20/9/24

Η ρωσική κυβέρνηση περιέλαβε και το Μητσοτακισταν- Γραικυλιστάν στον κατάλογο των χωρών που επιβάλλουν καταστροφικές νεοφιλελεύθερες ιδεολογικές συμπεριφορές που ερχονται σε αντίθεση με τις παραδοσιακές αξίες

 

Οποίος δεν αντέχει την Πουστοκρατία των Μητσοτακένσκι  μπορεί να ζητήσει Άσυλο στην Μητέρα Ρωσία 

Ο κατάλογος των κρατών που επιβάλλουν καταστροφικές νεοφιλελεύθερες ιδεολογικές συμπεριφορές που έρχονται σε αντίθεση με τις παραδοσιακές ρωσικές πνευματικές και ηθικές αξίες περιλαμβάνει 47 Κράτη. 
Εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Μεγάλη Βρετανία και την Ελλάδα περιλαμβάνονται: Η Αυστραλία, η Αυστρία, η Αλβανία, η Ανδόρα,  η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιαπωνία, οι Μπαχάμες,  η Δανία, η Ιρλανδία, η  Ισλανδία, η Ισπανία, η Ιταλία, ο Καναδάς, η Κύπρος, η Λετονία, η Λιθουανία, και ακόμα,
  το Λιχτενστάιν, το Λουξεμβούργο, τη Μάλτα, τη Μικρονησία, το Μονακό, τις Κάτω Χώρες, τη Νέα Ζηλανδία, τη Νορβηγία, την Πολωνία, την Πορτογαλία, τη Δημοκρατία της Κορέας, τη Ρουμανία, τον Άγιο Μαρίνο, τη Σεβερνοματσεντόνιγια , τη Σιγκαπούρη, τη Σλοβενία, την Ταϊβάν, την Ουκρανία, τη Φινλανδία, την Κροατία, το Μαυροβούνιο, την Τσεχική Δημοκρατία, την Ελβετία, τη Σουηδία, και την Εσθονία.
Νωρίτερα, ο Πρόεδρος Πούτιν υπέγραψε διάταγμα που προβλέπει βοήθεια για εγκατάσταση στη Ρωσία για αλλοδαπούς που δεν αποδέχονται τις αξίες της Δύσης. 
Σύμφωνα με το Ουκάζιο, οι αλλοδαποί πολίτες που δεν αποδέχονται την πολιτική των κρατών τους, η οποία έρχεται σε αντίθεση με τις παραδοσιακές αξίες, θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για προσωρινή διαμονή στη Ρωσία χωρίς να χρειάζεται να συμμορφωθούν με την καθορισμένη ποσόστωση και να παράσχουν απόδειξη επάρκειας στη ρωσική γλώσσα, γνώση της ιστορίας της Ρωσίας και τα βασικά στοιχεία της ρωσικής νομοθεσίας.

1 σχόλιο:

  1. " Αθώος λόγο αμφιβολιών ο π. υπουργός Παπαντωνίου !To δικαστήριο πείστηκε ότι μια θεία του Γιάννου από τη Νιγηρία τού έφερνε σακούλες με μετρητά.
    Η απόφαση... τιμά την ελληνική δικαιοσύνη λέει ο Παπαντωνίου."
    Δε θέλω ού !

    ΑπάντησηΔιαγραφή