Η ρωσική κυβέρνηση περιέλαβε και το Μητσοτακισταν- Γραικυλιστάν στον κατάλογο των χωρών που επιβάλλουν καταστροφικές νεοφιλελεύθερες ιδεολογικές συμπεριφορές που ερχονται σε αντίθεση με τις παραδοσιακές αξίες

 

Οποίος δεν αντέχει την Πουστοκρατία των Μητσοτακένσκι  μπορεί να ζητήσει Άσυλο στην Μητέρα Ρωσία 

Ο κατάλογος των κρατών που επιβάλλουν καταστροφικές νεοφιλελεύθερες ιδεολογικές συμπεριφορές που έρχονται σε αντίθεση με τις παραδοσιακές ρωσικές πνευματικές και ηθικές αξίες περιλαμβάνει 47 Κράτη. 
Εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Μεγάλη Βρετανία και την Ελλάδα περιλαμβάνονται: Η Αυστραλία, η Αυστρία, η Αλβανία, η Ανδόρα,  η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιαπωνία, οι Μπαχάμες,  η Δανία, η Ιρλανδία, η  Ισλανδία, η Ισπανία, η Ιταλία, ο Καναδάς, η Κύπρος, η Λετονία, η Λιθουανία, και ακόμα,
  το Λιχτενστάιν, το Λουξεμβούργο, τη Μάλτα, τη Μικρονησία, το Μονακό, τις Κάτω Χώρες, τη Νέα Ζηλανδία, τη Νορβηγία, την Πολωνία, την Πορτογαλία, τη Δημοκρατία της Κορέας, τη Ρουμανία, τον Άγιο Μαρίνο, τη Σεβερνοματσεντόνιγια , τη Σιγκαπούρη, τη Σλοβενία, την Ταϊβάν, την Ουκρανία, τη Φινλανδία, την Κροατία, το Μαυροβούνιο, την Τσεχική Δημοκρατία, την Ελβετία, τη Σουηδία, και την Εσθονία.
Νωρίτερα, ο Πρόεδρος Πούτιν υπέγραψε διάταγμα που προβλέπει βοήθεια για εγκατάσταση στη Ρωσία για αλλοδαπούς που δεν αποδέχονται τις αξίες της Δύσης. 
Σύμφωνα με το Ουκάζιο, οι αλλοδαποί πολίτες που δεν αποδέχονται την πολιτική των κρατών τους, η οποία έρχεται σε αντίθεση με τις παραδοσιακές αξίες, θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για προσωρινή διαμονή στη Ρωσία χωρίς να χρειάζεται να συμμορφωθούν με την καθορισμένη ποσόστωση και να παράσχουν απόδειξη επάρκειας στη ρωσική γλώσσα, γνώση της ιστορίας της Ρωσίας και τα βασικά στοιχεία της ρωσικής νομοθεσίας.

Μάχες και γεγονότα στην περιοχή Κουρσκ την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου

 


Οι μάχες για τα χωριά Πλέχοβο και Σβερντλίκοβο που διεξάγονται απόψε θα κρίνουν πολλά για την τύχη των Χαχόλων στην Σούτζα και το Κούρσκ . 
Οι Ρώσοι όπως μεταδίδουν οι πολεμικοί ανταποκριτές βρίσκεται 1 χιλιόμετρο αριστερά από τα περίχωρα του οικισμού Πλέχοβο. 
Ο έλεγχος αυτού του οικισμού θα επιτρέψει στους Ρώσους να βρεθούν στα νώτα των Χαχόλων που βρίσκονται στην περιοχή Σουτζάνσκι και οι οποίοι θα περικυκλωθούν. 
Οι μονάδες του μηχανικού και πραγματοποιεί εξάλειψη των ναρκοπεδίων. 
Στο δρόμο προς το Πλέχοβο, τα ρωσικά στρατεύματα έχουν ήδη απελευθερώσει και εκκαθαρίσει αρκετά οχυρά των Χαχόλων Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.
 Δύο εχθρικές αντεπιθέσεις προς το Πλέχοοβο απέτυχαν και στο πεδίο καταμετρήθηκαν 12 πτώματα και δύο κατεστραμμένα τεθωρακισμένα οχήματα μάχης. 
Η συνολική προέλαση των ρωσικών στρατευμάτων στην περιοχή ήταν 1000 μέτρα. 
Το χωριό Σβερντλίκοβο που βρίσκεται στα Σύνορα θα επιτρέψει στον ρωσικό στρατό να αποκόψει τον ανεφοδιασμό των Χαχόλων στην Σούτζα. 
To χωριό Σβερντλίκοβο  βρίσκεται πάνω σε έναν στρατηγικά σημαντικό δρόμο για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, που συνδέει τη Σούτζα και το Κορένεβο . Η κύρια προμήθεια των Χαχόλων σε ολόκληρη την κατεύθυνση Κορενέφσκι  διέρχεται από αυτό. Κόβοντας αυτή την αρτηρία, οι Ρώσοι θα ειναι σε θέση να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για την επιχειρησιακή περικύκλωση μιας μεγάλης Ουκρανικής  ομάδας.

