1/7/10

Η ώρα του Ελληνικού λαού έφθασε

ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΝΗ ΑΚΡΙΔΑ, ΤΟ ΔΝΤ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ


30-06-2010

H ανασφάλεια, o φόβος και o τρόμος, αποτελούν την καθημερινότητα του ελληνικού λαού . Το αύριο θα είναι πολύ χειρότερο από το χθες. Η ώρα του Ελληνικού λαού έφθασε. Ήρθε η ώρα να πάρουν τα όνειρα εκδίκηση. Ο κυρίαρχος Λαός, πρέπει να ανακτήσει την κυριαρχία που του υπέκλεψαν .

Καλούμε τους πολίτες της Αθήνας σε μια αναίμακτη επανάσταση μέσα από την κάλπη, για να ανατρέψουμε, με «εφ όπλου ψήφο», το καθεστώς της διεφθαρμένης και ξενόδουλης Ολιγαρχίας. Για να αποκαταστήσουμε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και την ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. Ο Νόμος σ αυτή την πόλη, θα είναι η ψήφος του Αθηναίου πολίτη, για να έχουν μέλλον, η ΑΘΗΝΑ και οι ΑΘΗΝΑΙΟΙ

Οι δημοτικές εκλογές που έρχονται, θα είναι διπλό ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, για την άμεση ακύρωση του λαθρονόμου και την ανατροπή της συνθηκολόγησης με την παγκόσμια Τραπεζιτική Χούντα.

Το δημοψήφισμα, που μας αρνήθηκαν, για τον λαθρονόμο, με την ψήφιση του οποίου καταλύθηκε το Σύνταγμα ,θα γίνει υποχρεωτικά για αυτούς, τον Νοέμβριο, όπως και το δημοψήφισμα για την εφιαλτική συμφωνία με το ΔΝΤ, που θεσμοθετεί την ξένη κατοχή.

Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, καλεί τους πολίτες της Αθήνας, να γυρίσουν την πλάτη, στους σχεδιασμούς και τους ανταγωνισμούς των επιτελείων της ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, να καταψηφίσουν τους υποψηφίους τους, και να καταδικάσουν τις πολιτικές όλων εκείνων, που επί χρόνια κλέβουν τη ψήφο του, και την εμπιστοσύνη του.

Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, καλεί όλες τις δημοκρατικές και αληθινά πατριωτικές δυνάμεις, όπως και κάθε έντιμο πολιτικό, σε συνεργασία για τη συγκρότηση ενός υπερκομματικού - αυτοδιοικητικού ψηφοδελτίου ΝΙΚΗΣ και ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ για το Δήμο της Αθήνας , και δεσμεύεται να στηρίξει τη δημιουργία ανάλογων συνεργασιών, σε ολόκληρη τη χώρα , μέσα από τις οποίες θα προκύψουν ψηφοδέλτια πραγματικής αντίστασης και ανατροπής.

Να δώσουμε τα χέρια, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και τους πολίτες, πέρα και πάνω από τις διχαστικές τακτικές της κομματοκρατίας και των ψεύτικων υποσχέσεων.

- Για την προστασία της ζωής των Αθηναίων. Για να γίνει η ΑΘΗΝΑ ασφαλής πόλη. Για να μπορούμε να περπατάμε ελεύθερα και χωρίς φόβο στους δρόμους της πόλης μας, που έχει καταληφθεί από τις συμμορίες των αλλοδαπών , τους ληστές, τους δουλέμπορους και τους πρεζέμπορους.

- Για να αποκατασταθεί η αξία της ακίνητης περιουσίας των ΑΘΗΝΑΙΩΝ, και να προστατευθεί από την απαξίωση , ώστε να μην αγοραστεί τζάμπα από τους κερδοσκόπους και τους «εθνικούς εργολάβους».

-Για να ακυρωθούν άμεσα όλες οι εγγραφές των λαθροψηφοφόρων στους εκλογικούς καταλόγους και να διαγραφούν από τα δημοτολόγια τα παιδιά τους.

- Για να εξοστρακίσουμε τα γκέτο και τα «πολυεθνικά παζάρια» της μαφίας, έξω από τα όρια της Αθήνας, στην Εκάλη και το Καστρί, όπου κατοικούν οι προστάτες τους.

-Για να μην γίνει η Αθήνα ισλαμική πόλη, και να μην χτιστεί ποτέ ΤΖΑΜΙ στον Βοτανικό, ούτε και πουθενά αλλού στην Αθήνα.

- Για να ακυρώσουμε τον εθνοκτόνο Καλλικράτη και να αποτρέψουμε τις πολιτικές της εθνικής και γεωπολιτικής αποδόμησης της χώρας.

- Για να σταματήσει οριστικά η τρομοκρατία των κουκουλοφόρων - μολοτοφόρων μέσα στα όρια του Δήμου της Αθήνας, και να πάψει η ασυλία που τους παρέχεται. Η νέα δημοτική αρχή με την ένοπλη δημοτική αστυνομία , θα αναλάβει τον έλεγχο και τη φρούρηση των Πανεπιστημιακών κτιρίων του κέντρου. Για να μην επιστρέψει ποτέ ξανά ο Δεκέμβρης του 2008.Για να μην καεί , ποτέ ξανά, ούτε ένα αυτοκίνητο, ούτε ένα μαγαζί.

-Για να ιδρύσουμε μαζί με τους πολίτες την ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, που θα εγγυηθεί τη ρευστότητα της αγοράς, και την ανάπτυξη.

-Για να κηρύξουμε την φορολογική και νομισματική αυτονομία της ΑΘΗΝΑΣ, από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και τις Βρυξέλλες, για να εγγυηθούμε το μέλλον της πόλης και των κατοίκων της, και να πάρουμε στα χέρια μας, το δικό μας αύριο.

Η τρίτη ελληνική δημοκρατία ξεκίνησε το 1974 με την εσχάτη προδοσία της Κύπρου, που έμεινε ατιμώρητη, και κλείνει τον κύκλο της με μια νέα εσχάτη προδοσία που οδήγησε στη συμφωνία υποταγής στο ΔΝΤ.

Η ώρα για την απελευθέρωση από τα δεσμά που μας επέβαλαν έφτασε.

-Απελευθερώνουμε την Αθήνα από τους λαθρομετανάστες εισβολείς, τις συμμορίες του εγκλήματος και από την κατοχή του ΔΝΤ.

-Ανατρέπουμε το διεφθαρμένο καθεστώς της μεταπολίτευσης που έκλεισε τον κύκλο του με τον χειρότερο τρόπο. Τους έμειναν ακόμα 130 ημέρες περίπου. Να μη τους χαρίσουμε , ούτε μια παραπάνω

-ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Το ραντεβού με την ιστορία και το πεπρωμένο μας έφθασε και θα είμαστε εκεί. ΟΛΟΙ!

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

.

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΕΛΛΑΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

Θα ήταν, νομίζω, λυσιτελέστερο, μία Κίνηση Πολιτών, η οποία θα καλούσε τους Έλληνες να ρίξουν στις κάλπες, αντί άλλης ψήφου, ένα "ψηφοδέλτιο" το οποίο θα είχε επάνω την φράση π.χ. "ΟΧΙ στο ΔΝΤ. ΚΑΤΩ οι κλέφτες".
Ίσως μάλιστα, αυτό το ψηφοδέλτιο θα μπορούσε να σχεδιασθεί και τυπωθεί μαζικά, αλλά κυρίως, να διατεθεί ως μπροσούρα γιά αναπαραγωγή μέσω του internet.

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω οτι όλοι συμφωνούμε !
Για να έχει απήχηση από τον ελληνικό λαό, πρωτίστως να είναι ΕΝΩΤΙΚΟ υπερκομματικό ψηφοδέλτιο, χωρίς προέδρους και αρχηγούς.
"ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ"

Ανώνυμος είπε...

δεν ειναι απλως ξενη ακριδα,ειναι οι ακριδες της αποκαλυψεως του ιωαννη!!!

οπως τα γραφει η αποκαλυψη θυμιζουν.

Ανώνυμος είπε...

Μηπως τελικα η λυση ειναι οι αλβανοί?
Από το ιν.γρ
"Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν κάνει την εμφάνιση τους Αλβανοί οι οποίοι εκβιάζουν αλλοδαπούς ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Όπως καταγγέλλουν, δε, Πακιστανοί, Μαγκλαντεσιανοί, Κινέζοι και Αφγανοί που διατηρούν καταστήματα στη περιοχή, κυρίως πώλησης κινητών τηλεφώνων, ψιλικών, ενδυμάτων ανά διαστήματα τους επισκέπτονται Αλβανοί και τους ζητούν διάφορα χρηματικά ποσά που ξεκινούν από 300 – 400 ευρώ κάθε μήνα προκειμένου να τους παρέχουν «προστασία».

Όταν οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων αντιδρούν, κυρίως με την αιτιολογία ότι τα κέρδη τους είναι αρκετά περιορισμένα και δεν έχουν δυνατότητα να δίνουν και τα χρήματα που τους ζητούν, πέφτουν θύματα ξυλοδαρμού, ενώ οι δράστες παράλληλα προκαλούν ζημιές στα καταστήματα τους. Ωστόσο, επειδή φοβούνται για αντίποινα δεν πηγαίνουν να καταγγείλουν τα περιστατικά στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και έτσι οι αστυνομικοί δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν την ακριβή έκταση του φαινομένου. "

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ ΖΗΤΩ ΤΟΥ ΠΑΠΑΣΤΑΦΙΔΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΒΙΟΛΑΚΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ.



Πάλι πλακώθηκαν μεταξύ τους οι αλλοδαποί,και πάλι κάποιοι τα φορτώνουν σε
"εθνικιστές"(η γνωστή καραμέλα,λες και ειναι ποινικοποιημενο εγκλημα να υπερασπιζεσαι το τοπο σου,την ζωη σου ,την αξιοπρεπεια σου και το εθνος σου!!),για να μην χαλάσουν τον ύπνο (που συντομα θα τον χασουν) σε κάποιες κυρίες
και κυρίους που διοργανώνουν διαλέξεις (πάρτι) και σεμινάρια για το τι και το πως πρέπει να γράφουν οι δημοσιογράφοι των μεγάλων εκδοτικών οίκων και site για τους αλλοδαπούς.

Σήμερα λοιπόν για τις ίδιες αφορμές που πλακώνονται καθημερινά (μοιρασιά λείας,ναρκωτικά,πορνεία,μεθύσι,παρεξηγήσεις μεταξύ διαφορετικών εθνικοτήτων πχ Πολωνοί με Ιρακινούς,Αλβανοί με Αφγανούς κλπ κλπ) έγινε το σώσε.


Στην στη συμβολή των οδών Αλκιβιάδου και Πιπίνου γύρω στις 10 το
βράδυ,αλλοδαποί διαφορετικών εθνικοτήτων έκαναν σμπαράλια ένα κατάστημα. Ο λόγος ένας από αυτούς που αναφέρω πιο πάνω.
Έλληνας δεν υπήρχε φυσικα ούτε για δείγμα.Μεχρι εκει φτανει ο εθνικισμος μας...

Κι αυτοί που αρχικά είδαν τι συμβαίνει έφυγαν στην αρχή αηδιασμένοι και
απογοητευμένοι από αυτά που ζουν καθημερινά στην περιοχή. Δεν είχα σκοπό να στείλω μήνυμα,αλλά είδα σε κάποιο γνωστό site,γνωστού (ελπιζω οχι επιδοτουμενου για να τα γραφει απο τιποτα κρατικα μυστικα κονδυλια οπως συμβαινει σημερα) μεγαλοδημοσιοκάφρου να γράφουν πως ακούστηκαν κατά την διάρκεια της συμπλοκής εθνικιστικά συνθήματα στα ελληνικά.

Για φαντασου!Το προβλημα δεν ειναι το χαος,την παρακμη και το εγκλημα που βιωνουν,αλλα οτι τα θυματα τολμησαν να εχουν καταφυγιο στο εθνος τους και την συλλογικη ταυτοτητα τους!Γρηγορα να εξοριστουν οι εγκληματιες...εθνικιστες ελληνες στη Γυαρο!
Να βρουν χωρο και σπιτια οι αλλοδαποι αγγελοι!

Σας πληροφορώ λοιπόν επειδή μένω εκει και τα έβλεπα από το
μπαλκόνι μου,πως αυτά που ακουγόταν είμαι σίγουρη πως ήταν αραβική
γλώσσα. Εγώ είμαι γυναίκα και φοβάμαι.Κλειδώνομαι μέσα και περιμένω να
περάσει και να βγω σώα και αυτή την νύχτα!

Σε συζητήσεις που κάνω με φίλους και
φίλες (Έλληνες και αλλοδαπούς οικογενειαρχες) όλοι έχουν τις ίδιες αγωνίες.

