24/10/21

Γενικός Αρχίατρος Ευγένιος Μπαϊραμίδης: Να δοθούν οι ΑΜΚΑ όλων των θανόντων για να διερευνηθεί ποια είναι η σχέση των εμβολίων με τους αυξημένους θανάτους.

 

Ο  Γενικός Αρχίατρος Ευγένιος Μπαϊραμίδης μίλησε σε διαδικτυακή εκπομπή για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού, αλλά και για την ραγδαία αύξηση θανάτων που καταγράφονται στα Ληξιαρχεία   από τον Μάρτιο και μετά. 
 «Στην Ελλάδα, από την αρχή του έτους μέχρι και την 35η εβδομάδα, έχουμε περίπου στους 10.700 θανάτους περισσότερους σε σχέση με πέρυσι και αν συγκρίνουμε το νούμερο αυτό με τον μέσο όρο της τελευταίας πενταετίας, έχουμε 13.000 περισσότερους θανάτους, και αυτό αν σκεφτείτε πως Ιανουάριο – Φεβρουάριο, είχαμε λιγότερους θανάτους σε σχέση με πέρυσι και από τον Μάρτη και μετά ξεκινά ένα θανατικό που δεν μπορεί να δικαιολογηθεί», τόνισε. 
 Είπε επίσης πως το ίδιο καταγράφεται και στην Αγγλία και οτι εκεί όλο αυτό το απέδωσαν στον εγκλεισμό . με αποτέλεσμα να εκδηλωθούν νοσήματα που όταν ήρθε η ώρα να αντιμετωπισθούν, ήταν πολύ αργά.
Ο Γενικός Αρχίατρος Ευγένιος Μπαϊραμίδης τόνισε οτι πρέπει 
να δοθούν στην δημοσιότητα οι  ΑΜΚΑ όλων των θανόντων  για να  διασταυρωθούν με τους ΑΜΚΑ των εμβολιασμένων και να διαπιστωθεί πόσοι πέθαναν ξαφνικά μετά από μια δόση εμβολίου και πόσοι πέθαναν πλήρωε εμβολιασμένοι και πόσοι ανεμβολίαστοι.
Ο κ. Μπαϊραμίδης σναφέρθηκε εκτενώς στα mRNA εμβόλια και υποστήριξε πως γίνονται εδώ και πολλά χρόνια έρευνες πάνω στα συγκεκριμένα σκευάσματα, παρόλα αυτά μέχρι στιγμής δεν υπήρχε κάποια ιδιαίτερη επιτυχία, ενώ επικαλούμενος έρευνες έκρουσε τον «κώδωνα» για την πιθανότητα το mRNA να εγκατασταθεί στο γενετικό υλικό. 

 Ο γιατρός υποστήριξε πως «είναι παγκόσμια πρωτοτυπία εν μέσω πανδημίας να γίνεται εμβολιασμός» και μίλησε επίσης και για την διαφορά της φυσικής ανοσίας από την τεχνητή. 
 «Η φυσική ανοσία είναι σαφώς ανώτερη από την ανοσία που προσφέρει το εμβόλιο γιατί είναι πιο ευέλικτη. Η φυσική ανοσία αντιμετωπίζει πολύ καλύτερα τις μεταλλάξεις σε σχέση με την τεχνητή. Στον ιό Δέλτα η αποτελεσματικότητα του εμβολίου έχει φτάσει στο 32%», είπε αρχικά και πρόσθεσε: 
 «Μιλάμε για χτίσιμο ανοσίας. Χτίσιμο ανοσίας με τεχνητή ανοσία δεν μπορεί να επιτευχθεί, είναι ξεκάθαρο αυτό. Είναι αναπνευστικός ιός και κάνει μεταλλάξεις. Η τεχνική ανοσία το μόνο που κάνει είναι το χτίσιμο ανοησίας. Και η ανοησία συνεχίζεται με την τρίτη δόση. Εάν ήταν σοβαρές οι εταιρείες θα έπρεπε να φτιάξουν ένα νέο εμβόλιο για την μετάλλαξη Δέλτα. Οι εταιρείες δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα». Παράλληλα μίλησε για την έλλειψη ερευνών: 
«H έγκριση των εμβολίων έγινε με κατεπείγουσες διαδικασίες. Να ξέρετε ένα εμβόλιο μπορεί να σχεδιαστεί πλέον σε μέρες, ίσως και ώρες, έχουμε πλέον πολλά εργαλεία στην φαρέτρα μας. Αυτό όμως που δεν λένε οι εταιρείες είναι πως για να πάρει έγκριση ένα εμβόλιο χρειάζεται μαθηματικές μελέτες με πολύ μεγάλο δείγμα. Ξέρετε με πόσο δείγμα βγήκαν αυτά; Με 32.000 της Pfizer και 44.000 της Johnson & Johnson και από αυτές τις ομάδες αποκλείστηκαν οι καρκινοπαθείς, οι αλλεργικοί κτλ. 
Αυτό σημαίνει ότι τα δεδομένα έρχονται στην επιφάνεια σιγά-σιγά. Για να μπορέσεις να προβλέψεις παρενέργειες σε ένα εμβόλιο χρειάζονται πέντε χρόνια. 
Προσπαθούν με μαθηματικά μοντέλα να αναγάγουν στον γενικό πληθυσμό αυτό το μικρό ποσό, αυτά είναι σαν τα exit polls, πόσες φορές έχουν πέσει αυτά έξω;» 
 Για τα παιδιά: «Τα παιδιά χρησιμοποιήθηκαν σε μελέτες γιατί πραγματικά μείνανε έκπληκτοι γιατί τα παιδιά δεν πεθαίνανε από τον κορωνοϊό και γίνανε μελέτες πάνω τους για να βοηθήσουν και λένε τώρα να πάνε να εμβολιστούν;
 Η θνησιμότητα στους νεαρούς είναι μηδενική. Αφήνουμε την φυσική ανοσία να φύγει από τα χέρια μας και πάμε στην τεχνική ανοσία που δεν ξέρουμε που θα μας οδηγήσει. Αυτά που μας λένε ότι έχουν εμβολιαστεί δισ. άτομα θα πρέπει να μας πουν τι θα γίνει σε αυτά τα 5-6 χρόνια».

1 σχόλιο:

  1. https://youtu.be/Mmk6P4f8cuw

    Παιδιά δείτε το όσο προλαβαίνετε. Μίλα ειδικός καθηγητής για το εμβόλιο. Αναλύει γιατί είναι συνθετικός ιός ο κοβιντ, γιατί φέρει πατέντα, γιατί μαρκαρονται οι εμβολιασμενοι κλπ. Λίγο υπομονή στον πάτερ που πετάγεται ποτέ πότε, αλλά είναι σοβαρές πληροφορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή