Κράτησα για απάντηση το σχόλιο ενός χαζού που νομίζει ότι έχει "γνώμη" και γράφει "θεωρώ" αλλά που "θεωρεί" εκείνο που του υπέβαλαν και επέβαλαν.
Και επειδή "θεωρεί", μας λέει ότι , " Δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα".
Το πότε ξεκίνησε ο αγώνας του ΚΚΕ για την εξουσία, θα πρέπει να του το εξηγήσουν οι Άγγλοι που "καθοδηγούσαν" το ΚΚΕ και το ΑΚΕΛ γιατί με τη Μόσχα και τη Σόφια οι ηγέτες του ΚΚΕ απέκτησαν επαφή μόλις το φθινόπωρο του 1944.
Καθοδηγητής του ΚΚΕ σε όλη την περίοδο της Κατοχής και μέχρι την επιστροφή από το Νταχάου του συντρόφου Νίκου ήταν ο Χαφιές Πλουμπίδης, που ηταν πράκτορας του Μπάλφουρ.
Ο χαζός, γεμάτος σιγουρια για τον εαυτό του,
μας λέει επίσης: "Τα Δεκεμβριανά δεν τα θεωρώ έναρξη ένοπλου αγώνα για την κατάληψη της εξουσίας, γιατί απλούστατα ο μεγαλύτερος όγκος των δυνάμεων του ΕΛΑΣ παρέμεινε μακριά από την Αθήνα!"
Το τι θεωρεί, ο χαζός, δεν έχει καμιά σημασία, γιατί ο Στόχος δεν ήταν η κατάληψη της εξουσίας αλλά οι Σφαγές. Το Αίμα.
Και δια του φόβου των σφαγών , να εξασφαλιστεί η επιστροφή του εγγυητού της τάξεως και ζωής των πολιτών , του Προδότη Βασιλέως, του οποίου τον θρόνο είχε εγγυηθεί το Λονδίνο.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ
Σεπτέμβρης 2025
ΑπάντησηΔιαγραφήΠήγα τη μάνα μου σε δημόσιο νοσοκομείο για μια επέμβαση.
Υπάρχει γυναίκα γιατρός(οφθαλμίατρος) που δεν εξετάζει ασθενείς στο ιατρείο αν δε φοράνε φίμωτρο.
Εν τω μεταξύ η νοσοκόμα που κάνει το φερέφωνο της, δε φοράει φίμωτρο. Στο ιατρείο της μπαινοβγαίνουν άλλοι γιατροί, ιατρικοί επισκέπτες χωρίς φίμωτρο.
Παρατήρησα επίσης, ότι περίπου το μισό υγειονομικό προσωπικο περιφερόταν με φίμωτρο στα μούτρα (που το ανεβοκατέβαζαν με τα βρωμόχερά τους), διοτι ειναι "υπεύθυνοι" ντε, αλλά όταν πήγα στην τουαλέτα, δεν υπήρχε ουτε σαπούνι , ούτε χαρτι για τα χέρια.
Οι ραγιάδες είναι φτηνοί στο αλεύρι (σαπούνι) και ακριβοί στα πίτουρα (καρκινογόνα, σαδομαζοχιστικά φιμωτρα).
Πλέον, όταν βλέπω τσακωμούς του κουρ-Άδωνη με υγειονομικούς στα κατά τόπους νοσοκομεία, δεν παίρνω το μέρος των υγειονομικών.
Τενεκέδες πανηλίθιοι τσακώνονται
με γλοιώδη κουτοπονηρο τυχοδιώκτη.