Φοβούνται για την
ασφάλεια όχι τόσο την δικιά τους,αλλά των παιδιών τους.
όλοι(τονιζω ολοι) θέλουν να φύγουν από εδώ,αλλά με αυτή την οικονομική κρίση,ποιος έχει τώρα την δύναμη να αντεπεξέλθει σε ακριβά ενοίκια.Το δε κρατος αντι να αποζημιωσει την περιουσια των κατοικων και να φυγουν προς ελληνικες και ασφαλεις περιοχες-θυλακες ασχολειται με την μετρηση
με εθνικιστικομετρα της αντιδρασης μας!

Είμαι πάλι σίγουρη πως επειδή οι άνθρωποι που έγραψαν το άρθρο έχουν σχέση με τους Μικιό-μικυ μαους,το κάνουν επίτηδες και τελείως επαγγελματικά-επ'αμοιβη για να βγούν αύριο οι γνωστοί "καθοδηγητές" να πουν πως για άλλη μια φορά δέχτηκαν επίθεση οι μετανάστες στο Άγιο Παντελεήμονα από φασίστες.Λες και τα δικαιωματα μας υπαναχωρουν επειδη ειμαστε για αυτους φασιστες!!Δηλαδη μονο ο δικος τους φασισμος εχει δικαιωματα και μαλιστα εμμισθα και ανομα!Για να κονομανε και να μενουν σε σικ προαστια,ενω εμεις οι φασιστες να ειμαστε υπο πολιορκια!


Αυτό κάνουν συνέχεια...


Τέλος να πω,πως οι επιθέσεις εναντίον μεταναστών στο Άγιο Παντελεήμονα από Έλληνες είναι ανέκδοτο καλύτερο κι από αυτά που λέει ο Λαζόπουλος.Μακαρι να γινοταν αυτο,γιατι θα αναγκαζοταν το κρατος να μαζεψει το χαος μπροστα στο κινδυνο ενοπλης συρραξης.
Εδώ γίνεται ακριβώς το αντίθετο και μάλιστα γίνεται βάση οργανωμένου σχεδίου.

Το ποιος το έχει σχεδιάσει δεν το ξέρω,αλλά το ζω.


Θα με πείτε τρελή,αλλά αν παρατηρήσει κάποιος το πως χτυπάνε οι συμμορίες
τους κατοίκους (μέσα βάζω και τους νόμιμους αλλοδαπούς που διαμένουν εδώ) θα καταλάβει τι εννοώ.Χτυπάνε από γειτονιά σε γειτονιά μέχρι να επιβληθούν και να καταλάβουν όλη την περιοχή.Ο νομος του συμμοριτικου εγκληματος υποκαθιστα σιγα σιγα την ελλαδικη πολιτεια.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία,ελπίζω να
δημοσιευθεί η επιστολή αγανάκτησης μου.


Μετά τιμής
Ν.Ζ ...

Ανώνυμος είπε...

Μία καλή πρόταση είναι το Πατριωτικό μέτωπο. Αποτελείται από πατριώτες δεξιούς, αριστερούς κεντρώους.

Η ιδρυτική του διακύρηξη
http://www.pamet.gr/

Η πρότασή του για τα ΜΜΕ
http://www.pamet.gr/mme/eisigisi%20gia%20ta%20mme%201%207%2010.php

Μέσα σε 3 μήνες από την εμφάνισή του έφτιαξε το "σπίτι του πατριώτη στην Αθήνα", "πολιτιστικό χώρο στο Μέγα Δέρειο".

Έχει δυναμική. Ενάντια στη ΝΈΑ ΤΑΞΗ.

Ανώνυμος είπε...

XATZAΡΑ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΣ ΤΑ ΧΩΣΕΙΣ ΑΝΕΤΑ.ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΤΑΠΩΣΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ?ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΑ ΕΤΩΝ 40 ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ?ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΝΟΜΕΚΛΑΤΟΥΡΙΟΥΣ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΕΣ?

Συνταξιούχος της Ολυμπιακής και η Μιλένα

Τέτοια ξελιγωμένη γενιά ανθρώπων δεν έχει ξαναπεράσει από την ελληνική ιστορία. Αφού έφαγαν το καταπέτασμα και μας φέσωσαν για διακόσια χρόνια να δείτε που στο τέλος θα φάνε κι εμάς… Ο λόγος για την τέως υπουργό του Σημίτη και «ιδιαιτέρα» γραμματέα του «σιδερένιου» μακαρίτη Ανδρέα Παπανδρέου, Μιλένα Αποστολάκη. Η κυρία Αποστολάκη βγαίνει στην σύνταξη πρόωρα στην Ολυμπιακή, με τον νόμο που έφτιαξε η ΝΔ και που τροποποίησε πρόσφατα ο κολλητός της υπουργός, «Βασιλάκης Καΐλας», κατά κόσμον Λοβέρδος.
Η σύνταξη της εκτιμάται ότι θα φτάνει τα 2.500 ευρώ, με 21 χρόνια «υπηρεσίας» στην Ο.Α. Εμείς, όλοι οι υπόλοιποι, με 40 χρόνια υπηρεσίας θα παίρνουμε – αν ποτέ πάρουμε – 850 ευρώ. Τέτοια είναι η λιγούρα της, που θα πίεζε συνεχώς τον Λοβέρδο να «τακτοποιήσει» τους συμβασιούχους της Ολυμπιακής όσο πιο γρήγορα γίνεται.
Το σχετικό νομοσχέδιο, βέβαια, το συνέταξε ο νεοφιλελεύθερος Χατζηγάκης, ο οποίος, στα πλαίσια του πνεύματος του «νεοφιλελευθερισμού», έκρινε ότι πρέπει να ονομάζονται συνταξιούχοι των 2500 ευρώ, εργαζόμενοι που μετά βίας έχουν πατήσει τα σαράντα τους.
Για όλα αυτά το ΔΝΤ φταίει ή τα λαμόγια που μας κυβέρνησαν μαζί με τους βολεμένους χειροκροτητές τους, που έχουν τώρα το θράσος να κατεβαίνουν και στους δρόμους και να τους κλείνουν για να υπερασπιστούν τα «κεκτημένα» τους;
Αλλά βέβαια, όπως πολύ σωστά κάποιος είχε πει: Ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό


http://www.elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4703%3A2010-06-30-14-51-33&catid=89%3A2008-10-10-10-48-18&Itemid=281

Ανώνυμος είπε...

XATZAΡΑ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΣ ΤΑ ΧΩΣΕΙΣ ΑΝΕΤΑ.ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΤΑΠΩΣΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ?ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΑ ΕΤΩΝ 40 ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ?ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΝΟΜΕΚΛΑΤΟΥΡΙΟΥΣ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΕΣ?

Συνταξιούχος της Ολυμπιακής και η Μιλένα

Τέτοια ξελιγωμένη γενιά ανθρώπων δεν έχει ξαναπεράσει από την ελληνική ιστορία. Αφού έφαγαν το καταπέτασμα και μας φέσωσαν για διακόσια χρόνια να δείτε που στο τέλος θα φάνε κι εμάς… Ο λόγος για την τέως υπουργό του Σημίτη και «ιδιαιτέρα» γραμματέα του «σιδερένιου» μακαρίτη Ανδρέα Παπανδρέου, Μιλένα Αποστολάκη. Η κυρία Αποστολάκη βγαίνει στην σύνταξη πρόωρα στην Ολυμπιακή, με τον νόμο που έφτιαξε η ΝΔ και που τροποποίησε πρόσφατα ο κολλητός της υπουργός, «Βασιλάκης Καΐλας», κατά κόσμον Λοβέρδος.
Η σύνταξη της εκτιμάται ότι θα φτάνει τα 2.500 ευρώ, με 21 χρόνια «υπηρεσίας» στην Ο.Α. Εμείς, όλοι οι υπόλοιποι, με 40 χρόνια υπηρεσίας θα παίρνουμε – αν ποτέ πάρουμε – 850 ευρώ. Τέτοια είναι η λιγούρα της, που θα πίεζε συνεχώς τον Λοβέρδο να «τακτοποιήσει» τους συμβασιούχους της Ολυμπιακής όσο πιο γρήγορα γίνεται.
Το σχετικό νομοσχέδιο, βέβαια, το συνέταξε ο νεοφιλελεύθερος Χατζηγάκης, ο οποίος, στα πλαίσια του πνεύματος του «νεοφιλελευθερισμού», έκρινε ότι πρέπει να ονομάζονται συνταξιούχοι των 2500 ευρώ, εργαζόμενοι που μετά βίας έχουν πατήσει τα σαράντα τους.
Για όλα αυτά το ΔΝΤ φταίει ή τα λαμόγια που μας κυβέρνησαν μαζί με τους βολεμένους χειροκροτητές τους, που έχουν τώρα το θράσος να κατεβαίνουν και στους δρόμους και να τους κλείνουν για να υπερασπιστούν τα «κεκτημένα» τους;
Αλλά βέβαια, όπως πολύ σωστά κάποιος είχε πει: Ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό


http://www.elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4703%3A2010-06-30-14-51-33&catid=89%3A2008-10-10-10-48-18&Itemid=281

