Στις 17 Ιουνίου 1967 η ομογενειακή εφημερίδα του Καϊρου «ΦΩΣ» δημοσίευσε τη δεύτερη συνέχεια των δξλώσεων του Γεωργίου Παπαδοπούλου στην οποία έθετε ως στόχο της επαναστάσεως την «αποκομμουνιστικοποίηση». Εξι χρόνια μετα παρέδωσε μια «κομμουνιστική Ελλάδα»
.png)
.png)
Η καταπίεση παράγει κομμουνιστές! Αυτό είναι το δίδαγμα. Δεν καταπολεμάται ο κομμουνισμός με αυταρχισμό…
ΑπάντησηΔιαγραφήΟι πράκτορες και οι ρουφιάνοι ήταν , είναι και θα είναι το πρόβλημα .
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτό ήταν το μεγάλο και το ΜΟΝΟ λάθος του κυρ-Γιώργου.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠου άφησε τα κουμμούνια να φύγουν στο εξωτερικό αντί να τα κρεμάσει από τους φανοστάτες στις πλατείες Συντάγματος, Ομονοίας, Μαβίλη, Καρυτση, Αμερικης, Κολωνακιου, Βικτωριας, Αιγυπτου, Βαθης, Καπνικαρεας κ.λ.π. μέχρι τρίτης γενιάς.
Το χειρότερο;
Που αμόλησε τον Αντρέα στις Στοκχόλμες και στους Καναδάδες
Ο κυρ Γιώργος ο μασόνος ε; Η "εθνοσωτήριος" μασονική χούντα που γινε για τα συμφέροντα του καρκινικού κρατικού μορφώματος της Αν. Μεσογείου. Ηλίθιε, ε ηλίθιε.
ΔιαγραφήΟι κομμουνιστές μια.ζωή όταν δουν οτι δεν τους παίρνει κανουν τουμπεκί κ μεταλλάσσονται, όταν δουν όμως μετά ότι το πεδίον είναι ελεύθερο έρχονται και σε εκδικουνται με τον χειρότερο τρόπο που μπορούν!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤα κομμουνια ηταν το τυρακι, η φακα ηταν η εξυπηρετηση των γνωστων κεντρων....
ΑπάντησηΔιαγραφή