Ταυτόχρονα , οι μάχες για τη Λιουμπίμοβκα συνεχίζονται.

Στο μέτωπο του Γκλουκόφσκι αποκρούστηκε και η απογευματινή επίθεση προς το χωριό Βέσελε που επεχείρησε ένας Λόχος έξι τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, υποστηριζόμενα από δύο άρματα μάχης Λέοπαρντ . Οι Χαχόλοι υποχώρησαν αφήνοντας πίσω 32 πτώματα , ένα κατεστραμμένο Λέοπαρντ και τέσσερα τεθωρακισμένα οχήματα μάχης.

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ 65. Η «ΚΑΛΗ» ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ . ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΥΜΝΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΑΖΙ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ 20ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1965 ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΑΝ ΟΙ ΛΟΓΟΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967





Και η μητέρα του Λη Όσβαλντ




ΒΡΑΔΕΜΒΟΥΡΓΟ Λίγο ακόμα να σηκωθούμε, λίγο ψηλότερα.,Λίγο ακόμα θα ιδούμε τις αμυγδαλιές ν’ ανθίζουν


 Το τελευταίο Γκάλλοπ πριν την Κάλπη

Την Κυριακή Ψηφίζουν στο Λάνταγκ του Βραδεμβούργου. Στις εκλογές  κατεβαίνουν 14 κόμματα και συμμαχίες. Για να κόψουν ψήφους από την Αλτερνατίβα κατεβάζουν και «πολύ δεξιούς» , «Der Dritte Weg», (ο Τρίτος Δρόμος), και το (συντηρητικό) «WerteUnion» (Ένωση Αξιών). Αν η συμμετοχή ειναι μεγάλη οι Πράσινοι της ηλίθιας Αναλένιας και οι Φιλελέδες θα ειναι σίγουρα εκτός της τοπικής Βουλής, όπως και οι Τσιπρέφσκι. (Die Linke). 

Πρώτη θα είναι  ηΑλτερνατίβα. (AfD). 

Το βράδυ της Κυριακής μάλλον πέφτει ο φαλακροκαγκελλάριος. 

Θα δούμε.

YΓ. Θα δούμε και αν έχω δίκιο για το πως μαγειρεύουν τα Γκάλλοπ.  Αυτό που δημοσίευσα, εμένα μου λέει SPD 25%- και Afd 28+ (πιό κοντά στο 29%).

102 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΣΤΙΣ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1920 ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΣ ΕΔΙΝΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ




Στις 20 Σεπτεμβρίου/3 Οκτωβρίου 1922 .αρχισε στα Μουδανιά  
η προκαταρτική διάσκεψη για την υπογραφής της ανακωχής μεταξύ Τουρκίας, Ιταλίας, Γαλλίας και Βρετανίας. Την Τουρκία εκπροσωπούσε ο Ινονού. Ο Μαζαράκης  δεν είχε φθάσει .Οι γαλλικές και ιταλικές δυνάμεις αποσύρθηκαν από τα Δαρδανέλια.










Πάνω από 15.300 τα πτώματα των Χαχόλων και τον Μισθοφόρων που έχουν περισυλλέξει οι Ρώσοι στο Κουρσκ. Οι Χαχόλοι στην Σούτζα πεικυκλώνονται

Οι πολεμικοί ανταποκριτές που ακολουθούν τις ρωσικές μονάδες στην πρώτη γραμμή μετέδωσαν ότι την περασμένη ημέρα, περισυλλέγησαν από το πεδίο της μάχης 372 πτώματα.
 Ο πολεμικός ανταποκριτής που ακολουθεί την 810η Ταξιαρχίας Πεζοναυτών του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας, μετέδωσε ότι στον τομέα ευθύνης της ταξιαρχίας η αναλογία των απωλειών είναι έξι προς μία υπέρ των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας. 
Οι Ρώσοι κατέστρεψαν σήμερα 2 άρματα μάχης και 12 ΤΟΜΑ. (Τεθωρακισμένα οχήματα μάχης). 
Επίσης αναφέρθηκαν πάνω από 220 παραδοθέντες. Οι περισσότεροι από τους αιχμάλωτους Ουκρανούς στρατιώτες είναι επίστρατοι από τάγματα εδαφικής άμυνα και πρώην κρατούμενοι.
 Ο Υποστράτηγος Αλαουντίνοφ δήλωσε το πρωί στην Τ/Ο «Ρωσσία1» ότι «Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας χρησιμοποίησαν περισσότερα από 200 άρματα μάχης και πάνω από 400 τεθωρακισμένα οχήματα μάχης.
  Μέχρι σήμερα οι Ρώσοι κατέστρεψαν στο Κουρσκ 126 άρματα μάχης, 56 οχήματα μάχης πεζικού, 93 τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού, 780 τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, και 471 οχήματα. 
Οι πολεμικοί ανταποκριτές μετέδωσαν ότι λύθηκε η πολιορκία του χωριού Μπόργκι μέσα και γύρω από το οποίο διεξήχθησαν σφοδρές μάχες τις προηγούμενες εβδομάδες.
Πιο δυτικά οι Χαχόλοι προσπαθούν για 10η ημέρα να περικυκλώσουν το χωριό Βεσόλογιε και να περάσουν προς το Γκλουσκοβο, με φάλαγγες τεθωρακισμένων οχημάτων του ΝΑΤΟ.
  Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας προσπαθούν να περάσουν στα μετόπισθεν των στρατευμάτων μας διεξάγοντας αντεπίθεση στην περιοχή Korenevsky της περιοχής Kursk για Μετά από σημαντικές απώλειες σε προσωπικό και εξοπλισμό τις προηγούμενες 7 ημέρες κοντά στο Μεντβέτζιε, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας μετατόπισαν τις κύριες προσπάθειές τους στην παρακείμενη περιοχή: διασχίζουν το Νόβι Πούτ προσπαθώντας να παρακάμψουν τον οικισμό Βεσέλογιε και να τον περικυκλώσουν. 
Τη νύχτα και με το πρώτο φως πραγματοποίησαν μια σειρά επιθέσεων από τεθωρακισμένες ομάδες 6 έως 9 τεθωρακισμένων οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων των αρμάτων «Λέοπαρντ». Μέρος των τεθωρακισμένων καταστράφηκε και οι επιζώντες κατέφυγαν στη γύρω δασική ζώνη, Το πυροβολικό, η αεροπορία και τα επιθετικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη εργάζονται ενεργά.

Το 80% των Ρώσων εμπιστεύονται τον Πούτιν

Το 80% των Ρώσων  εμπιστεύεται τον αρχηγό του κράτους Βλαντιμίρ Πούτιν, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας του Ιδρύματος Κοινής Γνώμης.  Η εμπισοσύνη αυξήθηκε κατά δύο ποσοστιαίες μονάδες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Το 79% των ερωτηθέντων απάντησε  ότι ο πρόεδρος "Κάνει καλά τη δουλειά του".
Θετική αξιολόγηση του κυβερνητικού έργου εκανε  το 51% των ερωτηθέντων. Το 56% των συμμετεχόντων στην έρευνα πιστεύει επίσης ότι ο επικεφαλής του υπουργικού συμβουλίου, Μιχαήλ Μισούτιν , κάνει καλά τη δουλειά του.

Ούτε Γάτα ούτε ζημιά. Ο Αρχηγός των Δ/Σ (Δεξιοσυμμορίτες) Εφιαλτάκης, έβαλε πλάτη για τα Χαλιά που αγόρασε με κρατικά λεφτά η κ. Μάτσα Κεφαλογιάννη από την Φίλη της.

 


Η κ.Μοιραράκη έκανε δήλωση ότι μας εκανε έκπτωση 20% και ότι της ζητήθηκε προσφορά. Τηρήθηκαν δηλαδή οι "διαδικασίες". 

Ακόμα δεν χέει κατατεθεί στην Βουλή πρόταση Μομφής κατά της Υπουργού.

Οι 425 ευρωβουλευτές που ζητούν Παγκόσμιο Πόλεμο και απιατούν να διαθέτουμε το 0,25% του ΑΕΠ μας στην Ουκρανία. Ολα τασ Ονόματα, Οι υπάλληλοι του Μητσοτακένσκι Πρώτο Τραπέζι Πίστα

86 ευρωβουλευτές απουσίαζαν από την Ψηφοφοφρία. Ανάμεσά τους η ηγέτις Λαντίνο-Πούλου, ο Χριστιανός ηθοποιός Αναδιώτης, ο Μειμαράκης, οι δυο του Βελό -πουλου, ο Νίκος Παπανδρέου. Απουσίαζαν και οι ΔΗΣΥ από τον Κύπρο.

Οι Χριστιανοδημοκράτες και Σοσιαλδημοκράτες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κατά τη διάρκεια συνόδου της ολομέλειας στο Στρασβούργο υιοθέτησαν με 425 ψήφους υπέρ από τους 705 Ψηφίσμα που καλεί τις χώρες της ΕΕ να άρουν αμέσως όλους τους περιορισμούς στις επιθέσεις της Ουκρανίας στο ρωσικό έδαφος και να διαθέσουν τουλάχιστον το 0,24% του ΑΕΠ τους για την πολεμική προσπάθεια των Ουκρανών.




Οι 131 που ψήφισαν κατά