24/3/17

Ο άξονας Παρίσι- Μόσχα

Η Μαρίν με τον Βαλόντια στο Κρεμλίνο


Η υποψήφια του «Εθνικού Μετώπου» για την Γαλλικη προεδρία Marine Le Pen εφτασε στη Μόσχα μετά από πρόσκληση του προέδρου της Κρατικής Δούμας της Ρωσικης Ομοσπονδίας Βιάτσεσλάβ Βικτόροβιτς Βαλόντιν, για να συμμετάσχει στην Κοινοβουλευτική Συνελευση του ΟΑΣΕ.
Με την ευκαιρία η Λε Πεν συναντήθηκε στο Κρεμλίνο με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν και συζήτησαν για τις προοπτικές καταπολέμησης της τρομοκρατίας από Κοινού.
Ο Ρώσος ηγέτης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επίσκεψη της κας Λε Πεν στην Μόσχα και της είπε ότι γνωρίζει πως εκπροσωπεί μια ραγδαία αναπτυσσόμενη πολιτική δύναμη στην Ευρώπη και πρόσθεσε ότι με πολύ ενδιαφέρον θα ακούσει τις απόψεις της «για το πώς θα αναπτυχθούν οι διμερείς μας σχέσεις» και για «την κατάσταση που αναδύεται στην Ευρώπη».
Ο Βλαδίμηρος τόνισε πάντως ότι η Ρωσία αποδίδει μεγάλη σημασία στις σχέσεις της με τη Γαλλία και ότι διατηρεί το δικαίωμα να επικοινωνεί με όλους τους εκπροσώπους όλων των πολιτικών δυνάμεων της Γαλλίας.
Η Λε Πεν, αφού δήλωσε ότι η Γαλλία και η Ρωσική Ομοσπονδία έχουν ισχυρούς πολιτιστικούς, οικονομικούς και στρατηγικούς δεσμούς, , τόνισε ότι «ειδικά αυτή η συνάντηση (με τον Πούτιν στο Κρεμλίνο) είναι σημαντική, όταν κρέμεται από πάνω μας μια διαρκής τρομοκρατική απειλή».
Η πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου είπε ότι υποστηρίζει την ανταλλαγή πληροφοριών και στοιχείων μεταξύ της Γαλλάις και της Ρωσίας για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας σε διαρκή και συστηματική βάση.
Σε συνάντηση με τα μέλη της επιτροπής διεθνών υποθέσεων της Κρατικής Δούμας της Ρωσικής Ομοσπονδίας η κα Λε Πεν χαρακτήρισε ως ηλιθιότητα τις Ευρωπαϊκές κυρώσεις κατά της Ρωσίας, είπε ότι οι κύριες προκλήσεις για την παγκόσμια κοινότητα τώρα - είναι η παγκοσμιοποίηση και ο ισλαμικός φονταμενταλισμός και ότι «τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Γαλλία μπορούν να συνοψισθούν ως εξής: «Η Γαλλία έπαψε να είναι μια κυρίαρχη χώρα».

Και ελεγα τι μου θυμίζει η εισαγγελέας που παραιτήθηκε

«Η εισαγγελέας Αθηνών Ελένη Ράϊκου διέταξε, μετά την επίθεση του εναντίον της Λιάνας Κανέλλη την άμεση σύλληψη του βουλευτή της «Χρυσής Αυγής» Ηλία Κασιδιάρη, με τη διαδικασία του Αυτόφωρου, για το αδίκημα της απρόκλητης έμπρακτης εξύβρισης και για το κακούργημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης».
(από τις ειδήσεις του 2012)

-Το χαστούκι στον Γαβρίλη ήταν…. κακούργημα.

ΥΓ…..Λέμε τώρα

24 Μαρτίου 1999

Άρχισε ο νατοϊκός βομβαρδισμός της Ο.Δ Γιουγκοσλαβίας. Την επομένη 25 Μαρτίου καταθέσαμε Στεφάνι στο μνημείο του Ρήγα Φεραίου οι Έλληνες που είχαμε απομείνει, ενώ ηχούσαν οι σειρήνες της αντιαεροπορικής άμυνας .

Βέτο από το Πεζοδρόμιο για τον Αγκίμ Ζαεβίκι

Το λαϊκό χάπενιγκ στα Σκόπια, (του οποίου η δυναμική έχει υπερφαλαγγίζει τα μεγάλα κόμματα), άρχισε να θέτει τους δικούς του όρους προς τους «πολιτικούς». 
Χθες, 25η ήμερα των κινητοποιήσεων έβαλαν βετο προς τον Ζάεφ και είπαν ότι για να εκλεγεί κάποος πρόεδρςο του Κοινοβουλίου πρέπει να καταγγείλει την πλατφόρμα των Τιράνων.
Ο «όρος» είχε διατυπωθεί πρωτγα από τον πρόεδρο Ιβάνοφ προς τον Αγκίμ Ζαεβίκι προς τον οποίο τόνισε ότι για να τους δώσει την εντολή σχηματισμού κυβέρνσης πρέπει πρώτα να καταγγείλει δημόσια την πλατφόρμα των Αλβανών. Τώρα τον όρο επαναλαμβάνει ο λαός προς τους βουλευτές που θα ψηφίσουν για πρόεδρο του Κοινοβουλίου.
Το ψήφισμα της χθεσινής 25ης συγκέντρωσης που διάβασε ο Μπόγκνταν Ιλιέφσκι, από το Βέλες τόνιζε: «Για 25η συνεχόμενη ημέρα, πάνω από 200.000 Μακεδόνες από κάθε πόλη και χωριό βγήκαν έξω στους δρόμους. Επαναλαμβάνουμε, ότι ο Ζάεφ δεν θα σχηματίσει κυβέρνηση, και ότι κανείς δεν μπορεί να είναι πρόεδρος του Κοινοβουλίου, εάν δεν έχει καταγγείλει την πλατφόρμα των Τιράνων , και αυτή είναι η κόκκινη γραμμή μας. Αν θέλετε μπορείτε να μας δοκιμάσετε . Δεν φοβόμαστε κανέναν. Είμαστε ελεύθεροι. Μας είναι εύκολο να είμαστε ελεύθεροι γιατί λέμε την αλήθεια. Έχουμε θάρρος, διότι δίνουμε μια τίμια μάχη, μια μάχη για τη χώρα μας . Μας βλέπετε. Μπορείτε μνα μετρήσετε και πόσοι είμαστε .Οι άνθρωποι έχουν ξυπνήσει και κάθε μέρα οι αριθμοί μας αυξάνονται. Φτάνει πια με τους εκβιασμούς και τους κινδυνολόγους σας. Σε όλη μας τη ζωή είχαμε τα κεφάλια κάτω και ακούγαμε τους δυτικούς μας φίλους. Φτάνει πιά . Τα κεφάλια ψηλά και η σπονδυλική στήλη μας είναι ευθεία. Δεν θα σκύψουμε σε κανέναν».

Παράλληλα ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ κάλεσε τις δυτικές χώρες να συνειδητοποιήσουν πλήρως τον κίνδυνο αποσταθεροποίησης της πΓΔΜ. «Η σημερινή κατάσταση στην ΠΓΔΜ είναι πιο περίπλοκη, και θα μπορούσα να τη περιγράψω σαν μια κρίση, που από πολλές απόψεις δημιουργήθηκε τεχνητά, και η οποία οδηγεί σε διχασμό της Κοινωνίας», είπε ο Λαβρόφ και εξέφρασε την ελπίδα ότι «η Δύση αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο αυτών των προσπαθειών».

Ο πλήρης ευτελισμός του Εθνικού Συμβόλου και της Εθνικής Επετείου

ΥΓ. Εγώ ορκίστηκα να φυλάττω πίστιν εις την Πατρίδα. Να υπερασπίζω, με πίστιν και αφοσίωσιν, μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματός μου, τας Σημαίας. Να μην τας εγκαταλείπω, μηδέ να αποχωρίζομαι ποτέ απ'αυτών.

Αυτά διαβάζει ο Μπλούμ

Για μια γυναίκα έγινε το φονικό στο Μόσχάτο. Ο παραολυμπιονίκης είχε σχέση με την εν διαστάσει σύζυγο του θύματος.
Και ο Δικαιόπολις του Αριστοφάνη έλεγε ότι ο πελοποννησιακός έγινε , για τρεις πουτάνες.
Και ο τυφλός Ομηρος έλεγε ότι ο Αγαμέμνων τσακώθηκε με τον Αχιλλέα την Ιπποδάμεια ή Αστυνόμη, την κόρη του Βρισέα. Ο Αχιλλέας κατέστρεψε και κυρίευσε τη Λυρνησσό και σκότωσε τον σύζυγο της Βρισηίδας, Μύνητα, και τα τρία αδέλφια της, και πήρε την ίδια αιχμάλωτη. Για να την παρηγορήσει ο Πάτροκλος, της υποσχέθηκε να την παντρέψει με τον απαγωγέα της, του οποίου έγινε η ευνοούμενη και αγαπημένη σκλάβα. Αργότερα, όταν η συνέλευση των πολιορκητών στον Τρωικό Πόλεμο υποχρέωσε τον Αγαμέμνονα, ύστερα από συμβουλή του μάντη Κάλχα, να επιστρέψει τη σκλάβα του, Χρυσηίδα, στον πατέρα της, ο Αγαμέμνων ζήτησε ως αντάλλαγμα τη Βρισηίδα. Απέστειλε τους αγγελιαφόρους του, τον Ταλθύβιο και τον Ευρυβάτη, και πήραν τη Βρισηίδα από τον Αχιλλέα. Μετά από αυτό, ο Αχιλλέας θύμωσε και αρνήθηκε να πολεμήσει. Οπότε για όλα φταίνε το ποτό και οι γενναίες.
Ενώ για τα τσογλάν δεν έγινε και κανένας μεγάλος χαμός.

Στη Βουλγαρία ψηφίζουν την Κυριακή

Σήμερα κλείνει η προεκλογική περίοδος στη Βουλγαρία και δημοσιεύτηκαν δύο δημοσκοπήσεις της τελευταίας στιγμής.
Η «Gallup» χωρίς να υπολογίσει τους «αναποφάσιστους» 27,1% στο κεντροδεξιό ΓΚΕΡΜΠ του Μπορίσωφ , 26,5% στο Βουλγαρικό Σοσιαλιστικό Κόμμα, στους 12,3% Ηνωμένους Πατριώτες, 9,7% στο Κίνημα Δικαιωμάτων και Ελευθεριών και 8, 2% στο «Βόλια» και τον Μαρένσκι. Το «Μπλοκ Μεταρρυθμιστών» είναι στο 3,8%.
Η «Exacta Research Group», προέβλεψε ΓΚΕΡΜΠ 31,2%, Βουλγαρικό Σοσιαλιστικό Κόμμα 28,1%, «Ηνωμένοι Πατριώτες» 10,5%, Κίνημα για τα Δικαιώματα και τις Ελευθερίες 7,6% , Βόλια-Βέσελιν Μαρέσκι 6,5 % και «Μπλοκ Μεταρρυθμιστών» 4%. Το 2,4% δήλωσε ότι θα ψηφίσει «Δεν υποστηρίζω κανέναν» στο ψηφοδέλτιο.
Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Alpha Research για το εβδομαδιαίο «τοκ σόου» «Πανόραμα» της Βουλγαρικής Δημόσιας Τηλεόρασης που μεταδόθηκε το βράδυ της 21ης Μαρτίου, το 21,6% των Βουλγάρων ήταν αναποφάσιστοι.

Για να έχετε μια εικόνα για την πιθανή μετεκλογική συνεργασία , ο Μαρέσκι είχε δηλώσει την Κυριακή ότι οι πολιτικές του BSP είναι οι πιο συγγενείς με το πρόγραμμα του και η ηγέτης του BSP κα Νίνοβα δήλωσε σε τηλεοπτική συνέντευξη χθες ότι η πλατφόρμα των εθνικιστών «Πατριωτών » βρίσκεται πλησιέστερα προς τις απόψεις της και το πρόγραμμα του κόμματος της, ενώ ήταν ανένδοτη ότι σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να υπάρξει κυβέρνηση συνασπισμού BSP-GERB.

Το 47% των ενηλίκων του Ντιτρόιτ δεν μπορεί να διαβάσει και να γράψει

Αυτά είναι τα επιτεύγματα των μεταρρυθμίσεων στο δημόσιο εκπαιδευτικό σύστημα της Αμερικής.
Το Περιφερειακό Κοινωνικό Ταμείο του Ντιτρόιτ «Detroit Regional Workforce Fund» σε μελέτη που έκανε για την ανεργία στα πλαίσια έρευνας του Εθνικού Ινστιτούτου για Γραφή και Ανάγνωση «National Institute for Literacy», με ομοσπονδιακούς πόρους για την ποιότητα του ανθρώπινου δυναμικού, , («Addressing Detroit's Basic Skills Crisis») διαπίστωσε ότι το 47% των ενηλίκων στο Ντιτρόιτ, ( ηλικίας 25 ετών και άνω), είναι λειτουργικά αναλφάβητοι , αφού δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ανάγνωση, την ομιλία, την γραφή, και την αριθμητική στην καθημερινή τους ζωή .
Στα προάστια του Ντιτρόιτ έως και το 33% είναι λειτουργικά αναλφάβητοι.

Από το 47% των «αναλφάβητων», το 50% έχει απολυτήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, και το άλλο μισό δεν έχει τελειώσει το σχολείο.
Οι άνεργοί δεν είναι σε θέση να συμπληρώσουν την αίτηση ακαι το απογραφικό δελτίο του Γραφείου εύρεσης εργασίας και δεν μπορούν να διαβάσουν τις ετικέτες των προϊόντων στο σούπερ Μάρκετ.

Ως γνωστόν οι «ευαίσθητοι» «Προοδευτικοί» της Ανοιχτής Κοινωνίας από το 1989 έχουν επιβάλει με το άρθρο 28 της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού, την «εκπαίδευση» ως ένα βασικό ανθρώπινο δικαίωμα για ένα παιδί.
Για αυτό άλλωστε στέλνουν τα λαθρο-μεταναστόπουλα με τις μπούργκες στα ελληνικά δημόσια σχολεία. Γιατί οι προνομιούχοι προοδευτικοί του ΣΥΡΙΖΑ στέλνουν τα δικά τους παιδιά στα ιδιωτικά, τα οποία ιδιωτικά δεν παίρνουν «μεταναστόπουυλα», τα οποία «έχουν κάνει εμβόλια μόνο για τη δημόσια εκπαίδευση».

Τέλος πάντων τα παιδιά των μαύρων των ισπανόφωνων και των φτωχών λευκών πήγαν σχολείο όπως έχουν ανθρώπινο δικαίωμα αλλά δεν έμαθαν να διαβάζουν. Έλαβαν Δωρεάν Τίποτα, αλλά το Κράτος όπως απατούν οι αριστεροί συνδικαλιστές αυξάνει τις δαπάνες για την δωρεάν παιδεία.
Τα ποσοστά αναλφαβητισμού στο Ντιτρόιτ είναι Παναμερικανικό Ρεκόρ.Στο Μίτσιγκαν βρέθηκαν και άλλες πόλεις με υψηλό αλφαβητισμό. Southfield 24%, Warren 17%, Inkster 34%, Pontiac 34%.
Ο αγώνας των προοδευτικών συνεχίζεται.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΓΚΕΛΛΑΡΙΑΝ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Τήν ώρα πού ο Κέλσιος μόλις αγγίζει τούς 2,0°C o ήλιος τών δημοσκοπήσεων ανεβάζει τό κόμμα τών Σουηδών δημοκρατών (πατριωτών) 2ον κόμμα μέ 19,2%. Γνωστόν πλέον ότι τά ΜεΜέ Παραπληροφορήσεως (δηλαδή τό Reuters) επιλλεκτικώς παρουσιάζουν τά καθημερινά κρούσματα Τρομοκρατίας.
Δηλαδή παρουσιάζουν όσα συμβαίνουν τήν 11ην, τήν 22αν, τήν 14ην (Ιουλίου) είτε τὰ εν Παρισσίους, εν Λονδίνω, Εν Μπράσσελλς κλπ (ἲδε καί https://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_%C3%B6ver_attentat_i_Europa).
Αι Αρχαί δέ, παρά τάς Ουρώπας, συνιστούν Γαλήνη καί ομαλή Αλληλουχία (Αλληλούϊα! Κράζουν).
Σύν τω χρόνω συνεχίζεται η Προβατοποίησις τών Ευρωπαίων ενώ μέ τόν ίδιον ρυθμόν συνεχίζεται καί Η Επιχείρησις Εισβολή Εις τήν Ευρώπην καί Κατατρομοκράτησις τών Ευρωπαίων. Εντέχνως προβάλλονται εν τούτοις τά όντως δυστυχισμένα τριτοκοσμικά όντα τά οποία επιπλέουν είς μίαν μάζαν εκατομμυρίων ακρίδων καί τρωκτικών, τών κοινώς αποκαλουμένων «η σάρα καί η μάρα».
Αυτή λοιπόν η μάζα εισβάλλει εις τὴν Ευρώπην διότι λέγεται ότι εδώ υπάρχει χλοερόν καί χρηματικόν έδαφος. Πλούτος δι΄ αυτούς είναι ο πλούτος τών άλλων... (καί αυτό κατά τας γραφάς). Όμως κατά σύμπτωσιν η μάζα αυτή προέρχεται απὸ τάς αντικοινωνικάς καί αντιανθρωπίνους κοινωνίας των χωρών του ισλάμ. Ερητόρευεν κατά καιρούς ο Γαλλόφωνος Πρόεδρος Σ-ιράκ «Χρειαζόμεθα 80 εκατομμύρια κόσμον...».
Οπότε δώσε ένα όπλο εις τόν κάθε έναν καί μέ ένα αλαχσφάξ πάνε κεφαλαί καί κάρες τών Ευρωπαίων Οικοκυραίων(!) Τέλος παραθέτω τήν ΑΠΑΙΤΗΣΙΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. «Ως Έθνος, άπαντες εμείς οι Έλληνες τὸ γένος, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ μίαν Δημοσίαν καί Διεθνήν Συγγνώμην εκ της καγκελλαρίας της Ἑνωμένης Γερμανίας, διότι μεταξύ των ετών 1920 - 1945 ἐχρησιμοποιήθησαν τὰ Ελληνικά καὶ Ιερά μας σύμβολα, τὰ σύμβολα της Ελληνικής Πολιτείας διὰ να παρενοχλήσουν, νά καταδιώξουν, να εξοντώσουν καὶ να εξαφανίσουν τα έθνη τής Ευρώπης, τους αυτοχθόνους λαούς, υπάρχουσας φυλετικάς καί κοινωνικάς ομάδας, αντιφρονούντας και αθώους ανθρώπους τόσον εις την Ευρώπην όσον και εις άλλας χώρας του κόσμου. Απαιτούμεν τήν Πλήρην Αποκατάστασιν, κατόπιν Συνεδριάσεως Διεθνούς Οργανισμού ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ως τού Γαμαδίου, Μαιάνδρου, Διπλού Μαιάνδρου, κλπ.
Επίσης δὲ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΝ (AVE CAESAR! Πρόταξις δεξιάς χειρός) τών προερχομένων εκ τής Ελληνικής καί της ΕλληνοΡωμαϊκής Πολιτείας (ως καὶ τής Ρωμανίας).
Εμείς πρόκειται να επαναφέρωμεν καί νά χρησιμοποιήσωμεν ΑΠΑΝΤΑ τα σύμβολα μας εις τήν Δημοσίαν Ζωήν κατά τήν επέτειον της Απελευθερώσεως της Πατρίδος μας απὸ τήν Οθωμανικήν καί Ισλαμικήν Τυραννίαν τήν 22 (ή 25) Μαρτίου). Τήν Ημέρα Μνήμης καί ιδρύσεως τής νεωτέρας Ελληνικής Δημοκρατίας (1821)». Γεώργιος Κανελλόπουλος
Ουψάλα

23/3/17

Η κακή τύχη συνεχίζεται

Κάταγμα στο μετατάρσιο. Δεν μπορώ να περπατήσω. Θα μείνω εντός. Δεν  έχει εκπομπή ούτε και σήμερα.

22/3/17

Οι «καθωσπρέπει» και ο ιουδαίος Ολλανδός

Ο Ιουδαίος Μπλούμ είναι Πούστης. Και ως πούστης μίλησε για τις «γυναίκες». Θα μπορούσε να «πει τρώτε τα λεφτά σας με αγόρια» αλλά τον εμπόδισε ο σεξουαλικός τους προσανατολισμός.
Και όλοι όσοι «είπαν κάτι», το έκαναν δήθεν «πολιτικά». Κανείς δεν είπε το αυτονόητο. Σε κάθε πούστη φταίνε οι… γυναίκες.

Βουλγαρία : Mπλόκo στα σύνορα από τους Ηνωμένους Πατριώτες

Πέντε ημέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές ο προεκλογικός αγών στρέφεται γύρω από την τουρκική ανάμιξη και στα δυο κόμματα της Βουλγαρίας, που έχουν με στενούς δεσμούς με ψηφοφόρους που ζουν στην Τουρκία .
Οι «Ηνωμένοι Πατριώτες» οργάνωσαν ένα λαϊκό Χάπενινγκ για την τηλεόραση στα σύνορα και απέκλισαν όλες συνοριακές διαβάσεις για να μην περάσουν «τα λεωφορεία με τους ψηφοφόρους του DOST και του Κινήματος Δικαιωμάτων και Ελευθεριών που στέλνει η Άγκυρα».
Ο αρχηγός του ΓΚΕΡΜΠ Μπόικο Μπορίσοφ, για να μην υπερφαλαγγισθεί από τα δεξιά, επανέλαβε τη δέσμευσή του να μην σχηματίσει κυβέρνηση συνασπισμού, ούτε με το MRF ούτε με το DOST, μίλησε για επιδείνωση των κακών σχέσεων μεταξύ της ΕΕ και της Τουρκίας και επανέλαβε ότι «η παρέμβαση της Άγκυρας στις εκλογές της Βουλγαρίας είναι απαράδεκτη».
Οι «Ηνωμένοι Πατριώτες» είπαν στα Κανάλια πως είχαν πληροφορίες ότι «1.000 λεωφορεία με ψηφοφόρους επρόκειτο να διασχίσουν τα σύνορα πριν την Κυριακή» και δήλωσαν ότι θα παραμείνουν στα συνοριακά σημεία ελέγχου για περιφρούρηση μέχρι να κλείσουν οι κάλπες.
Χθες το πρωί από τον τηλεοπτικό σταθμό «Nova Televizia» προβλήθηκε ρεπορτάζ σχετικά με τη δωρεάν μεταφορά με λεωφορεία που παρέχεται από τα (τουρκικά) πολιτικά κόμματα για τους ψηφοφόρους που έρχονται από την Τουρκία στη Βουλγαρία. Τα λεωφορεία σύμφωνα με το ρεπορτάζ ξεκινούν από την Κωνσταντινούπολη και την Προύσα και μάλιστα η κάμερα έδειξε και τους χρόνους αναχώρησης των λεωφορείων. Επίσης το Κόμματα έδιναν στους ψηφοφόρους δωρεάν εισιτήρια για τακτικά δρομολόγια λεωφορείων.
Οι «Ηνωμένοι Πατριώτες» ζήτησαν από την υπηρεσιακή κυβέρνηση το κλείσιμο των συνόρων με την Τουρκία για να σταματήσει ο «εκλογικός τουρισμός».
Μετά από διαβουλεύσεις το βράδυ άρθηκε ο αποκλεισμός των συνόρων στον μεθοριακό σταθμό «Καπιτάν Αντρέεβο», αλλά ο συμπρόεδρος του Συνασπισμού «Ηνωμένοι Πατριώτες» , Βαλέρι Συμεόνοφ, δήλωσε ότι,, οι Ηνωμένοι Πατριώτες θα αποφασίσουν για νέο οδικό αποκλεισμό δύο ημέρες την Παρασκευή.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της εταιρίας Mediana, πέντε ημέρες πριν από τις εκλογές της 26ης Μαρτίου, το 27,7% των βούλγαρων ψηφοφόρων θα υποστηρίξει το Σοσιαλιστικό Κόμμα της Βουλγαρίας και το 26,6% το κόμμα GERB.
Η έρευνα παραδέχεται ότι η διαφορά μεταξύ των δύο πρώτων πολιτικών δυνάμεων βρίσκεται στα όρια του στατιστικού λάθους και ότι πρακτικά υπάρχει ισοπαλία.
Η Ερευνά διαπιστώνει ισοπαλία και μεταξύ των τριών μικρότερων συνασπισμών που παλεύουν για την τρίτη θέση . Στο MRF δίνει 11,1% στους Ηνωμένους Πατριώτες 10,2% και στο Βόλια 9,6%. Η έρευνα δίνει 5,1% στο «Μπλόκ Μεταρρυθμιστών-Φωνή του λαού».

Εξόριστε Ποιητή, στον αιώνα σου, λέγε, τι βλέπεις;

Βλέπω τους Στρατοδίκες να καίνε σαν κεριά, στο μεγάλο τραπέζι της Αναστάσεως.
Αλλά πριν, ιδού θα στενάξουν οι νέοι και το αίμα τους αναίτια θα γεράσει. Κουρεμένοι κατάδικοι θα χτυπήσουν την καραβάνα τους πάνω στα κάγκελα.
Kαι θα αδειάσουν όλα τα εργοστάσια, και μετά πάλι με την επίταξη θα γεμίσουν, για να βγάλουνε όνειρα συντηρημένα σε κουτιά μυριάδες, και χιλιάδων λογιών εμφιαλωμένη φύση. Και θα 'ρθουνε χρόνια χλωμά και αδύναμα μέσα στη γάζα. Και θα 'χει καθένας τα λίγα γραμμάρια της ευτυχίας. Και θα 'ναι τα πράγματα μέσα του κιόλας ωραία ερείπια.

Εξόριστε Ποιητή, στον αιώνα σου, λέγε, τι βλέπεις; (Για την ημέρα της ποίησης)

Βλέπω τους εμπόρους να εισπράττουν σκύβοντας το κέρδος των δικών τους πτωμάτων.

Λαικό Χάπενιγκ

Ο Ευρω-Κομισάριος (Еврокомесарот) Χαν έφτασε στα Σκόπια για να "μεσολαβήσει" στις 13.00 και στις 17000 μαζεύτηκαν πάνω από 100.000 για να πουν άει στο διάολο στην ΕΕ, την αμερικάνικη πρεσβεία, την πλατφόρμα των Τιράνων, και τον Αγκίμ(Ζάεφ). Ο λαός, ο λαός στα πεζοδρόμια. Λαικό Χάπενιγκ στα Σκόπια. Μπασταρδέ- ξεμπασταρδέ οι ανώνυμοι βγήκαν μπροστά.

21/3/17

Το «ντιμπέι» στο Παρίσι


Χθες έγινε το πρώτο "Τηλέ-ντιμπέι" μεταξύ των πέντε βασικών διεκδικητών της Προεδρίας. Από όσα μου είπαν , η Μαρίν τον έκανε σκόνη τον «Πούστη».
Οπότε μην ακούτε αυτούς που ανακήρυξαν νικητή τον υποψήφιο των τραπεζιτών.
Όταν ανοίξει η Κάλπη θα κλαίνε.
Για να σας το «εξηγήσω» ιδού και το σχόλιο του Αλ Τζαζίρα που συμπαθεί τον Μακρόν επειδή υιοθέτησε το «Μπουργκίνι».
«Marine Le Pen has given quite a strong performance, sticking to her regular themes of anti-immigration, anti-globalisation, about needing to restore sovereignty. You can see she's a veteran politician. She's self-assured, she knows how to try and convince voters. Emmanuel Macron really went into this debate very much untested. He's got very little political experience. He's a former banker and a former finance minister but he's never been elected. He really needed to show that he has what it takes to be the next president. So far he's given quite a weak performance. His confidence has picked up a bit but he looked extremely nervous».

ΥΓ. Πριν την "τηλεμαχία" και αφού μελέτησα όλες τις δημοσκοπήσεις,  η γνώμη μου είναι ότι η Λε Πεν βρισκόταν στο 27%+  και ο  Τραπεζικός στο 23%. Ο Φιγιόν στο 18%.