Ανώνυμος είπε...

XATZAΡΑ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΣ ΤΑ ΧΩΣΕΙΣ ΑΝΕΤΑ.ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΤΑΠΩΣΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ?ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΤΩΝ 40 ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ?ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΝΟΜΕΚΛΑΤΟΥΡΙΟΥΣ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΕΣ?

Συνταξιούχος της Ολυμπιακής και η Μιλένα

Τέτοια ξελιγωμένη γενιά ανθρώπων δεν έχει ξαναπεράσει από την ελληνική ιστορία. Αφού έφαγαν το καταπέτασμα και μας φέσωσαν για διακόσια χρόνια να δείτε που στο τέλος θα φάνε κι εμάς… Ο λόγος για την τέως υπουργό του Σημίτη και «ιδιαιτέρα» γραμματέα του «σιδερένιου» μακαρίτη Ανδρέα Παπανδρέου, Μιλένα Αποστολάκη. Η κυρία Αποστολάκη βγαίνει στην σύνταξη πρόωρα στην Ολυμπιακή, με τον νόμο που έφτιαξε η ΝΔ και που τροποποίησε πρόσφατα ο κολλητός της υπουργός, «Βασιλάκης Καΐλας», κατά κόσμον Λοβέρδος.
Η σύνταξη της εκτιμάται ότι θα φτάνει τα 2.500 ευρώ, με 21 χρόνια «υπηρεσίας» στην Ο.Α. Εμείς, όλοι οι υπόλοιποι, με 40 χρόνια υπηρεσίας θα παίρνουμε – αν ποτέ πάρουμε – 850 ευρώ. Τέτοια είναι η λιγούρα της, που θα πίεζε συνεχώς τον Λοβέρδο να «τακτοποιήσει» τους συμβασιούχους της Ολυμπιακής όσο πιο γρήγορα γίνεται.
Το σχετικό νομοσχέδιο, βέβαια, το συνέταξε ο νεοφιλελεύθερος Χατζηγάκης, ο οποίος, στα πλαίσια του πνεύματος του «νεοφιλελευθερισμού», έκρινε ότι πρέπει να ονομάζονται συνταξιούχοι των 2500 ευρώ, εργαζόμενοι που μετά βίας έχουν πατήσει τα σαράντα τους.
Για όλα αυτά το ΔΝΤ φταίει ή τα λαμόγια που μας κυβέρνησαν μαζί με τους βολεμένους χειροκροτητές τους, που έχουν τώρα το θράσος να κατεβαίνουν και στους δρόμους και να τους κλείνουν για να υπερασπιστούν τα «κεκτημένα» τους;
Αλλά βέβαια, όπως πολύ σωστά κάποιος είχε πει: Ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό


http://www.elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4703%3A2010-06-30-14-51-33&catid=89%3A2008-10-10-10-48-18&Itemid=281

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι να ξεκινήσουμε τις εκκαθαρίσεις από τους "Ελληνες" που είναι σπόνσορες και υπερασπιστές των λαθρομεταναστών και μετά να συνεχίσουμε με τους ίδιους τους παράνομους αλλοδαπούς. Τι εννοώ ακριβώς. Υπάρχουν "Ελληνες" οι οποίοι νοικιάζουν τα "σπίτια" - τρώγλες τους σε λαθρομετανάστες "με το κεφάλι". Αυτοί πρέπει να πληρώσουν για το κακό που κάνουν ΚΑΙ ΑΠΌ ΆΠΟΨΗ ΥΓΕΙΑΣ σε όλη την περιοχή. Επίσης υπάρχουν "Ελληνες" εργοδότες που απασχολούν-εκμεταλλεύονται αλλοδαπούς που βρίσκονται παράνομα στη χώρα μας. Και αυτοί πρέπει να πληρώσουν γιατί συντηρούν αυτή την ανομία. ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΠΡΩΤΑ...

Ανώνυμος είπε...

Τέλος να πω,πως οι επιθέσεις εναντίον μεταναστών στο Άγιο Παντελεήμονα από Έλληνες είναι ανέκδοτο καλύτερο κι από αυτά που λέει ο Λαζόπουλος.Μακαρι να γινοταν αυτο,γιατι θα αναγκαζοταν το κρατος να μαζεψει το χαος μπροστα στο κινδυνο ενοπλης συρραξης.
Εδώ γίνεται ακριβώς το αντίθετο και μάλιστα γίνεται βάση οργανωμένου σχεδίου.

Το ποιος το έχει σχεδιάσει δεν το ξέρω,αλλά το ζω.


Θα με πείτε τρελή,αλλά αν παρατηρήσει κάποιος το πως χτυπάνε οι συμμορίες
τους κατοίκους (μέσα βάζω και τους νόμιμους αλλοδαπούς που διαμένουν εδώ) θα καταλάβει τι εννοώ.Χτυπάνε από γειτονιά σε γειτονιά μέχρι να επιβληθούν και να καταλάβουν όλη την περιοχή.Ο νομος του συμμοριτικου εγκληματος υποκαθιστα σιγα σιγα την ελλαδικη πολιτεια.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία,ελπίζω να
δημοσιευθεί η επιστολή αγανάκτησης μου.


Μετά τιμής
Ν.Ζ ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΒΙΟΛΑΚΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ.

Πάλι πλακώθηκαν μεταξύ τους οι αλλοδαποί,και πάλι κάποιοι τα φορτώνουν σε
"εθνικιστές"(η γνωστή καραμέλα,λες και ειναι ποινικοποιημενο εγκλημα να υπερασπιζεσαι το τοπο σου,την ζωη σου ,την αξιοπρεπεια σου και το εθνος σου!!),για να μην χαλάσουν τον ύπνο (που συντομα θα τον χασουν) σε κάποιες κυρίες
και κυρίους που διοργανώνουν διαλέξεις (πάρτι) και σεμινάρια για το τι και το πως πρέπει να γράφουν οι δημοσιογράφοι των μεγάλων εκδοτικών οίκων και site για τους αλλοδαπούς.

Σήμερα λοιπόν για τις ίδιες αφορμές που πλακώνονται καθημερινά (μοιρασιά λείας,ναρκωτικά,πορνεία,μεθύσι,παρεξηγήσεις μεταξύ διαφορετικών εθνικοτήτων πχ Πολωνοί με Ιρακινούς,Αλβανοί με Αφγανούς κλπ κλπ) έγινε το σώσε.


Στην στη συμβολή των οδών Αλκιβιάδου και Πιπίνου γύρω στις 10 το
βράδυ,αλλοδαποί διαφορετικών εθνικοτήτων έκαναν σμπαράλια ένα κατάστημα. Ο λόγος ένας από αυτούς που αναφέρω πιο πάνω.
Έλληνας δεν υπήρχε φυσικα ούτε για δείγμα.Μεχρι εκει φτανει ο ...εθνικισμος μας...

Κι αυτοί που αρχικά είδαν τι συμβαίνει έφυγαν στην αρχή αηδιασμένοι και
απογοητευμένοι από αυτά που ζουν καθημερινά στην περιοχή. Δεν είχα σκοπό να στείλω μήνυμα,αλλά είδα σε κάποιο γνωστό site,γνωστού (ελπιζω οχι επιδοτουμενου για να τα γραφει απο τιποτα κρατικα μυστικα κονδυλια οπως συμβαινει σημερα) μεγαλοδημοσιοκάφρου να γράφουν πως ακούστηκαν κατά την διάρκεια της συμπλοκής εθνικιστικά συνθήματα στα ελληνικά.

Eνω αυτοι γενικως θα ηθελαν προφανως συνθηματα τυπου,"αλβανοι και αλλοδαπα,δικα σας τα χωματα αυτα","σφαξε με αγα μου,αν δεν ειμαι αντιεθνικιστης πως θα αγιασω","σκισε με να αλλαξω νεκροθαφτη","ελληνες και νομος δεν εχουν θεση στη πλατεια,εδω ειναι αλλη πολιτεια" κτλ.

