20/9/24

ΕΥΡΩΠΗ...ΜΟΥΓΚΑ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΜΕ ΑΠΟΧΗ

4 σχόλια:

  1. Ο Κωστής χωρίς ποστίς ο μηδέποτε εργασθείς ...😆😆😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή η ψηφοφορία είναι η απόδειξη για το επίπεδο ηθικής και αντίληψης των ψηφοφόρων και κυρίως των στελεχών των κομμάτων που επιδιώκουν τον πόλεμο με μία χώρα με την οποία δεν συνορεύουμε, δεν μας έχει βλάψει σε τίποτα, μας βοήθησε στον απελευθερωτικό αγώνα ,πρόσφερε καταφύγιο στο κατατρεγμένο ελληνισμό επί οθωμανικής κατοχής και έχουμε πολιτιστικούς και πνευματικούς δεσμούς. Με τα προνόμια και την προστασία που εξασφάλισε η Μεγάλη Αικατερίνη αναπτύχθηκε ο ελληνικός στόλος και ανακουφίστηκαν τα νησιά από τις πειρατείες και τις επιδρομές επί αιώνες. Είναι εχθροί του Ελληνισμού που συστήνονται ως αντιπρόσωποι του. Να θυμίσω ότι πρωτοστάτησαν να εφαρμοστούν τα καταστροφικά μνημόνια, με θέρμη, που καταστρέψαν την οικονομία και μετατρέψαν την χώρα σε αποικία χρέους .Σχίζουν τα ιμάτια τους για τα συμφέροντα των ΗΠΑ, των Βρυξελλών αρκεί αυτοί να ζούνε καλά , η οικογένεια τους, οι ερωμένες και οι εραστές τους. Είναι η επάξια συνέχεια των κοτζαμπάσηδων από τον Οθωμανό στον Άγγλο, στο Αμερικανό και Γερμανό . Ψηφίσαν υπέρ του ενδεχόμενου για να στείλουν στο θάνατο τμήματα του ελληνικού πληθυσμού και να κάνουν ακατοίκητα τμήματα της χώρας. Όλες αυτές τις ψηφοφορίες ας να τις θυμόμαστε γιατί το έργο της ΕΕ φτάνει σε σημεία αποσύνθεσης, οικονομικά, τεχνολογικά, γεωπολιτικά. Ίσως έρθει η στιγμή να ζητηθούν ευθύνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το "ευρωπαϊκό όραμα" των ξεφτυλισμένων που παριστάνουν τους Ευρωπαίους είναι να έχει το κάθε σπίτι ένα μετρητή Γκάιγκερ και να μετράει τα επίπεδα ραδιενέργειας στα τρόφιμα, στο περιβάλλον με το σύνθημα "Μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρέλειψες κ. Χατζάρα να ενημερώσεις τους ακροατές σου ότι και το ΚΚΕ ψήφισε κατά του ψηφίσματος αυτού. Εξέδωσε δε και μια άκρως καταδικαστική ανακοίνωση:

    https://www.kke.gr/article/Gia-to-neo-kataptysto-psifisma-toy-Eyrokoinoboylioy-poy-kalei-se-klimakosi-toy-imperialistikoy-polemoy-stin-Oykrania/

    ΑπάντησηΔιαγραφή