16/2/10

ΑΙΣΧΟΣ - ΑΙΣΧΟΣ - ΑΙΣΧΟΣ ... ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !!!

Μας κυβερνάει σπείρα αλητών-Yφ.ΠΡΟ.ΠΟ Σπύρος Βούγιας: «Είναι θέμα χρόνου να συνηθίσουμε τα ήθη και έθιμα τους, την μουσική τους και τις μυρωδιές τους»


«Στην πρωινή εκπομπή του ANTENA, ο κ. Βούγιας εδήλωσε, ότι «οι Έλληνες έχουν να κερδίσουν από τον πολιτισμό των Αφρικανών και Ασιατών, αφού το όραμα του είναι να διανέμουν όλοι μαζί, Έλληνες και αλλοεθνείς, σε κοινές γειτονιές και τα οποία προβλήματα υπάρχουν σήμερα θα ξεπεραστούν».

Σε παρατήρηση δημοσιογράφου, ότι είναι έξω από τα ήθη και έθιμα των Ελλήνων να βλέπουν τους Πακιστανούς να χτυπούνε στην πλάτη τους μαχαίρια, απήντησε ότι «είναι θέμα χρόνου να συνηθίσουμε τα ήθη και έθιμα τους, την μουσική τους και τις μυρωδιές τους».

Επίσης δήλωσε ότι «είναι απαράδεχτο να ζητάει η πλειοψηφία δημοψήφισμα για τα δίκαια δικαιώματα της μειοψηφίας». Τέλος είπε ότι η «μετανάστευση Σομαλών μουσουλμάνων Ισλαμιστών στην Ελλάδα είναι θετική και δεν ενοχλεί, επειδή η Ελλάς δεν έχει κοινά σύνορα με την Σομαλία. Έτσι σε περίπτωση πολέμου με γειτονική χώρα δεν θα την υποστηρίξουν»!!!
Σε παρατήρηση καταστηματαρχών για την εγκληματικότητα που αντιμετωπίζουν καθημερινά , λίγο πολύ τους είπε «δεν πειράζει, θα συνηθίσετε».

ΡΕ, ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ;;; ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΕΙΣ ΡΕ;;;

ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ, ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ....

ΑΙΣΧΟΣ - ΑΙΣΧΟΣ - ΑΙΣΧΟΣ ... ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !!!

ΣΠ.

Τι να πρωτοθαυμάση κανείς απ΄ το κοτσανολόγιο του ¨υφυπουργού¨ (τρομάρα του/μας)

Τα ¨δίκαια δικαιώματα¨; (λές και υπάρχουν και άδικα δικαιώματα).

Την κοτσάνα αέρος-αέρος (σε άλλη δήλωσή του_) περί ¨Ιφικράτη¨! (εννοούσε, ο αχρηστος, τον Ισοκράτη και την σχετική του αναφορά στους ¨μετέχοντες της Ελληνικής παιδείας¨)

Το οτι θα συνηθίσουμε στις... μυρωδιές των εγχρώμων ¨φίλων¨ του.
(Αυτός, φαίνεται, πως από το πολύ νταραβέρι μαζί τους, το εχει συνηθίσει.)

Ισως γι αυτο βρωμάει και ο ίδιος

12 σχόλια:

Δημήτρης είπε...

Μήπως ξέρει κάτι για τις..μυρωδιές τους;
Βέβαια οι περισσότεροι βρωμάνε από μακρία..αλλά μήπως θέλει να πει κάτι ο ποιητής; Έχουν και...ιδιαίτερες μυρωδιές;

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΑΚΟΥΕΙ Ο ΒΟΥΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ.ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΕΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ.

Αυτοφωράκιας... Το επάγγελμα με μηδενική ανεργία στην Ελλάδα!..τώρα το πήραν και αυτό οι μετανάστες

Το πλέον κλειστό «επάγγελμα» μέχρι πρόσφατα ήταν αυτό του... αυτοφωράκια. Του ανθρώπου δηλαδή που εμφανίζεται ως υπεύθυνος λειτουργίας ενός νυχτερινού κέντρου διασκέδασης και αναλαμβάνει την ποινική ευθύνη για τυχόν παραβάσεις και βεβαίως περνάει τη νύχτα του στο κρατητήριο και την άλλη μέρα από Αυτόφωρο.
Και αυτό το κάστρο έπεσε τελικά με «νικητές» τους αλλοδαπούς, που πήραν τις θέσεις των Ελλήνων. Και είναι καλό «πόστο», αν.. λάβουμε υπόψη μας ότι η ταρίφα για έναν αυτοφωράκια δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητη, καθώς για μια ήσυχη νύχτα, χωρίς Αυτόφωρο δηλαδή, ο έχων τη θέση αμείβεται με....
εκατό ευρώ, ενώ στην περίπτωση του Αυτοφώρου εισπράττει το ποσό των τριακοσίων ευρώ!

Εριξαν τα μεροκάματα
Πακιστανοί, Αλβανοί και Αφγανοί που διαμένουν μόνιμα και νόμιμα στη χώρα μας έχουν εισβάλει σε αυτό το κλειστό επάγγελμα, ρίχνοντας μάλιστα τα μεροκάματα. Αυτή η διαπίστωση έγινε πρόσφατα από έκπληκτους αστυνομικούς, κυρίως της Τροχαίας, όταν έκαναν ελέγχους σε κεντρικά σημεία της πόλης για παράνομο πάρκινγκ. Ο έλεγχος αφορούσε κυρίως τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, οι υπεύθυνοι των οποίων έχουν μετατρέψει τα πεζοδρόμια σε ιδιωτικά πάρκινγκ με παρκαδόρους.

Η πρώτη έκπληξη
Η πρώτη έκπληξη ήλθε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στη Λ. Συγγρού, όταν οι αστυνομικοί ζήτησαν τον υπεύθυνο λειτουργίας του καταστήματος. Μπροστά τους εμφανίστηκε ένας κουστουμαρισμένος μελαψός άνδρας, ο οποίος τους συστήθηκε ως ο υπεύθυνος λειτουργίας. Οι πραγματικά εντυπωσιασμένοι αστυνομικοί από την εικόνα του «υπευθύνου» τού ζήτησαν τα χαρτιά του. Ολα ήταν νόμιμα για τον μετανάστη από το Πακιστάν, ο οποίος τους ακολούθησε μέχρι το αστυνομικό τμήμα, όπου και κρατήθηκε προκειμένου την επομένη να οδηγηθεί στο Αυτόφωρο.

Νέα Σμύρνη: τα ίδια
Οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί για την ομάδα των αστυνομικών που ήταν επιφορτισμένοι με τους έλεγχους στα νυχτερινά κέντρα. Σειρά είχε γνωστό ξενυχτάδικο στη Νέα Σμύρνη, όπου ως υπεύθυνος λειτουργίας εμφανίστηκε ένας νεαρός από την Αλβανία, ο οποίος επίσης βρίσκεται νόμιμα στη χώρα μας. Ασφαλώς και σε αυτήν την περίπτωση ακολουθήθηκε η νόμιμη διαδικασία. Κράτηση στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος και την άλλη μέρα μεταφορά στο Αυτόφωρο.

Τρίτο και καλύτερο
Η μεγαλύτερη έκπληξη περίμενε τους αστυνομικούς σε ένα από τα πιο γνωστά νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, όπου το πεζοδρόμιο είχε μετατραπεί σε ιδιωτικό πάρκινγκ. Εκεί, αφού πρώτα βεβαίωσαν την παράβαση, ζήτησαν να δουν τον υπεύθυνο λειτουργίας του κέντρου. Μπροστά τους παρουσιάστηκε ένας εμφανίσιμος νεαρός Αφγανός, καλοντυμένος και κομψός. Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι αστυνομικοί ακούγοντας τον Αφγανό μετανάστη με τα φιρμάτα ρούχα να τους λέει σε σπαστά ελληνικά πως αυτός είναι υπεύθυνος και αυτόν πρέπει να συλλάβουν. Βέβαια, το πρώτο πράγμα που έκαναν οι αστυνομικοί ήταν να ελέγξουν τα χαρτιά του. Και σε αυτήν την περίπτωση όλα ήταν νόμιμα. Μάλιστα, ο Αφγανός είχε και πολιτικό άσυλο στη χώρα μας.

espressonews.gr

Ανώνυμος είπε...

