Το Σύμφωνο για το Μέλλον, είναι οι προγραμματικές δηλώσεις της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και αφορά στις «προκλήσεις του 21ου αιώνα», από τις συγκρούσεις έως την κλιματική αλλαγή και τα ανθρώπινα δικαιώματα έως την παραπληροφόρηση.
Είναι δηλαδή ατζέντα των ΑΘΕΑΤΩΝ.
Η Ρωσία αποστασιοποιήθηκε από τη συμφωνία όπως και η Λευκορωσία και η Νικαράγουα.
Αμέσως μετά τη ρωσική ανακοίνωση, η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό υπέβαλε πρόταση απόρριψης της τροπολογίας κίνησης της Ρωσίας, η οποία έγινε δεκτή με πλειοψηφία 143 ψήφων στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Αυτή ήταν η μόνη ψηφοφορία που έγινε
Η υπόλοιπη διεθνής κοινότητα υιοθέτησε το σχέδιο μεταρρύθμισης του ΟΗΕ.
Το σύμφωνο για να κοροϊδέψει τους χαζούς φτωχούς «ζητεί την προσαρμογή του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος υπέρ του λεγόμενου Παγκόσμιου Νότου».
Προτείνει ακόμα «παγκόσμια ρύθμιση της τεχνητής νοημοσύνης», και «να διασφαλίζουμε ότι η τεχνολογία είναι πάντα για το κοινό καλό της ανθρωπότητας», (όπως τα εμβόλια).
Το Σύμφωνο για το Μέλλον, επικεντρώνεται σε πέντε ευρείς τομείς: τη βιώσιμη ανάπτυξη, τη διεθνή ειρήνη και ασφάλεια, την επιστήμη και την τεχνολογία, τη νεολαία και τις μελλοντικές γενιές, και τον μετασχηματισμό της παγκόσμιας διακυβέρνησης, ο οποίος αποτελεί βασικό στοιχείο, διότι τα πολυμερή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, ακόμη και ο ίδιος ο ΟΗΕ, δεν είναι σε θέση να βρουν λύσεις στα προβλήματα του 21ου αιώνα.
Με την υιοθέτηση του Συμφώνου για το Μέλλον, τα κράτη μέλη του ΟΗΕ δεσμεύτηκαν, μεταξύ άλλων, να επιταχύνουν την επίτευξη των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης (ΣΒΑ) και της Συμφωνίας του Παρισιού για το Κλίμα,, να ακούσουν τους νέους (την Γκρέτα) και να τους εμπλέξουν στη λήψη αποφάσεων σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο. Δεσμεύτηκαν επίσης να οικοδομήσουν ισχυρότερες εταιρικές σχέσεις με την κοινωνία των πολιτών, τον ιδιωτικό τομέα, και να διπλασιάσουν τις προσπάθειες για την οικοδόμηση και τη διατήρηση ειρηνικών, δίκαιων και χωρίς αποκλεισμούς κοινωνιών και να αντιμετωπίσουν τα βαθύτερα αίτια των συγκρούσεων.
« Να προωθούμε δίκαιες και χωρίς αποκλεισμούς (των τρανβεστι, των Προσφυγών κλπ) κοινωνίες», λεει το Κείμενο της Παγκόσμαις Διακυβέρνησης.
Ο Μητσοτακέσνκι δήλωσε στη Σύνοδο Κορυφής για το Αμερικανικό Μέλλον ότι υπάρχουν παγκόσμιες απειλές σήμερα που απαιτούν παγκόσμιες λύσεις.
«Έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι πριν να είναι πολύ αργά, πριν φτάσουμε στην επόμενη πραγματική παγκόσμια κρίση. Μπορούμε ακόμα να αντιστρέψουμε την καταστροφή», είπε.
«Καταφέραμε να καταλήξουμε σε συμφωνία – και δεν ήταν εύκολο – σε μια εποχή αυξημένης δυσπιστίας, διχασμού, πόλωσης και σύγκρουσης. Ωστόσο, έχουμε καταλήξει σε συναίνεση επειδή γνωρίζουμε ότι το διακύβευμα είναι εξαιρετικά υψηλό και ότι οι παγκόσμιες απειλές που αντιμετωπίζουμε μαζί ως διεθνής κοινότητα υπερβαίνουν κατά πολύ τα μεμονωμένα συμφέροντα των περιφερειών, των χωρών ή των κυβερνήσεων», είπε.
Η Σύνοδος Κορυφής για το Μέλλον ήταν μια "πρωτοβουλία" της Πορτογαλέζας.
Oποτε τετοια ατομα σαν τον Μητσοτακη πηγαινουν εκει στις ΗΠΑ με καποια προφαση οπως τωρα για να μιλησουν και καλα στον ΟΗΕ εχουν παντα και καποιες συναντησεις που περνουν στα ψιλα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕτσι κι αυτος θα συναντηθει κλασσικα με οργανωσεις εβριαιων αλλα θα του δοθει και καποιο βραβειο απο το atlantic council το παραμαγαζο της CIA και των εταιρειων οπλων.Αυτε οι συναντησεις δειχνουν πιο ξεκαθαρα για ποιους δουλευει εδω ο Κουλης.Ποιοι ειναι οι χειριστες του.
Η "παγκόσμια κοινότητα" για αυτούς είναι οι ΗΠΑ, ο Αγγλοσαξωνισμός και οι "αποικίες" του όπως κακή η ώρα. εδώ. Μπροστά στα μούτρα των ηλιθίων ψηφοφόρων λένε ποιες είναι οι προτεραιότητες του. Τα κεντρικά να υπάρχουν για να επιβιώσουν τα υποκαταστήματα και οι αντιπροσωπείες.
ΑπάντησηΔιαγραφή