H εξέγερση των καταφρονεμένων

Η κυβέρνηση της Καμπότζης αντέδρασε στην δήλωση της αμερικανικής κυβέρνησης Καμπότζη ότι αναμένει να εξοφληθεί το χρέος προς τις ΗΠΑ τονίζοντας ότι απορρίπτει την αποπληρωμή από το λαό της Καμπότζης της βοήθειας των ΗΠΑ προς το παράνομο καθεστώς του στρατηγού Λον Νολ.
Ο πρωθυπουργός της Καμπότζης Χουν Σεν δήλωσε ότι θα στείλει επίσημη επιστολή στον Τραμπ ζητώντας του να διαγράψει το χρέος . «Έφεραν βόμβες και τις έριχναν στα κεφάλια των ανθρώπων και τώρα απαιτούν από το λαό της Καμπότζης να πληρώσει για τις βόμβες».
Το 1995, η κυβέρνηση της Καμπότζης αρνήθηκε να εξοφλήσει το χρέος της με τις ΗΠΑ, αμφισβητώντας τη νομιμότητα του και ζητάει να διαγραφούν 276 εκ δολάρια που αποτελούν στρατιωτική βοήθεια μεταξύ των ετών 1972-1975 στο παράνομο καθεστώτος του Λον Νολ που ήρθε στην εξουσία μετά από πραξικόπημα εναντίον της νόμιμης κυβέρνησης του πρίγκιπα Σιχανούκ.

Ο Γκιόργκι , το «σκοπιανάκι» ρίχνει καρπαζιές στον Κομισάριο

Ο θρυλικός πρόεδρος της Μπουγιουρουμού Γκιόργκι Ιβάνωφ, δια του εκπροσώπου του, δήλωσε πριν λίγο , ότι θα γυρίσει αργά απόψε στα Σκόπια από τη Βουδαπέστη, και ότι δεν προλαβαίνει να συναντηθεί με τον Επίτροπο «Καλής Γειτονίας» κ. Χαν.
Ο εκπρόσωπος του προέδρου είπε ακόμα ,ότι δεν υπάρχει λόγος για τη συνάντηση Ιβάνωφ-Χαν διότι «οι απόψεις του δεν έχουν αλλάξει», και συνέστησε στον Κομισάριο να συναντηθεί με εκπροσώπους των Πολιτών που διαμαρτύρονται για 22 ημέρες , "για να εξοικειωθεί με τα επιχειρήματα τους".

Οι «ναι σε όλα» κάνουν κόνξες

Ανήμερα του Ευαγγελισμού που γιορτάζουν «συμβολικά» την παλιγγενεσία, υπογράφηκε το 1957 από τους έξι η Συνθήκη της Ρώμης για την ίδρυση των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων . Της ΕΟΚ.
Η συνθήκη τέθηκε σε ισχύ την 1η Ιανουαρίου 1958 και με αυτή δημιουργήθηκε η τελωνειακής ένωση η Κοινή Γεωργική Πολιτική, η Κοινή Πολιτική Μεταφορών, ιδρύθηκε η Επιτροπή και το Κοινωνικό Ταμείο.
Στα 60 χρόνια θα ξαναμαζευτούν στη Ρώμη για να υπογράψουν ένα «διαφημιστικό κείμενο» το οποίο οι δικοί μας , οι «ναι σε όλα», απειλούν ότι δεν θα το υπογράψουν.
Στη συνάντηση των εκπροσώπων των «ηγετών» ο εκπρόσωπος του Αξελ είχε γενικη επιφύλαξη διότι το κείμενο που αναφέρεται στις αξίες της Ε.Ε. και την αλληλεγγύη των κρατών-μελών, τη στιγμή που η Ελλάδα καλείται να ικανοποιήσει τις μη ρεαλιστικές απαιτήσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Κυβερνητικές πηγές, ανέφεραν ότι επιδίωξη της ελληνικής πλευράς είναι να συμπεριληφθεί στη διακήρυξη μία γενικόλογη παράγραφος που να κάνει «ρητή αναφορά στα εργασιακά κεκτημένα της Ε.Ε».
Με αυτό θα έχουν «νικήσει» και θα υπογράψουν «την Ευρώπη αλά καρτ» και θα πουν ξανά «ναι σε όλα» οι Ναιναίκοι !

Βουλγαρία: Η «ελευθερία» και το «άδειο στομάχι»

Ενώ διανύουμε την τελευταία εβδομάδα της προεκλογικής εκστρατείας, σύμφωνα με τους δημοσκόπους, τα κύρια προβλήματα για τους ψηφοφόρους, είναι «τα χαμηλά εισοδήματα», (για το 63,5%) , η ανεργία, ( για το 49,6%) και «το κόστος περίθαλψης» (για το 42,4%).
Κατόπιν αυτού, η επικεφαλής του Σοσιαλιστικού Κόμματος Κορνέλια Νίνοβα σε προεκλογική της ομιλία στη Στάρα Ζάγκορα το βράδυ της Κυριακής προέτρεψε το «λαό» , «να πάρει πίσω από τον Μπορίσοφ την ελευθερία, την άνεση και την αξιοπρέπειά του». Η φράση «κλειδί» ήταν ότι «η δημοκρατία του Μπορίσοφ έχει στερήσει πολλά από τους Βούλγαρους».
Η προεκλογική εκστρατεία του ΓΚΕΡΜΠ αντεπιτέθηκε από τα «Κοινωνικά Δίκτυα» . «Η Κορνέλια χλεύασε γενιές Βουλγάρων που έδωσαν τη ζωή τους για μια ελεύθερη και δημοκρατική Βουλγαρία» , «το κόμμα της έθαψε την ελευθερία και τη δημοκρατία για μισό αιώνα», έγραψαν οι «απολογητές» των «κεντροδεξιών», ενώ ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νικολάι Μλαντένοφ από το Facebook, είπε στην ηγέτη των σοσιαλιστών , «να ζητήσει συγγνώμη».
Πάντως το καλό νέο για την προεκλογική εκστρατεία της κ.Νίνοβα ήταν το άνοιγμα προς το Σοσιαλιστικό Κόμμα του επιχειρηματία Βέσελιν Μερέσκι που δήλωσε ότι το πρόγραμμα του BSP ήταν το «πιο κοντινό» προς το δικό του.
Ο Μαρέσκι που έχει «αλυσίδες» φθηνών Φαρμακείων και Βενζινάδικων στην Βάρνα , δήλωσε ότι θα ήταν διατεθειμένος να συμφωνήσει να μπει σε συνασπισμό μόνο με τα κόμματα που θα ήταν πρόθυμα να εφαρμόσουν μέτρα από το δικό του κυβερνητικό πρόγραμμα.
«Εμείς θα υποστηρίξουμε μια κυβέρνηση που θα μειώσει την τιμή των καυσίμων στα 1,80 λέβα, αντί των 2,50 λέβα, και που θα φροντίσει το σπίτι για τις νέες οικογένειες να κοστίζει 300 ευρώ το τετραγωνικό . Χωρίς αυτά τα σημεία, δεν θα δώσουμε την υποστήριξή μας σε κανέναν», είπε ο Μαρέσκι που πρόσθεσε ότι νομίζει πως οι Σοσιαλιστές είναι «πιο κοντά σε αυτά τα σημεία».

Χθες κυκλοφόρησαν τρεις δημοσκοπήσεις. Δυο με «αναγωγή» και η άλλη χωρίς. Η δημοσκόπηση της «Gallup International» μεταξύ «εκείνων που θα ψηφίσουν σίγουρα», έδειξε ότι προηγείται ελαφρά η κ. Νίνοβα. Το Σοσιαλιστικό Κόμμα, (BSP),έχει 30,3%, το ΓΚΕΡΜΠ 29,9%, οι «Ηνωμένοι Πατριώτες» 11,5%, το DPS 8,1%, το «Βόλια» και ο Βέσελιν Μαρέσκι 6,5%, και οι «Μεταρρυθμιστές» 4,4%.
Η δημοσκόπηση του «Κέντρου Αναλύσεων και Μάρκετινγκ», που πραγματοποιήθηκε από τις 10 ως τις 16 Μαρτίου με δείγμα 1012 πολιτών, έδειξε ότι το «ΓΚΕΡΜΠ» προηγείται με 31,4% και θα βγάλει 81 ως 90 βουλευτές, το Σοσιαλιστικό Κόμμα (BSP) είναι στο 30,7% και θα βγάλει 79 έως 88 βουλευτές, το Κόμμα «Δικαιωμάτων και Ελευθεριών» (DPS) είναι στο 10.4 % και θα βγάλει 26 με 31 βουλευτές, οι «Ηνωμένοι Πατριώτες» είναι στο 9,6% και θα εκλέξουν 24 με 29 βουλευτές, και το Κόμμα «Βόλια» του Μαρέσκι είναι στο 6,1% και θα εκλέξει 14 έως 19 βουλευτές. Το Μεταρρυθμιστικό Μπλοκ είναι με αναγωγή στο 3,6% και προσπαθεί να φθάσει το 4%. Οι θετικές γνώμες για τον Μπορίσοφ είναι στο 35,3% και οι αρνητικές στο 54,6%. Η αρχηγός του BSP Κορνέλια Νίνοβα έχει 30,2% θετικές , και 56,6%. Το υψηλότερο ποσοστό εμπιστοσύνης (74,6%) έχει ο ηγέτης του «Ατάκα» Βόλεν Σιντέροφ, που είναι «Ηνωμένος Πατριώτης». Το 23,2% των ερωτηθέντων απάντησαν ότι θα ήθελαν μια κυβέρνηση δεξιών κομμάτων με επικεφαλής το ΓΚΕΡΜΠ. Το 18,2% θα ήθελε κυβέρνηση του BSP. Το 25% των ερωτηθέντων είναι αισιόδοξο ότι η κατάσταση στη Βουλγαρία θα βελτιωθεί κατά τους προσεχείς μήνες, το 41% πιστεύει ότι θα παραμείνει η ίδια και το 29% περιμένει ότι η κατάσταση θα επιδεινωθεί. Το 47,7% των ερωτηθέντων απάντησε ότι έχει ήδη αποφασίσει τι θα ψηφίσουν.
Οι αναποφάσιστοι είναι 26,7% , ενώ το 13,7% δήλωσε ότι μπορεί να μην πάει να ψηφίσει.
Η τρίτη δημοσκόπηση, (χωρίς αναγωγή), επί του συνόλου των απαντήσεων, έδωσε: GERB 20,2%, BSP 19, 8% , Κίνημα Δικαιωμάτων και Ελευθεριών 7,4%, Ηνωμένοι Πατριώτες 6,8% και «ΒΟΛΙΑ» 4,2%.

20/3/17

Πέφτουν βροχή τα γκάλλοπ

Νέα δημοσκόπηση. της Pulce με πανελλαδικό δείγμα 2.305 ατόμων για την εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου», «επιβεβαίωσε» τα ευρήματα της Μark.
Η συσπείρωση της ΝΔ μετρήθηκε στο 84% , ενώ η Μark έλεγε 83%.
Η Pulce με αναγωγή δίνει στον Κούλη 32%, ενώ η Μark του έδινε 34,7%. Πρακτικά, μέτρησαν το ίδιο. Περίπου 1200000 ψηφοφόροι δεν βλέπουν την ώρα να ψηφίσουν Κούλη.
Για τον βυθιζόμενο Αξελ σύμφωνα Pulce θα ψήφιζαν λιγότεροι από 800.000.
Η Χρυσή Αυγή τοποθετείται στο 7,5%, (προφανώς χωρίς «αναγωγή»), ενώ η Συμπαράταξη Κλεπτών και Λωποδυτών και η ΚΚΕ λτδ, βρίσκονται περίπου στα ίδια. (5-6,5%) .
Όλοι οι Άλλοι Ομού και Αντάμα 10%. (Ποτάμι , ΑΝΕΛ, Ένωση Κεντρώων, Πλεύση Ελευθερίας, Λαϊκή Ενότητα, ΑΝΤΑΡΣΥΑ).

Συνελήφθη και άλλο μεταναστόπουλο για ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων

Η αστυνομικοί του τμήματος στο Γκέτο του Άγιου Παντελεήμονα, συνέλαβαν Έναν αλλοδαπό που μπορεί να είναι Νιγηριανός και που έχει δηλώσει ότι είναι 32 χρονών, διότι αναγνωρίστηκε ως ο δράστης έξι ληστειών σε βάρος ηλικιωμένων Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι πέντε ληστείες έγιναν στην περιοχή των Πατησίων και μία στην Κυψέλη. Ο δράστης με ένταλμα προσωρινής κράτησης, βρίσκεται στο κρατητήριο , ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων περιπτώσεων συνεχίζεται.

ΥΓ. Οι «αλληλέγγυοι» του 6ου Διαμερίσματος που βρίσκονται; Του πηγαίνουν φαγητό;

Η G20 , η πράσινη «συνομωσία και ο Τραμπ

Η λίστα με τις πολιτικές προτεραιότητες της διακυβέρνησης Τράμπ στο εξωτερικό έχει σαν νούμερο 1 το διεθνές εμπόριο και τον ψευδόμενο Τύπο (φέικνιουζ) και το νόμο απάτη του Ομπάμα για την «καθολική ασφάλιση»,  το |«Ομπάμα-κέαρ», στην εγχώρια λίστα.
Και η  νέα διοίκηση των ΗΠΑ έσπασε την παράδοση των «πονηρών» πράσινων τραπεζιτών με τις «καθαρές λύσεις».

Στο πολυαναμενόμενο  πρώτο ανακοινωθέν  της  Ομάδα των 20 επί της εποχής Τραμπ , η αμερικανική επέβαλε τις θελήσεις της παρά τις αντιρρήσεις πολλών πράσινων συμμάχων  χωρών που ήθελαν να περάσουν μια δήλωση  «ενάντια στον προστατευτισμό».
Η  κοινή δήλωση των υπουργών Οικονομικών  της G-20 που συναντήθηκαν στο  Μπάντεν-Μπάντεν στη Γερμανία, δεν περιέλαβε τελικά  καμία σαφή και συγκεκριμένη αναφορά «στα μέτρα που πρέπει να λάβουν οι κυβερνήσεις για την  «κλιματική αλλαγή».
Στο ανακοινωθέν, μετά το αμερικανικό βέτο, δεν υπάρχει καμία  αναφορά για τη χρηματοδότηση  δράσεων εναντίον των κλιματικών αλλαγών, όπως προβλεπόταν στις  αποφάσεις της Συνόδου των Παρισίων  τον Δεκέμβριο του 2015».

Ο Γερμανο-γαλλικός άξονας Βερολίνο-Παρίσι μετά τις καρπαζιές που εισέπραξε η Δωροθέα στην Ουάσιγκτον «έβαλε τα κλάματα».   

Ο σακάτης είπε ότι οι συζητήσεις κατέληξαν σε «αδιέξοδο» και ο Γάλλος σοσιαληστής  , Μισέλ Σαπέν, δήλωσε ότι μετάνιωσε για τη συμμετοχή του και τόνισε, πως η Γαλλία είναι  υπέρ του ελεύθερου  εμπορίου.

Δυστυχώς εμείς τα κορόιδα εξακολουθούμε να πληρώνουμε  με κάθε λογαριασμό ρεύματος φόρο πράσινης μακακίας στα σαΐνια τους τσιφούτ του Κιότο, που πουλάνε «καθαρό αέρα κοπανιστό». Και χύμα και σε φιάλες.
Η υποτιθέμενη κλιματική αλλαγή είναι μπίζνα τρισεκατομμυρίων την οποία πληρώνουμε οι «πολλοί» !!
Οι οικολογικές οργανώσεις, είναι όργανα της ΝΤΠ και παίζουν τα γεωπολιτικά παιχνίδια των χορηγών τους και βάζουν την ΔΕΗ να πληρώνει δισεκατομμύρια για το εθνικό μας καύσιμο τον λιγνίτη στους τσιφούτ-τσιφούτ.

19/3/17

Η μεγάλη λεηλασία της Κνωσού

19 Μαρτίου 1900 . Ο «μέγας» Άγγλος αρχαιοκάπηλος σερ Άρθουρ Τζων Έβανς και γιός,  του «διάσημου νομισματολόγου» σερ Τζων ΄Εβανς ,(1823 - 1908), άρχισε  τις ανασκαφές του "ανακτόρου" της Κνωσού.

Οταν ο Καραμανλής ξεπούλησε τσάμπα τις ψυχές των θυμάτων της Κατοχής

Σαν σήμερα , στις 19 Μαρτίου 1960,  υπογράφηκε στη Βόννη μεταξύ του Ελληνικού Βασιλείου, (Königreich Griechenland) , και της ΟΔ Γερμανίας, (Bundesrepublik. Deutschland),  η συμφωνία για την καταβολή 115.000.000* γερμανικών μάρκων σε τρείς δόσεις προς την Ελλάδα, ως αποζημίωση για τα θύματα των «μέτρων των εθνικοσοσιαληστών» , κατά του πληθυσμού με τα οποία «ρυθμίστηκαν οριστικώς πάντα τα ζητήματα».
Τη συμφωνία υπέγραψε εκ μέρους του Βασιλείου και της κυβέρνησης Καραμανλή ο πρεσβευτής Θωμάς Υψηλάντης.

*115 εκ γερμανικά  μάρκα είναι 75 εκ. Ευρώ. 

Η νέα «δημοσκόπηση» της Ζήμενς και το «ποθούμενο» της

Αφού ο Αξελ των Κλιντονίστας ,
έχασε τον προστάτη του Ομπάμια,
η Ζήμενς σπρώχνει με τις πάντες τον δικό της Οβριόπουλο, τον Κούλη.
Ο ένας στους 2, μας λένε, θέλει κυβέρνηση με κορμό τη Ζήμενς, που προσελκύει ψηφοφόρους από κάθε τηλε-ριάλιτι.
Στη συντριπτική πλειοψηφία
των τηλεθεατών επικρατεί βαθιά απογοήτευση για το ίδρυμα Λεβί και για τα αποτελέσματα της κυβερνητικής πολιτικής.

Επτά στους δέκα» είναι απαισιόδοξοι και εκτιμούν ότι και τον επόμενο χρόνο τα πράγματα θα εξελιχθούν προς το χειρότερο .

Ο Συνασπισμός Ζήμενς -Κυριάκου Μητσοτάκη, η ελπίδα μας, υπερτερεί σε όλους τους δείκτες της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝ.ΕΛ. και του «Αλέξη».
Η ελληνική κοινωνία, που πλειοψηφικά εξακολουθεί να υποστηρίζει τους ανεξάρτητους τραπεζίτες , δείχνει σημάδια μεγάλης κόπωσης από την παράταση της μνημονιακής πολιτικής και τα αδιάκοπα σκληρά μέτρα.
Γι’ αυτό και, σύμφωνα με την έρευνα της εταιρείας Marc, εκφράζει έντονη δυσανεξία στην προοπτική νέων μέτρων τασσόμενο υπέρ της προσφυγής στις κάλπες, επειδή νομίζουν ότι αν βγάλουν τον Κούλη η Ζήμενς θα τους κάνει σκόντο.

Στην πρόθεση ψήφου των πελατών της εταιρείας Marc,, η Ζήμενς και ο Κούλης συγκεντρώνουν 27,2% και οι ΕΚΟΥΜΟΥ 13,4%. Στην τρίτη θέση η Χρυσή Αυγή, που κινείται μεταξύ των πελατών της εταιρείας Marc πέριξ του 8%.
Τέταρτη η ΚΚΕ λτδ που ότι και να πουν οι «ερευνητές» θα πάρει 300.000 ψήφους και θα φθάσει στο 5,5%. Η Φώφη ως Δημοκρατική Συμπαράταξη σε πτώση με 4,7%.
Από εκεί και πέρα περίπου 9 με 10% των πελατών της Marc, θα διάλεγαν την Ένωση Φραπέδων, τον Πάνο (Χικ) Γουώκερ, τη Ζωή Λούξεμπουργκ, τον Οχετό, και τους Λαφαζανίστας και 5% θα διάλεγε κάτι άλλο. Στο κάτι άλλο και ο Αρτέμης. 23%, (περίπου ένας στους 4) κοίταξε να μπερδέψει τους ερευνητές.

Όπως τα βλέπω εγώ, η έρευνα της Marc μας δείχνει ότι το 40% από τους θεατές του σοβάιβορ ψηφίζει Τουσκ. (Περίπου 1.900.000). 15%, (850,000), είναι οι τουρλού-τουρλού. 25% , (1.400.000), είναι στον κόσμο τους και το 20%, (1.100.000) μοιράζεται σε τρία κόμματα. Χρυσή Αυγή πέριξ του 8%, (δηλαδή μέχρι 9%), ΚΚΕ λτδ 5,5-6% , και Συμπαράταξη Κλεπτών και Πορτοφολάδων, (Πράσινοι λωποδύτες), 4,5-5%.

Στο Βερολίνο, με «αναγωγή» και «εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος» θεωρούν ότι ο δικός τους Κούλης θα κινηθεί περί το 37,7%. (Με κατώτερο όριο το 34,7% και ανώτερο το 40,7%).

Ψηφίστε Τουσκ κάνει καλό

Ο “Αlexis”, στην παρέα των «αρχηγών» , ψήφισε Ντόναλντ Τούσκ για πρόεδρο, και κυρώσεις κατά της Ρωσίας . Ο Κούλης, πιο δίπλα, στο Κόμμα, μαζί με τον Νίκολα, τον «μακεδόνα» αδελφό του, ψήφισαν και εκείνοι Ντόναλντ Τούσκ και κυρώσεις κατά της Ρωσίας.

Οπότε, είτε ροζ λύκος, είτε γαλάζιος λύκος, όλοι οι λύκοι ψηφίζουν Τουσκ. Η συμπαθής αγέλη των ηλιθίων που παρακολουθούν σοβάιβορ πάντως νομ΄λιζει ότι ο Γαλάζιος Τουσκ είναι διαφορετικός από τον Ροζ Τούσκ, και ότι οι Αφοι Οβριόπουλοι Αlexis και Κούλις είναι υπέρ της Αγκαθοφιάς.

Ο Κούλης, του ιδιωτικού τομέα, είχε δεσμευτεί για τις απολύσεις στο δημόσιο Τομεα, που δεν τις πρόλαβε , γιατί ο φον Αντωνάκης πήδηξε από το μπαλκόνι και τότε η αγέλη των «αγανακτισμένων» ψήφισε «Κλιντονίστας».
Αλλά επειδή ο λόγος του είναι συμβόλαιο προσπαθεί να επιστρέψει για να ολοκληρώσει τη μεταρρύθμιση. 

Αν πιστέψουμε την εταιρεία που ρωτά για λογαριασμό του «Θέματος», από τους 5.567.000 που ψήφισαν το Σεπτέμβριο του 2015, υπάρχουν 1800000 θαυμαστές του Τουσκ και του Πορόσενκο και γουστάρουν ανατροπή του Άσσαντ και κυρώσεις στη Ρωσία. Η εταιρεία που ρωτούσε για λογαριασμό του «Θέματος» βρήκε ότι ανάμεσα στους αλαφιασμένους, υπάρχουν 480.000 που είναι «αισιόδοξοι», οι οποίοι περιμένουν ότι φέτος έρχονται «τα καλύτερα». Από αυτούς, οι 251.000 είναι ψηφοφόροι των ΕΚΟΥΜΟΥ. Είναι ο παλιός «σκληρός πυρήνας», από την εποχή που η συνιστώσα του Υμηττού και η Τασία πήγαιναν εκδρομή στα Σκόπια και ο Σόρος τους έβαζε τα σουβλάκια στου Λεβέντη και τη βενζίνα. Οι υπόλοιποι 230.000 είναι διάφοροι. Μεταξύ τους και στενοί φίλοι του Κούλη.

Από το «λαό» του Άξελ, σύμφωνα με την ίδια «εταιρεία», 635.000 ψηφοφόροι είναι ευχαριστημένοι με τη δουλειά της κυβέρνησης που ψήφισαν και θα τους ξαναψήφιζαν. Όμως οκτώ στους δέκα Έλληνες αξιολογούν αρνητικά την κυβέρνηση της αμερικανικής πρεσβείας και σύμφωνα με τους ερευνητές, 1.200.000 είναι θαυμαστές της Ζήμενς και του Φιλελέ Κούλη της Ζήμενς , του φιλελέ KOSTIS , (με το πουστίς) και του «δίκαιου» Τηλεπωλητή και «περιμένουν», το γαλάζιο Δούναβη, και τις απολύσεις των ροζ.

Ο (λαοφιλής) Κούλης τιμάει το θείο του και υπογράφει Ερχάν


За еврејски работи  ( για τις Εβραικές υποθέσεις)
Αυτή είναι η ανάρτηση του Κούλη -Ερχάν.

Ο θείος Κεμάλ, δεν ήταν «γνήσιος». Η μητέρα του ήταν αλβανίδα. Αλλά ακλούθησε το θρήσκευμα του πατέρα του, και επομένως ήταν «Ντονμέ».
Το ίδιο «γυριστός» είναι και ο κρυπτοεβραίος Κούλης, που έχει εβραϊκό «Ντι-Εν-Έι».
Οπότε ,ο Κεμάλ είναι «θείος» του κατά κάποιο τρόπο, διότι είναι «παιδιά ενός ανώτερου Θεού». Και ο Κούλης δεν ξέχασε τον θείο του.
Ανήμερα στις 18 Μαρτίου οι πυροβολαρχίες του Κεμάλ στο Τσανάκκαλέ το 1915 βύθισαν τρία συμμαχικά θωρηκτά κατά τη διάρκεια της αποτυχημένης βρετανο-γαλλικής επίθεσης στα Στενά.
«Ας είναι χαρμόσυνη η νίκη της 18ης Μαρτίου του Τσανάκκαλε που δημιούργησε ένα έθνος και μια πατρίδα. Τιμάμε με ευγνωμοσύνη τους μάρτυρες μας», έγραψε ο Κούλης για τον θείο του, με το ψευδώνυμο «Ερχάν».

Για το λόγο αυτό η εφημερίδα της Συναγωγής και η «εταιρεία» βρήκε «γαλάζιο» double score και στην πρόθεση ψήφου, ο ιουδαίος Κούλης συγκεντρώνει υπερδιπλάσιο ποσοστό από εκείνο του ιουδαίου Αξελ, «καθώς το κόμμα του Κούλη φτάνει στο 27,2% και ο κυβερνών ΕΚΟΥΜΟΥ υποχωρεί στο 13,4%. Και στο δίλημμα «μέτρα ή κάλπες» το 60,5% καλεί την κυβέρνηση να πηδήσει από το Μπαλκόνι .
Δηλαδή, «Αλέξη-Αλέξη κάνε το σωστό. Ανέβα στο παράθυρο και πήδα στο κενό».

Απαντάμε στο δίλημμα των ΕΚΟΥΜΟΥ «μέτρα ή κάλπες»

«Αλέξη-Αλέξη κάνε το σωστό! Ανέβα στο παράθυρο και πήδα στο κενό»!

18/3/17

Ο Γάλλος πολίτης!!!!!

Αντιγράφω από το Αθηναϊκό Πρακτορείο που το πληρώνει ο «ελληνικός λαός». «Γάλλος υπήκοος ηλικίας 39 ετών με ποινικό παρελθόν είναι ο άντρας που επιχείρησε να αποσπάσει το όπλο μιας στρατιωτίνας και σκοτώθηκε από τους συναδέλφους της στο αεροδρόμιο Ορλί του Παρισιού».
Ο «Γάλλος», λεγόταν, Ζιγιέντ Μπεν Μπελγκασέμ.

Βαφτήσια

Τα είπανε Yu Bao και Yu Bei
ΥΓ. Χθες ήταν στο Πεκίνο και ο Σαουδάραβας Βασιλιάς και ο Ρεξ.

Τα καημένα τα μπάσταρδα

Παρακολουθώ το χαμό που γίνεται στο μπορντέλο των γειτόνων και τα λυπάμαι τα καημένα τα μπάσταρδα. Οι «εθνικόφρονες» ,(VMRO), ήσαν βουλγαρόφρωνες πράκτορες που τους έβαζαν οι Εβραίοι του Λονδίνου να ζητούν το Ισραήλ της Βαλκανικής , ως Ενιαία (γεωγραφική) Μακεδονία, με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη. Οι καλύτεροι «Μακεδόνες» τότε, ήσαν οι «γυριστοί», (Ντονμέ). Τους βουλγαρίζοντες «μακεδονιστές» τους στήριζαν τότε η Αγία Πετρούπολη και η Βιέννη.

Μετά, πλάκωσε η Κομμουνιστική Διεθνής των Ρόστιλντ και η «Φεντερασιόν», οπότε η Θερσσαλονίκη πήγαινε στους Βουλγαροεβραίους του Ρακόφσκι. Επειδή όμως η εβραιουργιά φοβήθηκε τις σοσιαλιστικές ιδέες των βουλγάρων, διάλεξε Μπενιζέλο Φιλελέ, και έτσι αντί για το Μοναστήρι, έστειλαν τον στρατό μας να απελευθερώσει τους Εβράιους της Θεσαλονίκης και το Μοναστήρι περιήλθε στους Σέρβους.

Οι «εθνικόφρονες» στα Σκόπια, που τα είχαν καλά με τους Κροάτες Φασίστες και τον Μουσολίνι το βρήκαν με τον «Άξονα» και τον Χίτλερ που τους απελευθέρωσε. Το ίδιο και οι αλβανοί. Τα Ες-Ες Σκεντέρμπεη. Αλλά αυτά το 1940. Οι πράκτορες της SoE, έκαναν ως Παρτιζάνοι «Αντίσταση». Και το Λονδίνο και η Μόσχα, ως Σύμμαχοι, έφτιαξαν και τη ΣΝΟΦ και όταν οι Σνοφίτες υποχώρησαν μετά το Βίτσι και το Γράμμο , έγιναν «Αιγαιάτες»-«προσφυγάκια». (Ενώ οι ντόπιοι ήταν Βαρδαρίτες και οι βουλγαρόφωνοι από το Πιρίν).

Όταν οι Κροάτες και Σλοβένοι πράκτορες διέλυσαν τη Γιουγκοσλαβία ο πράκτωρ Γκλιγκόρωφ έγινε ανεξάρτητος. Μαζί του οι Πράκτορες κομμουνιστές και η αστική ελίτ, οι Βλάχοι. Οι «βουλγαρόφρωνες», ως νεοναζί, ήσαν αντιπολίτευση και οι Αιγαιάτες ζητούσαν από τον Μητσοτάκη τη Θεσσαλονίκη. Τότε τα καλά παιδιά ήταν οι κομμουνιστές.

Μετά ο διεθνής παράγων άφησε τα κομμούνια στην αντιπολίτευση και διάλεξε τον φιλελέ εγγονό του Γκρούγιου, που έπεσε μαχόμενος στην Πίνδο και τον σκέπασε η γαλανόλευκη, για να οδηγήσει το λαό του στο ΝΑΤΟ και τις ευρωατλαντικές δομές. Και μετά, οι Κλιντοινίστας και η Ανοιχτή Κένωνία, βρήκανε τον Αγκίμ Ζάεφ της SoE, και τους Ες-Ες Σκεντέρμπεη και έκαναν ένα μεταρρυθμιστικό αχταρμά και τα δυστυχισμένα τα μπάσταρδα βγαίνουν στους δρόμους και ζητάνε Πατρίδα με κλεμμένο όνομα και τον Παππού του γείτονα. Μεγαλύτερη δυστυχία δεν μπορώ να φανταστώ.

Ούτε το μπάσταρδο του εβραίου πράκτορα της SoE, που γκάστρωσε μια εξ όλης και προώλης της οποία το μπασταρδάκι γκάστρωσε την κόρη του Οβριού από τη Μονεμβασιά, που έκανε τον αγνώστου πατρός και μητρός Κούλη, δεν είχε τόσο δύσκολο «γενεαλογικό δέντρο» όσο τα πατριωτάκια από τα Σκόπια, που βρίζουν κιόλας τους Βεμερίτες ως ψευτο-πατριώτες. Χαμός!

18 Μαρτίου: Η ρωσική «Άνοιξη της Κριμαίας»

Σήμερα 18 Μαρτίου, γιορτάζεται η τρίτη επέτειος της επανένωσης της Κριμαίας με τη μητέρα Ρωσία, μετά το δημοψήφισμα που πραγματοποιήθηκε στις 16 Μαρτίου.
Στις 18 Μαρτίου 2014, υπογράφηκε στο Κρεμλίνο η συμφωνία σχετικά με την προσχώρηση της Δημοκρατίας της Κριμαίας στη Ρωσική Ομοσπονδία. Το έγγραφο, που υπεγράφηκε στο Κρεμλίνο, εξέφραζε «την ελεύθερη και εκούσια έκφραση της βούλησης των λαών της Κριμαίας στο πανεθνικό δημοψήφισμα, που πραγματοποιήθηκε στην Αυτόνομη Δημοκρατία της Κριμαίας και την πόλη της Σεβαστούπολης στις 16 Μαρτίου 2014».
Στο δημοψήφισμα της Αυτόνομης Δημοκρατίας της Κριμαίας συμμετείχε το 83.1% των εγγεγραμμένων, (οι Τάταροι που είχαν επιστρέψει επί του Κούτσμα έκαναν αποχή), και το 96.77% ψήφισε ΝΑΙ στην Ενωση με τη Ρωσία. Στην αυτόνομη πόλη της Σεβαστούπολης ψήφισε το 89.5% και το 95.6% είπε ΝΑΙ στην Ένωση.

Τον σπρώχνουν στο δρόμο του Τσιρώνη

«Είμαστε εν μέσω πολέμου, θα φτάσουμε έως το τέλος. 'Ο πολεμιστής είναι έτοιμος να σκοτώσει ακόμη κι αυτά που αγαπάει για το σκοπό της αποστολής και του αγώνα. Μπορεί να ακούγεται φρικτό, αλλά έτσι είναι. Αλλιώς η αποστολή δεν θα πετύχει. Δεν γίνεται να παραδοθώ και δεν παραδόθηκα ποτέ», απάντησε, ο Αρτέμης Σώρρας στις "ελληνικές αρχές", αλλά και στο «δικαστικό καθεστώς», που μετέτρεψε μια αστική διαφορά σε κακούργημα.

Νέα σύγκρουση των Εβραιόπουλων που υπηρετούν τους Εμπόρους των Εθνών

Ο Φιλελέ Κούλης, της Συναγωγής, ως φίλος της Δωροθέας είναι με το «Ελεύθερο Εμπόριο» ενώ ο Κεντροαριστερός Άξελ της Συναγωγής που είναι Κοινωνικά Δίκαιος θα είναι με το «δίκαιο Εμπόριο» !!!!!

Ο Πούστης και η Σκρόφα

Σημεία σύγκλισης με την Μέρκελ «είδε» ο Μακρόν

«Δεν ξεχνώ ότι δεν είμαι εδώ παρά μόνο ως υποψήφιος, όμως είδα πολλά σημεία σύγκλισης με την καγκελάριο», είπε ο κ. Μακρόν στο πλήθος των δημοσιογράφων που περίμενε μία δήλωσή του μετά τη λήξη της συνάντησης που είχε με την κ. Μέρκελ και η οποία διήρκησε περίπου μία ώρα.
16/03 20:03

Οι Φίλοι της Τασίας και της Δωροθέας σκότωσαν τον Παππά στον Γέρακα

«Δυστυχισμένοι» και προστατευόμενα «Μεταναστόπουλα » οι ληστές και  δολοφόνοι
Αυτά τα χαμογελαστά πρόσωπα, ψάχνει η αστυνομία ως ενεχόμενους στη δολοφονία του ιερέα Ιερόθεου (Ιωάννη Καμίτση), που λειτουργούσε στον Άγιο Γεώργιο Πεντέλης. Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία εκ προθέσεως και για ληστεία κατά συναυτουργία.

Ο ιερέας βρέθηκε άγρια δολοφονημένος μέσα στο σπίτι του στην οδό Ναυπλίου 5 στον Γέρακα νωρίς το πρωί της 14ης Φεβρουαρίου. Το θύμα βρέθηκε δεμένο χειροπόδαρα στο κρεβάτι του. Το πρόσωπό του ήταν σκεπασμένο με μια πετσέταΑ και δίπλα στο άψυχο κορμί υπήρχε ένα μαξιλάρι γεμάτο αίματα.
Ο θάνατος του 47χρονου ιερέα προήλθε από ασφυξία.

Οι καταζητούμενοι «δυστυχισμένοι» μπορεί να είναι από το Πακιστάν. Ο ένας είχε δηλώσει ότι λέγεται Αλί και ότι γεννήθηκε το 1989 στο Πακιστάν και ο άλλος είχε δηλώσει Ραφίκ γεννηθείς το 1984 στο Πακιστάν.

«Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476227 και 210-6476911 του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

"Έψαχναν την ευκαιρία «να φτιάξουν τις ζωές τους», εφόσον δεν είχαν τη δυνατότητα αυτή την περίοδο στη χώρα τους".

Το φορολογικό κρεματόριο του Βόλφγκάνγκ του Σακάτη

Απίστευτος Ανθελληνικός Ρατσισμός

Το ανθελληνικό στερεότυπο των "τσιφούτ", λεει ότι «οι έλληνες είναι φοροφυγάδες», και για αυτό οι υπηρεσίες του Σακάτη ψάχνουν όλους τους «γκασταρμπάιτερ» που έχουν φύγει από την Ντόυτσλάνδη και τους στέλνουν κατασχετήρια για φόρους «που δεν πλήρωσαν» .

Έχω φίλο μου που του ζητάνε  71155,20 ευρώ, (μαζί με τα πρόστιμα), για το 2004, ενώ έχει όλα τα χαρτιά ότι τους πλήρωσε και το «ευχαριστήριο» που του έλεγαν ότι μπήκαν και εισέπραξαν τον φόρο από τον τραπεζικό του λογαριασμό. Πρόκειται για απίστευτο ρατσισμό.

Όποιος ξέρει κάποια τέτοια περίπτωση να μου στείλει στοιχεία.
Ο σακάτης και το φορολογικό κρεματόριο που άνοιξε, πρέπει να δικαστούν σε μια νέα «Νυρεμβέργη».

17/3/17

Διαπραγματεύσεις και ….επιστολές

Ο ένας και ενιαίος ΕΚΟΥΜΟΥ, είδε και απόειδε με τον Τσακαλώτ και τους «52», οπότε στις συνομιλίες με τους Θεσμούς εντάχθηκαν και οι Συνιστώσες ,που έστειλαν και γραπτό υπόμνημα με τις απόψεις τους. Όπως έστειλε γράμμα στην Κριστίν και ο Οφσόρ.
Η Διαπραγμάτευση όμως, είναι μια και ενιαία και τα «σκρίπτα» μάνεντ.

πΓΔΜ-BJRM: Περιμένοντας τον «από μηχανής θεό»

Τα κόμματα  που αποτελούν τη νέα πλειοψηφία στο κοινοβούλιο της πΓΔΜ, κατέθεσαν  χθες αίτημα στην γραμματεία του Σώματος  για την επανάληψη της ιδρυτικής συνόδου μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο υπηρεσιακός προεδρεύων , Τράικο Βελιανόφσκι, έχει καθήκον να συγκαλέσει τους βουλευτές τις επόμενες ημέρες. «Αναμένουμε ο Βελιανόφσκι να κάνει το καθήκον του το συντομότερο δυνατόν. Αυτό είναι το πρώτο βήμα για την απεμπλοκή του κοινοβουλίου», δήλωσε η SDSM . Η πρωτοβουλία για σύγκληση της βουλής και συγκρότηση της σε Σώμα εκδηλώθηκε  τρεις μήνες μετά τις εκλογές της 11ης  Δεκεμβρίου.
Οι νέοι βουλευτές συνεδρίασαν για πρώτη φορά  στις 30 Δεκεμβρίου,  και τότε επικυρώθηκε η εκλογή τους αλλά δεν κατόρθωσαν να εκλέξουν προεδρείο οπότε η συνεδρία διακόπηκε επειδή κανένα κόμμα ή συνασπισμός δεν είχε  την δεδηλωμένη πλειοψηφία. Τώρα, οι κκ Ζάεφ και Αχμέτι έχουν συμφωνήσει να ψηφίσουν αλβανό για πρόεδρο.

Το «αυτονομημένο» εν πολλοίς «Κίνημα Πολιτών», διαδήλωσε χθες  σε 31 πόλεις, και ανακοίνωσε ότι 180.000 πολίτες συμμετείχαν  στις διαδηλώσεις της 18ης ημέρας. «Οι πολίτες είναι οι φύλακες της χώρας.
Η  γνώμη της SDSM, του VMRO-DPMNE, του DUI ... δεν έχει πια σημασία.
Οι άνθρωποι αποφασίζουν τι θα συμβεί τώρα, και όχι οι ψεύτο πατριώτες, οι προδότες και οι δυτικοί χειριστές τους. Απογραφή τώρα, και στη συνέχεια εκλογές», τόνισε η ανακοίνωσε των οργανωτών.
Η αυστριακή εφημερίδα «Στάνταρντ» σε χθεσινό ρεπορτάζ της από τα Σκόπια, για το «λαϊκό χάπενινγκ» ανέφερε ότι , «μια  ομάδα  μέσα στο VMRO-DPMNE,  επιτίθεται εναντίον εκείνων που υποστηρίζουν τις «δυτικές αξίες», στο ίδιο το κόμμα» , ότι «πολλοί μέσα στο  VMRO-DPMNE ζητάνε αλλαγή και δεν θέλουν να ακολουθούν, πλέον, τον Νίκολα Γκρούεφσκι».

Απέναντι στο «κίνημα» εμφανίστηκε ο «Κροίσος» και τέως δήμαρχος Σκοπίων Τρίφωνας Κοστόφσκι, που ζήτησε από τους  «Αιγαιάτες»,  «να μην αναμιγνύονται στην πολιτική ζωή», της BJRM.

Του απάντησε «ο  Σύλλογος των παιδιών των προσφύγων από την Μακεδονία του Αιγαίου» που κάλεσε τον Κοστόφσκι  να ζητήσει συγγνώμη από τα παιδιά των «Αιγαιατών».  «Δεν χρειαζόμαστε διαιρέσεις μεταξύ του μακεδονικού λαού. Δεν πρέπει να χωριζόμαστε  σε ανθρώπους από τον Βαρδάρη, το Αιγαίο ή το Πιρίν, διότι όλοι ζούμε σε μια χώρα και πρέπει να αγωνιστούμε από κοινού. για τον ενιαίο χαρακτήρα της. Σήμερα αφήνουμε ένα λουλούδι στο μνημείο για τα παιδιά που εκδιώχθηκαν από το ελληνικό μοναρχοφασιστικό καθεστώς 69 χρόνια πριν, και τώρα ζουν  διάσπαρτα σε όλο τον κόσμο.
Καλούμε τον Κοστόφσκι και τον στρατηγό Ατανασόβσκι να πάψουν να διασπούν το μακεδονικό λαό », είπε ο  εκπρόσωπος του Συλλόγου των Αιγαιατών Κύρος Στεφανόφσκι.

