O βοηθός του Ρώσου προέδρου Γιούρι Ουσάκοφ, ανακοίνωσε ότι ο Ρώσος πρόεδρος και ο Αμερικανός ηγέτης Ντόναλντ Τραμπ είχαν τηλεφωνική συνομιλία, με επίκεντρο την επίλυση της κρίσης στην Ουκρανία,
Σύμφωνα με τον Ουσάκοφ, η επικοινωνία μεταξύ των αρχηγών κρατών διήρκεσε ακριβώς μία ώρα. Ο διπλωμάτης χαρακτήρισε τον διάλογο εποικοδομητικό και πολύ ειλικρινή.
Ο γραμματέας Τύπου του Προέδρου της Ρωσίας Ντμίτρι Πεσκόφ χαρακτήρισε το θέμα των αντιρωσικών κυρώσεων αναπόσπαστο μέρος μιας ειρηνικής διευθέτησης στο "Ουκρανικό".
Ασφυκτιούν οι Ρώσοι ολιγάρχες με τις κυρώσεις. Δεν μπορούν να βγάλουν γούστα στη γαμοΔύση. Το αίμα των απλών Ρώσων που χύθηκε στο πόλεμο οπερέτα, θα νιαστούν; Έναν πόλεμο που έπρεπε να χει τελειώσει το πολύ 2 μήνες από τότε που ξεκίνησε... (αλήθεια ο Στρελκόβ σε πια φυλακή έχει ξεχαστεί να σαπίζει, επειδή φανέρωσε τη προδοσία;)
ΑπάντησηΔιαγραφή