5/2/24

Δεν Ξεχνώ τη «Θωράκιση» της Ελλάδας , έναντι του κορωνοϊού με το σύστημα ΚαραγκιόζΜπερντέ από τον Μητσοτακένσκι ΕΦΙΑΛΤΑΚΗ και τον δρ ΚΙΚΙΛΙΑ στις 5 Φεβρουαριου 2020. Έβαλαν θερμικές_κάμερες στα αεροδρόμια Αθηνών και μας θωράκισαν.Πλήρως. Με θωράκιση πάχους 102 χλστ. ΖΗΤΩ η ΝΕΑ Πουστοκρατία #Μητσοτάκη-Γαμιέσαι.

Σαν «μαυροσκούφηδες» , ο τότε υπουργός Υγείας , ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας και ο πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας , φόρεσαν στις 5 Φεβρουαρίου 2020, την «Πανοπλία» του Ιππότη της ΠφάΊζερ, ,έβγαλαν και τις τεθωρακισμένες κάμερες στο πλαίσιο της προετοιμασίας και της «θωράκισης» της χώρας «για προστασία από το νέο κορωνοϊό».
Και τα Κανάλια ούρλιαζαν για το Μπαράζ ελέγχων που άρχισε η κυβέρνση μας για το καλό μας για ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΟΥΝ ΤΟΝ COVID ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΝΑΗΝ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ


 Έβαλαν θερμικές κάμερες στο ΕΛΒΕΛ και μας θωράκισαν. Πλήρως. 
Μέγιστη θωράκιση πάχους 102 χλστ. 
 Είπαν  και ότι Θα κάνουν και προσλήψεις δικών τους.

 Η "ενεργητική αναζήτηση" ύποπτου ή πιθανού κρούσματος του νέου κοροναϊού γινόταν μόνο  στην πύλη αφίξεων του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», με τη θερμομέτρηση όλων των επιβατών, αλλά και του πληρώματος των αεροσκαφών, μέσω θερμομέτρου υπερύθρων. 

 Στα νησιά και τον Εβρο δεν ελαβαν μέτρα, διότι αφενός, «τα δυστυχισμένα ασυνόδευτα τα φρόντιζαν η Μαρέβα, ο κ. Δοξιάδης και ο Διευθυντής που τους μάθαινε θέατρο   και αφετέρου οι δυστυχισμένοι πρόσφυγες και Μετανάστες που μας διαβιβάζει ο ΝΑΤΟσύντροφος Ταγίπ εχουν «ανο(η)σία» αφού τους δίνει «μία κουταλιά πετιμέζι από βατόμουρα κάθε πρωί γιατί κάνει καλό στο αίμα» και τους λέει «να διατηρούν το σώμα δυνατό και σε καλή κατάσταση». 
 Για αυτό δεν έβαζαν σε Καραντίνα τους  «λαθραίους».

2 σχόλια: