H Ευρωπουστιά έγινε υποχρεωτική για όλους 
με τη βούλα της Δικαιοσύνης
  
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο εξέδωσε σήμερα απόφαση με την οποία εξισώνεται  η σχέση των ομοφυλόφιλων  με τον  Γάμο. 
Το  Δικαστήριο της ΕΕ έκρινε ότι τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια θα πρέπει να απολαμβάνουν τα ίδια προνόμια και παροχές, όπως και οι παραδοσιακές οικογένειες. Η απόφαση αφορά σε εκείνες τις χώρες, όπου οι ομόφυλοι γάμοι δεν είναι νομιμοποιημένοι. 
Το δικαστήριο αποφάσισε σε σχέση με την αγωγή ενός Γάλλου τραπεζικού υπαλλήλου, στον οποίον ο εργοδότης αρνήθηκε χρηματικά επιδόματα, που αναλογούν σε όλα τα παντρεμένα ζευγάρια, βασιζόμενος στο γεγονός, ότι ο σύντροφος του είναι άνδρας. Το δικαστήριο αποφάσισε ότι αυτή είναι  διάκριση λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού. 
Ο εκπρόσωπος του δικαστηρίου σημείωσε, ότι η απόφαση αυτή σημαίνει την εισαγωγή ενός νέου νομικού προτύπου για όλες τις χώρες της ΕΕ.
YΓ. Το ερώτημα πλέον είναι γιατί πρέπει να μένουμε υποτελείς στη Χούντα , Βρυξελλών 
Φρανκφούρτης, Στρασβούργου  και να μην ακολουθήσουμε τον δικό μας δρόμο, χωρίς επιδόματα πουστιάς.
http://ellinasasfalistis.blogspot.gr/2013/11/blog-post_8788.html
ΑπάντησηΔιαγραφή