασιάς με το τσιφούτ αγόρι από την Άρτα, θα κάνουν το μεγάλο τσιφούτ συνασπισμό της Μπλάκ Ροκ που θα μειώσει... τους φόρους. Έτσι και αλλιώς η Μπλάκ Ροκ έχει και το 30% της Ζήμενς, της Λουφτχάνσα και της Μέρκελ. Το «μυστικό» που δεν ήταν και τόσο μυστικό αφού το είχε αποκαλύψει και ο Βύρων , από τον Σκάαααιιιιι, το έβγαλε στη φόρα έκθεση της Royal Bank of Scotland , που λέει ότι το πολιτικό ρίσκο στην Ελλάδα έχει ανέβει κατακόρυφα,   ότι οι μέρες Σαμαρά έχουν τελειώσει και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ρίξει αρκετό νερό στο κρασί του, προκειμένου να υπάρξει μια «βιώσιμη κυβέρνηση» κεντροαριστερού χρώματος που θα εξακολουθεί όμως να εφαρμόζει το μνημόνιο. 
Επομένως, τώρα θα πέσουν οι ζαριές. Σέβεν ιλέβεν. 

ΥΓ.Που λέει ο λόγος 

Άθλια ισλαμοφασιστική προπαγάνδα του Παπα-αντιρατσιστή

Ο Συριζώνυμος Λιαπης , (Πράκτορας με ράσα ;;;;), στην υπηρεσία του «ισλαμοφαστικού παιδομαζώματος» που κάνουν οι μυστικές υπηρεσίες της Σαουντικής Αραβίας, του Καταρ και της Τουρκίας

 Πήγε και έφαγε με τους «ανήλικους» πράκτορες που μας στέλνουν «ασυνόδευτους» οι μυστικές υπηρεσίες της Σαουντικής Αραβίας του Κατάρ και της Τουρκίας οι οποίοι φιλοξενούνται στον ξενώνα "Εστία" της ΜΚΟ "Αποστολή" που συντονίζει το κοινωνικό έργο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών. 

Ο «παπούλης» δεν είπε φυσικά ότι οι «ανήλικοι» , τα παιδιά, πρέπει να γυρίσουν αμέσως στην πατρίδα τους και κοντά στους γονείς τους αλλά υιοθέτησε το σουνίτικο παιδομάζωμα και το έρριξε στον αντιρατσισμό και μίλησε για «ανήλικους μετανάστες», που βρίσκουν κρυφά από τον μπαμπά τους χιλιάδες δολάρια για το ταξίδι στην Ελλάδα,  για να συγκαλύψει με αυτό τον τρόπο την εξαγωγή έτοιμων λαθροελλήνων από τις φτωχές ισλαμικές χώρες στην Ελλάδα. Άξιος ! ( Ο μισθός του όμως). 

 Ο Συριζώνυμος «παπούλης» είπε ότι «ο Χριστός γεννήθηκε ως πρόσφυγας, και έζησε ως ξένος», αλλά δεν εξήγησε από που και ως που ο Ιωσήφ και οι Μαρία ήσαν πρόσφυγες και γιατί ο Χριστός έζησε σαν ξένος στον τόπο του.
 Είπε ακόμα ότι κατα τη γνώμη του Συριζα «η παραβολή του Καλού Σαμαρείτου μας δίδαξε την αγάπη για τον διπλανό μας που ταυτίζεται με τον ξένο».

Ο συνεργάτης του ισλαμοφασισμού τόνισε ακόμα ότι ο Χριστός δεν κάνει διακρίσεις (πρακτόρων;;;) διότι ο ξένος, ο πλησίον στον οποίο αναφέρεται ο Χριστός, δεν είναι μόνον ο ομόθρησκος, ο συμπατριώτης, αλλά και αυτός που έχει διαφορετικά πιστεύω, διαφορετική θρησκεία, ακολουθεί διαφορετική ιδεολογία, έχει διαφορετικό χρώμα από μας και ανήκει σε διαφορετική εθνότητα.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Η κυβέρνηση των Προδοτών έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από 163 κομματόσκυλα συνεργάτες του Κεμάλ. Εξω από την Βουλή οι κλακαδόροι βασιλόφρονες ζητωκραυγαζαν "Ζητω ο Γούναρης"

Η κυβέρνηση Γούναρη επιβίωσε στις 19 Μαρτίου 1922, μιας ακόμη προσπάθειας Κοινοβουλευτικής ανατροπής της.  Τον Γενικό Συντονισμό της «Εθνική...