Ολοκαύτωμα για όλους και Τέταρτο Ράιχ τώρα!
του Σπυρίδωνος Χατζάρα
Επειδή το οχυρό «Βερολίνο», η νέα Βαστίλη, θεωρείται απόρθητο από τους άρχοντες της παγκόσμιας Διακυβέρνησης του Κόσμου, βιάζονται να επιβάλουν σε όλους τη «γερμανική Ευρώπη».
Ο σακάτης υπάλληλος των Ρότσιλντ είπε ότι τα 27 κράτη - μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα πρέπει να υιοθετήσουν την προσέγγιση της «διακυβερνητικής συνεργασίας» που «αποδείχθηκε επιτυχής κατά τη διάρκεια της κρίσης της Ευρωζώνης», συνέχισε, όταν βλέπουν την γραφειοκρατία των Βρυξελλών να μην αναλαμβάνει την πρωτοβουλία που «πρέπει».
Η ευρωπαϊκή ιδέα των Γάλλων είναι περισσότερη εξουσία στις Βρυξέλλες ενώ το Βερολίνο που είναι σε άμεση επαφή με τους Αθεάτους, επιμένει ότι πρέπει να είναι σαφές ποιος κάνει «κουμάντο». Δηλαδή όπως είπε , ο Αχασβήρος Ντέισελμπλουμ. «οι Έλληνες δεν μπορούν να λένε δεν πληρώνω τους φόρους μου», και αν δεν τους πληρώνουν, τσουρούφλισμα με καυτό λάδι. Όπως έκαναν και μετά τα Ορλωφικά στην Πελοπόννησο, οι ίδιοι «δανειστές».
Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, είπε ακόμα πως η απόφαση περί ακύρωσης του Brexit επαφίεται στην βρετανική κυβέρνηση και τη Βουλή των Κοινοτήτων και απαίτησε «αποφάσεις το ταχύτερο», και τόνισε πως, «εάν η Κομισιόν δεν διαχειρίζεται κάτι όπως καθυστέρησε να αντιδράσει στην κρίση των προσφύγων και των μεταναστών ή βρισκόμαστε σε τέλμα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, τότε οι κυβερνήσεις έχουν την ευθύνη».
Ο Σακάτης, είπε ότι « χρειάζεται να είμαστε πιο πραγματιστές και να αντιδρούμε γρηγορότερα», ότι «πρέπει να παίρνουμε τα πράγματα στα χέρια μας και να επιλύουμε τα προβλήματα (με συνεργασία) μεταξύ κυβερνήσεων», ότι «πρέπει να αναληφθεί δράση επειγόντως» , διότι «τα χρονοδιαγράμματα των Βρυξελλών είναι υπερβολικά μακρά».
Ο Σόιμπλε είπε πως τάσσεται γενικά υπέρ της περισσότερης Ευρώπης , «αλλά δεν είναι η ώρα για αυτό λόγω της εντεινόμενης δημαγωγίας και του ευρωσκεπτικισμού», και υποστήριξε τις αποφάσεις κατά πλειοψηφία και όχι τις «περίπλοκες αλλαγές συνθηκών, που απαιτούν ομόφωνη έγκριση».
Δηλαδή, «γαμώ τη Δημοκρατία σας και το Σύνταγμα σας» που έλεγε και ο Τζόνσον στην ελληνική κυβερνά το 1964.
Ερωτηθείς αν είναι απαραίτητο οι Βρυξέλλες να επιστρέψουν αρμοδιότητες στα κράτη μέλη, ο Σόιμπλε είπε ότι η Ευρώπη πρέπει να αποδείξει γρήγορα ότι είναι σε θέση να λειτουργεί και να δείξει πως μπορεί να επιλύει γρήγορα προβλήματα-κλειδιά για να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών.
Ένα, «επείγον πρόβλημα», είναι η Πορτογαλία και ο «Generalgouverneur» Σόιμπλε, της ζήτησε να τηρήσει τις δεσμεύσεις της, και να λάβει «νέα μέτρα για να επιτύχει τους δημοσιονομικούς στόχους», που της τέθηκαν, (μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος στο 2,2% του ΑΕΠ από το 4,4% το 2015), λόγω της αναμενόμενης επιβράδυνσης της οικονομίας της, σύμφωνα με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Το ΔΝΤ αναθεώρησε προς τα κάτω την πρόβλεψή του για τον ρυθμό ανάπτυξης της πορτογαλικής οικονομίας σε μόλις 1% φέτος, ενώ προέβλεπε 1,4% προηγουμένως.
«Εάν δεν ληφθούν πρόσθετα μέτρα, προβλέπεται έλλειμμα κοντά στο 3% του ΑΕΠ», ανέφεραν τα στελέχη του διεθνούς οργανισμού, στο ίδιο μήκος κύματος με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Συνεπής στη «Διακυβερνητική» ο ιταλός Ματέο , δήλωσε πως, «η Ισπανία και η Πορτογαλία διατρέχουν τον κίνδυνο να μην επιτύχουν τους δημοσιονομικούς στόχους τους για μείωση των ελλειμμάτων τους και να τους επιβληθούν κυρώσεις», αλλά διευκρίνισε ως σοσιαλ-ληστής πως συμφωνεί με τη Μαδρίτη και τη Λισσαβώνα που αντιτίθενται στις κυρώσεις, οι οποίες « αντιβαίνουν στην κοινή λογική».
Συνεπής προς τις άνωθεν εντολές του «Generalgouverneur» προς τους Επιτρόπους ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ο Βάλντις Ντομπρόβσκις, έσπευσε να ανακοινώσει ότι « η πρόσβαση στα διαρθρωτικά ταμεία της Ε.Ε. μπορεί να παγώσει για την Ισπανία και την Πορτογαλία λόγω της απόκλισης από τους δημοσιονομικούς στόχους τους το 2015».
Υπέρ της «Περισσότερης Ευρώπης» τάχθηκε ο γάλλος Επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί. Που ζήτησε «Επιτάχυνση της οικονομικής και πολιτικής ολοκλήρωσης της Ευρωζώνης».
Ένα άλλο διακυβερνητικό ζήτημα είναι η διάσωση των ιταλικών τραπεζών και η σιδηρά καγκελάριος ζήτησε από τον Ιταλό πρωθυπουργό, να «κουρευθούν» οι καταθέσεις των Ιταλών!
Η Γερμανίδα καγκελάριος είπε στη Συνοδό Κορυφής ότι οι κανόνες που υιοθετήθηκαν κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης πρέπει να τηρούνται, προκειμένου να αποφευχθεί η επιβάρυνση όλων ων πολιτών σε περίπτωση που μια τράπεζα της ευρωζώνης θα χρειαστεί διάσωση.
«Οι νόμοι της ευρωζώνης για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών προσφέρουν ικανό περιθώριο για τις ανάλογες συνθήκες σε κάθε κράτος μέλος» διεμήνυσε. Σύμφωνα με τους κανόνες, πρώτα «κουρεύονται» μέτοχοι και ομολογιούχοι και αν χρειαστεί καταθέτες με λογαριασμούς άνω των 100.000 ευρώ.
Αυτό σημαίνει οτι οι Άνωθεν αποφάσισαν «κούρεμα» των ιταλικών καταθέσεων για τυχόν διάσωση των ιταλικών τραπεζών!.
«Ξέρουμε τι πρέπει να πράξουμε για τις τράπεζες και θα το κάνουμε γνωρίζοντας ότι εξυπηρετείται η χώρα με σεβασμό στους ευρωπαϊκούς κανόνες» απάντησε ο ιταλός πρωθυπουργός.
Μιλώντας στις Βρυξέλλες, η Μέρκελ ήταν κάτι παραπάνω από ξεκάθαρη για το συγκεκριμένο ζήτημα, τονίζοντας ότι «δεν μπορούμε κάθε χρόνο να συζητούμε τα ίδια και τα ίδια».
Η κυβέρνηση Ρέντσι εξετάζει μέτρα που θα δώσουν ρευστότητα 40 δισεκ. ευρώ στις ιταλικές τράπεζες Αυτή, όμως, η πολιτική «σκοντάφτει» στο Βερολίνο, το οποίο επιμένει ότι το κόστος για τη διάσωση μίας τράπεζας θα πρέπει να το αναλάβουν πρώτα οι μέτοχοί της και πιθανώς και οι καταθέτες («bail-in») και, εάν αυτό δεν αρκεί, τότε μόνο θα μπορούν να διοχετευθούν κρατικά κεφάλαια, για να μην υπάρξει κατάρρευση.
πεφτει σαμποταζ οικονομικο κρυφιως και υπογειως απο ολους μας κατα του κρατους,δεν λεω περισσοτερα αλλα υπαρχει μεγαλη ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ΑπάντησηΔιαγραφήστις πουτανες δεν περνανε πουτανιες!!!