29/1/10

H διακίνηση ταριχευμένων ιδεών και ο ρόλος των ΜΜΕ


Δυστυχώς, τα ίδια πρόσωπα, αρκετά από τα οποία θα έπρεπε να βρίσκονται στη φυλακή, εξακολουθούν να μονοπωλούν το χώρο της “ενημέρωσης” υπολαμβάνοντας τα εκατομμύρια των ακροατών τους ως Αυστραλοπιθήκους.

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου

Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα


Ενώ η Ελλάδα χρεωκόπησε οικονομικά και ηθικά και έγινε η χλεύη της ανθρωπότητας, ο δημόσιος και κοινωνικός βίος της εξακολουθεί να κινείται με τις ίδιες ταριχευμένες ιδέες, των οποίων φορείς είναι τα ίδια και τα ίδια δημόσια πρόσωπα, τα οποία την ποδηγέτησαν για 35 χρόνια.
Παρακάμπτω τα νέα δημόσια πρόσωπα της κυβέρνησης γιατί αυτά είναι παντελώς άσχετα μ' αυτό που ανέλαβαν να κάνουν.
Τα ΜΜΕ επιμένουν να αναδεικνύουν τα χρεωκοπημένα αυτά πρόσωπα σε βασικούς συνομιλητές τόσο στα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά δίκτυα όσο και στον Τύπο.
Έτσι, στην πολιτική ατμόσφαιρα της Ελλάδας εξακολουθεί να διαχέονται ταριχευμένες ιδέες, με τις οποίες γίνεται η διατήρησή της στη φορμόλη της κοινωνικής και πολιτικής ανακύκλωσης.
Δυστυχώς, τα ίδια πρόσωπα, αρκετά από τα οποία θα έπρεπε να βρίσκονται στη φυλακή, εξακολουθούν να μονοπωλούν το χώρο της “ενημέρωσης” υπολαμβάνοντας τα εκατομμύρια των ακροατών τους ως Αυστραλοπιθήκους.

Είναι προφανές ότι εκατομμύρια ιδεολογικά ταριχευμένοι ψηφοφόροι αρέσκονται στο ρόλο αυτό, τον οποίο με φανατισμό παίζουν δεκαετίες.

Το μεγάλο ερώτημα είναι: πώς θα βγει η Ελλάδα από τον χώρο των ταριχευμένων ιδεών και την πολιτική φορμόλη;

Όσο για τα μεγάλα συγκροτήματα της “ενημέρωσης”, όσο περισσότερο επιμένουν μεθοδικά να κινούνται στο χώρο των ταριχευμένων ιδεών και ν' αναπαράγουν τη φορμόλη, τόσο περισσότερο χρήμα θα σωρεύουν στα ταμεία τους.

Ούτως εχόντων των πραγμάτων θα έλεγα ότι η έξοδος απο τη φορμόλη είναι πολύ δύσκολη υπόθεση, αλλά στο βάθος του χρόνου το πτώμα της Ελλάδας αποσυντίθεται και έρχεται η ώρα της ολοκληρωτικής σήψης.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προς τον συντάκτη του πρώτου σχολίου.
Το βρωμερό ιστολόγιο που παρουσιάζεις, να το κρατήσεις μόνο για τον εαυτό σου, δυστυχισμένε.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ καταφέρνουν να εκθέτουν τον Πρωθυπουργό της χώρας και θα σκεφθούν τον Έλληνα ιθαγενή;
Παρακολουθείσατε το στημένο κυνήγι του δημοσιογράφου των Financial Times και την απουσία της ασφάλειας του Πρωθυπουργού; Έπρεπε ή όχι να τον προστατέψουν, ακόμη και αν ο ίδιος δεν ήθελε, απο αυτού του είδους τις απρέπειες; ο περίγυρός του θα πρέπει να καταλάβει ότι ο Έλληνας Πρωθυπουργός εκπροσωπεί την Ελλάδα και όχι το όνομά του.

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον μας θεωρούν κτήνη. Για εκτροφή, δουλειά, αναπαραγωγή και κατανάλωση. Δεν πάει άλλο!

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...