9/10/21

Να γιατί ο Χίος πούλησε την πρώτη σελίδα του Μακελειού στους διαφημιστές των Πέντε Αρχηγών

Πρίν τρείς ημέρες,  γνωστός και «σοβαρός» Γκαλοπατζής αποκάλυψε άθελά του, ότι κάνουν «κινέζικα γκάλλοπ» για διαπιστώσουν πόσο περνάει στις «μάζες» ο Ζώης ως αρχηγός, και είπε:

 « Υπάρχει ένα τεράστιο ποσοστό λαϊκισμού που αγγίζει και το 30% με κοινά χαρακτηριστικά την άρνηση στα εμβόλια, στους μετανάστες και την σκληρή πατριωτική στάση στα εθνικά θέματα που αναζητά απλώς έναν άνθρωπο και ένα σχήμα για να εκφραστεί». 

Έναν άνθρωπο και Ενα σχήμα είπε, ο "ειδικός". 

Και το είπε, επειδή του έδωσαν εντολή να ψάξει για τον Ζώη και το Κίνημα 21.

Ο Ζώης είναι ο ΑΡΧΗΓΟΣ που φοβούνται και τα «Κίνημα 21» έχει το πρόγραμμα και την στρατηγική για να εκφράσει την καταδίκη της Κλεπτοκρατικής Ολιγαρχίας, που κάθεται στον σβέρκο των Ελλήνων 190 χρόνια μετά την δολοφονία του Καποδίστρια

Από εκεί και μετά βρήκαν έναν πονηρό του «χώρου» για μπερδέψουν το 30% και ο «πλουραλιστής» Χίος ανέλαβε να προσφέρει όχι έναν αλλά αλλά 5. Διαλέγετε και παίρνετε. Ότι πάρετε ένα δίφραγκο. Δεν σπάει δεν χαλάει.


Μεταξύ των 5 , ο εκλεκτός των ΝτεΛατσίς, εμβολιασμένος Καρδιολόγος και φίλος των Ρόταρι, που είναι και φίλος του Χορευταρά ζωντοχήρου. 

Να, και ο  φιλόδοξος και (ευφυής;) ποινικολόγος που κατέθεσε μήνυση 4500 σελίδων για να είναι βέβαιος ότι θα ασκηθεί δίωξη μετά από δυό και πλέον  χρόνια όταν θα ολοκληρωθεί η μελέτη της. 

Ο κ. Γακης και ο κ. Ιωαννίδης ουδέν πολιτικό πρόγραμμα έχουν, αλλά ομιλούν στα κανάλια  ως επιστήμονες οι άνθρωποι, και δεν φταίνε  που ο κ. Χίος τους έβαλε για Ντεκόρ. Για γλάστρες.

Ο κ. Κούβελας, ίσως έχει διαλέξει αρχηγό αλλά αυτό δεν έχει καμιά σημασία. 

Ο κ. Χιος διαλαλεί για λογαριασμό του διαφημιστή που πλήρωσε, «εδώ η Καλοί Μπατριώτες» για να μην ψάχουν αλλού και κουράζονται οι αναγνώστες του. 


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ 

ΥΓ1. Ο Χίος ξέχασε τον Μπατριώτη Πυργοδεσπότη της ΕΥΠ, τον Φαήλο και το Τζήμερον αλλά υπάρχουν πρωτοσέλιδα και τις επόμενες ημέρες. 

ΥΓ2. Πάντως, η πρωτοσέλιδη ρεκλάμα είναι ακριβή.

ΥΓ3. Όταν ο Χιος πήγαινε εγώ γύριζα. 49 χρόνια φούρναρης γαρ..

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προς αποκατάσταση: Και ο 4500 σελίδων ποινικολόγος γλάστρα είναι εκεί. Ούτε αυτός έχει πολιτικό πρόγραμμα, απεναντίας έχει δηλώσει κατηγορηματικά ότι δεν προτίθεται να συμμετέχει σε τίποτα που έχει σχέση με την πολιτική.

Ανώνυμος είπε...

Κι οι 5 = ελεγχόμενη αντιπολίτευση: ο ντε Λατσίς του τρίο με Πώποτα και Περιφερειάρχη, που περίμενε ο δόλιος να αποβιώσει η μανούλα του για να "βγεί από τη ντουλάπα", καθώς λένε τα αμερικανά...- αλλά κατά τ' άλλα εχθροί στον ΙΣΑ, ο έτερος "κουνιοτράμπαλος" χασοδίκης, ο "άλλα λέει η θειά μου, άλλα ακούν τ' αυτιά μου" Ιωαννίδης που όπως θέλει τα γυρίζει, ο ζαίος-λαφαζαίος-καζακέος μπαλαντέρ Κούβελας, το κολλητάρι του Βελόγυφτα ο Γάκης.
Όσο για το μακελάρη, μου θυμίζει το φιλορωσικό κόμμα στα Σκόπια που είχε στήσει η Σία για ξεκάρφωμα... μισή λέξη για τον consulant της Βασιλίσσης Σοφίας δεν έχουμε ακούσει ποτέ από το στόμα του... Άσε που επί Πάκη Παυλόπουλου έβαλε τη γυναίκα στην ΕΥΠ...
Σε παίρνει μπόχα...

ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ είπε...

Για να δούμε, πόσοι από τους εμφανιζόμενους στο "περίεργο και ύποπτο" πρωτοσέλιδο, θα καταθέσουν μήνυση στην εφημερίδα;
Κάτι μου λέει, ΚΑΝΕΙΣ.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΕΧΕΙ ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΤΟ ... ΠΟΠΟΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΕΙ.

Υ.Γ. Μην σας κάνει εντύπωση αν δείτε κάποιους απ' αυτούς στη βουλή του... ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ είπε...

@4:41:00 μ.μ.
Ξεχάσατε τις 311 σελίδες και δεν θα βγαίνει ο αριθμός... των περιούσιων.

Ανώνυμος είπε...

Έξυπνο ψάρι η σφουγγαρίστρα. Τίποτα επί του προκειμένου που αναφέρω έχετε να πείτε ή μόνο φληναφήματα επιπέδου δεύτερου υπογείου;

Ανώνυμος είπε...

@ Σάβ Οκτ 09, 06:36:00 μ.μ.

Τωρα και συ περιμενεις καλλιγραφια απ' της κ...Μυλωνους το πισινο.

Ανώνυμος είπε...

Εύγε γιουφτε. Σωστότατος!!

Ανώνυμος είπε...

Η ζημιά που έκανε ο Χίος είναι μεγαλύτερη από αυτή που νομίζεις και που νομίζουμε όλοι μας! Σκέψου μόνο πως όλα αυτά τα βλέπουν οι Αθέατοι και οι...οβριοι(που λέει κι ο γιουφτος) και λένε τι "κουμασι" λαός είμαστε. Όταν βρεθεί κάποιος να κάνει κάτι καλό και ωφέλιμο για την πατριδα και τον λαό,σχεδόν πάντα βρίσκονται κάποιοι για να τον πολεμήσουν και να τον "ακυρώσουν"! Δεν έχουμε γλιτωμο!!!

Αλάτι της Γης είπε...

Είναι πολλοί οι "μπατριώται" σε αυτή τη χώρα και όλοι θέλουν να μας σώσουν.

Φούλης είπε...

Ύποπτος ο ρόλος του Χίου δηλαδή, κύριε Χατζάρα?

Ανώνυμος είπε...

ο ξαναλατοs τηs τον εκανε ΜΠΟΥΡΙ στην κ.προεδροs κατα κοσμον χωριs τσιπα πιπα....

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...