Η αυτοαποκαλούμενη «Οικογένεια» του τραγουδιστή, ο νομικός της Σύμβουλος και οι πιστοί της «Επικοινωνιακοί» της συνεργάτες δεν έχουν αποκλειστικό τους Στόχο , την υγεία του τραγουδιστή.
Ούτε και ο εισαγγελέας που διάταξε τον εγκλεισμό του.
Πιθανώς, μάλιστα, το αίτημα να κατατέθηκε αφού είχε εξασφαλιστεί προκαταβολικά η γνώμη της Κλινικής υπέρ της «διερεύνησης».
Έφυγε ο Κούγιας ή τον «φύγανε»; Εκτός από τους λεμφαδένες που είχαν καρκίνο, του αφαίρεσαν και τους υπόλοιπους προληπτικά! Χωρίς λεμφαδένες δεν υφίσταται ανοσοποιητικό σύστημα, δεν υπάρχει πλέον η άμυνα του οργανισμού….
ΑπάντησηΔιαγραφήΔηλαδή μπορούν να μαζευτούν 5 συγγενείς και να σε βάλυν σε ίδρυμα;
ΑπάντησηΔιαγραφήΠερίεργο καθότι σήμερα μπορεί κάποιος να κόβει τα γεννητικά του όργανα με συνταγή του γιατρού.
Επομένως γιατί έκανε τέτοια ενέργεια η οικογένεια του Μαζωνάκη, κύριε Χατζάρα; Θέλει να τον βγάλει από την μέση για κάποιο λόγο;
ΑπάντησηΔιαγραφήΤι διάφορα έχει το Siberia 2038 από τον Νυχτοβάτη;
ΑπάντησηΔιαγραφήΠροσπαθούν όλοι να πουλήσουν πυρηνικό πόλεμο και ψευτοδημίες.
Γιατί έπεσε ο Μπέχλης σε τέτοια τρύπα; Θα μας λέει να τρώμε κατσαρίδες για να επιβιώσουμε;