11/9/26

Ο Κόσμος των ηλιθίων και ΕΜΕΙΣ.

 

Το Κίνημα 21 είναι «Πατριωτικό». 
Θέλουμε μια Ελλάδα Εθνικά Ανεξάρτητη και Κοινωνικά Απελευθερωμένη που θα ανήκει στους Ελληνες. 
Το να με ρωτάει κάποιος για την «θέση μας για τις πωλήσεις ΓΗΣ, στους Εβραίους διεθνείς Επενδυτές», είναι δείγμα γραφειοκρατικής στενοκεφαλιάς.
 Ίσως ο επόμενος θα με ρωτήσει για το εάν είναι «Πλήρως κοστολογημένη» η θέση μας. 
Οι ηλίθιοι πολιτικοί και οι Βλακοκρατούμενες κομματικές συμμορίες, δεν έχουν προγραμματικές θέσεις αλλά «Κοστολόγια». 
Οι Ηλίθιοι, περιστοιχίζονται από ηλίθιους «τεχνοκράτες». Που επεξεργάζονται «θέσεις», «πακέτα», «πατριωτικούς φόρους» και «Κοστολόγια». 
Εμείς ,δεν θέλουμε μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Εβραίους. 

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

ΥΓ. Για το Κοστολόγιο στους Εθνικιστές της Χωματερής που πήγαν στην κηδεία του Πράκτορα Γκλύξμπουργκ. 

3 σχόλια:

  1. Επιτέλους, σήμερα αποφάσισες να γράψεις κάτι. Όσο και διδακτικές να είναι οι παρελθούσες καταστροφές οφείλεις να γράφεις και κάτι για το σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπει να ζητήσουμε και συγγνώμη που σας ρωτάμε για τις θέσεις σας; Με το τσιγκέλι σας τις βγάζουμε. Γράψτε τες κάπου για να ξέρει ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιες θεσεις;;;;;
      Να τρουπωσουν θελουν.
      Κι άμα τρουπωσουν;
      Μην είδατε τον Παναη

      Διαγραφή