2/9/24

Η παράσταση στο Κούρσκ έλαβε τέλος και οι πολύ μεγάλες απώλειες δεν κρύβονται

 


Τα 9000 πτώματα.μέσα σε 27 ημέρες, είναι πάρα πολλά. Και μιλάμε για τα πτώματα που μάζεψαν οι Ρώσοι. Εκείνοι, που έμειναν επί τόπου στα δάση που κρύβεται οι δυνάμεις των Χαχόλων και αυτοί που σκοτώθηκαν από αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε Ουκρανικό έδαφος  δεν υπολογίζονται.

Οι Δυνάμεις που επιτέθηκαν στην περιοχή του Κουρσκ έχουν αποδυναμωθεί σημαντικά. 

 Η επίθεση έχει εξαντληθεί,  και οι ουκρανικές δυνάμεις έχουν βαλτώσει. 

Οι πολύ βαριές απώλειες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας θα έχουν κακό αντίκτυπο στις προοπτικές του ουκρανικού στρατού σε όλες τις κατευθύνσεις του μετώπου.

 Η Ουκρανία δεν έχει αρκετό ανθρώπινο δυναμικό για να συνεχίσει να το στέλνει στο Μέτωπο.

 Ήδη στα κοινωνικά δίκτυα εμφανίζονται διοικητές μάχιμων μονάδων, (ταγματάρχες και όχαγοί) που κατηγορούν τους ανωτέρους   ότι μεταδίδουν ψευδείς πληροφορίες στο Γενικό Επιτελείο  κρύβοντας τον πραγματικό αριθμό των απωλειών και αυτό οδηγεί σε λάθος αποφάσεις.  

Ένας στρατιώτης  της 15ης ταξιαρχίας της Εθνικής Φρουράς της Ουκρανίας , που μεταφέρθηκε στο Πακρόφσκ στα μέσα Αυγούστου, έγραψε ότι  μετά από μια εβδομάδα μαχών, από τους 80 του Λόχου του είχαν απομείνει γεροί  10-13μ  συμπεριλαμβανομένων των αξιματικών.Ο ίδιος ‘έγραψε ότι  «άλλοι Λόχοι πέταξαν τα όπλα και παραδόθηκαν»,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου