21/1/19

Η απάτη των μπολσεβίκων της Μπουγιουρουμού

Το υπουργείο Εσωτερικών της «Μπουγιουρουμού» έχει εκδώσει περίπου 2400000 ταυτότητες, για τους υπηκόους της Βόρειας. 

Από αυτούς το 1,883,612 προσδιορίζονται ως Μακεδόνες. 375,601 αυτοπροσδιορίζονται ως Αλβανοί. Περίπου 100.000 από τους Αλβανούς στην «Μπουγιουρουμού» είναι επίσης υπήκοοι Κοσσυφοπεδίου. 
Ως Τούρκοι προσδιορίζονται το 3,85% του πληθυσμού, ως Ρομά το 2,66% , ως Σέρβοι το 1,78% του πληθυσμού, ως Βόσνιοι το 0,84% του πληθυσμού, ως Βλάχοι το 0,48 και το 1,03% είναι διάφοροι. Στην «Μπουγιουρουμού» «κανείς» δεν είναι Βούλγαρος και κανείς δεν είναι Έλληνας. Και Αρωμούνοι είναι μόνο το 0.48%. 

Και αυτή η απάτη είναι Κομμουνιστική «Εθνότητα».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΠΟΣΠΕΡΤ

Ακροδεξιοί τραμπούκοι φορολογουμενοι και σκλαβοι πληρωτες των αργομισθιων μας τραυμάτισαν εικονολήπτη της ΕΡΤ ΜΑΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πρίν από λίγο, ακροδεξιοί τραμπούκοι Φορολογουμενοι επιτέθηκαν απρόκλητα εναντίον συνεργείου της ΕΡΤ, που κάλυπτε τη σημερινή διαδήλωση από σημείο κοντά στο ξενοδοχείο της Μ. Βρεττανίας, τραυματίζοντας στο πρόσωπο τον εικονολήπτη του συνεργείου του οποίου έσπασαν τα δόντια.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ καταδικάζει απερίφραστα αυτήν την απρόκλητη επίθεση των θρασύδειλων ακροδεξιών τραμπούκων, όπως και κάθε επίθεση, απ΄όπου κι αν προέρχεται,ειτε απο ακροδεξιους ειτε απο φασιστες, εναντίον εκείνων που μοχθούν ώστε να είναι η μαρξιστικη ραδιοτηλεόραση συνεπής στην ενημέρωση του μαυριδερου μουσουλμανου ερυθρου αναρχικου πολίτη-ΚΟΠΡΙΤΗ εισοδηματια κρατικων επιδοματων, όπως της επιτάσσει το μαρξιστικο μας Σύνταγμα, η κοκκινη συνείδηση και η αίσθηση καθήκοντος του κάθε δημοσιου καθεστωτικου υπαλληλου ,εργαζόμενου στην συνοδοιπορο ΕΡΤ.

Ελπίζουμε ότι το ίδιο θα πράξουν και τα κόμματα του δημοκρατικου τσιρκου και ειδικά εκείνα -νδ που πρόσφατα ορθά καταδίκασαν την αριστερη τρομοκρατική επίθεση εναντίον του δεξιου συνοδοιπορου ΣΚΑΪ ενώ ταυτόχρονα τόνιζαν το γεγονός ότι δεν μπήκε αριστερη η δεξια βόμβα στην αριστερη ΕΡΤ αφήνοντας αήθεις υπαινιγμούς οτι την εβαλε η ποσπερτ με εντολη κουφοντινα και εγκριση του υπαλληλου του τσιπρα.

Είναι ευκαιρία να δείξουν σε όλους πως δεν υπάρχει a la carte ευαισθησία μεταξυ μαρξιστων και αστων συνοδοιπορων του δημοπρατικου τοξου, σε ότι στρέφεται εναντίον της καθεστωτικης δημοκρατικιας ενημέρωσης και πως δεν αδιαφορούν όταν πρόκειται για επιθέσεις εναντίον της συνοδοιπορου ραδιοτηλεόρασης.