21/1/21

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΧΛΩΝ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΝΩΝ

 Φώς Ελληνικόν εις όλους τους Έλληνας καί όλας τας Ελληνίδας. Χειμών, χιών και ομίχλη εις τούς -0°C παρά τάς Ουψάλας σήμερον. Πολλά μείον εις το βάθος της Σκανδιναυϊκής χερσοννήσου.
 Όταν οι άλλοι άνθρωποι χαίρουσιν, θέλω να χαίρομαι και ΄γώ... 
Μάλιστα, Επειδή οι συνάνθρωποί μας χαίρονται! 
 Από της αναδείξεως, λοιπόν, εκ των εφημερίδων και των ΜΜΕ, του Τζοζέφ Μπιντέν ως νικητή των εκλογών της Αμέρικα και ως την χειροτόνησίν του ως Προέδρου της USA co (Corporation) την 20ην Ιανουαρίου 2021, δηλαδή χθές, χαίρονται, πλήν των μασκοφόρων Ομπάμα, Κλίντον το ζεύγος Τζώρτζ Μπούς και κάποιων ακόμη. 
Οι υπόλοιποι δεξιόθεν και αριστερόθεν είτε έχουν μείνει άφωνοι είτε χαίρονται με... κακία!
 Αυτή είναι η Δημοκρατια των Σαχλών και τών Σιχαμένων ενώ η ΑΠΟΘΕΩΣΙΣ του ΤΖΟΖΕΦ ΜΠΙΝΤΕΝ έγινε ΑΠΟ ΣΗΜΑΙΟΠΛΗΜΜΥΡΑ! ΕΝΔΕΚΑ (11) εκατομμύρια σημαίας είχεν προσκαλέσει ο πρόεδρος των Σίχα Τζοζέφ Μπιντέν. Εβαπτίσθη Νέος Πρόεδρος υπό το κλασσικόν «Born in the U.S.A.» του κοντοπατριώτη Bruce. 
Οι ένδεκα (11) εκατομμύριοι και παράνομοι in the U.S.A. πάντως είναι γεννημένοι αλλούθε. Έλαβαν όμως την υπόσχεσιν από τον Χλωμόν πατριώτη ότι θά βαπτισθούν U.S.A. –υπήκοοι και ότι εις την επομένην εκλογικήν δόσιν του 2024 ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΩΣ τον 82άρη Τζόζεφ. Αν ζεί.
 Αδιευκρίνιστον μένει όμως εάν αι σημαίαι είναι made in U.S.A. ή made in China. Εκείνο το οποίον παρά ταύτα που θα μείνη εις την Ιστορίαν είναι ο αριθμός 27. Δηλαδή το ότι ευρέθησαν/συμμετείχαν ΕΙΚΟΣΙ ΕΠΤΑ (27) εκατομμύρια ψηφοφόροι επί πλέον των Κανονικών από τας εκλογάς του 2016. 
Διότι τόσα ήσαν τα επιπλέον ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ των εκλογών της ιστορικής 3ης Νοεμβρίου 2020. Θα μείνη ιστορική, διότι ενώ ο Μπ. Ομπάμα το 2012 εξελέγη όταν εψήφισαν εν συνόλω 123,5 εκατ. Αμέρικανς και παρά την αθρόαν συμμετοχήν υπέρ της Χίλλαρι το 2016, το σύνολον των ψηφοφόρων είχεν ανέλθει μόλις εις τον αριθμόν των 128 εκατ. Διότι τόσοι είναι οι Αμέρικανς. Και όχι 155 εκατ. 
Απέδειξε λοιπόν εσύ και εγώ ή ο τάδε δικαστής ότι τα επι πλέον 27 εκατ. ψηφοδέλτια υποδηλώνουν ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ, ή έστω κάποιον νόμιμον παρονομαστήν.
 Βεβαίως υπάρχουν οι εκλογικοί κατάλογοι και θα πρέπει να διερευνηθή άν όντως ο αριθμός των εγγεγραμμένων αντιστοιχεί με τα κουκιά της κάλπης. Δηλαδή ΑΝ όντως είχαν δικαίωμα ψήφου εκείνοι οι επι πλέον 27 εκατ. 
 Την ανωτέρω διερεύνησιν αρνούνται, όπως φαίνεται, μία σειρά Πολιτείαι, Δικαστικοί και οπωσδήποτε η εταιρεία που διενήργησεν τας εκλογάς.
 Τί και τέ όμως ακούσθη διά την εταιρεία ή τους εφορευτικούς οι οποίοι είχαν αναλάβει την εκλογικήν συμμετοχή των «τρομοκρατημένων» από τον ιόν της Νυκερίδος. 
 Εξάλλου, συμφώνως με την Bloomberg Government, https://about.bgov.com/news/voting-machine-firms-add-lobbyists-amid-election-hacker-concerns
«Ο πρώην επικεφαλής του προσωπικού της Nancy Pelosi εκπροσωπεί τον Νο 2 κατασκευαστή», την Dominion Payments Systems, εταιρεία που προμηθεύει μηχανήματα εκλογών, καταμετρήσεως ψήφων... κλπ. 
 Ο Nadeam Elshami, υπήρξεν πρώην προϊστάμενος του προσωπικού της Pelosi, και είναι ένας από τους εκπροσώπους ομάδων συμφερόντων. «Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι λέμε την ιστορία του Dominion και πόσο βαθιά επενδύεται η εταιρεία στην αποστολή μας, ελπίζοντας ότι διαλύει τους μύθους για τη βιομηχανία μας στην πορεία», δήλωσε ο Kay Stimson, αντιπρόεδρος των κυβερνητικών υποθέσεων στο Dominion, είπε σε ένα email. 
Επίσης: Τόσο η Dominion όσο και η ES&S, ο Νο 1 κατασκευαστής, λένε ότι συνεργάζονται ενεργά με νομοθέτες και είπαν στην Bloomberg ότι πραγματοποιούν παραγωγικές συζητήσεις. Ελέγχουν τα πάντα λοιπόν περί των εκλογών, Δημοκρατικοί και Nancy Pelosi, η Πρόεδρος του Κοινοβουλίου. 

