14/8/24

Οι Χαχόλοι έχασαν 270 στρατιώτες και 16 τεθωρακισμένα οχήματα στην περιοχή του Κουρσκ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ο Ζελένσκι ανακοίνωσε ότι προχώρησαν 2 χιλιόμετρα

 


Το Σώμα Στρατού Βορράς, η αεροπορία, τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη και το πυροβολικό απέτρεψαν τις προσπάθειες των Χαχόλων στην  Skrylevka,  τη Levshinka,  τη Semyonovka,  το Alekseevsky και  το Kamyshny, Κοντά στη Μαρτυνόβκα , δύο ομάδες Χαχλολων μαχητών σε ημιφορτηγά εντοπίστηκαν  και καταστράφηκαν.

Οι επιθέσεις από μονάδες της 115ης μηχανοκίνητης,  της 80ης και 82ης αερομεταφερόμενης ταξιαρχίας στο  Korenevo,  την Olgovka, το Pogrebki, το Russky  το Porechny και το Cherkessky Porechny αποκρούστηκαν.

Χτυπήθηκαν συγκεντρώσεις ανθρώπινου δυναμικού και εξοπλισμού της 22ης, 61ης μηχανοκίνητης, της 92ης  και της 1ης προεδρικής ταξιαρχίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας κοντά σε Loknya, Kremyane, Oleshnya, Sverdlikov και Daryino.

Η αεροπορία έπληξε ουκρανικά αποθέματα κοντά στις περιοχές Yunakivka, Sadky, Myropillia, Khrapovshchyna, Mohrytsi και Krivne στην περιοχή Sumy.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, συνελήφθησαν 18 στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

Για όλη τη διάρκεια των εχθροπραξιών στο Κούρσκ  οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας έχασαν έως και 2,3 χιλιάδες άτομα, 37 τανκ , 32  ΤΟΜΠ , 18 οχήματα μάχης πεζικού, 192 ΤΟΜΑ , 88 οχήματα, τέσσερα συστήματα αεράμυνας, δύο MLRS και 15 πυροβόλα πεδίου.

1 σχόλιο:

  1. Εὐχὲς ἀπὸ Τουρκία. Δὲν ἀνέβασες ἕνα σχόλιο σχετικὰ
    μὲ τὸν Τράμπ. Σοῦ φάνηκε τραβηγμένο; Cui Bono?

    ΑπάντησηΔιαγραφή