Ο πρόεδρος της νεολαίας του SDSM Στέφαν Μπογκόεφ έστειλε ηλεκτρινό μήνυμα σε μέλη της νεολαίας του κόμματος στο Τέτοβο, το Κίτσεβο, το Γκόστιβαρ και το Μοναστήρι και τ6ους ζήτησε να γράφουν συνθήματα με υπογραφή  του VMRO-DPMNE για προκαλέσουν  να ξεκινήσουν «εθνοτικές εντάσεις». «Χρειαζόμαστε μια σύγκρουση, ώστε το  DUI να έρθει στο πλευρό μας Χρειαζόμαστε τακτικές ανταρτών. Εξέγερση, με τελικό στόχο την αλλαγή του καθεστώτος», έγραψε ο Μπογκόεφ.

Ο τέως «βοηθός Γκρουέφσκι», Πρόεδρος Γκιόργκε Ιβάνοφ, που πλέον είναι ο πρωταγωνιστής στο ρόλο του ρυθμιστή του πολιτεύματος  αποφάσισε χθες να αναβάλει την προγραμματισμένη επίσκεψη του στην Αυστραλία.
Ο πρόεδρος Ιβάνοφ «πετάχτηκε» πάντως στο Μπακού για το 5ο Παγκόσμιο Φόρουμ  του Αζερμπαϊτζάν όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο και της Αλβανίας Μπουγιάρ Νισάνι, ο οποίος του εξέφρασε «την ανησυχία του για τη  πολιτική κατάσταση και τις εθνοτικές σχέσεις στην πΓΔΜ υπογραμμίζοντας ότι « η μετατροπή  της πολιτικής κρίσης σε εθνοτική, ενδέχεται να έχει σοβαρές συνέπειες για όλους», και ότι η Αλβανία «προτίθεται να στηρίξει τις νόμιμες απαιτήσεις των αλβανών  για το σεβασμό και πλήρη εφαρμογή της Συμφωνίας της Αχρίδας».                  

Στις Βρυξέλλες, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα ανακοινώσει σήμερα το πρόγραμμα των επισκέψεων του  Επίτροπου για την πολιτική Καλής Γειτονίας και τη Διεύρυνση, Γιοχάνες Χαν  που αναμένεται να επισκεφθεί την πΓΔΜ την προσεχή εβδομάδα, ( την Τρίτη σύμφωνα με τον Τ/Ο σταθμό «Τέλμα» για να πείσει τον Πρόεδρο  Ιβάνοφ να επανεξετάσει την απόφαση του να μην αναθέσει την εντολή στον αρχηγό της SDSM Ζόραν Ζάεφ.  

16/3/17

Βρέθηκε ο πράκτορας του Πούτιν στην αμερικανική Γερουσία

Ο γνωστός καραγκιόζης γερουσιαστής της Αριζόνα και υπερασπιστής του ψευδόμενου Τύπου Τζον Μακ Κέιν προσπάθησε σήμερα να περάσει με ομοφωνία, «εξ υφαρπαγής», την επικύρωση της ένταξης του Μίλο στο ΝΑΤΟ. Και του ήρθε η «κεραμίδα».
Ο γερουσιαστής από το Κεντάκι Ραντ Πώλ έκανε το μόνο λογικό πράγμα και μπλόκαρε την επικύρωση της συμφωνίας προσχωρήσεως του Μαυροβουνίου στο ΝΑΤΟ. Το διεφθαρμένο καθεστώς Τζουκάνοβιτς με στρατό περίπου 1.900 ενεργό ανδρών δεν φέρνει απολύτως τίποτα στη συμμαχία του ΝΑΤΟ, εκτός από πολιτική αστάθεια, μαφία και διαφθορά.
Ο Μακέιν ζήτησε την ομόφωνη συναίνεση του σώματος για να προχωρήσει το νομοσχέδιο που εγκρίνει την ένταξη στο ΝΑΤΟ του Μαυροβούνιου και όταν ρώτησε εάν κανείς έχει αντίρρηση σηκώθηκε ο γερουσιαστής Πώλ και, στη συνέχεια, βγηκε από το δωμάτιο.
Ο Μακ Κέιν που έπαθε «εγκεφαλικό» άρχισε να φωνάζει ότι ο Πώλ είναι πράκτορας του Πούτιν.

«Σημειώνω ότι ο γερουσιαστής από το Κεντάκι αποχώρησε από την αίθουσα χωρίς να αιτιολογήσει την ενέργεια του και χωρίς να μας εξηγήσει το σκεπτικό του . Αυτό είναι πραγματικά αξιοσημείωτο, ότι ένας γερουσιαστής μπλοκάρει μια συνθήκη που υποστηρίζεται από τη συντριπτική πλειοψηφία, ίσως και 98 από τους συναδέλφους του. Το μόνο συμπέρασμα που μπορώ να βγάλω όταν αποχωρεί με τέτοιο τρόπο είναι ότι δεν έχει καμία δικαιολογία για την αντίρρησή του να ενταχθεί στην προστασία του ΝΑΤΟ ένα μικρό έθνος που δέχεται επίθεση από τους Ρώσους. Γι 'αυτό και επαναλαμβάνω και πάλι, ότι ο γερουσιαστής από το Κεντάκι εργάζεται τώρα για Βλαντιμίρ Πούτιν».
Αυτά είπε ο καραγκιόζης. Που τα έχει αρπάξει από τη μαφία του Μίλο.
Στο ΝΑΤΟ δεν θέλει να ενταχτεί «ένα μικρό έθνος» αλλά μια πολύ μικρή μαφία.

Και όμως ο Μπλουμ δεν φεύγει


Δημοκρατία  σου λένε. Και δήθεν «Κυρίαρχος λαός».
Στην Ολλανδία, ο «κυρίαρχος» έδειξε «κόκκινη κάρτα» στους σοσιαλφιλελέ . Τους «αποδοκίμασε», που λένε, και οι "έγκυροι" κύκλοι.
Και ο Γερούν …Μπλουμ, ήταν επικεφαλής του άτυπου Eurogroup ως υπουργός της Ολλανδίας και τώρα που τον έστειλαν στον διάολο οι Ολλανδοί, δήλωσε ότι δεν πάει πουθενά.
«Η εντολή μου διαρκεί έως τον Ιανουάριο του 2018» είπε, μία ημέρα μετά την ήττα του Εργατικού Κόμματος στις βουλευτικές εκλογές της Ολλανδίας.
Εντολή από ποιον έχει και ποιος τους την έδωσε σε άτυπο όργανο αφού δεν του έδωσε εντολή ο «κυρίαρχος»;
Σε κάθε περίπτωση, λένε, «δεν υπάρχει συγκεκριμένος κανόνας για το τι μέλλει γενέσθαι». Και είναι σαφές σε άτυπο όργανο ότι γουστάρουν κάνουν.
Άλλωστε, «δεν είχε προκύψει ανάλογο πρόβλημα κατά το παρελθόν».

Η ΕΙΣΒΟΛΗΝ ΤΩΝ «ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΑΛΟΓΩΝ»

Η Σουηδία  ψήνεται εις τούς 6,66 βαθμούς Κελσίου με Πολύν Ήλιον. Κίνδυνος πυρκαϊών κηρύττουν οι μετεωρολόγοι.
Ας βάλωμεν «πλάτην» λοιπόν όλοι οι Έλληνες τόγένος ώστε νά απομακρύνωμεν τήν Ολλανδογγολέζα από τήν Ελλάδα. Ποίοι άραγε επιθυμούν νά συνεχίζωμεν νά τρώμε τά παραβιολογικά σκουπίδια Ολλαδίας καί Γερμανίας καί εις ηλικίαν 35 ετών νά διατηρώμεν σάκκον «φαρμάκων» δήθεν θεραπείας;
Ας επιστρέψωμεν εις παλαιοτέραν εποχήν. Η εποχή των σαυροειδών της ασφάλτου δέον νά λάβη τέλος.
Θέλω νά επιστήσω τήν προσοχήν όλων διά τήν επερχομένην εισβολήν των «Πρασίνων Αλόγων».
Πρόκειται περί τής αναμενομένης εγκαταστάσεως ανεμογεννητριών απανταχού εις τήν Ελλάδαν. Κίνδυνος!
Κίνδυνος – θάνατος, λοιπόν. Κινδυνεύει μέ πλήρην καταστροφήν η Ελληνική Φύσις.
Όσοι ενδιαφέρονται ας μελετήσουν με προσοχήν τά αποτελέσματα των ανεμογεννητριών όπου έχουν τοποθετηθεί. Ας λάβη τέλος καί αυτή η Πρασιναλογίτικη επένδυσις των παπανδρεϊστών.
Ανεμογεννήτρια σημαίνει δημιουργία Κρανίου Τόπου, όπου ούτε «πουλί πετούμενο δέν πλησιάζει».
Σημαίνει όμως καί «λίρας εις τό πουγγί του τσιφούτη Γεωργανδρέου Παπανδρέου καί τού ΓερμανοΣημίτη.
Επιμένω τέλος όμως διά άλλην μίαν φοράν ότι η κατάργησις τού επιτοκίου ή όπως κοινώς λέγεται τού «Συντρόφου» Τόκου, αποτελεί τό πρώτον βήμα πρός τόν εξανθρωπισμόν μίας ανθρωπίνης κοινωνίας.
Γεώργιος Κανελλόπουλος
Ουψάλα

Ολλανδία: Μετά την κάλπη αρχίζει το παιχνίδι

Με το 95% των ψήφων καταμετρημένο ο Φιλελέ Ρούτε δεν κέρδισε .Χάνει 8 έδρες και βγάζει 33 βουλευτές. Χαμένοι και οι εταίροι του από το εργατικό Κόμμα (PvdA) του «Μπλούμ» που αποδοκιμάστηκαν πλήρως και έχασαν 29 έδρες.

Ο Βίλντερς είναι στους νικητές με 13%, παρά τη διάσπαση που του "φτειάξανε", που του πήρε 0,4%. Το Κόμμα της Ελευθερίας   είναι δεύτερη δύναμη με 20 έδρες, και ο Βίλντερς ήδη  ζήτησε να μπει στον  νέο κυβερνητικό συνασπισμό, με τους Φιλελέ και τους Χριστιανοδημοκράτες που επέστρεψαν από τον «Αδη» με 19 έδρες. Αυτοί μαζί με τη Χριστιανική Ένωση (ChristenUnie) που έχει 5, έχουν πλειοψηφία.
Από τις εκλογές προέκυψε δηλαδή καθαρή "δεξιά" και "χριστιανική" πλειοψηφία. Στην «Κεντροαριστερά» εκτός από τους Εργατικούς που αποδοκιμάστηκαν, έχασαν και οι Σοσιαληστες. Κερδισμένοι και οι κεντρώοι (D66) που έβγαλαν 19 και οι «πρασινοκόκκινοι» που τους ψήφισαν οι «χαζοχαρούμενοι» και έβγαλαν 14.
Στους νικητές και το κόμμα των πενηντάρηδων στα τελευταία μέτρα έκανε κοιλιά και αντί για 9-10 έβγαλε μόνο 4, ανεβάζοντας τη δύναμη του κατά 100% Στους νικητές των εκλογών το κόμμα των Ζώων που έβγαλε 5 από 3 και το Κόμμα των Τούρκων DENK που έβγαλαν 3.
Στους νικητές και το Forum voor Democratie που έκανε το δημοψήφισμα για την Ουκρανία που πήρε 1,8% και έβγαλε 2 βουλευτές.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

VVD,Mark Rutte 21.2% , 33 έδρες, (-8)
PVV,Geert Wilders,13.1% 20 έδρες
CDA, 12.4% 19 έδρες
D66, 12.1%, 19 έδρες
SP,Emile Roemer, 9.1%, 14 έδρες
GL, Jesse Klaver, 9.0, 14 έδρες
PvdA, Lodewijk Asscher,5.7%, 9 έδρες (-29)
CU 3.4% 5 έδρες PvdD 3.2% 5 έδρες
50PLUS, Henk Krol, 3.1%, 4 έδρες
SGP, Kees van der Staaij,2.1% 3 έδρες
DENK,Tunahan Kuzu, 2.1% 3 έδρες
FvD,Thierry Baudet,1.8%, 2 έδρες

.Γέλαγε το δικαστήριο

Χωρίς υπερβολή η πράσινη σκευωρία του 2011 απεδείχθη σήμερα τραγέλαφος. Γέλαγαν δικαστές και ακροατήριο με τον αγράμματο βαψομαλιά τέως πρασινοφρουρό του Κωστόπουλου και νυν γλείφτη του ΣΥΡΙΖΑ.
Αργήσαμε πάντως, και η Αλήθεια που δεν έχει χορηγό, θα μεταδοθεί την άλλη Πέμπτη.

15/3/17

Συνομωσία για την αποπομπή του Τραμπ

Ο Αυστραλός ακτιβιστής και ιδρυτής των «Wikileaks» Τζούλιαν Πολ Ασάνζ υποστήριξε χθες ότι η Χίλαρι Κλίντον, (Δημοκρατικοί) και δύο αξιωματούχοι των μυστικών υπηρεσιών που εργάζονται για τον αντιπρόεδρο Μάικ Πενς, συνωμοτούν για την αποπομπή του Τραμπ και την αντικατάσταση του με τον Αντιπρόεδρο. Ο Ασάνζ έγραψε ότι δεν είναι ξεκάθαρο το εάν ο Πενς είναι μέρος της συνομωσίας.

Το νέο μου βιβλίο

Ετοιμάζω το βιβλιαράκι για το Πατριωτικό Δοκίμιο. Οπότε δεν δουλεύω όσο θα ήθελα τόσο με τις ειδήσεις.

Η αλήθεια δεν έχει χορηγό

Η αυριανή εκπομπή θα εξαρτηθεί από το δικαστήριο.
Αν τελειώσουμε νωρίς θα είμαστε ζωντανά στον αέρα!

Mπουρδέλο της Cia και το «Ίδρυμα»

Οι AΘEATOI της Cia αφού δολοφόνησαν και τον Αλέξανδρο και τον Τέλη και την Τίνα,  προχώρησαν και στην «σκύλευση» της μνήμης του Τέλη.
Στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση θα εμφανιστεί το συγκρότημα της Cia (βρωμο)Pussy Riot.
Αυτή είναι η Ελλάς. Το λέω με αγανάκτηση. Φιλοξενεί τις (βρωμο)Pussy Riot. Τη «διάσημη γυναικεία κολεκτίβα».
Η Μάσα Αλιόχινα και η Σάσα Μπογκίνο, έρχονται στην Αθήνα, στις 24 Μαρτίου, από τον ατζέντη τους του Λάγκλευ, «για να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και να συνομιλήσουν με το κοινό» της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση.
ΟΥΣΤ! Καυθάρματα

12/3/17

Υπό τον φόβο του Βίλντερς

Ήγγικεν η ώρα. Οι Ολλανδοί ψηφίζουν σε 72 ώρες. Από το πρωί της 15ης Μαρτίου. Οι Φιλελέ τα έχουν δώσει όλα. Και απειλές για τη ζωή του Βίλντερς, που η ασφάλεια δεν τον άφηνε να κάνει περιοδείες «για το καλό του»,
και ρώσους χάκερς και Πούτιν. Όλο το μενού της Cia.
Και στις εννιά παρά πέντε έσκασε το θέμα με την Τουρκία, οπότε ο Ολλανδός Κούλης, (ο πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε του Λαϊκού Κόμματος για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία), έπαιξε τα ρέστα και διέταξε απαγόρευση προσγείωσης του αεροπλάνου του Μεβλούτ Τσαβούσογλου στη χώρα, αλλά και την σύλληψη και εν συνεχεία την απέλαση της υπουργού Οικογενειακών Υποθέσεων της Τουρκίας Φατμά Μπετούλ Σαγιάν Καγιά, που ήθελε να κάνει προεκλογικό αγώνα για τον Ρετζέπ.
Σημασία έχει τι θα βγάλει η κάλπη το βράδυ της Τετάρτης.

11/3/17

11 Μαρτίου 2006 -Σλόμπόνταν Μιλόσεβιτς

Σαν σήμερα πριν από 11 χρόνια πέθανε στις φυλακές της Χάγης από καρδιακή προσβολή ο πρόεδρος της Ο.Δ. Γ/βίας Σλόμπόνταν Μιλόσεβιτς. Ο Μιλόσεβιτς γεννήθηκε στο Ποζάρεβατς της Σερβίας τo 1941.
Ο πατέρας του ήταν Μαυροβούνιος. Μετά το πέρας του πολέμου, ο πατέρας του έφυγε από το σπίτι, και αυτοκτόνησε το 1962. Η μητέρα του, ενεργή κομμουνίστρια και δασκάλα σε σχολείο, έθεσε τέλος στη ζωή της 10 χρόνια μετά. To 1965 παντρεύτηκε την Μιριάνα (Μίρα) Μάρκοβιτς, που ίσως ήταν νόθο παιδί του Τίτο.
Ηταν Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας της Σερβίας από το 1989 ως το 1997 και  Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γιουγκοσλαβίας από το 1997 ως το 2000.

ΣΕΡΑΓΕΒΟ . Σαν σήμερα πριν από 22 χρόνια, (1995) δύο κορίτσια, η Μίλιτσα Λάλοβιτς και η Νατάσα Ουκούρ , σκοτώθηκαν στο Σερβικό Σαράγεβο (Γκρμπαβίτσα) από πυροβολισμούς ελεύθερου σκοπευτή από το μουσουλμανικό Σεράγεβο . Για αυτό το έγκλημα, όπως και σε πολλές άλλες περιπτώσεις δολοφονίας Σέρβων πολιτών , δεν έχει βρεθεί ποτέ κανείς ένοχος.

Πως οι Ρότσιλντ πήραν «τσάμπα» την Αλάσκα από τον Τσάρο

Οι πρώτοι άνθρωποι που πάτησαν στην Αλάσκα ήσαν ο Ρώσος τοπογράφος και εξερευνητής Μιχαήλ Γκβοζντέφ και ο βοηθός του πλοηγός Ι. Φεντέροφ. Εφθασαν με το πλοίο «Αγίος Γαβριήλ» , στις 21 Αυγούστου 1732. Η πρώτη εμπορική αποστολή έγινε το 1741, με το πλοίο «Άγιος Πέτρος», με πλοίαρχο τον Βίτους Μπέρινγκ. Ο πρώτος Έλληνας που πάτησε στην Αλάσκα ήταν ο Μακεδόνας Ευστράτιος Ιωάννου Ντελάρωφ, που έφθασε το 1764, με το πλοίο «Πέτρος και Παύλος» υπό τον Π. Σολοβιέφ.

Η Ρωσική Αυτοκρατορία υπέγραψε τη συμφωνία για την πώληση της Αλάσκας και των Αλεουτίων νήσων προς τις Ηνωμένες Πολιτείες στις 30 Μαρτίου 1867 στην Ουάσιγκτον στις 16.00 το απόγευμα. Το έδαφος του 1519000 τετραγωνικών χιλιομέτρων πωλήθηκε για 7,2 εκατομμύρια δολάρια σε χρυσό, δηλαδή 0,0474 δολάρια ανά εκτάριο. Τις διαπραγματεύσεις έκαναν υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ, Ουίλιαμ Χ. Στιούαρτ, και ο ρώσος πρεσβευτής Έντουαρντ Στιόκλ.

Η πώληση της Αλάσκας δρομολογήθηκε με την κατάργηση της δουλοπαροικίας το 1861. Ο Τσάρος Αλέξανδρος Β για να καταβάλει τις προβλεπόμενες αποζημίωσεις στους γαιοκτήμονες, αναγκάστηκε το 1862 , να δανειστεί από τον Ρότσιλντ 15 εκατομμύρια λίρες στερλίνες με επιτόκιο 5% ετησίως. Τότε η βρετανική λίρα είχε ισοτιμία με 4,87 δολάρια ΗΠΑ. Ως εκ τούτου, η Ρωσία είχε δανειστεί το ποσό των 73 εκ. δολαρίων και η Αλάσκα πουλήθηκε για κάτι λιγότερο από το ένα δέκατο του ποσού αυτού. Η πρόταση για να πουληθεί «κάτι περιττό» για να πληρωθούν οι Ρότσιλντ προήλθε από το Μεγάλο Δούκα Κωνσταντίν Νικολάγιεβιτς.
Η απόφαση ελήφθη στις 16 Δεκεμβρίου 1866, σε μια ειδική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στην Αγία Πετρούπολη στην οποία έλαβαν μέρος ο Τσάρος Αλέξανδρος ΙΙ, ο Μέγας Δούξ Κωνσταντίνος, οι υπουργοί οικονομικών και ναυτικών και ο Βαρόνος Στιόκλ. Όλοι οι συμμετέχοντες ενέκριναν την ιδέα της πώλησης για όχι λιγότερο από 5 εκ. σε χρυσό. Στις 22 Δεκεμβρίου 1866 Αλέξανδρος ενέκρινε το τοπογραφικό. Τον Μάρτιο του 1867, ο Στιόκλ έφτασε στην Ουάσιγκτον και άρχισε τις διαπραγματεύσεις με τον Στιούαρτ.

Η τιμή που συμφωνήθηκε αντιστοιχεί σε 3,19 σημερινά δολάρια ανά εκτάριο. Σήμερα, ένα δολάριο ΗΠΑ αντιστοιχεί με 0.0223663 γραμμάριο χρυσού, αλλά το 1861 αντιστοιχούσε σε 1,50463 γραμμάρια . Ως εκ τούτου, ένα δολάριο του 1861 ισούται με 67 σημερινά δολάρια και 27 σεντς.

Από τα 7,2 εκ. δολάρια ο Βαρόνος Στιόκλ έλαβε μια επιταγή για 7.035,000 δολάρια και τα υπόλοιπα σε μετρητά. Από αυτά παρακράτησε 21.000 δολάρια για τον εαυτό του και τα υπόλοιπα 144.000 διατέθηκαν σε δωροδοκίες για τους γερουσιαστές που ψήφισαν για την επικύρωση της Συνθήκης.

Η επιταγή έγινε «έμβασμα» στο Λονδίνο, όπου περίπου 1.500.000 χάθηκαν σε προμήθειες κατά τη μετατροπή των δολαρίων σε λίρες και στη συνέχεια για την αγορά των ράβδων χρυσού. αλλά αυτή δεν ήταν η τελευταία απώλεια.
Ο χρυσός σε ράβδους αξίας 5 εκ δολαρίων δεν έφθασε ποτέ στην Ρωσία.
Το πλοίο που υποτίθεται ότι μετέφερε το πολύτιμο φορτίο βυθίστηκε στο δρόμο για την Αγία Πετρούπολη στις 16 Ιουλίου, 1868. Έτσι οι Ρότσιλντ αγόρασαν τσάμπα την Αλάσκα. Ο χρυσός που υποτίθεται ότι βυθίστηκε δεν βρέθηκε ποτέ παρόλο που τον ψάχνουν όλοι οι «χρυσοθήρες».
Η ασφαλιστική εταιρεία που είχε ασφαλίσει το πλοίο και το φορτίο χρεοκόπησε.

Το Ναυάγιο του Όρκνεϊ

«Όρκνεϊ» (Orkney), είναι οι Ορκάδες νήσοι. Το πλοίο, ήταν ένα αμερικανικό Κλίππερ που ξεκίνησε το ταξίδι του από τις ΗΠΑ και βούλιαξε στις 16 Ιουλίου 1868, κάπου έξω από τις σουηδικές ακτές. 150 χρόνια μετά κανείς δεν μπορεί να πει με ακρίβεια εάν ο χρυσός είχε φορτοθεί στην Αμερική ή στο Λονδίνο. Αλλοι λένε ότι έμεινε στην Αμερική και δεν φορτώθηκε ποτέ. Το έμβασμα του βαρόνου Στιόκλ πάντως έχει βρεθεί και επομενως όλα τα άλλα είναι αέρας κοπανιστός . Ο χρυσός έμεινε στο Λονδίνο. Από το ναυάγιο σώθηκε μόνο ένας Σουηδός, που πέθανε από γεράματα φυσιολογικό το 1900. Οι συγγενείς του έχουν ακόμα ένα ρολόι που είχε ο Κρίστοφερ από το πλοίο που στο πίσω μέρος έχει την επιγραφή , «B.F Barlett, nr 11626, Waltham Mass». Ο ναυαγός, έδωσε κατάθεση για το ναυάγιο και είπε ότι στο πλοίο εκδηλώθηκε ανταρσία από ρώσους ναύτες ενώ έπλεε στη Βαλτική και ότι προκλήθηκε έκρηξη από την οποία βυθίστηκε το πλοίο. Τα τελευταία 30 χρόνια το ψάχνουν μάταια κοντά στο σουηδικό νησί Γκότλαντ όπου αποβιβάστηκε ο ναυαγός.

Αλβανική τρομοκρατία και απειλές για την πΓΔΜ

Η τρομοκρατική οργάνωση των Αλβανών του Κοσσυφοπέδιου, ΟΥΤΣΕΚΑ (UCK) εμφανίστηκε στην κρίση της πΓΔΜ και εξέδωσε «ανακοινωθέν» στο διαδίκτυο που υπογράφει ο μασκοφόρος «Καπετάν Ναζί», που είπε:
«Θα ήθελα να πω στον πρόεδρο Ιβάνοφ και στο στρατό του ότι είμαστε καλύτερη προετοιμασμένοι και σύντομα θα αναμετρηθούμε . Έχουμε 80 στρατιώτες που περιμένουν στο βουνό Σαρ, και σύντομα θα απελευθερώσουμε όλα τα αλβανικά εδάφη και να διακηρύξουμε τη Δημοκρατία της Ιλλυρίδας ».
Το «ανακοινωθέν», του ΟΥΤΣΕΚΑ μεταδόθηκε από όλα τα μέσα ενημέρωσης του Κοσσυφοπεδίου. Πριν από δύο χρόνια, οι τρομοκράτες του ΟΥΤΣΕΚΑ «UCK» από το χαλιφάτο του ΝΑΤΟ στο Κοσσυφοπέδιο κυκλοφόρησαν ένα παρόμοιο ανακοινωθέν, και τελικά κατέληξαν στην «συνέντευξη Τύπου» στο Κουμάνοβο. Τότε βρισκόντουσαν σε συνεχή επαφή με το ΝΑΤΟ και την αμερικανική πρεσβεία

H ώρα του Ιβάν Σαββίδη

Κάποιοι «μακεδονίζοντες» στη Μόσχα, θυμήθηκαν τις χειρότερες παρακαταθήκες της Κομμουνιστικής Διεθνούς και τα «κόλπα» με τους πράκτορες αδελφούς Μηλαδένη και τον Μισίρκοφ το 1903 αλλά και τις συμφωνίες των πανσλαβιστών με τη Βιέννη για το Ισραήλ των Βαλκανίων.
Έτσι, το ρωσικό κρατικό κανάλι «Rossiya 24», βγήκε στις αποθήκες του τους χάρτες της παλιάς προπαγάνδας των κομμουνιστών και έβγαλε και χάρτη με «τα ιστορικά σύνορα» της «Μακεδονίας».

Νομίζω ότι ο Ιβάν θα πρέπει να πάρει «κάποια τηλέφωνα» και να τους τα πει ένα χεράκι.

Photo de famille Καπούτ

H «οικογένεια» ήταν 6 έγιναν 9 μετά 10, έγιναν 12 με τους Ίβηρες και μετα μαζί με τα «γυφτάκια» και τα «ορφανά» έφτασαν τους 28 , συν οι πρόεδροι των «Θεσμών», σύνολο 31. Έφυγε η μανδάμ και έμειναν 30.
Από χθες, η παραδοσιακή «οικογενειακή φωτογραφία» η «Photo de famille» Καπούτ. Άλλωστε δεν είναι πια… «οικογένεια». Τώρα, θα βγαίνουν σε «ταχύτητες».
Οι τέσσερεις χώρια και μετά οι «φτωχοί συγγενείς». Οι «Ostjuden» και οι βαλκάνιοι.

10/3/17

Μούγκα ο Οβριόπουλος

Για την Ευρώπη των πολλών ταχυτήτων ο κοντός  χωρίς γραβάτα δεν είπε τίποτα. Μούγκα.
Αλλά για τον υπάλληλο της Μέρκελ  είπε ΝΑΙ!
Ο Ντόναλντ Τουσκ επανεξελέγη Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, παρά τις αντιρρήσεις της Πολωνίας. Τον υποστήριξαν τα 27 από τα 28 κράτη μέλη.

Το χτυπημα στην πλάτη

Με ιταλικό κωλόχαρτο είναι ….αλλιώς

Μου το έστειλαν. Δεν ξέρω πόσο σωστά είναι τα νούμερα αλλά έχει οπωσδήποτε ενδιαφέρον για την «καθημερινότητα» των…. "Μνημονίων".

9/3/17

Για να ξέρουμε τι λένε

Ο Τζανακόπουλος της Κοινοπραξίας είπε στην «ενημέρωση των πολιτικών συντακτών», ότι είναι , «πολύ κοντά σε συνολική λύση για έξοδο από τα μνημόνια».

