26/7/24

Οι Αδελφοί Αγγελόπουλοι δεν είναι το καλό αλλά το κακό. Και το δείχνουν

 Πέρασε ο πανδαμάτωρ χρόνος και ξεχάσαμε τι έκαναν οι διαιτητές στα δυο πρώτα παιχνίδια των τελικών του πρωταθλήματος Μπάσκετ.

Αλλά, οι Αφοί μας τα θύμισαν.

Και επειδή εκείνοι  ήσαν οι σκηνοθέτες της φαρσοκωμωδίας , θα έπρεπε να τηρούν αιδήμονα σιγή και όχι να ....κραυγάζουν.

Είναι φυσικό, να έχουν θυμώσει για την αντίδραση του κ. Γιαννακόπουλου που τους χάλασε τότε την παράσταση.

Ο κ. Γιαννακόλουλος, λέγοντας ότι θα αποσύρει τους παίκτες του Παναθηναϊκού από την Εθνική του Λιόλιου, κατέστρεφε τα όνειρα του Λιόλιου, του Μητσοτάκη και της Πρεσβείας για το Γκιάνη Τσολιά  Μαύρο σημαιοφόρο.

Έτσι, με πολύ Άνωθεν, παρέμβαση άσχετη με τον  κ. Γιαννακόπουλο, το Λιόλιο & Co , έκαναν δυο βήματα πίσω, οι σφυρίχτρες σφύριζαν ότι έβλεπαν και ο Παναθηναϊκός έκανε ένα βήμα ,μπροστά και πήρε το πρωτάθλημα.

Οι Αφοί τα πήραν στο Κρανίο. Και "επένδυσαν" (στις σφυρίχτρες)  και έχασαν. 

Λοιπόν, επειδή,  δεν μου αρέσει το αθλητικό κουτσομπολιό,  προτείνω στους κ.κ. Αφούς, να δούμε και να σχολιάσουμε μαζί με τον κ. Γιαννακόπουλο, τα σφυρίγματα σε συγκεκριμένες φάσεις από τους δυο πρώτους τελικούς, που θα επιλέξω εγώ, και να ανεβάσουμε τη συζήτηση στο Υou Τube.

Ιδού η Ρόδος.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

ΥΓ. Το "γρασάρισμα" δεν είναι υγιής ανταγωνισμός αλλά διαφθορά, όπως και η μετατροπή σε διαβατήριο ευκαιρίας του ελληνικού διαβατήριου. Αλλά, για αυτά, στο δεύτερο ημίχρονο.  


4 σχόλια:

  1. Έχεις δίκιο Σπύρο.... Άλλωστε η παροιμία λέει " κόψε φάτσα, βγάλε συμπέρασμα"... και μόλις βλέπουμε τον μαστουρόμαγκα, το συμπερασμα βγαίνει αβίαστα..🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ προτείνω να σταματήσουν όλα τα πλουσιόπαιδα να σπαταλάνε τα λεφτά που βρήκαν έτοιμα, σε σώβρακα και φανέλες αλλοδαπών. Ας μην πάρουν το πανευρωπαϊκό και ας δώσουν αυτά τα χρήματα σε Έλληνες και Ελληνίδες που παντρεύονται και φέρνουν στον κόσμο Ελληνόπουλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχεις δίκιο Χατζάρα για τους Αγγελόπουλους. Ανοησίες κάνουν, προφανώς παρασυρμένοι από το περιβάλλον τους…

    Αλλά και ο Γιαννακόπουλος δεν τους ξηγήθηκε καλά στο παρελθόν, όταν μέσα από τα ΜΜΕ του ήθελε να τους εμφανίσει ως δωσίλογους…

    Ας συμπεριφερθούν πολιτισμένα και οι μεν και οι δε, ας φανούν αντάξιοι του ήθους των προγόνων τους…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με Βεζένκοφ πάμε για ένα νέο 16-0. Ξέχνα βάζελε Εευρώπη και πρωτάθλημα για τα επόμενα 5 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή