12/12/13

Έξω από την ΕΕ τώρα!

H Ευρωπουστιά έγινε υποχρεωτική για όλους
με τη βούλα της Δικαιοσύνης

  Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο εξέδωσε σήμερα απόφαση με την οποία εξισώνεται η σχέση των ομοφυλόφιλων με τον Γάμο.
Το Δικαστήριο της ΕΕ έκρινε ότι τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια θα πρέπει να απολαμβάνουν τα ίδια προνόμια και παροχές, όπως και οι παραδοσιακές οικογένειες. Η απόφαση αφορά σε εκείνες τις χώρες, όπου οι ομόφυλοι γάμοι δεν είναι νομιμοποιημένοι.
Το δικαστήριο αποφάσισε σε σχέση με την αγωγή ενός Γάλλου τραπεζικού υπαλλήλου, στον οποίον ο εργοδότης αρνήθηκε χρηματικά επιδόματα, που αναλογούν σε όλα τα παντρεμένα ζευγάρια, βασιζόμενος στο γεγονός, ότι ο σύντροφος του είναι άνδρας. Το δικαστήριο αποφάσισε ότι αυτή είναι διάκριση λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού.
Ο εκπρόσωπος του δικαστηρίου σημείωσε, ότι η απόφαση αυτή σημαίνει την εισαγωγή ενός νέου νομικού προτύπου για όλες τις χώρες της ΕΕ.

YΓ. Το ερώτημα πλέον είναι γιατί πρέπει να μένουμε υποτελείς στη Χούντα , Βρυξελλών Φρανκφούρτης, Στρασβούργου και να μην ακολουθήσουμε τον δικό μας δρόμο, χωρίς επιδόματα πουστιάς.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://ellinasasfalistis.blogspot.gr/2013/11/blog-post_8788.html

Οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας απελευθέρωσαν το χωριό Μπουργκοβάτκα στην περιοχή του Χάρκοβο και προχωράει

 Στον Χάρτη της Γκούγκλ, βλέπετε τη γραμμή των Συνόρων, το χωριό Μπουργκοβάτκα και την απόσταση του από το Κέντρο του Χάρκοβο. (60,7 χλμ). «...