17/1/22

Οι εξι της σουίτας αφέθηκαν ελεύθεροι από τον αρμόδιο ανακριτή και τον αρμόδιο εισαγγελέα διότι ήσαν εμβολιασμένοι και ως εμβολιασμένοι έχουν προνόμια.

 

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

....βιαζαν την 24χρονη ...ορφανη Γεωργια, η Τζωρτζια, ή Ζεττα....
Αρχιδια χαρτοπολεμος.

Φαινεται δεν της αφησαν αρκετα για το κατι τις της στο φευγα και ξαφνικα το κοκα-παρτυ εγινε βιασμος.
Ρε ΟΛΟΙ μεσα.
ΚΑΙ αυτη η καριολα ΜΕΣΑ για πορνεια.
ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ φυσικα.

ανδωνιος είπε...

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΒΙΖΙΤΟΥΔΩΝ!!!!..............

ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑ ΟΛΟΥΣ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ....
ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ' ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ' ΟΛΟΙ ΣΑΣ......... ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΒΙΖΙΤΟΥΔΕΣ. ΗΜΑΡΤΟΝ..... ΤΟΣΟ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ.....
ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙΣ ΧΑΤΖΑΡΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΝΟΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...
ΤΟ ΜΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ... ΣΑΡΕΣΕΙ ΔΕ ΣΑΡΕΣΕΙ....
ΔΕΙΧΝΕΙ ΓΝΗΣΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΠΥΓΜΗ.....!!! Κ ΣΥΝΘΛΙΒΕΙ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΚΑ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙΑ.
ΑΛΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝ ΩΦΕΛΙΜΙΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ.......ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΣΟΥ ΑΝ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ.....

ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑ........ Κ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΟΚΡΑΤΙΑ......
θα σας συνθλιψει σαν σκνιπες...

@Δευ Ιαν 17, 03:50:00 μ.μ.

εδω ρε φιλε.... ΜΕ ΝΟΝ ΠΕΙΠΕΡ.. ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!!! ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΡΗΤΩΣ.. ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ.. ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ...... ΔΕΝ!! ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑΣ.... ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΛΔ, ΠΟΥ ΠΙΑΣΑΝ ΗΤΑΝ.. ΑΥΤΗ ΟΧΙ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
αυτο... ειναι δημοσιογραφια σημερα... κ μετα ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ Κ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΩΝ 100 ΕΥΡΩ ΞΕΡΩ ΓΩ.
ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Αν ήταν η αδελφή σας, θα τα γράφατε αυτά;
Λίγη ντροπή, για ανθρώπους που δεν γνωρίζετε.
Λυπάμαι που ο Χατζάρας ανάρτησε το σχόλιό σας.
Πολύ μίσος για τις γυναίκες, βγάζετε


Καλλιόπη Σουφλή

Δοξαιος είπε...

Κυρια Ποπη 24χρονη ειναι, οχι 14χρονη. Δηλαδη δεν ηξερε που πηγαινε, με ποιους πηγαινε και τι γινεται σαυτα τα παρτυ; ΕΛΕΟΣ. Δεν την αρπαξαν απ το δρομο...

Ανώνυμος είπε...

To αφηγημα της "παθουσης ατυχης και βιασθισας κορασιδας στην αστυνομια" "......πηγαινα σπιτι μου αλλα εννιωσα μια ζαλη στο κεφαλι και οπως περνουσα απ εξω απ το Χοτελ, μπηκα μεσα και νοικιασα μια πολυτελη σουϊτα για να κοιμηθω αλλα στο διαδρομο του ξενοδοχειου με συναντησε ενας φιλος και μουπε ελα στην δικια μας σουϊτα κλπ...." μου θυμιζει το αλλο αφηγημα με τον κινεζοϊον.

"Το φιδι εφαγε την μιση νυχτεριδα και μετα μια μαϊμου στην Μαδαγκασκαρη δαγκωσε το φιδι η οποια (μαϊμου) συνευρεθει με ενα χιμπατζη ο οποιος (χιμπατζης) δαγκωσε μια κυρια στο χερι στον ζωολογικο κηπο της Ιερουσαλημ που τον επισκευτηκε, η οποια κυρια συνευρεθει με ελληνα δημοσιογραφο στην Αθηνα κι απο κει ξεκινησε ολο το κακο".

Δηλαδη ολα καλα ομορφα κι ωραια μεχρι να μας τσακωσουν.
Οταν μας τσακωσουν ...."δεν εφταιγα εγω αλλα να εκει που περιπατουσα γλυστρισα και επεσα πανω σε πλουσιο και υποσχομενο στημενο και λαδωμενο πεος και το πρωϊ που ξυπνησα το κυλωτακι μου ηταν στο μπαλκονι της σουϊτας, το σουτιεν μου ειχε πεσει στο καπο μιας Μερσεντε κατω στον δρομο και τα ρουχα μου ηταν βρεγμενα με καποιο περιεργο υγρο αλλα τα πηρε η αστυνομια για περαιτερω εξετασεις, ενω διπλα στο μαξιλαρι που κοιμομουνα υπηρχαν μονο δυο τσαλακωμενα βρωμο-κατοσταρικα ενω ακουσα οτι οι αλλες ειχαν παρει απο να χιλιαρικο η καθε μια τους, οποπτε πηγα και τους κατεδωσα κατ'ευθειαν στην αστυνομια".....
Μαλιστα....

Εγω ομως σαν φορολογουμενος Ελλην πολιτης δεν ανησυχω γιατι επι τους θεματος επενεβη ο κ. Πλιωτας, γιατι με τις απλερωτες πουτανες τους "βιασμους" και τις γυναικοκτονιες δεν παιζουμε.
Ααααα ολα κι ολα!
Οπως ξερουμε κι απ το παρελθον η "δημοκρατια" θα νικησει ακομα μια φορα.
Περαστικα μας!

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω μαζί σας ως προς την ηλικία... πήγαινε σε πάρτυ... σε όλα τα πάρτυ γίνονται βιασμοί;
Δηλαδή, η κοπέλλα φταίνει και όχι τα τομάρια που την βίασαν;
Αν ήταν κόρη ή αδελφή σας, έτσι θα απαντούσατε;
Στοιχηματίζω πως όχι.

Καλλιόπη Σουφλή

Ανώνυμος είπε...

Στην κυρια που επιμενει .......αν ηταν κορη σας, αν ηταν αδελφη σας, κλπ κλπ.
https://www.youtube.com/watch?v=VPs3m00bTsw

Σοβαρα τωρα:
Στην οικογενεια μου ημαστε τρια παιδια. Δυο κορισια και εγω το αγορι. Οι γονεις μου μας αναθρεψαν με σεβασμο προς στον εαυτον μας*, σεβασμο προς στον συνΕλληνα πλησιον μας, σεβασμο και αγαπη προς την Πατριδα μας και πιστη και φοβο προς Τον Θεο.

Ως εκ τουτου και τωρα σε καποια ηλικια ολα τ' αδερφια, η μεγαλη μου αδελφη γιορτασε τον ερχομο του νεου ετους με την οικογενεια της και τους φιλους τους στο σπιτι της, χωρις παρατραγουδα και βιασμους ή σεξουαλικες παρενοχλησεις, η μικροτερη αδελφη μου γιορτασε επισης το νεο ετος με τον φιλο της και τους δικους τους φιλους παλι χωρις παρατραγουδα και αλλα ευτραπελα, ενω εγω ατυχως εμεινα σπιτι καθ' οτι συναχομενος και μη εχοντας ορεξη για εορτασμους.

Η διαφορα λοιπον φαινεται πως ειναι στο ΠΩΣ μερικοι γονεις αναθρεφουν τα παιδια τους απο αλλους αθεους γονεις που τ' αφηνουν ερμα και μονα τους για να τρεχουν στα εφετεια και να φωναζουν "οι φασιστες φυλακη" ενω τα παιδια τους τρεχουν στο Γκαζι για να παρουν ....κεχρι απο τ' αλλο.


* Θυμαμαι οτι η μεγαλη μου αδελφη (χρονια Λυκειου τοτε) αγορασε μια μινι φουστιτσα στην οποια επεβληθει να την φορεσει μπροστα στην υπολοιπη οικογενεια. Προσεξα οτι οι γονεις μου αλληλοκοιταχτηκαν με καποια δυσαρεσκεια στην φατσα γιατι προφανως φαινοταν πολυ μπουτι, ο πατερας μου της ειπε να παει στο δωματιο της να την βγαλει και να του την φερει και οταν η αδελφη μου του εδωσε την φουστα ο πατερας μου κραδαινων ψαλιδι την εκανε χιλια κομματακια. Αυτο ηταν και το τελος της αγορας ρουχων για τις δυο αδελφες μου χωρις την εγκριση των γονιων μας.

Οπως βλεπετε λοιπον κυρια μου δεν υπηρχε περιπτωση μια απ' τις αδελφες μου να "βιασθουν" απο αλητες φτωχους ή πλουσιους, γιατι εμαθαν απο μικρες στο σπιτι τους ΠΩΣ να φυλαγονται απ' τις κακοτοπιες.
Και πιστεψτε με.
Υπαρχουν πολλες τετοιες Ελληνιδες κοπελλες που γλεντησαν μεν αλλα δεν βιαστηκαν απο κακοποιους την πρωτοχρονια.

Και κατι αλλο.
Εμεις οι αντρες σεβομαστε την γυναικα, την μανα, την αδελφη, την κορη.
Σιχαινομαστε ομως, τις πουτανες που το παιζουν κυριες μεχρι να πιαστουν οτι ανοιγουν τα σκελια τους σε οποιον τους δινει τα περισσοτερα και σιχαινομαστε ακομα περισσοτερο εκεινες τις απλυτες βρεφοκτονες κομμουνιστριες που μαζευτηκαν εξω απο 'να καφενειο στην Θεσσαλονικη και ουρλιαζαν συνθηματα εναντιον των ανδρων.
Αυτα.

Ανώνυμος είπε...

@08:03:00 μ.μ. το σχόλιό μου της Δευ Ιαν 17, 11:33:00 μ.μ., απευθυνόταν στον πρώτο σχολιαστή.

Είστε ο πρώτος σχολιαστής; Γιατί δεν διαπιστώνω σύγκριση γραφής του πρώτου σχολιαστή με τον δικό σας.

Παρ' όλα αυτά, στην τελευταία σας παράγραφο, αναφέρεστε σε "πουτάνες".
Γνωρίζετε προσωπικά την βιασθείσα, ώστε τα συμπεράσματά σας, να εντάσσουν και την ίδια σ' αυτό τον χαρακτηρισμό;

Στο σχόλιό σας, κάνετε λόγο και "για κάποια ηλικία"...
Δεν μπορώ να γνωρίζω την ηλικία σας, ώστε να κρίνω και την εποχή που αναφέρεστε ως προς την συμπεριφορά των γονιών σας και την ανατροφή σας και όπως την περιγράφετε συμφωνώ με τους γονείς σας, αλλά για σκεφθείτε... αυτή η κοπέλλα έμεινε ορφανή από μητέρα... ορφανή από πατέρα... δείξτε της κάποια επιείκια...

Ζούμε σε μια εποχή, που η ανατροφή των παιδιών είναι απίστευτα δύσκολη.
Αν έχετε μικρά παιδιά, ίσως να το γνωρίζετε.

Διαπιστώνω επίσης στο σχόλιό σας, πως δεν κάνετε την παραμικρή νύξη για τους βιαστές... σαν να μην υπάρχουν...

Τους δικαιολογείτε;

Καλλιόπη Σουφλή



Αλάτι της Γης είπε...

Οι γυναίκες στην οικογένειά μου δε πηγαίνουν σε τέτοια πάρτυ. Είναι Χριστιανές. Έχουν αγωγή. Έχουν ήθος, δε ψάχνουν να καπαρώσουν κανά πλούσιο γαμπρό να περνάνε καλά. Αυτό για τη μίσανδρη (απλά μια βόλτα στο σάιτ της να δείτε τη προπαγάνδα υπέρ του φεμινισμού και το μίσος κατά των ανδρών θα σας πείσει) που ρωτάει τι θα κάναμε αν ήταν αδερφή μας: Δεν υπήρχε περίπτωση να ήταν αδερφή μας!

Ανώνυμος είπε...

Ίσως παρεννόησα αλλά αν μιλάμε για την ίδια ειναι λύκος ντυμένη πρόβατο.

Ανώνυμος είπε...

@ Τρί Ιαν 18, 10:47:00 μ.μ.

