Οι «επαρκέστατοι της Ευθύνης» έμειναν 151 αν και υπάρχουν μαξιλαράκια. Σ.Κεδίκογλου: "Οι βουλευτές που δεν θέλουν να γίνουν εκλογές είναι περισσότεροι από την δεδηλωμένη" .
Στους 151 και οι παραλίγο «ανεύθυνοι» που είχαν αντιρρήσεις για το γάλα και έγιναν επαναστατημένα κοτόπουλα Οι ΠΑΣΟΚοι Θάνος Μωραϊτης και Μιχάλης Κασσής, και ο Ιορδάνης (το σκατό που έγινε παξιμάδι), ο Μάξιμος (Χαρακόπουλος), η Φωτεινή του καναλάρχη των Σερρών Αραμπατζή και ο Γ. Βλάχος (που διαφωνούσε στις διατάξεις για τα φαρμακεία, το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο, τα φωτοβολταϊκά, τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς, και το ταμείο των ασφαλιστικών εταιρειών).
Σήμερα θα συζητηθεί η πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά του Προέδρου της Βουλής Ευάγγελου Μειμαράκη.
Την πόρτα του Μαξίμου πέρασε το πρωί ο αντιπρόεδρος προκειμένου να συζητήσει με τον φον Αντωνάκη την κατάσταση που διαμορφώνεται μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, κυρίως όμως τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης. Κατά την έξοδό του πριν τις 12 το μεσημέρι, ο συνταγματολόγος είπε ότι συζήτησαν για την Κριμαία και τη σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ και ότι θα ακολουθήσει και νέα συνάντηση στις 7 το απόγευμα.
Από τους 146 της ευθύνης, ο μηχανικός της Κορίνθου επιβραβεύτηκε για την ψήφο του με προαγωγή και υπουργικό αυτοκίνητο το αυτό και του δραστήριου Θεόφιλου (Λεονταρίδη), ο οποίος στις 19/03/2014 διατύπωσε απορίες σχετικές με την εξυγίανση του ειδικού λογαριασμού του άρθρου 40 του Ν. 2773/1999 (Φωτοβολταϊκά), στις 15/03/2014 υπέβαλε αναφορά με την οποία ζητούσε «επίλυση του θέματος που αφορά την διαμαρτυρία του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ν. Σερρών για την παύση λειτουργίας του μοναδικού φαρμακείου του ΕΟΠΥΥ που υπήρχε στην πόλη των Σερρών αναγκάζοντάς τους να μεταβαίνουν στη Θεσσαλονίκη», στις 14/03/2014 υπέβαλε αναφορά με την οποία ζητούσε «την επίλυση του θέματος που αφορά την στάθμευση των τοπικών αμαξοστοιχιών στον οικισμό, για να καταστεί ευχερέστερη η μετάβαση προς Θεσσαλονίκη ή Σέρρες» και στις 13/03/2014 υπέβαλε τροπολογία που έγινε δεκτή «για την συνυπηρέτηση υπαλλήλων που υπηρετούν σε παραμεθόριες ή προβληματικές περιοχές και έχουν δεκαετή δέσμευση παραμονής σ’ αυτές, και μεταταξή τους και στις 12/03/2014 ζητούσε την «αμεση επίλυση του σοβαρότατου ζητήματος της ευφορότερης περιοχής της Ελλάδας, των Τεναγών Φιλίππων».
Ε!Με τέτοιο έργο πώς να μην γίνει υπουργός.
1956
ΑπάντησηΔιαγραφήΠάταγος προκλήθηκε με την αποκάλυψη ενός «μυστικού μνημονίου» που συντάχθηκε λίγο καιρό πριν πεθάνει ο Παπάγος από τον τότε υπουργό Δημοσίων Έργων Κ. Καραμανλή, που μετέφρασε στα αγγλικά ο τότε πρέσβης Παν. Πιπινέλης και το οποίον, αφού δακτυλογραφήθηκε «κεκλεισμένων των θυρών» με απόλυτη μυστικότητα, απεστάλη σε «αγγλόφωνο άγνωστο παραλήπτη».
Σύμφωνα με την αποκάλυψη, ο συντάκτης εξέθετε την άποψη ότι «έπρεπε να κλείσει το Κυπριακό» που δηλητηρίαζε τις σχέσεις φίλων λαών…», αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο «συντάξας» ήταν ικανός και αποφασισμένος να το... θάψει.
Το αποκαλυφθέν «μνημόνιο» ήταν οι σύγχρονοι «Γερανοί του Ιβύκου», που μαρτυρούσαν τα περί πρωθυπουργοποιήσεως Καραμανλή. Δικαιολογούμενος, ή μάλλον απολογούμενος, κατά τη σχετική συζήτηση στη Βουλή, δήλωσε πως δεν θυμόταν το περιστατικό και άρχισε να παραθέτει επιχειρήματα αντίστοιχα με τα διάφορα «παραμύθια» που «ξεφούρνιζε» ο Ευάγγελος Αβέρωφ, υπουργός Εξωτερικών τότε, σχετικά με την προώθηση του εθνικού μας θέματος. Άπειρες επισημάνσεις υπήρχαν καθημερινά στον Τύπο για τις ατέλειωτες διπλωματικές γκάφες, ηθελημένες ή μη, μαζί με ένα συνωμοτικό παρασκήνιο που αποδυνάμωναν τον αγώνα και τις θυσίες των νεαρών Κυπρίων που αντιμετώπιζαν την αγχόνη.
Διάβασα σήμερα στην σκατοσελίδα εεε συγνώμη, ιστοσελίδα ήθελα να πω, πώς η κυβέρνηση βγήκε πιο ισχυρή μετά την ψηφοφορία. Αν δε κάνω λάθος από 152 έμειναν 151. Επειδή ανήκω κ γω στο λαουτζίκο μήπως είμαι χαζός κ δεν καταλαβαίνω; Βοήθησε με κ Χατζάρα
ΑπάντησηΔιαγραφήΝίκος Πειραιάς