Ο Αλιβιζάτος έχει να κάνει κανένα σχόλιο γα της "φιλελεύθερες" χειροβομβίδες και τους φιλελεύθερους πυροβολισμούς που έπεσαν σήμερα; Και ένας 25χρονος Αλβανός νεκρός. Και οι αστυνομικοί σε νοσοκομείο.
Για το άλλο το περιστατικό με τους πολυπολιτισμικούς τρομοκράτες έχει να πει κάτι;Ας ξυπνάμε. Πλεόν μεταβληθήκαμε σε Καμπουλ και Βαγδάτη.
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΧΑΦΙΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΛΕΞ ΡΟΝΤΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ-TYXOΔΙΩΚΤΩΝ,ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ;

Σημεία και τέρατα με τις ΜΚΟ
Σάββατο, 13 Φεβρουάριος 2010 17:17
Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις... Το πάρτι με τα χρήματα των φορολογουμένων, άρχισε επί ΠΑΣΟΚ. Τότε, έγιναν σημεία και τέρατα. Συνεχίστηκε με αμείωτους ρυθμούς επί ΝΔ, με τη Ντόρα Μπακογιάννη και τον πολιτικό φίλο της και ευρωβουλευτή Θεόδωρο Σκυλακάκη, να μην «ξεχνούν» μάλιστα και τον γνωστό σε όλους «εθνικόφρονα» διώκτη μας.
Φανταστείτε πόσο διακομματική είναι η μάσα, που ο Άλεξ Ρόντος, ο υπεύθυνος για τις συγκρούσεις Ρωσίας-Γεωργίας, ο άνθρωπος που ανέφλεξε με τις «συμβουλές» του τον Καύκασο, εκταμίευσε το 2005 (!) χρήματα για τέσσερις «δράσεις» στη Γεωργία και δύο στην... Παλαιστίνη!
Ο Ρόντος! Επί ΝΔ! Άραγε, ποιος πίεσε για να εκταμιευθούν αυτά τα χρήματα; Και αν η απόφαση είχε ληφθεί επί ΠΑΣΟΚ, γιατί κάποιος δεν τη μπλόκαρε; Τόσο δύσκολο ήταν; Όχι, δεν ήταν. Απλά, δεν υπήρχε αντίστοιχη πολιτική βούληση...

Επί Στυλιανίδη...
Ακολούθησε νέος χορός διασπάθισης του δημόσιου χρήματος. Με αρμόδιο για την «αμαρτωλή» ΥΔΑΣ, τον Ευριπίδη Στυλιανίδη. Ο «κολλητός» του Παντελής Σκλιάς, μάζεψε πολύ χρήμα από το υστέρημα των Ελλήνων φορολογουμένων. Η ΜΚΟ «Ευρωπαϊκή Προοπτική» του προαναφερόμενου κυρίου, μόνο το 2005 εισέπραξε 1.297.000 ευρώ, για αύξηση της ικανότητας και της ανταγωνιστικότητας των κοινωνικών φορέων και των ομάδων που δραστηριοποιούνται στη Σερβία και στα Σκόπια και γενικότερα για βιώσιμη ανάπτυξη στις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας, μεταξύ άλλων. Το μενού εδώ είχε και Ιράκ και Ιράν, με «ανακατασκευές κτιρίων».
Το 2006, πληρώσαμε πάρα πολλά λεφτά για τη Σρι Λάνκα. Για την τελευταία, πάλι προσέτρεξε ο κ. Σκλιάς. Το 2006, μάζεψε 898.000 ευρώ για ανακατασκευή σχολείων στη προαναφερόμενη χώρα, μεταξύ άλλων. Την ίδια περίπου εποχή έσκασε μύτη και η HUMANET: 137.000 το 2005, για έργα πολλαπλής αξιοποίησης του ποταμού Σούχε στην Αλβανία (καλό, λειτούργησε προφανώς ως καταλύτης στις διμερείς σχέσεις), 50.000 για ιατρικά εργαστήρια στην Κούβα το 2006 (νομίζαμε ότι είναι σοσιαλιστικός «παράδεισος» και ότι η ιατρική εκεί ήταν πολύ «προηγμένη», πως χρειάζονται βοήθεια και ποιος τελικά μας λέει ψέματα;), 270.000 για κατασκευή αλιευτικών σκαφών στη Σρι Λάνκα το 2007, 156.000 για ον ίδιο λόγο το 2008 και... 560.000 (!) για αξονικό τομογράφο στην Αλβανία, μεταξύ άλλων, το 2009! Αλήθεια, έχουν όλα τα νοσοκομεία στην Ελλάδα, αξονικό τομογράφο; Ερώτηση κάνουμε.

http://www.elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3449:2010-02-13-17-20-24&catid=87:epikairotita&Itemid=277

Ανώνυμος είπε...