κυρια μου με το σχολιο μου της Τρί Ιαν 18, 08:03:00 μ.μ. προσπαθησα να σας απαντησω στην ερωτηση σας 'αν ηταν κορη σας, αν ηταν αδελφη σας, κλπ κλπ.'
Παρεθεσα στην απαντηση μου, οτι με τον τροπο που ανεθρεψαν οι γονεις μου εμενα και τις αδελφες μου οταν ειμασταν εφηβοι, αποκλειετο καποιος απο μας τους τρεις μας να ηταν σε τετοιου ειδους διασκεδαση.
Εσεις ομως προσπερνατε την απαντηση μου και με ρωτατε αν ειμαι ο πρωτος σχολιαστης και τι ηλικιας ειμαστε.
Λοιπον απ' οτι προσεξα ο πρωτος σχολιαστης (με τον οποιον συμφωνω) καταδικαζει ΟΛΟΥΣ τους συμμετεχοντες στο εν λογω 'παρτυ' αλλα αυτο το αγνοειτε, επισης τονισα οτι οι αδελφες μου γιορτασαν το νεο ετος με τους φιλους τους και τις οικογενειες τους, ειναι ηλικιας 24 και 26 ετων χωρις κανενα παρατραγουδο, βιασμο η σεξουαλικη παρενοχληση γιατι εκει που βρισκοντουσαν και διασκεδαζαν γνωριζονταν ολοι αναμεταξυ τους.

Τωρα,
βλεποντας φωτογραφιες της εν λογω παθουσης, ακουγοντας την καταθεση της 17χρονης φιλης της (λιγο περιεργο μια 24χρονη να εχει κολλητη μια 17χρονη και να γυρνανε τις νυχτες μαζι, οι γονεις της 17χρονης ΠΟΥ να εβοσκαν;) και μαθαινοντας οτι η εν λογω παθουσα βγηκε και ειπε στην ιστορια στης στον 'ζουγκλα' πεφτοντας σε ανιφασεις, τεινω να συμπερανω οτι δεν ξερω αν τι αλλο μπορει να ειναι, αλλα ξεκωλο που 'ψαχνεται' ειναι καταφανεστατα.
Απο κει και περα ο καθε ενας λογικος ανθρωπος βγαζει τα δικα του συμπερασματα.
Διοτι ενας λογικος και σοβαρος ανθρωπος που κακοποιηθει, παει στην αστυνομια καταθετει και καταγγελει κι απο κει και περα σπιτι του. Ουτε δημοσιογραφοι, ουτε φωτογραφιες της απο 'ποζες' τυπου μοντελας στην δημοσιοτητα, ουτε τηλεορασεις, ουτε τιποτα. Στην περιπτωση ομως της παθουσης οπως κι εσεις θα ειδατε, τα πραγματα ειναι ολιγον τι διαφορετικα και φοβαμαι μηπως κατηγορηθει και η ιδια μιας και η δικαιοσυνη στην Ελλαδα εχασε προ πολλου την ζυγαρια και κραταει ΜΟΝΟ μαχαιρι. Σαν τους χασαπηδες.

Ενω η πατριδα μας υποφερει απο τεραστια προβληματα υπαρξης για την επομενη 50ετια, εμεις καθομαστε κι ασχολουμεθα με ενα-δυο η και πολλα ξεκωλα, με τον κοροϊδοϊο, το εμβολιο του Μπουρλα, τα ραφαλ (που ηρθε και η κυρα-Τασια απ το Κακοσαλεσι στο Συνταγμα να τα δει και να τα θαυμασει), κι αν ειναι ακριβο η οχι το ψωμι στην Τουρκια του Ταγιπ.
Ας σοβαρευτουμε λιγο.

Ανώνυμος είπε...

Ούτε το θάρρος της γνώμης σας επώνυμα δεν έχετε, όταν με κατηγορείτε ως "μίσανδρη"... Μιλάμε για πολύ ..."άντρακλες"...

Κάτι τέτοια υποκείμενα σαν του λόγου σας, τα έχω χεσμένα... και τα σχόλιά τους, τα γράφω στ' αρχίδια των γιών μου, μια κι εγώ λόγω φύλου δεν θα διαθέτω... αλλά κι εσείς που τα έχετε, τζούφια είναι.

Υ.Γ. Σιγά ρε... "αλάτι της γης"... μην βάζεις πολύ αλάτι... κάνει κακό στην υγεία...
Ευφάνταστα nick name που τελικά είναι ότι θα θέλατε να είστε, αλλά ΔΕΝ...

Σας το αφιερώνω γιατί σ' αυτό το είδος ανήκετε.

https://attikanea.info/%CE%9F%CF%8D%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B7-%CE%BC%CE%AC%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B5-%CF%83%CE%AD%CE%B2%CE%B5%CF%83%CE%B1%CE%B9-%CF%81%CE%B5-%CE%BE%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%AF%CE%BB%CE%B1-%CE%A0%CF%8C%CF%83%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%B5%CE%BE%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF-%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CF%83%CE%B1%CE%B9-%CF%81%CE%B5-%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%B9-%CE%91%CF%86%CE%B9%CE%B5%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF-%CF%83%CE%B5-%CE%BA%CE%AC%CE%B8%CE%B5-%CE%AC%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B1/?swcfpc=1


Καλλιόπη Σουφλή

Ανώνυμος είπε...


