27/2/09

15η ΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΡΤΕΛ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 27-2-2009


Στην 15η μέρα της Απεργίας πείνας βρίσκεται από σήμερα 27-2-2009 ο Απεργός Πείνας, μικρομεσαίος επιχειρηματίας Θεόδωρος Τενέζος, έξω από το κτήριο της Επιτροπής Ανταγωνισμού ,Πατησίων 70 αποφασισμένος να φθάσει μέχρι το τέλος ,αν η κυβέρνηση δεν ικανοποιήσει το σύνολο των αιτημάτων του.
Η κυβέρνηση μέχρι στιγμής κωφεύει.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι οποίες τέθηκαν υπ οψιν του Απεργού Πείνας κ. Θεόδωρου Τενέζου , αργά χθες το βράδυ, ο απερχόμενος Πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού Σπύρος Ζησιμόπουλος, αποφάσισε να ζητήσει ,από την Ελληνική Αστυνομία τη βίαιη απομάκρυνση του και τον βίαιο τερματισμό της Απεργίας !

Η Οργάνωση STOPCARTEL καταδικάζει κατηγορηματικά κάθε απόπειρα βίαιου τερματισμού της ειρηνικής αυτής διαμαρτυρίας.
Ο Θεόδωρος Τενέζος διαμαρτυρόμενος ειρηνικά κάτω από το κτήριο της αμαρτωλής Ελληνικής Επιτροπής Ανταγωνισμού, δεν προκαλεί κανένα πρόβλημα σε κανέναν άλλον ανθρωπο , πλήν του εαυτού του.
Υπενθυμίζεται στην κυβέρνηση και την Ελληνική Αστυνομία, ότι η Απεργία Πείνας αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα κορυφαίας διαμαρτυρίας για κάθε άνθρωπο και προστατεύεται από Διεθνείς Διακυρήξεις και Συνθήκες.
Τυχόν απόπειρα βίαιης απομάκρυνσης του Απεργού και τερματισμού της Απεργίας θα αποτελέσει βάρβαρη και ακραία καταπάτηση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του .
Περιπτώσεις βίαιου τερματισμού έχουν συμβεί μόνο σε συγκεκριμένες τριτοκοσμικές χώρες ,από ολοκληρωτικά καθεστώτα και έχουν ξεσηκώσει θύελλες διεθνών αντιδράσεων.

Η διαμαρτυρία αυτή είναι ειρηνική και συνεπώς προσπάθειες παρενόχλησης και τρομοκράτησης του Απεργού Πείνας δεν γίνονται ανεκτές.
Πιστεύουμε ότι η Ελληνική κυβέρνηση δεν θα παρασυρθεί σε ένα τέτοιο ολίσθημα.


STOPCARTEL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...