23/9/24

Πλησιάζουν τις 17,000 τα πτωματα των Χαχόλων που έχουνε περιμαζέψει περιμαζέψει οι Ρώσοι στο Κουρσκ

 

Στις  πρωϊνές επιθέσεις των Χαχολων στο μετωπο του χωριού Νόβι Πουρ οι Χαχόλοι άφησαν υποχωρόντας 31 πτωματα ενώ Πλέχοβο και την Μάλαγια Λόκνα   έχασαν  26 ανθρώπους, Ενας στρατιώτης αιχμαλωτίστηκε.Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας σε άλλες μάχες στο Κουρσκ έχασαν περισσότερους από 370 στρατιώτες, Κατασράφηκαν  Είναι επίσης γνωστό 3 αρματα μάχης  και 12 τεθωρακισμένα οχήματα μάχης.
Έως χθες  στο Κουρσκ είχαν χάσει16.400 στρατιώτες . Το σημερινό "παλμαρέ" ανεβηκε σε 16. 827.  Έχουν  καταστραφει 130 αρματα μαχης και σχεδόν 1000  τεθωρακισμένα οχήματα. 
Ο κυβερνήτης της περιοχής του Κουρσκ Αλεξέϊ Σμυρνόφ ανακοίνωσε ότι μετα την απελευθέρωση οικισμών  βρέθηκαν 268 κάτοικοι της περιοχής της Σούτζα  που ζουσαν στο υπόγειο ενός οικοτροφείου .
Ο επικεφαλής της περιοχής πρόσθεσε ότι οι αστυνομικοί κατάφεραν επίσης να ταυτοποιήσουν  βρουν 101 ηλικιωμένους που έφυγαν βιαστικά από τα σπίτια τους,  και έχασαν τα έγγραφά τους και τώρα βρίσκονται σε προσωρινά κέντρα φιλοξενίας. 
 Συνολικά, από τις αρχές Αυγούστου, έχουν ληφθεί περισσότερες από 770 αιτήσεις από πολίτες που έχουν χάσει την επαφή με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας κρατούν 120 κατοίκους της Σούτζα σε ένα από τα κοινωνικά ιδρύματα της πόλης αλλά δεν έχει καταστεί δυνατόν μέσω ερυθροί Σταυρού  να εξακριβωθεί η ταυτότητα τους. ι 56  από τους αγνοούμενος διαπιστωθηκε ότι σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της επίθεσης Ουκρανών στρατιωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου