4/2/18

Σήμερα μιλάνε οι απλοί καθημερινοί Γίγαντες. Οι κανονικοί άνθρωποι!

Στο Συλλαλητήριο δεν πάμε για να ακούσουμε. Πάμε για να μας ακούσουν οι προδότες. Όπως την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 1944. Όταν η αδούλωτη Ελεύθερη Αθήνα κατέβηκε στο Σύνταγμα για να στείλει μήνυμα στα Κόκκινα Καθάρματα.

Το συλλαλητήριο δεν αφορά στο να μην δώσουμε τη Γκόρνα Μακεδονία στους κληρονόμους του Τίτο , της ΣΝΟΦ και της Τρίτης Διεθνούς.
Πάμε για να στείλουμε το μήνυμα στους εντός των τειχών εχθρούς στους νέο-εφιάλτες της προδοτικής Φάλαγγας να τα μαζεύουν και να φύγουν.
«Λαός Στρατός για μια Ελλαδα Νεα, προδότες δεν τελειώσαμε το 49. Δεν σας θέλει ο λαός. Ουστ από εδώ! Οι προδότες στο Γουδί. Καθάρματα!

4 Φεβρουαρίου 2018. Ημέρα Ανάστασης της Πατρίδος. Ημέρα του Έθνους. Ημέρα της Μακεδονίας. Οι Κόκκινοι νέο-εφιάλτες Καλικάτζαροι δεν χωράνε.

Και όταν το μέγα πλήθος αντιδρά με εθνικό ένστικτο, πιάνουν επιστρατεύονται οι ρουφιάνοι το παρακράτος, και οι ψευτοδιανοούμενοι. Oι «ΙΝΤΕΛΙΓΚΕΝΤΣΗΔΕΣ». Η Κόκκινη Πλεμπάγια.

Ο καθεστωτικός δημοσκόπος Μαραντζίδης, μετά από «παραγγελία» του επιδοτούμενου ΕΛΙΑΜΕΠ βρήκε ότι μόνο το 71,5% λέει όχι στην ευκαιρία του ΝΑΤΟ, του νέο-Εφιάλτη Κοτζιά και των πορτοφολάδων της ΣΝΟΦ, να σουφρώσουν την «Μακεδονική ταυτότητα».

Ο Συρφετός, του ροζ πολτού, της πράσινης γλίτσας, της οικογένειας Μητσοτάκη, των γκέι παρέιντ του Μπουτάρη, οι βάτραχοι του Οχετού και οι Σοβάιβορ του Αλαφούζου, όλοι μαζί, μετρήθηκαν και είναι βαριά- βαριά 22,5% . Τόσους τους βρήκε ο Μαραντζίδης «με το αζημίωτον». 

ΥΓ. Μπορεί και να ρώτησε νέο-Πατριώτες Αλβανούς ή Πακιστανούς.

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα σας,κ.Σπυρο!! Μπορείτε κάποια στιγμή να εξηγήσετε τα αρχικά της ΣΝΟΦ,διότι αρκετός κόσμος δεν γνωρίζει!! Καλή επιτυχία στο συλλαλητήριο που όπως σωστά λέτε ΠΡΕΠΕΙ να έχει και αντικυβερνητικο χαρακτήρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Προς Πέτρο Κυρ Φεβ 04.12.39 μμ

    ΣΝΟΦ σημαίνει Σλαβομακεντόνσκι Νάροντνο Οσλομποντίτελεν Φροντ, δηλαδή σε ελληνική μετάφραση

    Σλαβομακεδονικό Λαικό Απελευθερωτικό Μέτωπο.

    Ήταν το αντίστοιχο του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ στη Δυτ.Μακεδονία την περίοδο 1941-44.



    Regards




    ΑπάντησηΔιαγραφή