Απάντηση στον @ Τρί Ιαν 18, 10:47:00 μ.μ.

Ας μην πιαστούμε από τα όσα έγιναν σ’ εκείνο το πάρτυ, στο οποίο βιάστηκε μια κοπέλλα.

Με ενοχλεί αφόρητα, ότι ρίχνετε στην ουσία (αφού συμφωνείτε με τον πρώτο σχολιαστή) την ίδια ευθύνη σε όλους (βιασθείσα και βιαστές).

Μόνο που «ξεχνάτε επιλεκτικά» το γεγονός των χαπιών και της εμμήνου ρύσεως της βιασθείσας.

Καμιά γυναίκα στην έμμηνο ρύση της, δεν έχει σεξουαλική σχέση…

Καμιά γυναίκα δεν έχει ευθύνη για τον βιασμό της, όταν της έχουν ρίξει χάπια στο ποτό της.

Εσείς ως άντρας, έχετε σεβαστεί τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή σας, ή τους έχετε συμπεριφερθεί ως βιαστής; (η βία, δεν είναι μόνον σωματική… είναι και ψυχική… είναι και πνευματική… είναι και οικονομική… έχει πολλές μορφές).

Διαισθητικά, έχω την αίσθηση πως ψεύδεστε ως προς την ηλικία των αδελφών σας… και η διαίσθησή μου ποτέ δεν με έχει ξεγελάσει.

Πολύ σκληρός ο χαρακτηρισμός «ξέκωλο» για την παθούσα…
Βγάζει μίσος… και δεν μπορώ να γνωρίζω την ζωή σας, για να αποδεχθώ τόσο εύκολα έναν χαρακτηρισμό που ενδόμυχα μου βγάζει απωθημένα…

Δεν παρακολουθώ τηλεόραση, δεν έχω τηλεόραση, ώστε να γνωρίζω τα περί δημοσιότητας που έχει δώσει η βιασθείσα.

Έχετε σκεφθεί την πιθανότητα να θέλει και η ίδια να δώσει δημοσιότητα στον βιασμό της για να προτρέψει και άλλες κοπέλες που έχουν βιαστεί να καταγγείλουν το γεγονός;

Έχετε σκεφθεί την πιθανότητα αυτή η κοπέλα που έχασε τους γονείς της και τον αρραβωνιαστικό της, να έχει την ανάγκη της δημοσιότητας, γιατί αν κλεινόταν στο σπίτι της συνειδητοποιώντας τον βιασμό της, θα τρελλαινόταν;

Σκεφθήκατε μήπως είναι η άμυνα του οργανισμού της αυτή που επιζητεί την δημοσιότητα, για να μην τρελλαθεί όταν μείνει μόνη της;
Γιατί είστε τόσο σκληρός και ανελέητος μαζί της;

Οι αδελφές σας δεν έπεσαν ποτέ σε λάθη;

Εσείς, είστε αναμάρτητος;

Γιατί τόσος λιθοβολισμός;

Με τι θα θέλατε να ασχοληθούμε, αν εξαιρέσουμε αυτά που γράψατε παραπάνω;

Δώστε μου παρακαλώ την θεματολογία που θα σας ικανοποιούσε… την σοβαρή θεματολογία που θα θέλατε να διαβάσετε …

Καλλιόπη Σουφλή

Μαρία Κονιτοπούλου είπε...

Πρός Καλλιόπη Σουφλή. Βλέπω ότι αφ' ενός έχεις δικό σου μπλόγκ αφ εταίρου έχεις και κάποια περασμένη ηλικία. Ποίος ο λόγος που γυρίζεις σε άλλες ιστοσελίδες και βρίζεσαι με άλλους σχολιαστές. Έχεις απωθημένα από την προγενεστερη ζωή σου;

Ανώνυμος είπε...

Απωθημένα, "κυρά Μαρία Κονιτοπούλου" που στοιχηματίζω πως είσαι αντράκι,έχεις εσύ, που στις τρεις το πρωί, ενοχλείσαι από αυτά που γράφω και την ηλικία μου...
Δεν έχεις κάτι καλλίτερο βρε αντράκι της κακιάς ώρας, να κάνεις;
Μάλλον όχι, γιατί από αντράκι σε γυναικείο όνομα, ποιός ξέρει τι απωθημένα έχεις...