Πριν τις εκλογές έγραφα στην ΑΛΦΑΕΝΑ που την έκλεισε ο «Πρόεδρος»…..
"Από κρίσιμες εκλογές να φαν και οι κότες. Το 1920 ήταν ντέρμπυ. Ηνωμένη Αντιπολίτευσις-Κόμμα Φιλελευθέρων. Ήρθαν 49,36% -50,31% , αλλά οι «βασιλικοί», που είχαν μαζί τους και το ΚΚΕ, έβγαλαν 210 βουλευτές και πήγαμε στην Μικρασιατική Καταστροφή και στην δίκη των 6. Μετά την απομάκρυνση από την κάλπη αποδείχτηκε λάθος η ψήφος. Μετά τον πόλεμο και τον Κόκκινο Δεκέμβρη, το 1946, όλοι ψήφισαν δεξιά. Η Ηνωμένη Παράταξις Εθνικοφρόνων έλαβε 55,12%, και ακολούθησε Εμφύλιος. Προκοπή δεν είδαμε. Στις 18 ψηφίζαμε σοσιαλισμό το 1974, αλλά ο Καραμανλής πήρε 54.37% και η Κύπρος έμεινε υπό τουρκική Κατοχή. Η Αλλαγή ,ήρθε στο κρίσιμο ραντεβού με την Ιστορία μια νύχτα του 1981, αλλά δεν έφυγαν ούτε το ΝΑΤΟ, ούτε η ΕΟΚ, ούτε οι βάσεις, ούτε η Κλεπτοκρατία, ούτε η Ολιγαρχία. Το 1985, πάλι ήταν «κρίσιμες εκλογές» και ψηφίσαμε σοσιαλιστικό φως και όχι δεξιό σκοτάδι και μας ήρθαν ο Κοσκωτάς και ο Κασόγκι. Μετά διαλέξαμε λιγότερο Κράτος και ακολούθως κεντροαριστερά, και επανίδρυση του (δεξιού) Κράτους μέχρι που ήρθαν το «συνταγματικό τόξο» και το μνημόνιο. Οπότε μη μασάτε. Όποιον και να διαλέξετε από τους δεξιούς και τους Αριστερούς λάθος θα κάνετε.
Είτε κεντροδεξιά Νέα Δημοκρατία είτε Αριστερό ΣΥΡΙΖΑ, διαλέξετε, ψηφίζετε Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Μη τους ψάχνετε στα ψηφοδέλτια. Δεν τους γράφουν αλλά είναι εκεί. Και εκλέγονται χωρίς σταυρό.
Ούτε ο ALEXIS, ούτε ο Θαμαράς, ούτε ο τηλε-αρχηγός, θα ζητήσουν να αλλάξει το παράνομο Καταστατικό της ΕΚΤ που απαγορεύει τον δανεισμό των Κρατών με τα ίδια χαμηλά επιτόκια τα οποία απολαμβάνουν μόνον οι θεσμικοί μεγαλοτοκογλύφοι. Κανείς τους δεν μιλάει για δημοκρατικό έλεγχο στις Κεντρικές Τράπεζες. Εδώ κοτζάμ Πούτιν παλεύει να ελέγξει την «Ανεξάρτητη» Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας που εργάζεται όχι για το συμφέρον της Ρωσικής οικονομίας αλλά είναι υποχρεωμένη, να φέρει εις πέρας τις οδηγίες τις διεθνούς χρηματοπιστωτικής Χούντας.
Όλοι μας ,οι πολίτες, η κυβέρνηση, οι βουλευτές, οι δικαστές, εργαζόμαστε με βάση το Σύνταγμα και τους νόμους, ενώ η Κεντρική Τράπεζα εργάζεται σύμφωνα με το «καταστατικό» της .
Αυτή είναι η ουσία και το δίλλημα των εκλογών. Από τη μια μεριά τα θυγατρικά κόμματα της Ευρω-Χούντας, του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, της ευρω- Σοσιαλδημοκρατίας, της ευρω-αριστεράς, και γενικά οι «ευρωπαϊκές δυνάμεις» μαζί με τους «μεταρρυθμιστές», που αποδέχονται και υπηρετούν τις «διαρθρωτικές αλλαγές», των αγορών, και από την άλλη, οι πολιτικές δυνάμεις της δημοκρατίας της λαϊκής κυριαρχίας και της Εθνικής Ανεξαρτησίας. Δηλαδή, οι λεγόμενοι ευρωσκεπτικιστές και ακροδεξιοί. Από τους Σουηδούς Δημοκράτες, τη Λίγκα του Βορρά, την κ. Λεπέν, ως την κυβέρνηση της Ουγγαρίας, ομάδες και σχήματα διαφόρων αντιλήψεων συμφωνούν σε ένα πράγμα. Στην αντίσταση στα σχέδια της υπερ- εθνικής Ελίτ.
Οπότε, είτε διαλέγεις Χούντα, Αγορές , συνταγματικό τόξο, μεταρρυθμίσεις και «ευρωπαϊκή ολοκλήρωση», είτε διαλέγεις Δημοκρατία, Πατρίδα και Εθνική Ανεξαρτησία. Είτε Αρετή είτε Κακία. Και όλα αυτά με ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ, γιατί στην κάλπη δεν έχει δεν ξέρω δεν απαντώ.
Οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου δεν θα μας αλλάξουν προσανατολισμό και δεν κρίνουν ούτε το μέλλον της Ελλάδας ούτε των Ελλήνων. Θα κρίνουν όμως την τύχη του von Θαμαρά ,του von Murutis, των μισθωμένων εξαπτέρυγων τους, του συνταγματολόγου, του Αβάπτιστου, του κυρ-Φώτη, του τηλε-φλώρου, του Άξελ και ίσως του «Παναθηναικάκια». Από αυτούς, μπορούμε άλλους να τους στείλουμε στον αγύριστο, άλλους στο χρονοντούλαπο, και άλλους στον εισαγγελέα.
Μπορούμε να ψηφίσουμε κάθαρση στη δικαιοσύνη. Μπορούμε να ψηφίσουμε λιγότερη εγκληματικότητα. Μπορούμε να ψηφίσουμε η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες.
Εκτός από την δεξιά Σκύλλα και την αριστερή Χάρυβδη, υπάρχει και ο πραγματικά προοδευτικός δημοκρατικός πατριωτικός δρόμος, που οδηγεί στην Ελλάδα του μέλλοντος μας. Μια Ελλάδα των μη προνομιούχων, με βάση λαϊκή, αγροτική και εργατική και επομένως ένα κράτος παλλαϊκό, αντιπλουτοκρατικό, χωρίς «κομματοκρατία», χωρίς επαγγελματίες επενδυτές, εκδότες, κομμουνιστές και μαυραγορίτες. Ένα Εθνικό Κράτος, σαν εκείνο που μεγαλούργησε στην Πίνδο.
O Μεταξάς μας υποσχέθηκε ένα Εθνικό Κράτος, με βάση λαϊκή, αγροτική και εργατική και επομένως για ένα κράτος παλλαϊκό, και αντιπλουτοκρατικό, χωρίς Ολιγαρχία, αλλά ήταν δικτάτορας και δεν εφάρμοζε το αγγλικό σύνταγμα. Αλλά και ο Καποδίστριας που υποσχέθηκε ένα Κράτος προστάτη του Έλληνα, του αγωνιστή της Επανάστασης, του αγρότη, του βιοπαλαιστή και όχι του Κοτσάμπαση δολοφονήθηκε επειδή ήταν δικτάτορας, και δεν εφάρμοζε το αγγλικό σύνταγμα.
Άσε που όλοι οι έμμισθοι πράκτορες της Ιντέλιτζεντ σέρβις ήσαν πάντοτε «πατριώτες», ενώ όσοι ήσαν κατά των Άγγλων και της χρηματοπιστωτικής διεθνούς ήσαν και είναι δωσίλογοι.
Σε 15 ημέρες θα τους πούμε τη γνώμη μας.
Ας στείλουμε το μήνυμα νέτα-σκέτα. Μαύρο στον Ντράγκι και την Λαγκάρντ."
Και έπεσα μέσα 1000% . Ο Ντράγκι και η Λαγκάρντ πέρασαν τη θηλιά στον λαιμό της «Αριστεράς αντιμνημονιακής διακυβέρνησης». Με τον Ντράγκι και τη Λαγκάρντ δε χωράει συμβιβασμός
"Εκτός από την δεξιά Σκύλλα και την αριστερή Χάρυβδη, υπάρχει και ο πραγματικά προοδευτικός δημοκρατικός πατριωτικός δρόμος, που οδηγεί στην Ελλάδα του μέλλοντος μας."
ΑπάντησηΔιαγραφήΜε ποιόν ηγέτη, στις μέρες μας, Σπύρο ;;
Γιατί θα πρέπει να υπάρξει κάποιος Καποδίστριας ή Μεταξάς.
Ναι αλλα δεν είπες τι προτείνεις να ψηφίσουμε...ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές...ποιο η ποια ειναι τα πατριωτικά κόμματα....?? έστω και τώρα κανε τις προτάσεις σου....
ΑπάντησηΔιαγραφήΠοιόν να ψηφίσεις;
ΑπάντησηΔιαγραφή-Αυτόν που έκλεισε την ΑΛΦΑ-ΕΝΑ...
-Αυτόν που πήρε 1% και βλέπει τους Λεβέντη (1,8%) και Γκλέτσο (1,8%) με τα κυάλια...
Ορθως την εκλεισε την Α-1 ο προεδρος. Σιγα μην αιμορραγουσε οικονομικως. Εχει μια αδυναμια στο χρημα τι να κανουμε. Βεβαια ειναι αμρτημα αλλα ελπιζω να το εξομολογειταιο ως καλος χριστιανος και να κανει και αγαθοεργιες για καλο και για κακο μπας και καιε στην κολαση.
ΑπάντησηΔιαγραφή