28/4/25

Μεγάλη Παρασκευή του 1967. 28 Απριλίου. Ο Βασιλόφρων Γρίβας ,που έστειλε ,με εντολή του Γλύξπουργκ (που του μετέφερε ο Γαρουφαλιάς) πίσω τους ρωσικούς αντιαεροπορικούς πυραύλους, τάχθηκε υπέρ της Βασιλικής Χούντας στην Ελλάδα. Η Χούντα άρχισε να παράγει έργο και να μοιράζει μύρια σε εθνικόφρονες εργολάβους που έσπευσαν να βοηθήσουν τον Βαιλιά και τον Εθνικό Στρατό.




Όποιος δεν έχει καταλάβει, 58 χρόνια μετά,  γιατί ο Παπαδόπουλος συνέλαβε τον Πράκτορα Μητσοτάκη, δικαιούται το " ΟΣΚΑΡ Σιλωάμ".

Ο Μητσοτάκης μεταφέρθηκε στο "HOTEL ΠΙΚΕΡΜΙ" με εντολή της Ιντέλιζενς Σέρβις. Κατα τον αυτόν τρόπο που τον είχαν βάλει στη φυλακή των Χανίων το 1945, για να βγει "μελλοθάνατος". Και βγήκε αντιστασιακός.



 

1 σχόλιο:

  1. Τώρα Χαρζάρα στρέφεσαι και εναντίον του Γρίβα, επειδή ήταν βασιλικός; Ουδείς άσφαλτος, που λέει και η Lady Angela….

    ΑπάντησηΔιαγραφή