 Γεώργιος Δ. Κανελλόπουλος
 Ουψάλα

2 σχόλια:

  1. ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ!
    ΕΝΑΣ ΣΤΟΛΧΟΜΙΑΝΟΣ ΖΗΤΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΞΕΡΗΣ,
    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΤΙΑΚΟ Η ΜΗΠΩΣ ΕΒΡΑΙΚΟΝ ?
    ΔΙΕΞΑΓΩ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΕΛΛΗΝ. ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΚΙ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΞΗ -ΙΤΗΣ
    ΔΗΛ. Π.Χ. -ΑΚΗΣ ΑΠΟ ΜΑΝΗ
    AΛΛΙΩΣ ΝΑ ΡΩΤΑΓΑ ΤΟΝ Κο Χατζαρα ? ΜΑΙΛ ΠΟΥ_?
    ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιουφτος με πατινι......τρεχων στα γιουφτικαΠέμ Ιαν 21, 02:18:00 μ.μ.

    Οι οβραϊκης καταγωγης αμερικανς και συναμα αθεατοι να δεις ΤΙ κινητικοτητα ειχαν πριν την 3ην Νοε, μετα την 3ην Νοε αλλα και τωρα Κανελλοπουλε. Να δεις, τι κωλοπηλαλα τους εχει πιασει για να κοτσαρουν στην Υφηλιον τα τελευταια δεσμα και φιμωτρα (καλα τα φιμωτρα ουτως ή αλλως μας τα περασανε με το σφολι του κινεζοϊου) οπως περιγραφονται λεπτομερως στα κεφαλαια των Πρωτοκωλλων τους.

    Παντως εγω χεστηκα για τον παιδοσνιφερ πορνογερο και την Ινδη σικσα που σερνει πισω του για ...μανδαμ βαϊς πρεζιντεντ.

    Για αλλα ανυσηχω.
    π.χ. Για την υπερθερμανση του πλανητη.
    Με τις προσφατες θερμοκρασιες και τις τοσα χρονια ΜΗ χιονοπτωσεις χασαμε και τα εξειδικευμενα καρακολια που καθε τοσο μας εξηγουν οτι η Γη θα βουλιαξει σε 10 χρονια οι πολλοι λιωνουν και το νερο της θαλασσας θα ανεβει 3 μετρα και ποσο επικινδυνα ειναι τα πλαστικα καλαμακια.
    Σαν τους λοιμωξιολογους κι αυτοι ενα πραμα. Αμα τσιμπησουν το κατι τις τους βγαινουν στο γυαλι και κεηλαδανε.




    ΑπάντησηΔιαγραφή