10/4/11

Εκλογές ή ανασχηματισμός;

Να απαλλαγούμε από τον παπα-Εβραίου και την Κομπανία του Εδώ και Τώρα Οι κινήσεις τακτικής εντός του ΠΑΣΟΚ,μπορεί να οδηγήσουν τελικά στην ανατροπή της Κοινοπραξίας Σόρος, που έχει σφετεριστεί τις εξουσίες που παραχωρεί ο λαός στην κυβέρνηση. Η «ανταρσία» για τα «φρουτάκια» ορισμένων «ευσυνείδητων» βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, δεν είναι κίνηση για την ανατροπή του παπα-Εβραίου, διότι δεν υπάρχει λύση διάδοχης. Η «ανταρσία», αποβλέπει στον περιορισμό της δικτατορίας της παρέας ή κοινοπραξίας παπα-Εβραίου, και στην συμμετοχή των «ανταρτών» βουλευτών στην εξουσία. Δεν πρόκειται για ιδεολογική και πολιτική ανταρσία, αλλά για εσωκομματικό ελιγμό. Ωστόσο η «ανταρσία» για το «ανήθικο πράσινο νομοσχέδιο» έχει βαρύνει επικίνδυνα το κλίμα στην κυβέρνηση και τους φίλους της, που αγωνιούν για τις αντιδράσεις και άλλων βουλευτών και φοβούνται ότι μπορεί να συμβεί το αδιανόητο, να τους πάρει δηλαδή με τις πέτρες το ίδιο το ΠΑΣΟΚ, καθώς το κύμα δυσαρέσκειας στην Κ.Ο. φουντώνει για πολλούς και διαφόρους λόγους, που δεν έχουν «συγκολλητική ουσία», και χρηματοδότη. Αν ο παπα-Εβραίου, υποχωρήσει, και θελήσει να συμβιβαστεί σε κάποιο επίπεδο, με τους «αντάρτες» βουλευτές του, θα επιχειρήσει έναν ανασχηματισμό για «νέο ξεκίνημα». Για αυτό, από διάφορες πλευρές, δίνουν και παίρνουν τα σενάρια ανασχηματισμού. Άλλοι λένε ότι ο παπα-Εβραίου θα προχωρήσει σε «διορθωτικές κινήσεις» σε χρόνο που θα αποφασίσει ο ίδιος και άλλοι ότι θα γίνει σαρωτικός ανασχηματισμός και ότι δεν έχει αποφασιστεί αν θα γίνει πριν τις κρίσιμες ψηφοφορίες στη Βουλή ή μετά από αυτές , ώστε να μην προσθέσει και τις προσωπικές πικρίες υπουργών που θα χάσουν τις καρέκλες τους στα μεγάλα και σύνθετα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει το επόμενο δεκαήμερο. Το Μέγαρο Μαξίμου, έχει ξεκινήσει κύκλο επαφών για την ανίχνευση των προθέσεων των βουλευτών, και για την ικανοποίηση των εκκρεμών αιτημάτων τους σε αντάλλαγμα , και παράλληλα ετοιμάζονται για κάθε ενδεχόμενο, και για το σενάριο των πρόωρων εκλογών , σε περίπτωση «ατυχήματος». Ο παπα-Εβραίου, ο «Θείος Σόρος» και οι «αγορές», που δεν είναι έτοιμοι για να μοιραστούν τα ποσοστά και τα κέρδη τους από την κρίση που για αυτούς είναι, Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ, σκέπτονται τις πρόωρες εκλογές για να απαλλαγούν από τους ενοχλητικούς, αλλά για να γίνει αυτό, θα πρέπει να συμφωνηθεί στο παρασκήνιο το «σενάριο της εθνικής συνεννόησης» μετεκλογικά. Όλα θα κριθούν τις επόμενες μέρες. Θα ψηφίσουν οι αντάρτες τα νέα «ανήθικα» πιο σκληρά μέτρα; Το πολύ- νομοσχέδιο με τα νέα επώδυνα μέτρα, τα οποία προκαλεί η αποτυχία την προηγούμενων μέτρων, που προβλέπει νέες περικοπές εισοδήματος για τους εργαζόμενους στον δημόσιο τομέα, θα είναι το πεδίο της σύγκρουσης, των εκτός «διανομής» βουλευτών πού λένε ότι, «δεν αντέχει η κοινωνία άλλα μέτρα», με τους εντός. Πάντως ενώ τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στην οικονομία, αθόρυβα συνεχίζεται ο διάλογος της προδοσίας με την Άγκυρα. Ο Παπανδρέου εκλπηρώνει τα συμβόλαια του. Σπύρος Χατζάρας

