4/5/17

Αλβανία: Ολοταχώς προς το Χάος

Η χθεσινή συνάντηση Κορυφής των Ράμα και Μπάσα με τον πρόεδρο Μπουσάνι για αναζήτηση εξόδου από το διαφαινόμενο αδιέξοδο απέτυχε και οι εξελίξεις θα ακολουθήσουν την προβλεπόμενη οδό της βίας.
Ο κ. Μπάσα δήλωσε ότι οι διαπραγματεύσεις με τον Ράμα απέτυχαν και προειδοποίησε ότι «η πλειοψηφία θα αναμετρηθεί με το λαό αυτή την Κυριακή στη Καβάγια».
Το «τελεσίγραφο» του κ.Μπάσα έδωσε «μόνο λίγες ώρες» στον κ. Ράμα για να αποφασίσει τη διεξαγωγή των εκλογών από υπηρεσιακή κυβέρνηση.
Η μεσολαβητική προσπάθεια ξεκίνησε την Τρίτη το βράδυ, όταν ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Ζοζέφ Ντολ, είχε μια τηλε-διάσκεψη με τη ηγεσία του Δημοκρατικού Κόμματος. Εν συνεχεία χθες το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Μπουγιάρ Νισάνι ανέλαβε πρωτοβουλία, και κάλεσε στο γραφείο του, τον πρωθυπουργό κ. Ράμα και τον ηγέτη της αντιπολίτευσης για να βρουν μια συμβιβαστική λύση στο διαφαινόμενο αδιέξοδο, μετά την απειλή του Δημοκρατικού Κόμματος ότι θα ματαιώσει δια της βίας τις αναπληρωματικές Δημοτικές εκλογές στην Καβάγια.
Ο κ. Ράμα και ο κ Μπασα αποδέχτηκαν την πρόσκληση και πήγαν στο γραφείο του Προέδρου συνοδευόμενοι από τους επικεφαλής των κοινοβουλευτικών τους ομάδων, Γκραμόζ Ρούσι του ΣΚ και Εντυ Παλόκα του ΔΚ. Οι ηγέτες της Αλβανίας συζήτησαν για τρείς ώρες και έφυγαν χωρίς να κάνουν δηλώσεις.
Αργότερα, ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, δήλωσε ότι η αντιπολίτευση θα έχει κάθε δυνατότητα να επιβλέπει την εκλογική διαδικασία στο ίδιο επίπεδο με την κυβέρνηση, και οτι θα διορθωθούν «όλα τα προβλήματα που καταγράφει η έκθεση του ΟΑΣΕ στην αστυνομία, του εκλογικούς καταλόγους, τις σχολικές Επιτροπές και τις φυλακές».
«Συμφωνήσαμε με το DP σχετικά με το πώς δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθούν οι Κρατικοί Πόροι στην προεκλογική εκστρατεία, και στις κυβερνητικές δράσεις που θα πρέπει να μετατεθούν για μετά τις εκλογές. Δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο από αυτά. Έναν «μηχανισμό επίβλεψης» προσφέρουμε , τον οποίο δεν θα είχαμε ποτέ σκεφτεί όταν ο Μπερίσα ήταν Πρόεδρος», δήλωσε ο Ράμα, που τόνισε ότι δεν συζητάει την μετάθεση της ημερομηνίας εκλογών», και ότι , «η πλειοψηφία δεν θα περιμένει απάντηση από την Αντιπολίτευση».
Συνεχίζουμε ολοταχώς για την Καβάγια, και στη συνέχεια για τις 18 Ιουνίου»,είπε ο Ράμα.

Ο Λουλζίμ Μπάσα απάντησε: «Με τη δύναμη του λαού θα σας νικήσουμε.Εάν θέλετε να αντικαταστήσετε τα επιχειρήματα με τη βία, ο λαός είναι έτοιμος να σας νικήσει». Ο ηγέτης του Δημοκρατικού Κόμματος, είπε ότι ο Ράμα, «ανακάλεσε ακόμη και από τις προτάσεις που έκαναν την περασμένη εβδομάδα», και κάλεσε τους Αλβανούς σε έναν, «πανεθνικό Συναγερμό ενάντια στο Κακό». «Θέλουμε μια υπηρεσιακή κυβέρνηση για να αποκλείσει το οργανωμένο εγκλημα από την πολιτική και να καταστρέψει τις χασισοφυτείες. Αυτός είναι ο τρόπος που εγγυάται τη δημοκρατική συνύπαρξη και για να αποκατασταθεί η ομαλότητα στην Αλβανία». Και ο κ. Μπάσα κατέληξε:
«Αυτή την Κυριακή, θα είμαστε όλοι κάτοικοι της πρωτεύουσας της Ελευθερίας. Είμαστε στο πόδι για την Απελευθέρωση της Καβάγια. Για την απελευθερωση της Αλβανίας και όλων των Αλβανών. Μαζί στην Καβάγια για τη νίκη».

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο καλημέρα.

Σήμερα δεν είχες εκπομπή; Θα έχεις την άλλην Πέμπτη;

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟΣ ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ




ΣΥΡΙΖΑ

ΤΩΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ Η ΠΙΠΙΖΑ



ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΣ ΑΙΣΤΡΑΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

ΜΕ ΠΑΡΕΑ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΝΑΝ ΧΑΡΩΠΟ ΔΟΝΗΤΗ !








ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΡΙΖΑ

ΣΤΟ ΚΩΛΟ

ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΣΦΥΡΙΖΑ !





ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ;

TO ΣΩΝΕΙΣ !




ΤΟ "ΔΙΟΡΘΩΝΕΙΣ"

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΒΕΙΣ!






ΦΥΛΑΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΕΛΑΔΙΚΑ

ΑΔΙΚΑ ΣΤΑ ΚΟΒΑΝΕ ΒΡΑΣΙΔΑ ΑΔΙΚΑ.



ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΝ... ΦΥΛΟ



ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ

ΤΑ ΚΑΝΕΙ Η ΛΑΟΥΡΑ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ




http://www.ethnos.gr/koinonia/arthro/allagi_fylou_me_apli_aitisi_sto_dikastirio-65134407/

ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ
Αλλαγή" φύλου με απλή αίτηση στο δικαστήριο





«Πράσινο φως» για να μπορούν να "διορθώσουν" το φύλο τους στην ταυτότητα ή σε οποιοδήποτε άλλο έγγραφο είναι καταχωρισμένο χωρίς να έχουν υποβληθεί σε ιατρική επέμβαση ή σε ψυχιατρική εξέταση και αγωγή ανάβει για τα διεμφυλικά-Τραβεστι άτομα νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης.






Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΥΦΛΗ ΣΑΝ ΛΑΓΟΣ ...ΠΟΥ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΣΤΑ ΘΕΛΩ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ !




ΕΘΝΟΣ
19:00, 24/3


Αλλαγή φύλου στην ταυτότητα με μια απλή δήλωση

«Στροφή» στη νομολογία κάνουν τα ελληνικά δικαστήρια ανάβοντας το «πράσινο φως» στα διεμφυλικά άτομα να αλλάξουν τις ληξιαρχικές πράξεις γεννήσεώς τους και να αποκτήσουν το επιθυμητό όνομα που αντιστοιχεί στο φύλο που βιώνουν και όχι στο φύλο με το οποίο γεννήθηκαν.

http://www.ethnos.gr/koinonia/arthro/allagi_fylou_stin_tautotita_me_mia_apli_dilosi-65088859/



ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ...ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ- 43 ΧΡΟΝΙΑ ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΠΑΡΑΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ 1974 !

Ανώνυμος είπε...

Τι γίνεται ? Ταυτόχρονη αναστάτωση σε Σκόπια και Αλβανία ? Έβαλε η Τσία το χεράκι της ? Περίεργα πράγματα...

Ανώνυμος είπε...

Αξιωματικό του Κόκκινου Στρατού κυνηγά η Ουκρανία


Ανησυχία στην ...εβραϊκή επιτροπή της Ουκρανίας έχει προκαλέσει η απόφαση του γενικού εισαγγελέα της χώρας να ανοίξει έρευνα εναντίον του 94χρονου ήρωα του Κόκκινου Στρατού και πρώην αξιωματικού της KGB, Μπόρις Στέκλερ, για τη δολοφονία του εθνικιστή και φερόμενου ως συνεργάτη των ναζί, Νιλ Χάζεβιτς, το 1952.


Η υπόθεση αυτή είναι γνωστή στην Ουκρανία και μάλιστα ο ίδιος ο Στέκλερ είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή του ότι ήταν επικεφαλής της επιχείρησης εναντίον της ομάδας του Χάζεβιτς που ανήκαν στην εθνικιστική-απελευθερωτική ένοπλη οργάνωση Ουκρανικός Εξεγερτικός Στρατός (UIA).


Σύμφωνα με τον Στέκλερ, ο Χάζεβιτς και άλλοι δύο αγωνιστές της οργάνωσης είχαν οχυρωθεί σε ένα καταφύγιο στην περιοχή Ρίβνε τον Μάρτιο του 1952 και ο Χάζεβιτς αυτοκτόνησε όταν κατάλαβε ότι ήταν περικυκλωμένοι.

Οπως αναφέρει η ιουδαιοβρετανική εφημερίδα «Guardian», ο επικεφαλής του κυβερνητικού οργανισμού Ινστιτούτο Εθνικής Μνήμης, Βολοντόμιρ Βιάτροβιτς, έδωσε πέρυσι εντολή να ανοίξουν οι φάκελοι του Στέκλερ στο πλαίσιο του νομοθετικού πακέτου που έχει περάσει η νέα κυβέρνηση της Ουκρανίας για την αποκομμουνιστικοποίηση-απομαρξιστοποίηση του κράτους.



Σημειώνεται ότι, μεταξύ άλλων, οι συγκεκριμένοι νόμοι έχουν καταστήσει ποινικό αδίκημα την ρητορική μίσους εναντίον της απελευθερωτικής δράσης του UIA και μιας άλλης εθνικιστικής οργάνωσης.


Οι νόμοι του (ιουδαικού) κρατους δικαίου, οπως κομμουνισμός αλα γκρέκα


Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ουκρανικής εβραϊκής επιτροπής (UJC) Εντουαρντ Ντολίνσκι,παράρτημα του wjc, η έρευνα κατά του Στέκλερ είναι αδικία, καθώς είναι οι πράξεις του Χάζεβιτς που θα έπρεπε να καταδικάζονται και όχι του Στέκλερ!



ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ


Μάλιστα ανέφερε σε δηλώσεις του: «Ο Χάζεβιτς ήταν ενεργός μαχητής όταν κατέστρεφαν τους Εβραίους και τους Πολωνούς. Είναι ο Ουκρανικός Εξεγερτικός Στρατός που διέπραξε έγκλημα πολέμου».

Ανώνυμος είπε...

Είνα φοβερό οι Αλβανοί τι σκατόφατσες έχουν, τι σκατοπροφορά, τι σκατοσυνήθειες και τι σκατοπονηριά. Δεν θα μπορούσε το όνομα "Αλβανός" να σημαιλνει τίποτε άλλο παρά βρισιά.

Ανώνυμος είπε...

Ποντικο-μούρηδες...
Κοκκινόκωλο-μούρηδες...