21/5/14

Χουντικό μέτωπο κατά της Ελευθερίας

Οι προϊστάμενοι του φον Αντωνάκη και του συνταγματολόγου, τα συνεταιρακια, ο κεντροδεξιός Γιούνκερ και ο κεντροαριστερός δεσμοφύλακας του Νταχάου Μάρτιν, (Σουλτς), κήρυξαν μαζί εκστρατεία κατά των «εξτρεμιστικών πολιτικών κομμάτων», της ευρώπης που δεν γουστάρουν τη «δημοκρατική χούντα» Βρυξελλών-Φραγκφούρτης.
Το ένα χέρι, το κεντροδεξιό, νίβει το άλλο το κεντροαριστερό και τα δυο την Μπίλντερμπεργκ.
«Δεν θα εκλεχθώ από φασίστες, ρατσιστές, από όσους τάσσονται εναντίον ανθρώπων επειδή δεν τους συμπαθούν», δήλωσε υποψήφιος του ΕΛΚ κ. Γιούνκερ που τον απέλυσαν από τον πρωθυπουργία του Λουξεμβούργου.
Ο Σουλτς, κάλεσε τους γερμανούς να προσέλθουν στις κάλπες, ώστε να εμποδίσουν το ακροδεξιό Εθνικοδημοκρατικό Κόμμα να κερδίσει έδρες στο Ευρωκοινοβούλιο.
«Αποτελεί καθήκον όσων πιστεύουν στη δημοκρατία στη Γερμανία να εξασφαλίσουν με την ψήφο τους ότι οι προπαγανδιστές της ιδεολογίας του Αδόλφου Χίτλερ δεν θα σπιλώσουν το όνομα της Γερμανίας στο Ευρωκοινοβούλιο», είπε.
Οι δύο ανώτεροι υπάλληλοι συμφώνησαν ότι η ανεργία είναι κακό πράγμα ότι η εμπορική συμφωνία με τις ΗΠΑ είναι καλό πράγμα και ξέφρασαν το σκεπτικισμό τους για την ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, για την οποία όμως είναι ενθουσιασμένοι οι υφιστάμενοι τους φον Αντωνάκης και φον Βαγγελάκης.

Αύριο ψηφίζουν στην Αγγλία, και για το ευρω-κοινοβούλιο και για 161 δήμους. Το τελευταίο προεκλογικό γκάλοπ της Daily Mirror για τις ευρωεκλογές προβλέπει πρώτο κόμμα θα ειναι το ευρω-σκεπτικιστικό UKIP με 32%. Ακολουθούν: Εργατικοί με 27%, Συντηριτικοί με 23%, Φιλελευθεροι με 9%, και οι Πράσινοι με 4% . Άλλοι δίνουν στο UKIP 34%, και στους «Πράσινους» 8% Στη Σκωτία το SNP (Εινικό Κόμμα Σκωτίας) 37%.
Οι «εξτρεμιστές» του BNP το παλεύουν ακόμα για την έδρα του Γκρίφφιν.

Στη Γαλλία τα τελικά γκάλοπ των Ifop , Ipsos, BVA δίνουν: Εθνικό Μέτωπο 25% UMP 21 %, Σοσιαλιστές 17%, Πράσινοι 9%.

Στη Δανία, πρώτο κόμμα μακράν με 26%-29% το ευρω-σκεπτικιστικό Δανικό Λαϊκό Κόμμα, που θεωρείται από τους άλλους ευρωπαίους «ακροδεξιό».
Στην Πολωνία οι ευρω-σκεπτικιστές της «Νέας Δεξιάς» πάνε για 10%.
Στην Αυστρία το Κόμμα της Ελευθερίας πάει για 21% και πάνω.
Στη Φιλανδία οι εθνικιστές πάνε για 18%.
Στην Ιταλία η Λίγκα του Βορρά, πάει για πάνω από 6%.
Στη Γερμανία το NDP κερδίζει μια έδρα.

Στη γειτονιά μας. Ο βουλγαρικός Ποδονίφτης του τέως τηλε- δημοσιογράφου και παρουσιαστή στο ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο TV7 Νικολάι Μπαρέκοφ , πάει για 14%.Το «Ατάκα», (η Χρυσή Αυγή της Βουλγαρίας) πάει για 5% και οι ευρωσκεπτικιστες-εθνικιστές του НФСБ (Национален фронт за спасение на България), τρία χρόνια μετά την ίδρυση τους, πάνε για 5,2%.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δειτε δω και φριξτε!!!!!!!!
ο γουδης γλυφει το κωλο των αναρχοκομουνιστων φονιαδων -οπως και ολοι οι κατεξεφτελισμενοι χριστιανοδεξιουληδες- και τους ικετευει να ενωθουν να μην τους σκοτωνουν και να συζητησουν αδελφομενοι!!!!!
το προβατο με το λυκο να τα βρουν!!!!!
η απολυτη ξεφτιλα της χα και ο αυτοεξεφτελισμος του γουδη που ακουγεται οτι ειναι μεγαλομασωνος.....

καλα δεν εχουν στοιχειωδη αυτοσεβασμο στοιχειωδη αξιοπρπεια και παρακαλουν δουλοπρεπως τους αναρχοκομουνιστες φονιαδες??????
διαδωστε το παντου!!!!!!

http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/anoichth-epistolh-tou-christou-goudh-ston-gabrihl-sakellaridh

Ανώνυμος είπε...

" Δεν θα εκλεχθώ από φασίστες, ρατσιστές, από όσους τάσσονται εναντίον ανθρώπων επειδή δεν τους συμπαθούν "



προσεξτε οτι ο κυριος αυτος ειναι και διανοητικως ανεπαρκης ωστε να μην αντιλαμβανεται οτι μολις με την δηλωση του αυτη με βαση τις αρχες της φιλοσοφικης λογικης,

εκανε πραξη αυτο που με τον λογο του απορριπτει!

μολις εταχθη και αυτος εναντιον ανθρωπων επειδη δεν τους συμπαθει !


και ασφαλως ουδεις ερωτησε τους αμεσα ενδιαφερομενους αν θα εξελεγαν ποτε τον κυριο αυτο !

φυσικα πισω απο αυτες τις λογικες αντιφασεις κρυβεται ενα πραμα.

η απαιτηση της καθεστωτικης επιλεκτικης λογικης να παραμεινει επικυριαρχη και να επιβαλλει τις δικες της θεσεις ως δεσμευτικες κατα προτεραιοτητα στις κοινωνιες !

μαλιστα δε να εξαφανισει καθε αντιθετη επιλογη ως ποιοτικα κατωτερα της δικης των.

και να διασφαλισει τις κοινωνικες ομαδες των ελιτ και τα συμφεροντα τους....

Η απαιτηση μαλιστα αυτη λαμβανει και το δυτικο μεταψυχροπολεμικο αφυσικο και μυθικο ενδυμα του "τελους της ιστοριας"

και του

"τελους της διαπαλης των ιδεων και των ταξεων".