Τι να πρωτοθαυμάση κανείς απ΄ το κοτσανολόγιο του ¨υφυπουργού¨ (τρομάρα του/μας)

Τα ¨δίκαια δικαιώματα¨; (λές και υπάρχουν και άδικα δικαιώματα).

Την κοτσάνα αέρος-αέρος (σε άλλη δήλωσή του_) περί ¨Ιφικράτη¨! (εννοούσε, ο αχρηστος, τον Ισοκράτη και την σχετική του αναφορά στους ¨μετέχοντες της Ελληνικής παιδείας¨)

Το οτι θα συνηθίσουμε στις... μυρωδιές των εγχρώμων ¨φίλων¨ του.
(Αυτός, φαίνεται, πως από το πολύ νταραβέρι μαζί τους, το εχει συνηθίσει.)

Ισως γιαυτο βρωμάει και ο ίδιος

Ανώνυμος είπε...

Ο Ερντογάν αποκαλύπτει τον πραγματικό ρόλο των ΜΚΟ

Ετοιμάζεται επιχείρηση παραπλάνησης των ευρωπαίων πολιτών, με την ευγενική χορηγεία της Ε.Ε., μέσω της λειτουργίας διαφόρων ΜΚΟ και υπό τον συντονισμό της τουρκικής κυβέρνησης
Οργανώνει τις μη κυβερνητικές ομάδες ο πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε μία προσπάθεια δημιουργίας θετικών εντυπώσεων της Ευρώπης για το έργο της κυβέρνησής του προς την κατεύθυνση του εξευρωπαϊσμού της Τουρκίας.
Η είδηση, αρχικά δημιουργεί απορίες, αφού είναι εκτός του ρόλου των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων να συνεργάζονται με κυβερνήσεις για την δημιουργία πολιτικών εντυπώσεων… Ταυτόχρονα όμως, αυτή η είδηση ξεσκεπάζει και το πραγματικό πρόσωπο και εμφανίζει τον πραγματικό λόγο ύπαρξης των διάφορων ΜΚΟ στην Τουρκία και όχι μόνο.
Σύμφωνα με το κρατικό τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων TRT, η κυβέρνηση της Άγκυρας αποδίδει μεγάλη σημασία στην συμμετοχή των μη κυβερνητικών οργανώσεων στην ενταξιακή πορεία της Τουρκίας στην ΕΕ, τις οποίες προτίθεται να τις χρησμοποιήσει ως "δούρειους ίππους" για την αλλαγή της τουρκικής "εικόνας" στην Ευρώπη.
Το τρίτο συνέδριο «Διαλόγου με την κοινωνία των πολιτών» πραγματοποιήθηκε προχθές στην Κωνσταντινούπολη. Στο Συνέδριο, που διοργανώνεται από την Γενική Γραμματεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι εκπρόσωποι των μη κυβερνητικών οργανώσεων ενημερώθηκαν σχετικά με την νέα Στρατηγική της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ετοιμάστηκε για να επιταχύνει την ενταξιακή πορεία και τις ενταξιακές συνομιλίες.
Στο συνέδριο αυτό τονίστηκε επίσης η σημασία των οργανώσεων στην πορεία ένταξης της Τουρκίας, ενώ οι εκπρόσωποι των ΜΚΟ αξιολόγησαν την συμβολή τους προς την πραγματοποίηση και ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας.
Έτσι, σύμφωνα με το ίδιο το θέμα του συνεδρίου, αλλά και σύμφωνα με τον διοργανωτή του –που είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση- διαπιστώνουμε την οργανωμένη προσέγγιση των ευρωπαίων πολιτών, μέσα από διαδικασίες που θα σχεδιαστούν και θα υλοποιηθούν από τις ΜΚΟ, ώστε να ωραιοποιηθεί η σημερινή Τουρκία, η οποία δεν αποδέχεται καταδίκες του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου περί καταπάτησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δεν αποδέχεται την ύπαρξη της Κύπρου, δεν ανοίγει τα λιμάνια της στα Κυπριακά καράβια, συνεχίζει να έχει εδαφικές –και άλλες- απαιτήσεις εις βάρος της Ελλάδας, αλλά ευελπιστεί ταυτόχρονα να λειτουργήσουν οι μηχανισμοί «πλύσης εγκεφάλων» των διαφόρων ΜΚΟ (είναι άγνωστο ποιες ΜΚΟ παρευρέθησαν στο συγκεκριμένο συνέδριο στην Κωνσταντινούπολη, ενώ θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως οι συμμετέχουσες ΜΚΟ δεν ήταν μόνο τουρκικές).
Η συγκεκριμένη πρακτική του Ταγίπ Ερντογάν –και της Ε.Ε. φυσικά- προδίδει μήπως και την «παράξενη» δράση των ελληνικών ΜΚΟ; Μήπως θα έπρεπε να γίνει κάποια έρευνα –από ποιόν άραγε;- ώστε να κατατεθούν στοιχεία για τις επαφές μελών ελληνικών ΜΚΟ σε αντίστοιχα συνέδρια; Μήπως θα έπρεπε κάποια στιγμή να ελεγχθούν τα οικονομικά και κυρίως οι χορηγοί των ελληνικών ΜΚΟ;
Αναρωτιέμαι, γιατί οι «κακές γλώσσες» αναφέρουν αναμίξεις ξένων παραγόντων, κυρίως οικονομικών, ως βασικών χορηγών κάποιων ΜΚΟ που δρουν εντός Ελλάδας αλλά μονίμως εις βάρος των ελληνικών συμφερόντων…


http://kostasxan.blogspot.com/2010/02/blog-post_8084.html

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ ΒΓΗΚΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ...ΦΑΓΑΜΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ,ΑΠΟ ΤΙΣ 19:00 ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΑΛΤΕΡ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ -ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ ΒΕΒΑΙΑ-ΟΤΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ. ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΠΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΑ Μ.Μ.Ε., ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΣΤΟΙΧΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΟΙ...ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΤΕ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ,ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτος ο ηλίθιος ευγενίδης ο Βούγιας, εφιάλτης του συνασπισμού και σύγχρονο πράσινο τρωκτικό που τρώει με χρυσές μασέλες, κάτι σαν τη Δαμανάκη στο αρσενικό της, περιφερόμενος μάγος του ελευθέριου σοσιαλισμού και νυν μέντορας του λοιμικού πασοκ, υφυπουργος προπο τι περιμένατε να πεί. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΩΤΕΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

Απαράδεκτος ο Βούγιας. Ντροπή του και συγχαρητήρια στον Giorgos για την θέση στην κυβέρνηση που του έδωσε.
Όσο για τις μυρωδιές των λαθρομεταναστών, ας τους πάρει σπίτι του να τις απολαμβάνει πρωί- βράδυ...

Master Antigraeculus είπε...

Ξεχάσατε το πιο σημαντικό: Από πότε η ιθαγένεια, για την οποία ζητάει η πλειοψηφία δημοψήφισμα (το παραδέχεται κιόλας ότι είμαστε πλειοψηφία) είναι «δικαίωμα»;

Όσο για το αν θα συνηθίσουμε, ας ρωτήσει τον Γκόρντον Μπράουν, τον Σαρκοζί ή την Μέρκελ, πόσο συνήθισαν οι συμπατριώτες τους.

Ας ρωτήσει και τους Δανούς πόσο αυξημένη είναι η εγκληματικότητα από αλλοδαπούς δευτέρας και τρίτης γενεάς. Ειδικά μουσουλμάνους...

Ανώνυμος είπε...

"είναι έξω από τα ήθη και έθιμα των Ελλήνων να βλέπουν τους Πακιστανούς να χτυπούνε στην πλάτη τους μαχαίρια"

-----------------------

Τα πισωπλατα μαχαιρωματα ειναι ΚΑΙ ελληνικο εθιμο! Τοσα λαμογια υπαρχουν στην κοινωνια που το εφαρμοζουν!

Ανώνυμος είπε...

thanatos stous prodotes.