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΠΥΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ(ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΓΝΩΣΤΟΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ)ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥ ...ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ (ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ.ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΓΚΑΛΟΠ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ Ο ..."ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ" ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ...ΕΥΕΠΙΦΟΡΟΙ ΣΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΝ Κ@@@ΛΟ.("ΜΗ ΠΟΛΕΜΟΣ" ,ΙΜΙΑ και λοιπα).ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ "ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ" ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Η ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.ΘΑ ΛΕΝΕ...ΜΑΖΙ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ,ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΡΡΟΗΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο πινοκιο ΟΤΙ ...ΝΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ...ΑΛΛΑ ΝΗΣΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ! ΕΙΝΑΙ Η ΦΟΡΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ".ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΗΡΩΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΑΤΟ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ δεν ξερω αν θα υπαρξουν ΦΙΛΟΓΕΝΝΕΣΤΑΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΟΥΜΕ ΠΑΛΙ.ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΓΛΥΦΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Ανώνυμος είπε...

Για τα φρουτάκια έκαναν ό,τι έκανα με την ανταρσία τους οι βουλευτές...
Για το νομοσχέδιο που πρόκειται να κατατεθεί στη Βουλή και καταργεί τη δυνατότητα αυτοδιάθεσης του σώματός μας όπως καθείς επιθυμεί, δεν σκέφτονται τίποτε.
Είναι απίστευτη η κομμουνιστικοποίηση της ζωής μας -πλεόν θα ανήκει το σώμα μας στο κράτος- και κανείς μα κανείς δε μιλά.

Δεν ξέρω πόσες εξαιρέσεις αναστημάτων μπορεί να βρει ακόμη στη βουλή κάποιος, όμως είναι τραγικό να μη συμβαίνει τίποτε και να παιρνούν έτσι απλά τέτοια φασιστικά νομοθετήματα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΚΕΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ,ΑΛΛΑ ΑΝΟΙΞΑΝ ΝΕΟ ΚΕΝ ......ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ Η ΤΖΑΚΡΗ

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/04/blog-post_2879.html

ΕΝΟΠΛΟΣ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ ΠΗΡΕ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΛΑΘΡΟΚΑΣΤΑΝΙΔΗ, ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΨΕ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ


http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/04/blog-post_2340.html

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα, πότε βγαίνει το βιβλίο σας για το 1821?? το περιμένουμε εναγωνίως...

το βιβλίο σας για τους αθέατους είναι φως... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!
Κάθε παράγραφος και δυναμίτης...

καλή σας μέρα
και ΥΓΕΙΑ να σας δίνει ο Θεός να συνεχίσετε το έργο σας για την αφύπνιση του ελληνικού λαού...

Δημήτρης.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΙΚΗ

Ο Μίκης Θεοδωράκης για τους μετανάστες σε συντευξή του στο «Έθνος» της Kυριακής 13/9.

«Aμερικανοί και Eυρωπαίοι είμαστε υπεύθυνοι, γιατί πήγαμε σε χώρες ειρηνικές και απροστάτευτες, τις βομβαρδίσαμε, τις καταστρέψαμε και τις βυθίσαμε στο πένθος και στην πείνα....
...Έτσι, χωρίς σπίτια, χωρίς αγαθά, χωρίς δουλειά, εγκαταλείπουν τις χώρες τους, μόνο και μόνο για λίγο φαΐ. Aκόμα και σκουπίδια. Aυτά τα θύματα, που μπροστά τους νοιώθω τον εαυτό μου υπόλογο και ένοχο, είναι για μένα ιερά...»