«Για πρώτη φορά μετά από μια οχταετία είμαστε πολύ κοντά σε μια συνολική λύση που δεν θα μεταθέτει το πρόβλημα αλλά θα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την οριστική έξοδο από τα μνημόνια και την επιτροπεία», είπε.

«Πολύ κοντά σε μια συνολική λύση που θα δημιουργεί τις προϋποθέσεις» για την οριστική έξοδο από τα μνημόνια και την επιτροπεία».
Έχει τεράστια διαφορά. Έτσι; Για προϋποθέσεις  μιλάνε. Το τέλος του τούνελ είναι ακόμα μακράν. 

Η αλλαγή του «δημοσιονομικού μείγματος» πάει για την περίοδο μετά το 2019. Τον Δεκέμβριο πάντως η επίσημη ανεργία ήταν στο 23,1% .
Μέχρι το 2019 το μείγμα της φτώχιας θα αλλάξει.

Πιο στημένο δεν γίνεται

Το ποδόσφαιρο είναι πλέον θέαμα για τους πολύ γκαγκά. Οι χαζοί στο Καμπ Νού πανηγύριζαν. Οι χαζοί στο Παρίσι έβριζαν. Η αποστολή της Παρί έγινε δεκτή με αποδοκιμασίες και ύβρεις από συγκεντρωμένους οπαδούς της στο αεροδρόμιο του «Bourget».

Η Μπαρτσελόνα έβαλε 6 γκόλ, αλλά, δυο μαϊμού πέναλτι, και ένα πραγματικό που δεν δόθηκε. Και το συζητάνε τα κορόιδα. Πιο στημένο δεν γίνεται.
Αλλά, οι ερευνητές ψάχνουν μόνο τον δήμαρχο Βόλου και τον …..Γκιτζίκη.

ΥΓ1.Και ο Κούγιας πουθενά. Κανείς δεν ζήτησε ντόπινγκ κοντρόλ και τους «πουσαρισμένους» τούρμπο Καταλανούς .

ΥΓ2.Ε ρε και νάτανε ο Θεοδωρίδης στο γήπεδο!

πΓΔΜ-BJRM : H κρίση δεν αφορά πλέον μόνο στα κόμματα και τον διεθνή παράγοντα

Η «Πρωτοβουλία Πολιτών για Ενωμένη Μακεδονία», διοργάνωσε χθες διαδηλώσεις, εκτός από τα Σκόπια σε 22 άλλες πόλεις, με τους διαδηλωτές να «απαιτούν μια ενωμένη Μακεδονία», και να καταδικάζουν την «πλατφόρμα των Τιράνων».Οι διαδηλωτές με πανό και συνθήματα άρχισαν να επιτίθενται και στους «ψευτοπατριώτες», που ο ξένος παράγοντας επέβαλε στην ηγεσία του VMRO-DPMNE. Μόνο ο πρόεδρος Ιβάνοφ βρίσκεται στο «απυρόβλητο».

Στο συλλαλητήριο των Σκοπίων κεντρικός ομιλητής ήταν ο Μπόγκνταν Ιλιέφσκι που είπε ότι. «η πλατφόρμα των Τιράνων προσβάλλει τα θεμέλια, και την ουσία αυτής της χώρας», και ζήτησε από τα αλβανικά κόμματα και την Σοσιαλδημοκρατική Ένωση «να την εγκαταλείψουν». Χαιρετισμούς έκαναν μια τραγουδίστρια, μια πιανίστα και ένας παίκτης χάντμπολ.
Η λαϊκή κινητοποίηση, δεν επιτρέπει στον Ζάεφ να βγάλει στον δρόμο τους δικούς του, που κάθονται στα σπίτια τους και βλέπουν τους «άλλους» στην τηλεόραση, που μεταδίδει τα σχόλια των κομμάτων και των «διεθνών», τα οποία όμως που «δεν τα ακούνε» οι διαδηλωτές.

Από το «εξωτερικό» », το Παρίσι κάλεσε όλες τις πλευρές «να ακολουθήσουν τις δημοκρατικές αρχές». (δηλαδή να δοθεί η εντολή στον Αγκίμ (Ζάεφ).

Ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Εμίλ Ντιμίτριεφ που εξακολουθεί να υφίσταται δήλωσε ότι «οι πρόωρες βουλευτικές εκλογές που θα οργανωθούν μαζί με τις τοπικές, είναι η μόνη λύση για την πολιτική κρίση», και τόνισε ότι η μετεκλογική αντιπαράθεση για την «αλβανική πλατφόρμα» αφορά σε ζητήματα για τα οποία δεν εκφράστηκαν οι πολίτες αφου η αλβανικη πλατφόρμα δεν ήταν μέρος της προεκλογικής εκστρατείας.

Από την πλευρά των Αλβανών μίλησε η αντιπρόεδρος του DUI, Τεούτα Αρίφι, (η οποία έχει βγει μπροστά, (υποκαθιστώντας ουσιαστικά τον Αχμέτι), που είπε ότι «η πλατφόρμα των Αλβανών είναι σύμφωνη με το Σύνταγμα ,το νόμο και τη Συμφωνία Πλαισίο της Αχρίδας», ότι «οι Αλβανοί δεν είναι το πρόβλημα στη χώρα», ότι «την κρίση θεσμών προκάλεσε ο πρόεδρος Γκιόργκε Ιβάνοφ» και ζήτησε να αναβληθούν οι προγραμματισμένες τοπικές εκλογές.
Ο εκπρόσωπος του Αχμέτι Μπουγιάρ Οσμάνι, δήλωσε χθες στο ενημερωτικό πόρταλ «Plus Info» ότι «τα κόμματα που απαρτίζουν το νέα πλειοψηφία στο κοινοβούλιο της πΓΔΜ έχουν συμφωνήσει ότι μπορούν να συγκαλέσουν το Κοινοβουλίο», «εν ονόματι του λαού», και να εκλέξουν τον πρόεδρο του σώματος και, ενδεχομένως, μια νέα κυβέρνηση. «Έχουμε συμφωνήσει ότι τα θέματα θα πρέπει να ακολουθήσουν την εξής σειρά: Πρώτα να συγκληθεί η Βουλή, να συγκροτηθεί σε Σώμα και να περιμένουμε και να δούμε αν ο Ιβάνοφ ανακαλέσει την απόφασή του», είπε.

Η αντιπρόεδρος της SDSM, Ραντμίλα Σεκερίνσκα σε συνέντευξη Τύπου δήλωσε ότι όπως πληροφορήθηκε το κόμμα από τις Βρυξέλλες, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκολα Ποπόσκι, «προσπάθησε να πείσει τις ευρωπαϊκές αρχές για την αναγκαιότητα να παραμείνει του το VMRO-DPMNE στην εξουσία ή στην διακυβέρνηση της χώρας». Το VMRO-DPMNE απάντησε ότι , «η διψασμένη και πεινασμένη για εξουσία, Ραντμίλα Σεκερίνσκα είναι έτοιμη να ξεπουλήσει το έθνος και τα κρατικά συμφέροντα».

Όπα! Σηκώθηκα!

Πυρετός τέλος
Μη περιμένετε  σήμερα εκπομπή.  Από την άλλη Πέμπτη.

6/3/17

Γρίπη και πυρετός

Βασανίστηκα από την Πέμπτη. Άρχισα να συνέρχομαι . Ελπίζω από αύριο να αισθάνομαι καλά!

2/3/17

Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΙΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΟΚΙΟΥ

Επιτέλους σήμερον εις τούς 4,7 βαθμούς Κελσίου ψηφίζεται σήμερον η επαναφορά της στρατιωτικής θητείας εις τήν Σουηδίαν. Ενώ μαθαίνομεν ότι ανήλθαν αι μετοχαί της Σουηδικής Αγοράς εις 6,479 (+400εκατομμ.) δις ευρώ. 40% οι έξωθεν επενδυταί καί 48% τά... Ινστιτούτα.

«Λεφτά Υπάρχουν» λοιπόν. Κάπως έτσι αντιλαμβάνομαι τάς υπογραφάς τού Εουκλείδη Τσαλακώτου, καί τών άλλων. Η Τσακαλωτή Ελληνική Οικονομία λοιπόν Τσαλακώνεται ακόμη πιό πολύ.
Ο λόγος διά τόν οποίον αναφέρομαι εις τό «Λεφτά Υπάρχουν», είναι η συζήτησις πού είχα μέ κάποιον φίλον. Καταλήξαμε ότι η δανειοδότησις εκ της Ελλάδος μέ συνέπεια τήν ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΙΝ τών Ελλήνων εις τά γνωστά τρελλά ποσά των 233 δις κλπ μέ τελευταίον το δάνειον τών 86 δις, επιφέρει ΙΚΑΝΟΥΣ ΠΡΟΣΟΔΟΥΣ, δηλαδή μίζα εις «κάποιους».
Δηλαδή πρέπει νά αναζητήσωμεν ποίοι εκαρπώθηκαν τό 1% ή τό 2,5%... πού πιθανόν νὰ διεκδικεί πρώην πρωθυπουργός.
«Λεφτά Υπάρχουν» λοιπόν υπάρχουν. Όχι όμως διά τούς Έλληνας.
Γεωργάκης Παπανδρέου, είχα ακούσει, ότι έλεγεν εις τους συν-τρόφους του, εις κάποιαν Πασοκικήν Συνεδρίαν, νά σπεύσουν νά αγοράσουν παράγωγα.
«Κάνετε τήν κρίσιν ευκαιρία!»
Τώρα ποίοι πρόλαβαν καί ποίοι όχι είναι άλλο θέμα. Κ
άποτε, είχα ερωτήσει έναν καθοδηγητήν της K.K.E Limited, πότε θά καταργηθεί τό Κύριον Επιτόκιον; Εννοώ ο τόκος, ο τοκισμός δανείων.
Μού απήντησεν όπως πάντα, ότι «εμείς θά τά καταργήσωμεν όλα αυτά τά καπιταλιστικά κόλπα!».
Είδατε όμως νά ομιλούν ή νά έχει γραφεί κάπου η ΚΑΤΑΡΓΗΣΙΣ ΤΩΝ ΤΟΚΩΝ εις αριστερά καί κομμουνιστικά συνέδρια καί παρασυνέδρια;
Εγώ πάντως όχι!
Η Κατάργησις τού επιτοκίου ή όπως κοινώς λέγεται τού «συντρόφου» Τόκου, θεωρώ ως τό πρώτον βήμα πρός τόν εξανθρωπισμόν μίας ανθρωπίνης κοινωνίας. Θεωρώ επίσης ότι η Κατάργησις τόκων καί επιτοκίων, παραγώγων κλπ σημαίνει όχι μόνον τό τίναγμα εις τόν αέρα τών Ινστιτούτων, τών γνωστών ιμπεριαλιστών Rotschilds, Goldman Sachs κλπ αλλά καί τήν ΔΙΑΛΥΣΙΝ όλων τών αριστεροκομμουνιστικών, πρασίνων κλπ παραοργανώσεων.
Τέλος καλώ τούς Μωραϊτας νά εορτάσωμεν τήν Εθνικήν Εορτήν τού Μωρέως.       Γεώργιος Κανελλόπουλος
Ουψάλα

1/3/17

Αυγουλωθηκε ο υποψήφιος των Ρότσιλντ στη Γαλλία

πΓΔΜ-BJRM: Ο Ιβάνωφ δεν δίνει την εντολή στον (Προδότη) Ζάεφ

Ο Πρόεδρος της πΓΔΜ Γκιόργκε Ιβάνοφ με διάγγελμα του «προς το λαό» ανακοίνωσε ότι αρνείται να δώσει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον Ζάεφ, αποκαλώντας τον έμμεσος προδότη.
Ο Πρόεδρος της πΓΔΜ ανακοίνωσε πως «ούτε η συνείδησή του, ούτε το Σύνταγμα» του επιτρέπουν να αναθέσει την εντολή στον Ζάεφ και τόνισε ότι «σύμφωνα με το άρθρο 84 του Συντάγματος», δεν μπορεί να δώσει την εντολή «σε όποιον διαπραγματεύεται την κυβερνητική πλατφόρμα με άλλες χώρες» με τις οποίες «εκβιάζει το μακεδονικό λαό», και «θέτει σε κίνδυνο την ενότητα του κράτους, την κυριαρχία και την ανεξαρτησία του».
Ο Πρόεδρος Γκιόργκε Ιβάνοφ στο διάγγελμα του είπε ότι ζήτησε από τον Ζόραν Ζάεφ ως προϋπόθεση για να του αναθέσει την εντολή να απορρίψει και να καταδικάσει δημοσίως την αλβανική πλατφόρμα «που είναι πλατφόρμα άλλου κράτους».
Ο Ζάεφ προηγουμένως ανακοίνωσε ότι κατέληξε σε συμφωνία με τα αλβανικά κόμματα για να σχηματίσουν κυβέρνηση συνασπισμού.
Ο Ιβάνοφ δήλωσε ότι «εξεπλάγη από την πλατφόρμα των αλβανικών κομμάτων», διότι,«το περιεχόμενο της πλατφόρμας παραβιάζει το Σύνταγμα της πΓΔΜ", και πηγαίνει «ενάντια στην ανεξαρτησία και την κυριαρχία της Μακεδονίας», και τόνισε οτι « η πλατφόρμα προετοιμάστηκε σε μια άλλη χώρα, και με τη μεσολάβηση ενός άλλου κράτους».
Ο Πρόεδρος της πΓΔΜ προειδοποίησε ότι «η αποδοχή της πλατφόρμας των ξένων» είναι μια πράξη που τιμωρείται από το νόμο και ότι «η ενότητα του μακεδονικού κράτους θα χανόταν με την αποδοχή της πλατφόρμας, ενώ το μέλλον του θα τίθονταν υπό αμφισβήτηση».
Ο Ιβάνοφ είπε επίσης ότι «αναμένει η διεθνής κοινότητα να καταδικάσει την πλατφόρμα, διότι συνιστά παρέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις της Μακεδονίας», Παρακολουθήστε ζωντανά: Μαζική διαμαρτυρία μπροστά από κυβέρνηση.
Αμέσως μετά το Διάγγελμα «πλήθη λαού» συρρέουν μπροστά στην έδρα της κυβέρνησης όπου επρόκειτο να εξελιχτεί η τρίτη «μαζική διαμαρτυρία της Κίνησης Πολιτών» αλλά μετατρέπεται σε διαδήλωση υποστήριξης του προέδρου.