29/12/21

Ο Ελία και ο Καρντάσης ο ΣΥΡΙΖΟΣΤΑΘΗΣ έκαναν ηλεκτρονικά ποινικά αδικήματα. Το Δίκαιο και το Σωστό ήταν να πάει στο ΑΥΤΟΦΟΡΟ και ο Μωυσής.


 

«Ο ΑΘΕΟΣ κ. Μωύσιαλος «στο πλαίσιο του ιδιωτικού του βίου», εξέφρασε δημοσίως από τα Κοινωνικά δίκτυα μια «προσωπική άποψη» προσβάλλοντας την Μητέρα του Θεού , την Παναγία. Για τον Εφιαλτάκη , «η ελευθερία του βίου είναι απολύτως κατοχυρωμένη ακόμα και όταν ο λόγος είναι άκομψος για πολύ κόσμο, ή και προσβλητικός για τα πιστεύω του. Σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση δεν σχολιάζει απόψεις». 
 Η ενέργεια του κ. Μωύσιαλου να δημοσιοποιήσει την ιδιωτική του άποψη δεν είναι ιδιωτικός βίος αλλά ανήκει στην σφαίρα στην σφαίρα του δημόσιου βίου διότι ο ΑΘΕΟΣ ετερόδοξος Ελίας , ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕ την ιδιωτική του άποψη με την ελεύθερη βούληση του με σκοπό να θίξει την ΠΑΝΑΓΙΑ, και η κυβέρνηση οφείλει να τοποθετηθεί σε σχέση με τις δημόσιες ενέργειες ενός αλλογενούς προσώπου στο οποίο ο Εφιαλτάκης έχει αναθέσει να εκπροσωπεί διεθνώς την κυβέρνηση του σε θέματα Υγείας. 
Και η δικαιοσύνη θα πρέπει να αναζητήσει την ποινική διάσταση αυτής της πρωτοβουλίας ΜΙΣΟΥΣ και ΕΧΘΡΟΠΑΘΕΙΑΣ προς τους Χριστιανούς. 
 Άλλωστε και ο ΣΥΡΙΖΟΣΤΑΘΗΣ θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι οι αναρτήσεις του στο διαδίκτυο ήσαν στο πλαίσιο του ιδιωτικού του βίου.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

Περισσότερες πληροφορίες για τον Ελία ΕΔΩ:

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εκείνος ο αντιρατσιστικός νόμος ισχύει προφανώς για τα συμφέροντα οποιουδήποτε δεν είναι Έλλην

Ανώνυμος είπε...

AνθΕΛΛΗΝΙΚΟΣ είναι στην πραγματικότητα.

Το "αντιΡατσιστικός" είναι για ξεκάρφωμα...

Ανώνυμος είπε...

Το ΚΙΣΕ ΤΙ λεει; Αν λεει κατι;

Ανώνυμος είπε...

Για τα ματια του γιου...το ευχαριστω του πατερα!Ο Πλευρηs τηs 4ηs Αυγουστου υμνει το Μητσοτακη!"Εγω προσωπικα το κ.Μητσοτακη το θεωρω ηγετη"!!!Μια υπουργικη καρεκλα που "επλυνε και σκουπισε" το παρελθον!!!

Η 19η Απριλίου στην Ιστορία

Η 19η Απριλίου είναι η 110η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατα το Γρηγοριανό ημερολόγιο . Απομένουν 256 ημέρες πριν από το τέλος του έτους.   531....