Για φαντασου!Το προβλημα δεν ειναι το χαος,την παρακμη και το εγκλημα που βιωνουν,αλλα οτι τα θυματα τολμουν να εχουν καταφυγιο στο εθνος τους και την συλλογικη ταυτοτητα τους!Γρηγορα να εξοριστουν οι εγκληματιες...εθνικιστες ελληνες στη Γυαρο!
Να βρουν χωρο και σπιτια οι αλλοδαποι αγγελοι!

Σας πληροφορώ λοιπόν ομως, επειδή μένω εκει και τα έβλεπα από το
μπαλκόνι ,πως αυτά που ακουγόταν είμαι σίγουρη πως ήταν αραβική
γλώσσα. Εγώ είμαι γυναίκα και φοβάμαι.Κλειδώνομαι μέσα και περιμένω να
περάσει και να βγω σώα και αυτή την νύχτα!

Σε συζητήσεις που κάνω με φίλους και
φίλες (Έλληνες και αλλοδαπούς οικογενειαρχες) όλοι έχουν τις ίδιες αγωνίες.

Φοβούνται για την
ασφάλεια όχι τόσο την δικιά τους,αλλά των παιδιών τους.
όλοι(τονιζω ολοι) θέλουν να φύγουν από εδώ,αλλά με αυτή την οικονομική κρίση,ποιος έχει τώρα την δύναμη να αντεπεξέλθει σε ακριβά ενοίκια.Το δε κρατος αντι να αποζημιωσει την περιουσια των κατοικων και να φυγουν προς ελληνικες και ασφαλεις περιοχες-θυλακες ασχολειται με την μετρηση
με εθνικιστικομετρα της αντιδρασης μας!

Είμαι πάλι σίγουρη πως επειδή οι άνθρωποι που έγραψαν το άρθρο έχουν σχέση με τους Μικιό-μικυ μαους,το κάνουν επίτηδες και τελείως επαγγελματικά-επ'αμοιβη για να βγούν αύριο οι γνωστοί "καθοδηγητές" να πουν πως για άλλη μια φορά δέχτηκαν επίθεση οι μετανάστες στο Άγιο Παντελεήμονα από φασίστες.Λες και τα δικαιωματα μας υπαναχωρουν επειδη ειμαστε για αυτους φασιστες!!Δηλαδη μονο ο δικος τους φασισμος εχει δικαιωματα και μαλιστα εμμισθα και ανομα!Για να κονομανε και να μενουν σε σικ προαστια,ενω εμεις οι φασιστες να ειμαστε υπο πολιορκια!


Αυτό κάνουν συνέχεια...

Ανώνυμος είπε...

Ο Κουμουτσάκος Ευρωβουλευτής της ΝΔ σε επίσημο συνέδριο της ΕΛΚ μας λέει ποσο καλός είναι ο Μηχανισμός Στήριξης Του Ευρώ και της Ευρωπαϊκής Οικονομίας..ο μηχανισμός E.E.-ΔΝΤ που ισχύει και εδώ και τον οποιο η ίδια η ΝΔ καταψήφισε...και ο σκύλος χορτάτος και η πίτα ολόκληρη παιδάκια δεν γίνετε.

http://www.ana-mpa.gr/anaweb/user/showprel?service=3&maindoc=8706001

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της Επικεφαλής της Ομάδας της Ν.Δ. στο Ε.Κ. κας Μαριέττας Γιαννάκου για τα μέτρα για την εφαρμογή του μηχανισμού στήριξης της ελληνικής οικονομίας από τα κράτη μέλη της ζώνης του Ευρώ και το ΔΝΤ.

http://www.nd.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=61688&Itemid=309

Ανώνυμος είπε...

Πακιστανός εκσπερμάτωσε σε βαγόνι!!
Έξω οι Λαθροδημαρχούληδες και τα τσιράκια-έμμισθοι υπαλληλίσκοι τους που μας κάνουν τους πατριώτες.
http://troktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_8652.html
Κοιτάξτε πόσο εμετικά προσπαθεί να τον δικαιολογήσει μια "αναγνώστρια"

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΤΖΑΡΑ ΖΟΥΜΕ ΚΟΤΖΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ...

ΓΚΟΡΤΣΟΣ - ΓΚΟΡΤΣΟΣ - ΓΚΟΡΤΣΟΣ...