14/6/21

Ενας σπουδαίος λόγος θα τον βρει στο κούτελο

 

Ρώτησα  έναν πολύ καλό νομικό εάν η ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ είναι ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΛΟΓΟΣ και μου απάντησε ΘΕΤΙΚΑ.

Στην ΕΡΤ, οι τηλε-παπαγάλοι θα λένε , ότι , «συγχωρέθηκε ο αείμνηστος Υπουργός, λόγω ΣΠΟΥΔΑΙΟΥ ΛΟΓΟΥ που τον βρήκε στο κούτελο».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να τον βρει στο κουτελο;
Οχι, οχι.
Αυτες ειναι μισες δουλειες.


Μια πραγματικα Ελληνικη Κυβερνηση θα επρεπε να υποχρεωσει, εν αναγκη να επιταξη μερος απ τις ταρατσες του Μ. Βρεττανια, του Χιλτον, του Πυργου Αμπελοκηπων και ολων των πολυοροφον κτιριων ωστε οι εκτελεσεις, των εν ζωη πολιτικαντηδων προδοτων, ομοφιλοφυλλων, δημοσιογραφων, μεγαλοεπιχειρηματιων, καθηγηταδων, πασης μορφης κουκουεδων, και λοιπων ρουφιανων μετα των συνοδοιπορων αυτων μεχρι 10ης γενιας, δια της απλης ωθησης απ τις ταρατσες των πολυοροφων κτιριων στο παρακειμενο οδοστρωμα.
Για τους δε αποδημησαντες προδοτες και λοιπους ανωμαλους, εκσκαφη και καψιμο των υπολειπων τους μαζι με τα βρωμερα σαρκια των καθε τοσο εκτελεσθεντων προδοτων η δε τεφρα να πεταχτει μεσω μαουνιερηδων εξω απ το Γιβλαρταρ ωστε να μην μολυνονται τα ιερα νερα της Μεσογειου και του Αιγαιου μας.
Η ολη διαδικασια να μεταδιδεται τηλεοπτικα σε ολην την επικρατειαν προς γνωσιν και συμμορφωσιν.
Μονο ετσι θα σφιξουν οι κωλοι και το ενδοξο Εθνος της Ελλαδος θα συνεχισει την προγεγραμενη απ' τον Θεο πορεια του.

Αλλιωτικα καντε το εμβολιο και φορεστε τριπλη μουσουδα εφ ορου ζωης.

Ανώνυμος είπε...

την 12χρονη τεννίστρια την βρήκε βατσίνα στο μπράτσο....

Η 20η Απριλίου στην Ιστορία

H 20η Απριλίου είναι η 111η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Υπολείπονται 255 ημέρες μέχρι τη λήξη του έτους.   491 ....