22/6/22

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΑΓΡΌΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΈΣ ΟΔΟΎΣ


 

ΆΜΣΤΕΡΝΤΑΜ . Αγρότες από όλη την Ολλανδία συγκεντρώνονται στην πόλη Στρόε στο Γκέλντερσε για να διαδηλώσουν ενάντια στα σχέδια του υπουργείου για τον περιορισμό της εκπομπής οξείδιου του Άζωτου από την κοπριά των κτηνοτρόφων. 

Η διαμαρτυρία προκάλεσε ήδη μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση στις εθνικές οδούς το πρωί, εν μέρει λόγω αποκλεισμών . Πολλοί αγρότες είναι ακόμα καθ' οδόν προς το Στρόε. 
Δύο βουλευτές ακύρωσαν την επίσκεψή τους για λόγους ασφαλείας. 

Εν συντομία, η ολλανδική κυβέρνηση του GRETA RESET έχει πάρει διαταγές να καταστρέψει την οικονομία της χώρας και να χτυπήσει την παραγωγή σε όλες τους τομείς, η επισιτιστική κρίση που ετοιμάζουν είναι γνωστή στους ολλανδούς παραγωγούς και έχουν αγριέψει. 
Το μειονέκτημα τους είναι ότι ακόμη πιστεύουν ότι κάποιοι πολιτικοί είναι με το μέρος τους, ελπίζουν σε ένα θαύμα πολιτικών που δεν υπάρχει. Ενα πράγμα είναι σίγουρο, το ΧΑΟΣ και ΜΕΣΑ από το ΧΑΟΣ η ΤΑΞΗ..
.Πριν μερικούς μήνες η αστυνομία  είχε κατεβάσει τα φρούρια της στους δρόμους για ασκήσεις. 
Ετοιμάζονταν για σύγκρουση στις πόλεις. 
Γνωρίζουν ήδη τις διαταγές τους, ο πόλεμος σύντομα θα εξελιχθεί στις πόλεις και τους δρόμους της άλλοτε ειρηνικής Ολλανδίας. 

Το σενάριο πολέμου μεταξύ λαού και στρατού, δεν το έχει αντιληφθεί και πολύ κόσμος. Κοιτάνε την ουκρανία τα υπνωτισμένα ζόμπι, αλλά που να γνώριζαν ποιος είναι το πραγματικό θύμα και στόχος!!! Οι αγρότες πάντως, σαν όντα της φύσης το διαισθάνονται χωρίς να γνωρίζουν την μετωπική σύγκρουση που έχει ξεκινήσει με το υπουργείο οξειδίου του αζώτου από το πολύ κλάσσιμο των αγελάδων και τους ποταμούς κοπριάς... 
 Την πείνα βέβαια που έρχεται την αισθάνονται όλοι, αλλά δεν θέλουν να πιστέψουν ότι η σύγκρουση θα είναι ολοκληρωτική και με πολλά θύματα. Η ολλανδή υπουργός Γεωργίας είχε ήδη δεχθεί επίσκεψη από θυμωμένους αγρότες μπροστά από το σπίτι της, τα παπαγαλάκια έδειξαν ένα κομμάτι που έκανε μαγκιές στους αγρότες, όμως το χέσιμο στο βρακί της δεν μύριζε πολύ στην τηλεόραση. 

πηγή  KORAKAS NEWS

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μας τα έχουν ζαλίσει με την καρμπονοφοβία τους οι άχρηστοι. Μήπως τελικά η γη είναι πλανήτης λόγω της πλάνης που ασκείται σε όλους τους ανθρώπους που την κατοικούν ανά τους αιώνες?