1/6/16

Βρέθηκε η θεραπεία του Καρκίνου

Αυτή είναι η καλή είδη του αιώνα μας


Σύμφωνα με επιστημονική ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε σήμερα στο περιοδικό «Nature», βρίσκεται στον ορίζοντα αυτό που ονομάζουν «καθολικό εμβόλιο καρκίνου» μετά την ανακάλυψη πώς να αναπρογραμματίζονται τα ανοσοκύτταρα για την καταπολέμηση κάθε είδους ασθένειας.
Η νέα θεραπεία περιλαμβάνει την εισαγωγή στον οργανισμό μικροσκοπικών σωματιδίων του γενετικού κώδικα που ενώνονται με τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος και να τα διδάσκουν να αναγνωρίζουν συγκεκριμένους καρκίνους.
Αν και οι επιστήμονες είχαν δείξει και προηγουμένως ότι είναι δυνατό να κατασκευαστούν κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος έξω από το σώμα, έτσι ώστε να μπορούν να εντοπίσουν τον καρκίνο είναι η πρώτη φορά που αυτό έχει γίνει στο εσωτερικό των κυττάρων.
Και επειδή ο γενετικός κώδικας θα μπορούσε να προγραμματιστεί για οποιονδήποτε καρκίνο, αυτό σημαίνει ότι η τεχνική αυτή θα μπορούσε να είναι καθολική.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πέραν της αντιμετώπισης τού καρκίνου αυτά τα κομμάτια κώδικα μπορούν να επαναπρογραμματίσουν πάρα πολλά πράγματα, την ψυχοσύνθεση, την αναπαραγωγική ικανότητα και λοιπά. είναι η τελική μάχη, το σύστημα τα δίνει όλα για όλα με ωμή βία, αλλιώς "επαναπρογραμματισμός"!!!

Ανώνυμος είπε...

Στην εφημερίδα «Δημοκρατία» δημοσιεύθηκε το παρακάτω κείμενο: «Πάνω σε φιλελεύθερη φράξια με ολίγη από σοσιαλδημοκρατία έπεσε προχθές το βράδυ η στήλη στο στέκι του Αντώνη Σαμαρά, στην ταβέρνα «Βασίλης» στην Κηφισιά. Παρόντες ο πρώην υπουργός Στέφανος Μάνος, ο πρώην διοικητής του ΟΤΕ Παναγής Βουρλούμης, ο σύμβουλος του προέδρου της Ν.Δ. σε θέματα δικαιωμάτων, καθηγητής Γιάννης Κτιστάκις, ο συνταγματολόγος Νίκος Αλιβιζάτος και ο δημοσιογράφος Πάσχος Μανδραβέλης. Η ομάδα αυτή συνέταξε ένα πλήρες σχέδιο Συντάγματος ενόψει της αναθεώρησης, που ετοιμάζει με επιμέλεια ο Αλέξης Τσίπρας, και θα το παρουσιάσει προσεχώς επιδιώκοντας να σηκώσει σκόνη στον δημόσιο διάλογο. Δεν έχω αμφιβολία ότι θα καταφέρει, όμως να οδηγήσει και σε καμιά σύγκλιση. Γιατί, αν είναι μόνο τα γνωστά. Ακούω ότι η πρόταση περιλαμβάνει συνταγματική απαγόρευση της Χρυσής Αυγής, δυνατότητα είσπραξης του ΕΝΦΙΑ από Δήμους – Περιφέρειες, διαχωρισμό Κράτους – Εκκλησίας. Θα γίνει πανηγύρι κανονικό»!


Ανώνυμος είπε...

Ωραία και τώρα το μόνο που μένει να γίνει είναι η μεταμόσχευση μυαλού στην ηλίθια φυλή των Uaga.

Ανώνυμος είπε...

Τουρκος που δουλευε στη Γερμανια ειναι ο ανακαλυψας. Τα χρονια που επρεπε η Ελλαδα να δημιουργησει υποδομες, τα ΠΑΣΟΚΙΑ και η ΝΔ τρωγανε, τρωγανε, τρωγανε...........

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=Rc-O2pVQ2uU

Η αλήθεια για τον καρκίνο - Επεισόδιο 1
Περισσότεροι από 100 γιατροί, ασθενείς-επιζώντες, ερευνητές, και εξέχοντες επιστήμονες από 20 χώρες, ενώνουν δυνάμεις στην καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη δουλειά που έγινε ποτέ για τον καρκίνο.




https://www.youtube.com/watch?v=aT_mLj2WlCw

Επεισόδιο 6 - Φαινόμενο NOCEBO, τα θεραπευτικά εμβόλια, η προηγμένη αποτοξίνωση και η επίσκεψη σε μια Γερμανική αντικαρκινική κλινική
WAKEUPCyprus - Η αλήθεια για τον καρκίνο - Επεισόδιο 6
Περισσότεροι από 100 γιατροί, ασθενείς-επιζώντες, ερευνητές, και εξέχοντες επιστήμονες από 20 χώρες, ενώνουν δυνάμεις στην καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη δουλειά που έγινε ποτέ για τον καρκίνο.
Οι Ελληνικοί υπότιτλοι είναι προσφορά του WAKEUPCyprus - WAKEUPHealth.
Στόχος του WAKEUPHealth είναι να φτάσει όλη η 17 ωρών σειρά 9 επεισοδίων + 2 επεισόδια Ερωτήσεις-Απαντήσεις, σε όλους τους κακρινοπαθείς και όλους τους Κύπριους πολίτες με Ελληνικούς υπότιτλους. Τα επεισόδια θα σταλούν επίσης στην Ελλάδα.
Όσοι θέλετε να λάβετε μέρος σε αυτή την πολύ μεγάλη και σημαντική προσπάθεια επικοινωνήστε με το WAKEUPCyprus μέσω email (wakeupcy@gmail.com) ή στείλετε μήνυμα στην σελίδα του WAKEUPCyprus στο Facebook. Τηλ: +357 99644458

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=TN8n0qtDFDg


https://www.youtube.com/watch?v=2qweJ6gKzZA

Ανώνυμος είπε...

τα οπλα κατα του καρκινου τα εχουμε σπιτι μας,σοδα λεμονι,δηλαδη ενα ζουμερο λεμονι το στιβουμε και τον χυμο του τον βαζουμε σε ενα μεγαλο φλυτζανι,μετα ριχχνουμε ενα κοφτο κουταλακι του γλυκου με διτανθρακικη σοδα στο λεμονι,θα δειτε οτι φουσκωνει παρα πολυ,αυτη η ενωση σοδα λεμονι εκλυει οξυγονο,οταν λοιπον πινουμε το μιγμα συτο οξυγονωνει το αιμα μας,και επειδη ο καρκινος ζει σε αναεροβιο περιβαλλον χωρις οξυγονο,το μιγμα λεμονι σοδα τον βομβαρδιζει ανηλεως με οξυγονο,με αποτελεσμα να τον καιει,χωρις ομως να βλαπτονται τα καλα κυτταρα ,περαν αυτου ειναι απαραιτητο να κοψουμε κακες διατροφικες συνηθειες για να αλκαλοποιησουμε το αιμα μας,ωστε το συκωτι να εργαζεται σωστα,θελει πολλα λαχανικα,φρουτα,σκορδο,κεμνυδια,και καλης ποιοτητας αυγα,το δε γαλα διγραφτε το,την ασπρη ζαχαρη,τα κοκκινα κρεατα και ειδικα το φαστ φουντ δεν θα υπαρχουν για να εχουμε καλη υγεια.
Ετσι εσωσα την γυναικα μου απο επιθετικο καρκινο στον αριστερο πνευμονα με ταση να εισελθει μεσα στην καρδια,η κατσταση ηταν δραματικη,οπως την ανοιξαν ετσι την εκλεισαν στο χειρουργειο,λογω καρδιας δεν ηταν δυνατον να ποροχωρηση η επεμβαση,και ετσι αφεθηκαμε στην μοιρα μας,εγω δεν το εβαλα κατω,μολις επιασα πατο νευριασα σηκωθηκα διαβασα με τις ωρες ατελειωτα ξενυχτια,για τον καρκινο,μεχρι που βρηκα την εναλλακτικη ιατρικη με φυσικες μεθοδους,το λεμονι με την σοδα ειχα αρχισει να της το δεινω απο οταν ηταν στο νοσοκομειο ακομα πριν την εγχειρηση,για να μην σας κουραζω,μετα απο τρεις μηνες οταν εκανε τις πρωτες εξετασεις ειχε τετοια βελτιωση που και οι γιατροι εξεπλαγησαν,βεβαιως εκανε και χημειοθεραπειες,δεν μπορουσα να ειμαι σιγουρος 100% να την επαιρνα απο το νοσοκομειο ηταν και οι γνωμε ςτων συγγενων, οποτε ετσι μαζι με την κλασικη ιατρικη συνδιασα και την εναλλακτικη,σημερα μετα απο ενα χρονο και δυο μηνες ο καρκινος εχει σχεδον εξαφανισθει,δεν υπαρχουν μεταστασεις,και ολα πανε καλα.
Ερευνηστε το διαδυκτιο να δειτε τι πανισχυρα οπλα μας δινει η φυση,αλλα τα κρυβουν επειδη η υγεια εγινε οικος απωλειας και εμποριου.