11/8/24

Ημέρες του 65. Στην Κύπρο και στην Αθήνα εξελισσόταν το δόγμα Τζόνσον. Το "Γαμώ την Δημοκρατία σας".Ο πράκτωρ Κοκός βρισκόταν στο Μισθολόγιο. . Η Ημιδικτατορία Μητσοτάκη -Γλυξμπουργκ ήταν συνδεδεμένη με την Προδοσία της Κύπρουυ,


 
 




11 Αυγούστου 1965
,
μιά ημερα πρίν από το δραματικο ραντεβού του Γεωργίου Παπανδρέου με τον πράκτορα ΚοΚό, η "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" του πράκτορα Κόκκα αποκάλυπτε τον αντίπαλο των Παπανδρέου. Ο ΕΑΜίτης Τσιριμώκος. 

Η Ημιδικτατορία Μητσοτάκη -Γλυξμπουργκ που ήταν συνδεδεμένη με την Προδοσία της Κύπρου, απαγόρευσε στις 11 Αυγούστου 1965 τις διαδηλώσεις. Ο ελέω ΚοΚού και καταψηφισμένος από την Βουλή υπηρεσιακός υπουργός έδωσε την εντολή. Αποφασίζομαι και διατάσσομεν. 

 Ο ελέω Κοκκού καταψηφισμένος υπηρεσιακός υπουργός εξωτερικών πανηγύριζε για την απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας που ικανοποίησε τους Τούρκους.

  



Στην Λευκωσία δημοσιεύτηκε αμερικανικό έγγραφο από το οποίο προέκυπτε ότι
 κάθε αποστάτης βουλευτής της Συμμορίας Μητσοτάκη τσίμπισε μαυρα 200.000 δολάρια και ότι ο βασιλιάς ήταν στη υπηρεσία των Αμερικανών.Το σχόλιο του Μητσοτάκη στην Ελευθερία.

Ο Γεώργιος Παπανδρέου πιεζόμενος από τον Λαμπράκη και τον Βελίδη ζήτησε να συναντήσει τον Κωνσταντίνο αν και δεν ανέμενε  τίποτα. Cia και MI6, είχαν έτοιμο τον Πράκτορα Τσιριμώκο και την κυβέρνηση συνασπισμού Αποστατών- ΕΡΕ. 

Η ΕΔΗΝ βγήκε στο Προσκήνιο με συνέντευξη Τύπου. Μίλησε και ο Γραμματέας της ΕΔΗΝ Νίκος Κωνσταντόπουλος



Ο ελέω Κοκκού υπηρεσιακός υπουργός άμυνας έκλεισε φυλακή τον συνταγματάρχη Παπατέρπο, γιατί δεν τα «έπιανε» «μαύρα» από την Cia όπως οι εθνικόφρονες.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου