12/2/16

Βαθύ σκοτάδι

Με βάση μη εποχικά διορθωμένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, το ελληνικό ΑΕΠ συρρικνώθηκε το 2015 κατά 2% έναντι του 2014. Τους τελευταίους τρεις μήνες του 2015, η ύφεση διαμορφώθηκε στο 0,6% έναντι του γ΄ τριμήνου του ίδιου έτους Στην Ευρωζώνη, υπήρξε ανάπτυξη 0,3% έναντι του γ΄ τριμήνου του 2015 .Για το σύνολο του 2015, το ΑΕΠ της Ευρωζώνης ενισχύθηκε κατά 1,5% και της Ε.Ε. κατά 1,8%.
Η Εύα, η ωραία σοσιαλίστρια, καταγγέλλει ότι ο «καλός» Μοσκοβισί, της είπε ότι «η Επιτροπή δεν ζήτησε ποτέ από την Ελλάδα να τροποποιήσει τη νομοθεσία της για τον ΦΠΑ που εφαρμόζεται στην ιδιωτική εκπαίδευση» και το κορίτσι κατάλαβε οτι η υπερφορολόγηση των Ελλήνων είναι αποκλειστική ευθύνη της ανικανότητας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ενώ όταν φορολογούσαν οι σοσιαλ-ληστες και ο χονδρός φίλος της έφταιγαν οι άλλοι. Oι δεξιοί.
Και ύστερα πήγε για ψώνια .
Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ζητάει πρόσθετα μέτρα 8-9 δις μέχρι το 2019 και Περικοπή των συντάξεων που είναι πολύ«γενναιόδωρες». Γενναία μείωση των υφιστάμενων συντάξεων, για να βγει το πρωτογενές πλεόνασμα 3,5%του ΑΕΠ.

ΥΓ. Η «αξιολόγηση» θα κλείσει μέχρι το Πάσχα των Καθολικών

4 σχόλια:

ΠΑΠαρης ΚΛΑΣΙΔΟΚΩΣΤΑΣ είπε...

http://radiofragmata.espivblogs.net/?page_id=4478

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους...

Ανώνυμος είπε...

η μονη σωτηρια μας είναι η εξοδος από την ΕΕ κ το ΕΥΡΩ.
οσο πιο γρηγορα τοσο το καλυτερο.

Ανώνυμος είπε...

αυτη τη φορα εμεις οι ελληνες θα κραταμε τα κονσερβοκουτια τα πριονια τα τσεκουρια και οχι οι εαμοβουλγαροι......

ΕΑΜΟΜΠΟΥΛΓΚΑΡΟΚΤΟΝΟΙ