6/3/18

Ο ιουδαίος Χρούτσεφ δολοφόνησε τον Στάλιν

Τη νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου 1953, ο Στάλιν, μαζί με τους Λαυρέντι Μπέρια, Νικήτα Χρουτσώφ, Νικολάι Μπουλγκάνιν και Γκεόργκι Μαλένκοφ, έτρωγαν και έπιναν στη Ντάτσα του Στάλιν και μετά γύρισαν στη Μόσχα.

Ο Στάλιν αποσύρθηκε στο διαμέρισμα του στο Κρεμλίνο. Στη συνέχεια ο επικεφαλής της Φρουράς μετέφερε την εντολή του Στάλιν στους φρουρούς να φύγουν, για να ξεκουραστούν.
Το πρωί της 1ης Μαρτίου ο Στάλιν δεν ξυπνούσε. Έφτασε περίπου 2 το μεσημέρι, αλλά κανένας δεν τολμούσε να μπει στα δωμάτιά του. Στις 6 και μισή το απόγευμα, ένα φως άναψε στο δωμάτιο του Στάλιν.
Περίπου στις 10 το βράδυ, ένας φρουρός ο Λοζγκατσέφ πήρε την πρωτοβουλία να μπεί στο δωμάτιο του Στάλιν. Τον βρήκε πεσμένο κάτω να τραυλίζει.
Είχε κατουρηθεί πάνω του. Το ρολόι του ήταν πεσμένο στο πάτωμα, και έδειχνε 6 και μισή. Τότε, θα πρέπει να έπαθε το εγκεφαλικό.
Στις 9 και 50 της 5ης Μαρτίου ο Στάλιν πέθανε.

Όλα τα γεγονότα από τη νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου είναι ασαφή.
Το βέβαιο είναι ότι ο Στάλιν σχεδίαζε μια νέα μεγάλη ανατροπή, με ανανέωση και απομάκρυνση παλιών συνεργατών, όπως ο Μολότοφ.
Το Φεβρουάριο του 1953, ο Στάλιν διέταξε την κατασκευή τεσσάρων μεγάλων στρατοπέδων-φυλακών, στο Καζακστάν, στον Αρκτικό Βορρά και στη Σιβηρία, στα οποία σκόπευε να εκτοπίσει τους εβραίους.
Η έναρξη της επιχείρησης που είχε αναλάβει ο Μπέρια θα γινόταν στις 5 Μαρτίου. Και οι επιφανές εβραίοι γύρω από τον Στάλιν ήταν ο αρχιδολοφόνος της Μόσχας Νικήτα Χρούτσεφ και ο μέντορας του Καγκάν(οβιτς).

  Όπως είπε ο Κριστιάν Ρακόφσκι στην κατάθεση του στην Νικαβεντέ το 1938,
οι «Αθέατοι» ελέγχουν πλήρως την προπαγάνδα, και κάνουν τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι εκείνοι θέλουν. «Όσο καλά και να δουλέψει η δική σας προπαγάνδα , η δική τους, είναι πολύ καλύτερη και ισχυρότερη . Ο προπαγανδιστικός μηχανισμός τους, θα κάνει τον κόσμο να πιστεύει ότι ο Στάλιν δολοφόνησε τον Λένιν . Και αυτή η υποψία, αυτή η φήμη, θα είναι πολύ πιο ισχυρή από όποια ομολογία αποσπάσετε εσείς από τον Λέβιν, εμένα, ή οποιονδήποτε άλλον».
Ο ίδιος άνθρωπος, λίγο πριν, είχε ομολογήσει ότι ο Τρότσκι και οι «αθέατοι» οργάνωσαν την δολοφονική επίθεση της Καπλάν κατά του Λένιν, και ότι «Αυτοί» τον δηλητηριάσαν μεθοδικά.
Και ακριβώς, πώς προέβλεψε ο Ρακόφσκι, οι εκτελέσεις των καθαρμάτων, των πρακτόρων της Χρηματοπιστοτικής Διεθνούς , με τις δίκες της Μόσχας, έμειναν στην ιστορία σαν «η σφαγή των διαφωνούντων από τον αιμοσταγή Στάλιν, που θεωρείται ως ένας από τους πλέον στυγνούς δικτάτορες της ιστορίας, στο σύνολο σχεδόν του κόσμου.

Και τώρα οι «ιστορικοί» λένε ότι ο Στάλιν δηλητηριάστηκε από τον αρχιφρουρό του, τον Χρουσταλιόφ, που υπάκουε στις διαταγές του Λαβρέντι Μπέρια.

Κανείς δεν λέει ότι τον σκότωσαν οι Εβραίοι γιατροί του Κρεμλίνου, που υπάκουαν στον Χρούτσεφ και τον Καγκάν(οβιτς). 

Ο Ρακόφσκι στην κατάθεσή του είπε:
Ρακόφκι. «Θα έλεγα να αφήσετε στην άκρη αυτό το ζήτημα Είναι πολύ επικίνδυνο για τον ίδιο τον Στάλιν. Όσο καλά και να δουλέψει η δική σας προπαγάνδα , η δική τους, είναι πολύ καλύτερη και ισχυρότερη . Το ερώτημα σε αυτή την περίπτωση θα είναι: « ποιος ωφελήθηκε από τον θάνατο του Λένιν.
Ο προπαγανδιστικός μηχανισμός τους, θα κάνει τον κόσμο να πιστεύει ότι ο Στάλιν τον δολοφόνησε . Και αυτή η υποψία, αυτή η φήμη, θα είναι πολύ πιο ισχυρή από όποια ομολογία αποσπάσετε εσείς από τον Λέβιν, εμένα, ή οποιονδήποτε άλλον. Σε κάθε αναζήτηση του δολοφόνου, οι υποψίες στρέφονται σε αυτόν που επωφελείται. Επομένως σε ό,τι αφορά τη δολοφονία του Λένιν, αυτός που επωφελήθηκε, ήταν ο άνθρωπος του.
Ο Στάλιν. Σκεφθείτε το. Και θα σας παρακαλούσα να μην κάνετε τέτοια σχόλια, γιατί μου αποσπάτε την προσοχή και δεν με αφήνετε να τελειώσω».

Ακριβώς το αντίθετο έγινε με τον εβραίο Χρούτσεφ.

Ενώ εκείνος επωφελήθηκε από τον θάνατο του Στάλιν, η προπαγάνδα των Αθέατων, δείχνει τον μακαρίτη  Μπέρια.

Και στην Σρεμπρενίτσα έγινε γενοκτονία, παρότι δεν σκοτώθηκε ούτε ένας άνθρωπος. Και οι μουσουλμάνοι στρατιώτες, που έπεσαν μαχόμενοι, έγιναν γυναικόπαιδα και άμαχοι. Και στην αγορά του Σεράγιεβι όπου έγινε έκρηξη παγιδευμένης βόμβας, έπεσε σερβική βόμβα που ακλούθησε τεθλασμένη πορεία σαν τη σφαίρα που πέτυχε τον Κέννεντυ.

Σπύρος Χατζάρας

ΥΓ. Από την παρέα της 28ης Φεβρουαρίου ο μόνος που εκτελέστηκε ήταν
ο Μπέρια. Ο Μπουλγκάνιν πέθανε το 1975, ο Μαλένκοφ το 1988,
ο Χρουτσώφ το 1971, και ο Καγκάν , (Λάζαρ Μοϊσέγεβιτς Καγκάνοβιτς), το 1991.

1 σχόλιο:

  1. Ακριβώς όπως τα λες είναι γιατί με το Cui Bono των Ρωμαίων ο Χρουτσώφ ήταν ο περισσότερο κερδισμένος.
    Επιπλέον οι αγγλοπουτάνες σε αυτή την ταινία τα ρίχνουν όλα στο Μπέρια όπως και πάλι είπες
    https://m.imdb.com/title/tt4686844/

    Εκεί που το έχεις χάσει είναι τί σχολή είχε βγάλει ο Στάλιν και τί είδους μόρφωση είχε.
    Οπως και που πήγαινε ο λογαριασμός για τις διασώσεις του από την εξορία αλά Μινεΐκο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή